24

VIDEODAGBOK

 • Skrevet 02.11.2015 klokka 23:59
 • Kategori: Videoblogg

Haha, her er den etterlengtede videodagbok filmen fra dagen jeg var på God morgen Norge! Grunnen til at jeg ikke har lagt den ut enda, er rett og slett fordi jeg ikke er så veldig fornøyd med den. Var mye filmklipp jeg ikke tok med også, rett og slett fordi de ikke var så bra. Men tenker at det uansett er gøy for dere å få se meg litt i "virkeligheten", så får jeg heller prøve å lage en litt bedre en annen gang :-) Nå er det sengetid for min del, snakkes mer i morgen babes ♥

0

Film fra da jeg var på God morgen Norge

 • Skrevet 09.10.2015 klokka 17:33
 • Kategori: Videoblogg

Her kan dere se klippet fra da jeg var på God morgen Norge på tirsdag denne uken! Var mange som ville jeg skulle legge det ut, så da håper jeg dere synes den var morsom å se. Filmet maccen min for å få lagt det ut, så lyden og kvaliteten er kanskje ikke helt på topp, men det får duge. Jeg er ganske fornøyd med hvordan det ble, selvom de filmet styggesiden min under hele klippet (haha, ja venstre side av ansiktet mitt haaater jeg). Ser selv at jeg er litt nervøs og var et par ord som kom litt feil, men ellers synes jeg det ble ganske så greit :-) Var en morsom opplvelse å få være med på God morgen Norge igjen, så jeg er veldig glad jeg takket ja. Det kan kanskje være starten på at jeg takker ja til litt fler ting, og kommer meg litt ut av komforsonen min ♥

Jeg blir faktisk tilbudt å være med på mye rart ganske ofte, men alt av tv og intervjuer har jeg tatt lang avstand fra før denne uken. Bare tanken på å bli med på det gjør meg fryktelig nervøs, så da har jeg ikke giddet. Men ja, som jeg sa håper jeg at jeg tør å kaste meg ut i litt mer fremover. Det er viktig å gjøre ting man er redd for om man vil vokse som person :-) Tror også dere hadde synes det hadde vært gøy å se meg litt mer over alt.. Jaja, vi snakkes soon, kos dere enn så lenge med videoen!

20

VIDEOBLOGG FRA SØR-AFRIKA

 • Skrevet 04.09.2015 klokka 01:36
 • Kategori: Videoblogg

Wææ, dette har jeg brukt dagen i dag på! Filmet endel i Sør-Afrika og har lenge tenkt på å lage en videoblogg, så i dag ble dagen for det. Dere får også sett film fra da jeg hoppet fallskjerm helt i slutten av videoen :-) For noen fantastiske minner.. Afrika kan faktisk ikke beskrives med ord, det er noe spesielt med det kontinentet der. Av alle steder jeg har vært har ikke noe vært i nærheten av hvor forelsket jeg ble i Sør-Afrika. Naturen, menneskene, alle de eksotiske dyrene, hvor forskjellig kultur de har der i forhold til her.. Nei, det må egentlig bare oppleves. Etter å ha vært der første gangen klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn at jeg måtte tilbake, så FORT som mulig. Det gjorde jeg jo faktisk også- 3 uker senere var jeg tilbake, og det er fra den siste turen min filmene i videoen er fra. Planen er å dra tilbake i desember etter alle eksamene, så jeg krysser fingerne for at det skjer ♥♥♥
PS: Husk å sett på HD, og ha gjerne på lyd.



44

VIDEOBLOGG

 • Skrevet 05.01.2015 klokka 09:16
 • Kategori: Videoblogg

10hi. Jeg er en rusten videoblogger, men om dere synes det er gøy så kan jeg prøve å få til slike korte oftere ♥ Snakkes senere fininger :-)

120

SMINKEVIDEO

 • Skrevet 15.08.2014 klokka 15:30
 • Kategori: Videoblogg

Holaa!

Jeg skulle endelig spille inn svarene på spørsmålsrunden i går og da jeg skulle til å sminke meg, kom jeg plutselig på at jeg like gjerne kunne filmet det også. Har jo sagt siden i vinter at sminkevieo kommer snart, men har aldri fått laget det. Og vet at veldig mange har spurt etter det i laang tid nå ♥ Så ja, nå har jeg en god nyhet! Sminkevideoen ble laget og jeg brukte hele dagen på å få den ferdig. Var jo helt nybegynner på iMovie igjen, + at maccen min har en mye nyere og annerledes versjon enn den jeg brukte på mine gamle videoblogger. Med en gang skjønte jeg ingen verdens ting og begynte å miste håpet for videobloggen, men heldigvis fikk jeg det til etterhvert :) Here you go:

Anbefaler å ha full skjerm på pcen, ellers kan videoen bli litt kuttet :) Beklager at det ikke er så god kvalitet, men jeg filmet med maccen min. Heldigvis ble det ikke så aller værst! Og JA, jeg tar meg endel i håret på slutten der, det var vanskelig å unngå fordi jeg var litt stresset.. Haha. Nybegynner igjen vet dere! Men håper dere liker videoen og synes det var gøy å endelig få se en videoblogg :) Om dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet♥♥♥

31

Gamle videoblogger

 • Skrevet 04.12.2012 klokka 17:00
 • Kategori: Videoblogg

Heihei!

Tenkte å legge ut litt gamle videoblogger for morroskyld, håper dere synes det er gøy  

     

En favoritt?

 

 

 

- ANDREA BADENDYCK

23

Hårvideo- Hvordan jeg lager bølger

 • Skrevet 09.10.2012 klokka 17:36
 • Kategori: Videoblogg

 Håper dere likte videoen, dere finner krøllstaven HER! Tok forresten hansken på feil hånd??.. Sånn går det når man lager videoblogg 2 på natten. Sov godt 

 

- ANDREA BADENDYCK

365

Må gjøre video med Axel!

 • Skrevet 23.10.2011 klokka 19:18
 • Kategori: Videoblogg

Hei!

Sov jo over hos Axel fra i går til i dag. Så kom jeg på at jeg hadde lovt dere en videoblogg i helgen, så istedet for en kjedelig spørsmålsrunde, lagde vi en må gjøre video :D Kameraet gikk ut på batteri ganske fort, så den er ikke så lang... Derfor skal vi lage en del 2 neste gang vi overnatter, så bare kom med forslag til neste gang! Håper dere synes videoen er morsom, det var i alle fall gøy å lage den, haha.

Har du noen forslag til ting vi skal gjøre neste gang?

 

- ANDREA BADENDYCK

140

Må-gjøre video

 • Skrevet 10.04.2011 klokka 23:26
 • Kategori: Videoblogg

Anbefaler å kanskje ikke ha på full lydstyrke hele tiden..... :) Hope u like it! Kommer nok flere slike videoer etterhvert.

 

- ANDREA BADENDYCK

84

Sminkevideo

 • Skrevet 13.03.2011 klokka 13:45
 • Kategori: Videoblogg

God morgen!

Her er en sminkevideo av hvordan jeg sminker huden/leppene, har på mascara fra før. Håper dere liker den :) Sangen er: Keri Hilson- pretty girls rock! Haha, tenkte ikke noe over sangvalget før noen kommenterte det. Er ikke ment til meg selv, lol.

 

- ANDREA BADENDYCK

62

Glo Minerals

 • Skrevet 04.03.2011 klokka 13:55
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

Jeg har prøvd noen GloMinerals produkter i et par uker, for ansikt. Dette er på en måte bare litt grunnsminke, og den gjør deg ikke brun. Men siden dette skulle være en sminkevideo om BARE dette merket, tok jeg ikke på noe solpudder heller i og med at jeg ikke har noe solpudder fra GloMinerals. GloMinerals sminken var faktisk utrolig bra, og jeg har brukt rougen, concealeren + fundationen i flere uker. Fundationen er faktisk en av de beste jeg har prøvd! Den sitter lenge, er ganske tynn i konsistensen og gir et veldig fint resultat! Just the way i like it. Kostene er også dødsbra og myke, anbefaler dere koster fra Glominerals. Her er videoen:

Hahah, for et stygt startbilde.......Alt jeg brukte er i merket Glominerals og kan kjøpes på www.makestyle.no. De har forresten 15% avslag på all Glominerals sminke!

Har forresten laget en til sminkevideo, bare med hvordan jeg sminker meg hver eneste dag. En stund siden sist, derfor lagde jeg en ny. Den kommer etterhvert, skal bare ha litt mellomrom mellom videobloggene mine :)

 

- ANDREA BADENDYCK

248

Videoblogg med Axel

 • Skrevet 15.02.2011 klokka 16:41
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

Nå er jeg ferdig med å redigere videobloggen, men glemte å skrive "Our life as AB&AB" helt på starten.. Det får gå, fordi det tar hundre år å laste den opp på nytt. Håper dere liker den!

Hihi, love you ♥

 

- ANDREA BADENDYCK

87

Svar fra spørsmålsrunden

 • Skrevet 30.01.2011 klokka 21:42
 • Kategori: Videoblogg

Hei!

Lovte å legge ut svarene fra spørsmålsrunden i dag, så ja.. Håper dere ble fornøyde :) Del 2 kommer senere. Sangen på starten er kjempekul, og heter Jasmine V- all this boys!

 

- ANDREA BADENDYCK

204

Videoblogg, ukens spørsmål del 2

 • Skrevet 12.01.2011 klokka 22:52
 • Kategori: Videoblogg

Oj, sa visst litt feil på vekten. 54 kilo, ikke 44.. haha! :)

Like?

 

- ANDREA BADENDYCK

115

Videoblogg

 • Skrevet 09.01.2011 klokka 17:42
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

Da er videobloggen ferdig, og den inneholder som sagt tre punkter:

♥ Noen få spørsmål

♥ Hår del

♥ Hvordan-jeg-møtte-Axel del

Og siden jeg er så sinnsykt skravlette brukte jeg nesten 10 min på bare dette.. Så ja, her er den:

Haha, sier visst veldig mye "Emmm..." som en pause når jeg tenker... La veldig merke til det, lol! Men ja, som sagt så kommer del 2 med svar på ca 25 spørsmål i løpet av uken.

Likte du videoen?

 

- ANDREA BADENDYCK

54

Videoblogg

 • Skrevet 05.01.2011 klokka 22:10
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

Her er en videoblogg av meg, Bjørn Erik (og Kristine). Sykt morsom, ler som bare det når jeg ser den...

Haha, slutt-teksten lagde Bjørn Erik???? Jaja, håper dere synes den var morsom. Håper også at alle kritiske blogglesere skjønner at dette bare er tull og vår humor!!  Bjørn Erik er herlig med STORE bokstaver ♥

- ANDREA BADENDYCK

 

271

Videoblogg

 • Skrevet 01.01.2011 klokka 19:17
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

Her er en videoblogg av meg og Axel. Vi har det så sykt gøy sammen, og er utrolig like.. Når dere ser videoen skjønner dere kanskje at vi har vært sammen såpass lenge :-)!

Denne videobloggen er vel forsåvidt bare tull, men det er jo det som er gøy!

Sååå, hvem stemmer dere på? (HAHA)

 

- ANDREA BADENDYCK

23

Videoblogg

 • Skrevet 17.12.2010 klokka 16:56
 • Kategori: Videoblogg

Heiheeeei bloggen.

Det er Fanny som blogger fordi bassa, eller badern da, rydder. haha, taper!! Uansett, ja, jeg skal blogge. Noe jeg er kjempe flink til... mhm.... jaaa..... hva skjer?... fett....  OKI, uansett. Vi har laget en videoblogg som er kjempe kul. Den er lastet 54%...55%.... Imens den laster skal jeg blogge fordi jeg er så fet og alle vil lese om livet mitt som er utrolig intresant: i dag sto jeg opp, pusset tenner, dro på skole, ble med bassa hjem og ja nå er jeg her, chillern på gulvet fordi jeg ikke får sitte i senga. Ok da, hun skulle re opp, men jeg vil bare at dere skal tro at hun er slem, noe hun ikke er, neeeida. Nå er videoen lastet 97% så nå er dere snart kvitt meg.




Jepp, fint bilde? TAAAKKKK. Og ja dere ser riktig, det er en diddle dere ser henge fra døra til Badern, hvorfor? Jeg aner ikke

- BASSAENE

EDIT; Vi laster opp filmen på nytt fordi den er så treg

43

Videoblogg- Spørsmålsrunde

 • Skrevet 30.11.2010 klokka 16:57
 • Kategori: Videoblogg

Hey!

 

Her er en videoblogg hvor jeg svarer på spørsmål dere lurte på når jeg hadde spørsmålsrunde her for noen mnd siden. Har bare vært veldig treig med å redigere og laste opp, men here u go:

 

- ANDREA BADENDYCK

43

Videoblogger

 • Skrevet 17.11.2010 klokka 18:33
 • Kategori: Videoblogg

Heihei!

Nå øver jeg på samf. fremføring som jeg skal framføre i morgen. Jeg skal sammenligne Mongolia og Tyskland, og finne en problemløsning som jeg skal drøfte og svare på i løpet av fremføringen. Dette blir nok interessant.. Læreren forventer visst 5-6 nivå av meg, så er LITT stressa.

Tenkte at hvis noen kjeder seg, så kan dere jo se på noen av videobloggene jeg har hatt gjennom tidene. Hehe, here u go:

 

Lol, litt rart å se seg selv! Hehe...

Forresten, skal jeg si dere det mest irriterende NOEN sinne? Det er folk som røyker inne i "trikke( Og buss) huset/skuret"!!!!! Spesielt hvis det er dødskaldt, lenge til det du skal ta går eller hvis det regner. Altså hvis man først skal røyke, trenger man ikke være så ego at man sitter å røyker inne i det skuret. Det stinker helt forferdelig, jeg blir så utrolig utrolig irritert av det. Jeg klarer ikke lukten av røyk, så da ender det med at jeg må gå ut- mens den dusterøykern får sitte der på rompa og forgifte lungene sine!!

Fler som hater det samme? Skjedde isted nemlig, derfor jeg måtte få ut litt agresjon... Hehe.

 

- ANDREA BADENDYCK

 

38

Hårvideo- Tvinneflette

 • Skrevet 26.10.2010 klokka 17:52
 • Kategori: Videoblogg

Hei!

Mange har spurt om videoblogg, så here it goes:

 

- ANDREA BADENDYCK

80

Videoblogg! - sminkevideo

 • Skrevet 08.10.2010 klokka 21:55
 • Kategori: Videoblogg

Heihei!

I går tenkte jeg å være en flink blogger, så derfor laget jeg en sminkevideo. Håper dere blir fornøyde, alle herlige blogglesere ♥

Sang: Rihanna - Only girl in the world

 

 

- ANDREA BADENDYCK

29

Video- Bobbi Brown foundation

 • Skrevet 07.08.2010 klokka 21:24
 • Kategori: Videoblogg

Haha, jeg bablet litt lenge da.... Menmen, håper dere er fornøyde!
Forresten det er esthetique på Steen og Strøm hvor jeg har kjøpt den og fått all hjelpen. Og hvis noen lurer, er fundationkosten fra e.l.f ♥
- ANDREA BADENDYCK
Stikkord:
Andrea Badendyck
Besøk profil

Hei! Jeg heter Andrea Badendyck og er en jente på 21 år fra Oslo. Jeg blogger mest om hverdagen min, men også endel om mote. Jeg har blogget siden 2008, og elsker det fortsatt! Følg gjerne med :) Kameraet jeg bruker er Canon 6d + 50mm objektiv. Kontakt: andreabadendyck.blogg@hotmail.com


Kontakt

andreabadendyck.blogg@hotmail.com

Siste innlegg

Annonser











Bloggdesign

hits