Slik forbereder jeg meg til ferie i solen

// annonse

Hei babies!

Nå er det så vidt 2 uker til jeg drar til LA med bestissene mine, og jeg gleder meg helt sykt. Skal bli helt fantastisk digg å komme til varmen igjen, få litt sol på kroppen og ikke minst få på plass en skikkelig bra tan. Og hva er nøkkelen til den dypeste brunfargen? Selvfølgelig betakaroten fra Good for me! Starter alltid i god tid før avreise med å ta betakaroten for å legge grunnlaget, så jeg er allerede godt i gang med forberedelsene- haha. Jeg har virkelig blitt helt avhengig av betakaroten, for som dere vet elsker jeg å være brun, og uten betakaroten vil jeg aldri oppnå den dype brunfargen jeg får når jeg går på det. Ikke minst er det også store fordeler at det beskytter huden mot solbrenthet og at man ikke får soleksem. Sistnevnte er sykt viktig for meg, for uten betakaroten får jeg soleksem på 1-2-3 om jeg brenner meg litt. Kapslene er små, glatte og superenkle å svelge om noen skulle lure på det. Hater å svelge tabletter selv, men disse er null stress! 

Tenkte jeg skulle vise dere en liten throwback fra brunfargen min i Bali, altså.. GUD så brun jeg var. Følte meg ikke så brun der og da, men nå ser jeg jo at jeg faktisk hadde tidenes tan. Nå skal jeg ta betakaroten som alltid både før, under og etter LA og krysser fingrene for en like flott brunfarge på denne turen!! 

Ah, ELSK på betakaroten fra Good for me! Min beste venn på reise og typ #1 prioritering på pakkelisten. En boks med betakaroten koster kun 199 med abonoment eller 249 kr for enkeltkjøp, og boksen holder i hele 2 mnd. Har dere ikke prøvd det enda er det virkelig på tide å teste det ut, for dette produktet er faktisk helt rått. Dere får kjøpt betakarotenen jeg bruker HER 

17 kommentarer

Siste innlegg