30% avslag på Betakaroten gold!

// annonse

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Ville bare tipse dere om at dere får Betakaroten gold på hele 30% avslag i kun 24 timer fra og med.. NÅ!! En boks holder til to måneders bruk, så da har dere nok til hele sommerferien. Husk at man ikke betaler med en gang når man bestiller hos Good for me, man får faktura i posten sammen med pakken som har 14 dagers betalingsfrist. Med andre ord kan dere benytte dere av tilbudet nå uansett 😄 Betakaroten er min beste venn på ferie som hjelper meg å oppnå maksimal brunfarge, beskytter huden og gjør at jeg unngår soleksem. Har brukt betakaroten fra Good for me i årevis nå, og kommer mest sannsynlig aldri til å slutte. LOVE IT!

Dere finner Betakaroten Gold HER, rabatten er allerede trukket fra så dere trenger ingen kode 🌴👙☀️

  1. Har dere bestilt palmesus til neste år også? 😀 hvordan kom dere egentlig inn på det bassengområdet? Er det noe spesielt bånd man må ha der?

  2. OK. Fy faen! Har du noen gang tenkt på å prøve deg som Victorias secret model? Du er det vakreste mennesket jeg har sett og jeg kjenner ikke en sjæl som ikke synes det samme. De casting-folka hadde fått hake-slepp om de hadde sett deg komme gående!

  3. Du er sykt tan hele året, hva gjør du for å bli så brun? Tar du sol eller What’s the secret?

  4. Blogg oftere!! Elsket når du hadde challengen din og blogget ofte, men nå dabbet det rett av igjen… derfor jeg sluttet å lese bloggen din sist gang, spørs om det blir sånn denne gangen og.

  5. Jeg ble så glad når du valgte å ha en periode hvor du blogget så mye! Jeg har lest bloggen din i mange år men jeg har blitt så irritert de gangene det har gått lang tid mellom hvert innlegg og vurdert å slutte å klikke meg inn. Det er jo helt sikkert helt idiotisk at jeg bryr meg eller tenker på det, men jeg får respekt av bloggere som jobber hardt for å underholde sitt publikum. Det viser at man tar det seriøst og at man forstår at det er en ekte jobb. Jeg unner også bloggere fri, men jeg har alltid ment at man burde si i fra på bloggen når man ikke har tenkt til å publisere på en stund. Det er jo tross alt noe man må gjøre i en hver annen jobb. Dette er absolutt ikke ment som kritikk eller nødvendigvis kun rettet mot deg. Men jeg ønsker å støtte bloggere som tar jobben sin seriøst og skjønner hvor heldige de er. Om man vet at mye skjer fremover så går det an å være strukturert og sette av så-så mur tidhver morgen på å gjøre klare alle innlegg til dagen videre. Eller bruke hver tirsdag til å forhåndsskrive ekstra innlegg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg