SI DIN MENING OG TJEN PENGER

// annonse

Hei fininger! 

I dag har jeg testet ut noe jeg har vært nysgjerrig på å teste ut lenge- nemlig meningstorget.no ♥ Regner med at flere av dere allerede har hørt om tjenesten? 

Processed with VSCO with a5 preset

Hos meningstorget kan du registrere deg helt gratis, og så tjene penger eller gavekort på å svare på forskjellige spørreundersøkelser. Her får du med andre ord mulighet til å både si din mening OG tjene penger på en gang! Via dine svar hjelper du bedriftene å bli enda bedre, så her har du en sjanse til å påvirke. Undersøkelsene vil angå ting som interesserer og passer deg, personlig fikk jeg spørsmål om alt fra hvilke medier jeg liker, følger med på, streamingtjenester osv til slanking, proteinbarer ++. Meningstorgets undersøkelser var faktisk overraskende morsomme å svare på! 

Processed with VSCO with a5 preset

Hittil har jeg tatt to undersøkelser, og har allerede fått 280 poeng. Om jeg tar to undersøkelser til kan jeg løse inn et gavekort på blant annet h&m for 100 kr- ikke dårlig! Du kan også løse inn gavekort hos Peppes Pizza, Cdon, Zalando og Kicks for å nevne noen fler. Og vil du ikke ha gavekort? Ikke noe problem- da velger du å få pengene rett inn på paypal-kontoen din. Om du er i det gavmilde hjørnet så er det også muligheter for å donere bort pengene til veldedige formål- selv ga jeg en donasjon til World Animal Protection i stad ♥

Om du også vil teste ut meningstorget så kan du lage en profil helt gratis HER! Ps: man må være over 18 år for å kunne benytte seg av tjenesten. 

18 kommentarer
  1. Ikke reklamer for ting du ikke bruker selv på ekte. Det blir for dumt. INGEN bruker meningstorget av dere bloggere. Man får drit mye penger for å reklamere for de. Ikke lur leserne dine for penger!

  2. Man får ikke så mye penger for bare 2-4 tester… man må ta laaaangt over 10-20 for å oppnå 100 kr… så det der er bare løgn!

  3. Du har testet det I DAG? Det er jo 110% løgn haha, du er jo på Ibiza. Tviler på at du sitter og tar slike tester med tjukk genser og hunden din?

  4. Altså ingen må gå på denne reklamen, man får ingen gavekort før man har tatt sjukt mye tester…. dumt at du andrea reklamerer for det drittet her…

  5. Sier som de andre overnfor – IKKE test ut meningstorget (med mindre du ikke har spørreundersøkelser som hobby). Det tar sykt lang tid å svare til man har tjent et gavekort. Hvis jeg husker rett, så var det også begrensning på hvor mange man kunne svare på pr dag. Men uansett, hvem gidder å kaste bort 2-3 timer på 10-20 undersøkelser pr dag, og tjene 100 lusne kroner. Just sayin…

  6. Meningstorget er bare TULL. Tok mange tester og oppnådde verken et usselt gavekort eller en eneste krone. Så det at man kan tjene noe på det der er bare tull og fanteri.
   Synes at du bør holde deg for god til å reklamere for dette tullet.

  7. Herregud så oppgitt jeg blir når jeg ser at dere bloggere reklamerer for dette. Eier dere ikke fornuft? Dette er så latterlig dårlig betalt, men dere anbefaler det like vel. Hvorfor?? Er dette virkelig noe du anbefaler? Jeg tviler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg