GET YOUR TAN ON POINT

// annonse

Processed with Rookie Cam

Betakaroten gold- min beste venn på ferie og det første jeg pakker med meg i kofferten. Kommer ikke over hvor fresht designet på boksen er, og det beste er jo at produktet er minst like bra som det ser ut. Jeg har vel brukt Good For Me sin betakaroten i 3-4 år nå, og kommer aldri til å slutte. Med den har jeg en garantert dyp brunfarge som varer leeenge, skal mer til å bli solbrent og slipper helt unna soleksem. Blir ikke mye bedre enn det? Både Glenn og Madicken har gått på det her nede, og er superfornøyde. Glenn sa at han aldri har blitt så fort brun før, så det var sykt gøy å høre! Nå har vi alle en solkysset herlig glød når vi kommer hjem ♥

Vil du også prøve betakaroten fra Good For Me? Da finner du det HER. Anbefaler å gå på det minst to uker før og to uker etter ferie for best resultat, men gjerne også hele året slik som meg om du reiser endel osv. Ellers har Good for me også en haug av andre gode produkter- alt fra kosttilskudd til superfood. Anbefaler å sjekke ut! 🙂

53 kommentarer
  1. Du ser helt smashing ut Andrea!! (Ikke glem å merk reklame, så slipper du å få kvinneguiden på nakken <3)

  2. 2 innlegg hver dag sa du? Eneste innleggene du kommer med for tiden er reklame, siste gang jeg klikker meg inn her på en god stund ihvertfall.

  3. Jeg begynte på betakaroten fra good for me ca en måned før jeg skulle til syden. Jeg blir vanligvis fort brun, men følte at jeg ble enda raskere brun! Dessverre begynte jeg å miste så ufattlig mye hår liek etter jeg begynte, at jeg fryktet det var pga betakaroten og sluttet. Det er nå en mnd siden jeg sluttet på betakaroten, og jeg føler brunfargen har sittet mye bedre enn vanlig selv om jeg sluttet – likevell mister jeg enda en håndfull hver gang jeg børster meg… Kan hårtapet skyldes betakaroten? Har du hørt andre som har fått det problemet?

  4. Så skuffet at du gang på gang lover leserne dine ting du ikke er i nærheten av og holde.. alt du bryr deg om er pengene. Lurer oss til å gi deg klikk.. #2 innlegg hver dag i august…

  5. To innlegg om dagen ja, haha. Hvis man sammenligner deg med Ida Wulff og Kristina Andersen så er det helt vilt å kalle deg profesjonell blogger. Når Ida og Kristina ikke har blogget på noen dager så kommer de iallefall med en liten forklaring eller beklagelse. Det skjer såpass sjeldent uansett at man på en måte unner dem den pausen. Du derimot..

  6. Jeg begynte på betakaroten sist gang du anbefalte det. Jeg hadde egentlig ikke troen på det og var veldig skeptisk. Men likevel tenkte jeg å teste det ut. Kort tid etter at jeg hadde spist tablettene, kommenterte folk at jeg hadde blitt gul på noen områder og nærmere sommerferien reagerte kroppen ekstremt mye og jeg fikk røde prikker og utslett på kroppen. Jeg har aldri opplevd noe lignende og jeg regner med at det var på grunn av tablettene. Poenget mitt med å forklare alt dette, er at det er greit å understreke at det kanskje IKKE vil være like bra for alle! Og jeg tenker at du som blogger, har på en måte et ansvar for å understreke det, fordi reklamen og anbefalingen din handler IKKE bare om penger.

  7. Jeg har aldri slitet med soleksem før, men etter jeg begynte på Betakaroten fikk jeg masse soleksem:((( IKKE anbefalt for alle!!!

  8. Ja det er slitsomt å være fulltidsblogget å være på jobb 24/7. Alt hun gjør er å reise verden rund, og dette har hun økonomi til pga at vi klikker oss inn på denne siden, hvor hun ikke deler noe personlig og blogger når det passer hun og bare pga pengene.plis folkens slutt å klikk dere inn, det skal værtfall jeg. Blir for dumt at noen skal ha million inntekt og ikke gjøre en dritt for det !!!

  9. Det er helt innafor at du blogger når enn og hvor og hvordan du vil og føler for, problemet ditt Andrea er at du selv setter forventninger og forhåpninger i hodene på leserne dine pga alle løftene du gang på gang slenger ut på bloggen her. Som jo ikke blir holdt. Så har det hendt at du klager på oss igjen når det er du selv som har forårsaket hele greia. Ha litt selvinnsikt, og tenk to, tre, kanskje fem ganger før du fortsetter å love ting og tang uten å ha handlinger bak løftene dine

  10. Hun vil jo ha klikk, pga penger. Hun driter jo i de som leser bloggen! Men sier hun at det skal være daglige innlegg klikker folk seg inn og hun tjener på det. Er jo det hun vil! Har bare gått en uke nå ute. Oppdatering, så er jo kun 14 innlegg som ikke har sett dagenslys, med lovnad om 2 innlegg om dagen….. boikot denne bloggen!!

  11. Man merker så sykt at du egentlig ikke bryr deg så mye om bloggen lenger, men kun kommer med innlegg som har med spons/samarbeid å gjøre. Du lover også mye som aldri skjer. Skjønner enkelt og greit ikke hvordan du er på topplisten etter så mange år med dårlig blogging

  12. Håper du er klar over farene ved mye soling. Ved å reklamere for en “dyp brunfarge” og betakaroten er du med å fronte ekstremsoling, noe som kan føre til hudkreft. Mener ikke noe slemt med kommentaren, bare vil gjøre deg oppmerksom på påvirkningskraften du har her. Å sole seg mye er farlig! Har også opplevd bekjente har fått MASSE eksem av betakaroten. Så dette produktet er det enkelte som kan reagere sterkt på

  13. Ærlig talt, om du tar bloggen så lite seriøst som du tydeligvis gjør hadde det kanskje vært en god idé å legge den ned og heller bruke tiden sin på noe annet.
   Det er urettferdig ovenfor oss som klikker oss inn i håp om nye innlegg at det aldri kommer noen, og når de først kommer er det spons. Det er ikke rart du raser nedover på topplisten, for du er virkelig en ræva blogger.

  14. Ta å skaff deg en annen type jobb og tjen penger på det istedenfor..
   Du passer ikke inn i blogglivet lenger. Håpløst

  15. Hmm, lurer på hva min arbeidsgiver hadde tenkt hvis jeg hadde tatt meg fri i 10 dager, for å drive dank. Hallo? Dette er liksom jobben din, vanvittig frustrerende å tenke på at du gjør null niks nada arbeid, reiser rundt, fester, og tjener helt syke summer på det. Du har mange innlegg du har lovet oss nå, utfordringer du ikke har holdt (selv om blogginnlegg to ganger daglig ikke burde være en utfordring for moro skyld, burde være et minste krav for en profesjonell blogger…)

  16. Hvis dere vil at hun ikke skal tjene penger på bloggen lenger så må dere jo slutte å klikke dere inn hit! Selv har jeg ikke vært inne her på 14 dager. Dere vet jo uansett at hun nesten aldri oppdaterer.

  17. Kan du ikke bare la være å si til leserne dine at du skal legge ut 2 innlegg hver dag, istedenfor å love noe du ikke er i nærheten av å holde? Bare siden forrige gang du blogga skulle det ha kommet over 20 nye innlegg.

  18. hva syns du om at du raser ned topplisten?
   Jeg hadde gjort hva som helst for å ha ditt grunnlag i bloggverden.
   Men noen er vel ikke like glad i blogging. Tenk å tjene seg rik på å være et forbilde, pen og legge ut bilder. Nei syns du tar for gitt denne muligheten

  19. Andrea, you better get your blog on point 😂 Neida, bra du begynner å rase nedover listen, siden du ikke fortjener det 🙂

  20. Det er selvfølgelig skuffende at hun ikke blogger så mye som “forventet”, men det er trist å lese alle disse nedverdigende kommentarene. Helt unødvendig å skrive slike ting for å såre en person.

  21. Hva skjedde med to innlegg om dagen? Dette er tross alt jobben din, og når du i tillegg lover oss to innlegg per dag, bør du komme med det også synes nå jeg

  22. Altså, de to siste innleggene dine er reklame/samarbeid, og dette er også lenge siden. På tide å legge opp kanskje og slutte å love bedre blogging?

  23. Det er veldig interessant å følge deg på snapchat, der legger du ut masse videoer av at du er ute og har det dritfett. Og dette sammen med andre bloggere som ALLE klarer å oppdatere bloggen sin jevnlig, mens du gir løfter du ikke har sjangs på å holde. Det morsomste er at du ALDRI hadde hatt mulighet til å reise på disse turene eller opprettholde en slik livsstil, hvis det ikke var for bloggleserne dine. De er grunnen til at merker gidder å sponse deg, og at du har råd til å leie sykt fet leilighet og kjøre sykt fet bil, uten en gang å betale for sertifikatet. Synes derfor det er helt sykt at du ikke verdsetter bloggleserne og bloggen mer. Du er rett og slett en bortskjemt, lat drittunge som ikke engang klarer å slenge inn et hei på bloggen etter over to uker borte fra den. Hadde du hatt en vanlig jobb og oppført deg sånn ville du fått fyken på flekken… Ettersom bloggleserne er grunnen til at du kan leve av bloggen, burde du hatt mye mer respekt for “arbeidsgiverne” dine.

  24. Det med at det er stas å vere så solbrun er no ei stor misforståing. Så vidt eg veit var det moteikonet Coco Chanel som ein gong på 1920-talet var i Cannes på ferie og blei solbrend. Sidan det tok ei tid før det gjekk over så trudde vel folk at det var “inn”. Mens det eigentleg var heilt “ut”. Å vere bleik var før eit teikn på at du var rik og ikkje trengte å vere ute og jobbe. Å bruke eit medikament for å få ein “djup og varig brunfarge” hadde eg aldri gjort. (Spesielt sidan eg likar å vere bleik og fin.) Ein ser mykje reklame for slike produkt, men høyrer lite om biverknadar som dei kan ha. Pale is the new tan! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg