HØSTENS FAVORITTSKO FRA ECCO

// annonse

Hei dere ♥

Regner med at de fleste av dere har hørt om ECCO før? ECCO er et verdensledende dansk merke som produserer skikkelige kvalitetssko med fokus på komfort og utseende. Jeg har vært så heldig å få to helt fantastiske par sko fra ECCO, som er helt perfekte til årstiden som venter oss. Disse er laget av førsteklasses skinn, og begge er foret med tidenes mykeste naturlige lammeull. Det er også veldig stabile og gode såler av gummiert lær, som gjør at skoene er superbehagelige å gå med og ikke minst holder formen i evigheter- i motsetning til feks Uggs som blir stygge med en gang. Begge parene er som en drøm å gå med, og jeg VET jeg kommer til å bo i dem hele det neste halvåret. Komfort er utrolig viktig for meg når det kommer til sko, og disse kunne ikke vært deiligere. Og det beste av alt? De er superfine også!

Jeg får stadig spørsmål om tips til vintersko- så here you go! Her har du de perfekte vinter/høst skoene etter min mening 🙂 Fikk utfordring av ECCO til å style skoene til tre forskjelige antrekk, så her kan dere se at de passer til det aller meste:

Antrekk nr 1: Et typisk litt mer “pyntet” antrekk som passer fint hvis jeg feks skal ut å spise middag med venninner 🙂 Som dere ser passer skoene like fint til kjole og strømpebukse som til bukse!

Antrekk nr 2: Et typisk hverdagsantrekk for meg 🙂 Skoene ser superkule ut, og det beste av alt er at det føles ut som å gå med tøfler ute.. ♥

Antrekk nr 3: Time to work out! Disse blir lett mine nye favoritter på vei bort til Elixia. 

Hvilket antrekk er deres favoritt? ♥ Hvis dere ønsker å kjøpe disse skoene så kan dere utenom i butikk få tak i de på nett HER. De kommer i flere farger og varianter 🙂 


!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1639626182973566’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
15 kommentarer

Siste innlegg