JEG HAR TATOVERT LEPPENE MINE

// Sponset behandling

Visste dere at jeg tatoverte leppene mine hos flinkeste Solvår/solpmu rett før sommeren? Var sykt usikker på om jeg turte å gjøre det, for det høres jo ganske skummelt ut.. Hva hvis jeg ikke likte resultatet i det heletatt? Men etter å ha snakket litt med Sophie som var veldig fornøyd med sin behandling så kom jeg frem til at jeg ville prøve. Og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde! Permanent makeup på lepper er kanskje den behandlingen jeg har elsket mest av alt jeg har prøvd. Først blir det ganske intenst, men så fader det veldig ut og man ender opp med et superfint og naturlig resultat. Det var ikke vondt i det hele tatt, og er gjort innen maks en time. Solvår er jo en GUD på det her, så jeg visste jeg var i trygge hender. Hun er så utrolig talentfull!

Det er nå et par måneder siden vi tatoverte leppene mine, men det sitter fortsatt veldig godt. På bildene under har jeg kun på lipgloss:

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Fint eller hva?? Er så digg å alltid ha fine lepper uten å en gang trenge noe med farge i 🙂 Tenker jeg skal ta refill igjen snart, og det gleder jeg meg veeeldig til. Er virkelig helt forelsket i permanent makeup på lepper ♥ Sjekk ut @solpmu på insta om dere vil se mer av hva de gjør + masse før/etter bilder 👌

6 kommentarer

Siste innlegg