MayBeauty Hairmask

// annonse

Heihei!

Som dere sikkert husker så har jeg blogget om MayBeauty sine produkter tidligere- og jeg har vært veeeeldig fornøyd. Produktene høres nesten for gode ut til å være sant, men så lever de faktisk opp til forventningene også! Så kult! Endelig skulle jeg få prøve hårmasken deres også, så denne skal jeg fortelle dere litt om i dag. Jeg har jo extentions som sliter endel på håret, og derfor er jeg avhengig av gode produkter for å holde det mykt og glansfult. Det blir SÅ fort tørt! Og redningen er uten tvil denne hårmasken. Den er helt rå! Faktisk er det en hette med kur i, noe jeg aldri hadde prøvd før. Her kan dere se step by step:

Processed with VSCO with p5 preset

Pakningen! Her står det instruksjon med hva du skal gjøre på baksiden ♥

Processed with VSCO with p5 preset

Og her har dere hetten! Kult eller hva? Den inneholder som sagt masse hårkur, og skal festes på hodet 🙂

Processed with VSCO with p5 preset

Jeg vasket håret først, og så tok jeg på hetten med håndkletørt hår. Hetten skal være på i ca 30 min for full effekt! Da kan man gjøre hva som helst i mens 🙂

Processed with VSCO with p5 preset

Finito! Her har jeg skylt ut kuren og skal føne håret. Allerede nå kjennes håret supermykt ut 🙂

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Restultatet! SE så sunt og mykt håret mitt ser ut. Her har jeg kun fønt og børstet håret, og det er ikke rettet eller tatt noen fler produkter i. Jeg ble virkelig helt sjokert over hvor bra kuren virket, faktisk en skikkelig mirakelkur som navnet tilsier. Den bør brukes regelmessig for varig resultat, og selv tenker jeg å fortsette med denne kuren ca 2-4 ganger i måneden. Spesielt nå på høsten og vinteren blir jo håret ekstra tørt, så da er det viktig å gi det god pleie. Hårmasken inneholder forresten naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr 🙂 Perfekt julegavetips både til å gi bort eller ønske seg selv! 

Har du også lyst til å gi håret ditt en forfriskning denne vinteren, og teste ut denne fantastiske hårmasken? Isåfall har jeg en fantastisk nyhet! Med koden “andreahair” får dere nemlig hele 30% avslag akkurat nå. Dere kan trykke HER for å bestille, da blir rabattkoden automatisk aktivert ♥

21 kommentarer
  1. Nei nå begynner det å bli latterlig hahah, blir du ikke flau liksom? Eneste grunnen til at du blogger er inntekten på reklamen.

  2. Skjønner det at du har eksamenstid, og at du skal fokusere mest på det. Jeg vil ikke høres frekk ut, men vil bare si at hvis du har tid til å legge ut et reklameinnlegg, så synes jeg du også burde ha tid til et vanlig innlegg.. Synes det begynner å bli litt for mye reklame/annonse innlegg..
   Skjønner at det er en del av bloggingen også, men kunne vært mer delt opp! 🙂

  3. Jeg kan på en måte se du er midt oppi i eksamskjøret at du sikkert har avtaler som du må overholde, men når det blir reklame på reklame og ikke noe annet så blir det utrolig kjedelig for oss lesere.

  4. Synes håret så ganske slitt ut etter vask? Dessuten er jo halve håret ditt bestående av extensions ettersom du satte på nytt

  5. Helt ærlig, dette er ganske trist Andrea! Hvis du elsker å blogge, skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du gir leserne dine dette, interesserer ingen

  6. Jeg kikker innom bloggen din daglig. Synes det er trist at den siste tiden kun har kommet annonse-innlegg. Skjønner at det er der du tjener penger, men man bør komme med noe annet også, ellers er jeg redd du vil miste mange lesere fremover. Hadde satt pris på mer blogging også, synes du blogger altfor sjelden!

  7. Nei dette her er bare latterlig. Dette er hva, 10ende innlegg på rad med reklame? Skjønner at du har eksamen, men det er ingen unnskyldning. Du bruker ikke noe mer tid på et vanlig hverdagsinnlegg enn du gjør med å skryte av et produkt du blir sponset med. Dette er bare flaut, og ikke særlig overbevisende – ikke for min del iallefall.

  8. Bloggen er jobben din, vi andre med jobb møter fortsatt opp på jobb selv om det nærmer seg eksamen. Synd du har mistet motivasjonen for bloggen, det har vært ganske synlig det siste året.

  9. Tror du at folk stoler på noe av det du skriver når du kun legger ut reklame innlegg? Virker som du kun har blogg for å få alt sponset og tjene fett

  10. Såååå kjedelig blogg du har fått!! Savner de daglige innleggene dine hvor du blogger om hverdagen din.

  11. Eneste grunnen til at du blogger er jo sponsing? Jeg har vært fast leser i mange år, men dette begynner å bli latterlig.
   Hvorfor gidder du egentlig? Er jo helt obvious at du bare er ute etter penger

  12. Du rekker å reise til Stockholm men ikke å blogge vanlig uten noe annonse ? Haha morsomste jeg har hørt

  13. Også reiser du til Stockholm… «jeg har eksamen og derfor ingen tid til å skrive et ordentlig hverdagsinnlegg uten annonse – men å pakke kofferten og fly til Stockholm – det rekker jeg!» altså du skjønner vel selv hvor latterlig og lite overbevisende det er? :p

  14. Helt tragisk hvor dårlig denne bloggen er.. Siste gang jeg har klikket meg inn her… reklame reklame annonse annonse

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg