JEG ER I…

// Sponset tur og annonselenker

..S T O C K H O L M

Tenkte bare å titte innom en liten tur før jeg legger meg- selvom det er supersent og sikkert ingen som stikker innom bloggen nå, haha. Jeg er jo som dere kanskje vet tidenes nattemenneske, så å blogge sent passer meg helt utmerket! Nå er jeg faktisk i Stockholm med Benny og Julia, og vi kom frem hit i stad. Skal kun være her en kort tur for å bli med på nelly-man sin julefest som er i morgen 🙂 Herregud som nelly styrer med fest, haha! Heldige oss som blir invitert ♥ Og deilig for meg med en liten pause fra lesingen.. Har heldigvis ikke neste eksamen før om 10 dager, så følte jeg kunne ta turen. Gøy for dere at det skjer litt her inne også!

Bluse HER (nå på 40% avslag) // Smykke HER

Slike turer får vi ikke betalt for å komme på altså, vi drar fordi vi synes det er gøy og fordi vi elsker de vi jobber med i nelly. Hadde betalt flybilletten selv om jeg måtte liksom, men siden jeg har fått det sponset er jeg nødt til å merke turen som sponset også. Appropos det så har dere garantert fått med dere at forbrukerombundet har blitt ekstremt strenge på merking, og jeg var en av de 20 (?) influencerne de valgte å gjennomgå og følge med på. Så derfor er det veldig viktig at jeg merker innleggene mine riktig fremover, for jeg ønsker virkelig ikke noe problemer fra deres side. 

Det betyr at det vil stå endel merkinger øverst i innleggene mine, men det er fordi vi er pålagt det. Hvis jeg skriver et innlegg om alt mulig rart men så linker jeg til genseren jeg har på meg blir liksom innlegget plutselig “reklame”, men sånn har det blitt nå. Og jeg linker jo ofte til klærne mine, så ja.. Håper dere skjønner at alt ikke er kjøpt og betalt fordet 🙂 Sov godt dere, viser dere bilder fra i kveld i morgen! ♥

2 kommentarer

Siste innlegg