BYE BYE EXTENTIONS

// annonse

OMG!!! Jeg har tatt ut extentionsene mine, for godt!!! For dere høres det kanskje ikke så sykt ut, men jeg har brukt  extentions nesten konstant siden 2012. Det har vel vært 1 eller 2 pauser på et par mnd bare.. Jeg er helt ærlig dritt lei extentions, og bestemte meg for at nå gadd jeg ikke mer. Naturlig har jeg egentlig et superfint tjukt og langt hår, men ble dessverre lurt til å teste ut extentions gratis da jeg var 16-17 år- noe jeg ALDRI burde begynt med da håret mitt var sååå fint fra før. Årevis med tunge extentions og fargebehandlinger har definitivt slitt mye på håret, og nå er håret mitt definitivt noe helt annet enn hva det var før alt dette. Men, jeg gir ikke opp. Jeg skal ha det naturlige, fine håret mitt tilbake. 

Håret mitt var så slitt at jeg måtte klippe bort myyyye hos frisøren for at det skulle se fresht ut, så som dere ser er det ganske så kort nå. Men jeg er så glad for at det ikke er så tynt som jeg hadde fryktet, og nå er det egentlig bare mest lengden jeg føler meg litt ukomfortabel med. Men heldigvis har jeg Hair Luxious fra Good For Me med meg på laget, og da vet jeg av erfaring at hårveksten skyter i været. Herregud så glad jeg er for at dette fantastiske kosttilskuddet eksisterer- ellers vet jeg ikke hvor motivert jeg hadde klart å være til dette prosjektet.

Noen fakta om Hair Luxious:

♥ Vitaminene gir raskere hårvekst, sterkere hår og mindre røyting.
♥ Inneholder 27 nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret ditt fra innsiden.
♥ Kundeundersøkelser viser at hele 9/10 som tar Hair Luxious anbefaler dette videre til en venn.
♥ Anbefalt og solgt av Norges fremste frisører.

Jeg tar to tabletter Hair Luxious hver morgen til frokosten min, og thats it! Da får jeg i meg alt jeg trenger for maksimal hårvekst og hårkvalitet. Hvor fantastisk er vel ikke det?✨ Utenom å ta Hair Luxious daglig er planen min for håret mitt de neste månedene følgende: Spise sunt og drikke mye vann, vaske håret maks 2-3 ganger i uken, bruke ordentlige produkter som håret har godt av, kure håret 1-2 ganger i uken, stusse tuppene ca hver 2. mnd, alltid la håret lufttørke, prøve å bruke varmeverktøy så sjeldent som mulig og å sove med flette hver eneste natt da det skal være mest skånsomt for håret. 

Klikk HER for å bestille eller lese mer om produktet ✨

Jeg er SÅ spent på hvordan håret er om bare noen måneder. Kommer til å gi dere en oppdatering igjen da med før og etter bilder😍  Pssst.. Hvis dere også vil begynne på Hair Luxious får dere nå 20% ekstra rabatt på første pakke med koden “Andrea20” (gyldig til 3.mars). Yaaaay!!

18 kommentarer

Siste innlegg