BYE BYE EXTENTIONS

// annonse

OMG!!! Jeg har tatt ut extentionsene mine, for godt!!! For dere høres det kanskje ikke så sykt ut, men jeg har brukt  extentions nesten konstant siden 2012. Det har vel vært 1 eller 2 pauser på et par mnd bare.. Jeg er helt ærlig dritt lei extentions, og bestemte meg for at nå gadd jeg ikke mer. Naturlig har jeg egentlig et superfint tjukt og langt hår, men ble dessverre lurt til å teste ut extentions gratis da jeg var 16-17 år- noe jeg ALDRI burde begynt med da håret mitt var sååå fint fra før. Årevis med tunge extentions og fargebehandlinger har definitivt slitt mye på håret, og nå er håret mitt definitivt noe helt annet enn hva det var før alt dette. Men, jeg gir ikke opp. Jeg skal ha det naturlige, fine håret mitt tilbake. 

Håret mitt var så slitt at jeg måtte klippe bort myyyye hos frisøren for at det skulle se fresht ut, så som dere ser er det ganske så kort nå. Men jeg er så glad for at det ikke er så tynt som jeg hadde fryktet, og nå er det egentlig bare mest lengden jeg føler meg litt ukomfortabel med. Men heldigvis har jeg Hair Luxious fra Good For Me med meg på laget, og da vet jeg av erfaring at hårveksten skyter i været. Herregud så glad jeg er for at dette fantastiske kosttilskuddet eksisterer- ellers vet jeg ikke hvor motivert jeg hadde klart å være til dette prosjektet.

Noen fakta om Hair Luxious:

♥ Vitaminene gir raskere hårvekst, sterkere hår og mindre røyting.
♥ Inneholder 27 nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret ditt fra innsiden.
♥ Kundeundersøkelser viser at hele 9/10 som tar Hair Luxious anbefaler dette videre til en venn.
♥ Anbefalt og solgt av Norges fremste frisører.

Jeg tar to tabletter Hair Luxious hver morgen til frokosten min, og thats it! Da får jeg i meg alt jeg trenger for maksimal hårvekst og hårkvalitet. Hvor fantastisk er vel ikke det?✨ Utenom å ta Hair Luxious daglig er planen min for håret mitt de neste månedene følgende: Spise sunt og drikke mye vann, vaske håret maks 2-3 ganger i uken, bruke ordentlige produkter som håret har godt av, kure håret 1-2 ganger i uken, stusse tuppene ca hver 2. mnd, alltid la håret lufttørke, prøve å bruke varmeverktøy så sjeldent som mulig og å sove med flette hver eneste natt da det skal være mest skånsomt for håret. 

Klikk HER for å bestille eller lese mer om produktet ✨

Jeg er SÅ spent på hvordan håret er om bare noen måneder. Kommer til å gi dere en oppdatering igjen da med før og etter bilder😍  Pssst.. Hvis dere også vil begynne på Hair Luxious får dere nå 20% ekstra rabatt på første pakke med koden “Andrea20” (gyldig til 3.mars). Yaaaay!!

18 kommentarer
  1. Andreaaa!! Jeg sybes du var helt nydelig jeg, fikk lyst til å klippe meg kort igjen selv!! Det var kjempefint på deg! <3

  2. herregud du var RÅ LEKKER med den lengden.. kledde deg så godt og du så mer voksen ut uten det lange “fjortis” håret som jeg liker å kalle det. Likte også fargen din veldig godt 🙂

  3. Du var kjempefin med den lengden! Syntes absolutt ikke håret ser slitt og tynt ut nå, heller motsatt 🙂

  4. Vist du vil ha fortgang i at håre væks, så anbefale æ crazy collor farga, det slit ikje på håre og længden bli fort 5-7-10 cm på en mnd, varriere fra hår te hår 🙂 Så det anbefale æ på det stærkeste <3 Det har funka før mæ og vældi mange andre 🙂

    1. Bare hyggelig <3

     Det hjælp værtfall sykt mye 🙂

     Glømte og skrive kordan mærke og det e værtfall, Direction og Manic Panic 🌹

     Anbefale dæ virkelig og prøve også e dæm ikje tæsta på dyr, sånn te innfo om du ikje viste det < 3

     Fins mange fine farga og vælge mellom < 3

     Klæm 🌹

  5. Det eksisterer ikke vitaminer som får håret til å vokse raskere, som du skriver.
   Vitaminer kan riktignok gjøre at håret holder seg sunnere, så kanskje det føles som at det vokser raskere.
   Når det er sagt hjelper det ikke å ta ekstra vitaminer når man har fått det man trenger gjennom normal kost.
   Så lenge man ikke har noen mangler, er det ingen forskning som viser at det hjelper å ta noe ekstra.

   Det er selvsagt ok å ta kosttilskudd om man ikke får tilstrekkelig- men jeg synes ikke det er greit å påstå at dette tilskuddet får håret til å vokse! Det er jo rett og slett usant.
   Anbefaler deg å se denne superkorte og gode opplysningsfilmen fra NRK 🙂 Den varer bare 4,5 minutter!
   https://tv.nrk.no/serie/folkeopplysningen/2018/KMTE51001418/avspiller

  6. Så utrolig søt lengde på håret <3 Er sikker på at du er veldig søt med dine egne vipper også :-* Lots of love <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg