Få 60% rabatt på et kritthvitt smil!

// annonse

Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner, og hemmeligheten har jeg fortalt dere før. Hjemmeblekingen fra Premium White! Denne har jeg brukt i et par år, og er etter min mening uten tvil den beste som finnes på markedet. Jeg har prøvd MYE, og ingenting kan sammenlignes med resultatene jeg får av Premium White. Bare etter én blekerunde ser jeg stooor forskjell, det er helt sinnsykt hvor effektiv den er. Jeg bleker tennene mine ca 2 ganger i måneden for å opprettholde et kritthvitt smil, og så liker jeg også å gjøre det et par timer før spesielle anledninger for å freshe litt opp 🙂


Slik ser kittet ut! Profesjonell tannbleking hjemme. Det ser kanskje avansert ut ved første øyekast, men det er superlett å bruke! Det som følger med i pakken er: Skinner som du former etter tennene dine, oppbevaringsboks til skinnene, blekegel, aktiveringsspray og led-lys.

Her er blekingen i gang! Jeg pleier å bleke tennene i ca 25-30 min hver gang, og da kan jeg se på tv/vaske/rydde eller hva enn jeg måtte ha lyst til i mellomtiden. Bleke-gel’en smaker forresten supergodt, og jeg har aldri opplevd ising i tennene eller andre ubehageligheter ved bruk av Premium WhiteHer kan dere se forskjellen før og etter én blekeprosess! Jeg har jo vedig hvite tenner fra før siden jeg bleker tennene mine fast, men man ser fortsatt stor forskjell etter behandling. Nice eller hva? ELSKER virkelig tannblekingen til Premium White

Og beste av alt? Nå får dere 60% avslag kun via min blogg ved å klikke HER!

Premium White har mange forskjellige kjøpsmetoder, og dere kan se alle mulighetene inne på siden deres. Mine lesere får nå teste Premium White på 60% rabatt til kun 459 kr (før 1190 kr) som holder til 2 måneders bruk, og så vil du få refill til 2 nye måneders bruk for 359 kr annenhver mnd. Dette abonomentet har ingen bindingstid, og for å si opp må du kontakte kundeservice senest 14 dager etter fakturadato. Dette kan dere lese mer om HER! Ellers går det ann å bestille kittet uten noe abonoment, eller evt enkeltprodukter- men det blir da litt dyrere. Sjekk ut siden deres og finn det som passer best for deg 🙂

9 kommentarer
  1. Veldig spesielt at du mener at det er stor forskjell etter en blekerunde, når premium white faktisk gir null forskjell. Dette har jo blitt testet flere ganger, og grunnen til at det er dårlig er fordi det ikke er lov med for mye bleking i produktet.
   Det eneste som er bra med å gjøre det, er at man kaaanskje blir flinkere og mer nøye med tannpussen. Produktet i seg selv gjør ikke tennene hvite. Da går man til tannlegen.

   1. Det er TULL. Får lyst til å vise deg det selv, for Premium White er helt rått- jeg hadde aldri skrevet noe annet hvis det ikke er sant. Jeg ser STOR forskjell etter én blekerunde, altså stor forskjell på 30 min, ikke over tid fordi jeg evt pusser tennene ekstra mye. Prøv selv og se!

    1. Men det er helt umulig.. dette har blitt prøvd flere ganger på tv hos tannlegen. Og da har tannlegen tatt test av fargen på tennene og de ble ikke lysere.

  2. Du har jo bleket tennene dine hos tannlege og fått den hvite grunnfargen der…. Så blir litt for teit å reklamere for dette. Det er kun tannleger som har autorisasjon til å selge blekningsmiddel som inneholder Hydrogen peroxide som er det virkestoffet som bleker tennene.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg