SLIK TJENER DU PENGER PÅ DINE MENINGER

// annonse

Hei fine dere!

Husker dere at jeg fortalte dere om meningstorget.no  for et års tid siden?  Jeg tenkte jeg ville minne dere på tjenesten igjen nå som det er jul og mange fridager, for dette er virkelig genialt å holde på med når du har litt tid til overs. Så hva er egentlig meningstorget og hvordan fungerer det?

Hos meningstorget kan du registrere deg helt gratis, og så tjene penger eller gavekort på å svare på forskjellige spørreundersøkelser. Her får du med andre ord mulighet til å både si din mening OG tjene penger på en gang! Via dine svar hjelper du bedriftene å bli enda bedre, så her har du en sjanse til å påvirke. Undersøkelsene vil angå ting som interesserer og passer deg, personlig får jeg spørsmål om alt fra hvilke medier jeg liker, følger med på, streamingtjenester osv til slanking, proteinbarer ++. Meningstorgets undersøkelser er faktisk overraskende morsomme å svare på! 

Undersøkelsene er geniale å ta når du har litt “dø-tid”, feks på bussen, i lunsjpausen på jobb eller når du bare slækker på sofaen i juleferien. Du kan ta de hvor som helst og når som helst- alt etter hva som passer deg! Det er selvfølgelig gratis å registrere seg, og  en veldig enkel og fin tjeneste! Så hvis du har lyst å unne deg en ekstra runde shopping, en god middag på restaurant med noen du er glad i, litt gratis julegaver eller kanskje ekstra lommepenger – er dette absolutt en tjeneste du burde sjekke ut. Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort ☺️

For hver undersøkelse du tar opptjener du deg poeng, som du da kan veklse ut i gavekort på feks Cdon eller Zalando. Og vil du ikke ha gavekort? Ikke noe problem- da velger du å få penger rett inn på paypal kontoen din. Er du i det gavmilde hjørnet kan du også donere noe av det du tjener til veldedighet- det gjorde jeg!  

Lyst til å prøve? Registrer deg gratis i dag HER 

21 kommentarer
  1. Heiii! :))) Jeg så det var noen tidligere som ønsket det samme som meg. Kan du vise hvilke apps du har og hvordan du har organisert iPhonen din?? <3 Please.

  2. Så reportasjen i se og hør på nett, fra gran canaria turen. Fantastisk å se at du har litt ekstra å ta i, kjærlighethåndtak. Fremmer en sunn og formfull kvinnekropp

  3. En av Norges mest leste blogg… totalt feil å ha det som overskrift! Det rette hadde blitt… det var en gang Norges mest leste blogg!

   1. Skjønner ikke egentlig hvorfor alle skal være så frekke mot henne! Hvorfor bryr du deg egentlig? Det er ikke du som bestemmer over denne bloggen eller hva som skal stå i overskriften. Jeg synes bare at mange bloggere får mye ufortjent dritt!! Det er ikke akkurat som at noen snakker stygt om leger eller brannvesenet fordi de har en «normal» jobb. Og at bloggere bare lever i luksus!

  4. Hannah… står det noen steder at jeg bestemmer hva som skal stå som overskrift??? Hmmmm, vet du hva, det gjør ikke det! Så neste gang les alle settningene 1 gang til! Og jeg er ikke frekk, jeg ytrer min mening om en ting, det er lov i norge å gjøre det!

   1. Vel UNNSKYLD!!!! Men måten du skrev det på var som om du bestemte hva som skulle stå som overskrift

  5. Jeg har meldt meginn nå. Har hatt brukeren min i under 24 timer og allerede fått over 600 poeng og 9 lodd i trekningen om 35 tusen :O <33

  6. hva skjer med at etter hver “bloggpause” sier du at du skal skjerpe deg og begynne å blogge igjen, så tar det nesten 1 måned før vi hører noe igjen. hvorfor legger du ikke ned bare bloggen din hvis du ikke orker å blogge.

  7. Snakket ikke du om å begynne å bruke mindre makeup? Dette er bare en koselig mindup, siden jeg synes du er så mye mer søt naturlig <3 ala farmen-andrea 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg