VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT SRI LANKA

// annonse

Heii ♥

Endelig kan jeg avsløre hvor jeg reiser etter jul, og det er til Sri Lankasurfecamp med Lapoint!!!! Omg, som jeg gleder meg. Jeg har vært på surfecamp med Lapoint kanskje 5-6 ganger, og har besøkt campene deres i både Portugal, Bali og Sri Lanka fra før. Det finnes virkelig ingenting bedre enn å reise med Lapoint, og jeg er deres største fan. Er så fantastisk gøy å bo på camp med mennesker fra hele verden, få masse nye venner, dra på eventyr og ikke minst kombinere ferie med å være sporty. Det er sinnsykt deilig å starte dagen med surfing, og surfing er også skikkelig bra trening. Mestringsfølelsen når du endelig får det til er helt fantastisk!  Og det beste som finnes er å ta en dusj, og så legge seg i solen for å chille etter noen timer med surf på morningen 😍 Dette blir sååå gøy, og jeg gleder meg masse til å ta dere med på reisen!!

Processed with VSCO with c8 preset

Og dere- jeg har vært så heldig å få gi bort en uke for to på surfecampen til Lapoint i Sri Lanka, altså dit jeg skal om en drøy måned 🏄🏽‍♀️😍💋 Premien har en verdi på over 10.000 kr, så dette er sykt gøy!! Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

♥ Klikk HER og les hvorfor Sri Lanka er et så fantastisk reisemål

♥ Kommenter i dette innlegget grunnen til at du vil reise og hvilken level du og vennen din vil ta (feks level 1, som er for nybegynnere)

Processed with VSCO with c8 preset

Thats it! Vinneren kåres allerede 8.des, og plutselig er det akkurat DU og din venn som snart setter snuten mot Sri Lanka. Lykke til dere 💞💞💞💞 (ps: 18 års aldersgrense)

134 kommentarer
  1. Hei,

   Mitt nivå er level 1. Ønsker å lære å surfe og ha den frihetsfølelsen av å ha bølgene under føttene. Fin måte å koble av på.

   Koble av og nyte livet på en fantastisk plass.

  2. Hei,
   Jeg ønsker å reise på denne turen fordi jeg har hatt verdens kjipeste år, i tillegg til at det hadde vært nydelig å fått litt varme på kroppen etter en sommer med bare jobb.. er student og dette hadde passet perfekt etter eksamenstiden! Jeg er nok level 1, da jeg aldri har prøvd før 😅 krysser fingre og tær for at jeg blir den heldige!

  3. Hei! Jeg har veldig lyst til å dra på denne turen med min venninne da vi begge studerer i hver vår by, og får veldig liten tid til å være med hverandre. Vi begge elsker å reise og oppleve nye kulturer, og kunne trengt en liten uke i varmen borte fra studiehverdagen😄 Har surfet litt før, men vil si at jeg fortsatt er på level 1🌸

  4. Hei! Jeg ønsker å vinne for å gi kjæresten min tidenes reise og for å oppleve Sri Lanka og surfing. Vi er begge level 1.

  5. Ønsker å vinne for å kunne gi det til en spesiell person som har kommet inn i livet mitt! Begge to har lyst å lære oss surfe og har allerede snakket om å dra til Sri Lanka for kurs. Begge er level 1

  6. Jeg ønsker å vinne rett og slett for å bli en opplevelse rikere. Sri lanka er et land jeg aldri har opplevd tidligere, det samme gjelder surfing. Jeg ville delt denne fantastiske opplevelsen med min kjære mor. Begge level1 🤩🤞🏼

  7. Jeg har lyst til å vinne denne konkurransen av flere grunner. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe. Det virker kjempemorsomt og utfordrende. Og tenk så flott å lære seg å surfe på Sri lanka! Jeg synes Sri Lanka virker som et veldig spennende land, med rik kultur og historie! Om jeg vant konkurransen ville jeg tatt med søsteren min, og vi hadde begge måttet være level 1, for ingen kan surfe fra før!

  8. Jeg ønsker å vinne denne reisen ettersom jeg har det ekstremt tøft psykisk, og klarer ikke lenger studere, jobbe osv. Det ville vært et kjempe fint høydepunkt å se frem til, og ikke minst gjøre ting lettere i ettertid. Mye kan kureres med sol, varme, surfing, vakker natur og gode matopplevelser, men har dessverre ikke råd til det på egenhånd, da jeg er sykepleierstudent. Hvis jeg vinner vil jeg dele det med min søster, som en fin mulighet til å bare være oss to en hel uke <3 Vi har aldri surfet, så da blir det nok level 1 på begge 😄😍😎

  9. Æ ønsker å ta med mæ min kjære på vår første reise sammen! Vi har vært sammen en stund, men da han investerer mye tid til idrett og skole, og æ til sykepleiestudiet nu har vi aldri hatt tid til noe sånt sammen. Derfor ville det her vært en utrolig fin gave til han, som vi kan dele sammen. Vi har aldri surfet før, så ville vært level 1 på oss begge ☺️

  10. Jeg ønsker å vinne denne reisen fordi det er noe jeg og søsteren min har snakker om å gjøre sammen lenge. Vi bor i forskjellige land, og på grunn av skole og jobb møtes vi kun 2-3 uker i året. Hun måtte utsette de to siste årene av VGS pga. psykisk helse, og dette ville vært en fantastisk måte å feire at hun endelig blir ferdig til våren før hun skal videre for å studere! Sri Lanka er øverst på listen over destinasjonene vi ønsker å dra til når vi har sett på reiser med Lapoint, virker så spennende å oppleve en annen kultur på andre siden av verden! Ingen av oss har surfet før, så vi begge måtte ha startet på level 1 🙂

  11. Jeg ønsker så inderlig å vinne denne konkurransen! 😍 hadde vært utrolig deilig å fått en uke i varmere strøk i ellers travel sykepleier-hverdag. Ønsker level 1, og tar selvfølgelig med verdens beste venninne ❤️ Surfe, drikke øl og kose oss!

  12. Jeg ønsker å vinne fordi jeg har veldig lyst å lære meg å surfe. Også det å få kjenne varme på kroppen. Har ikke vært i et varmt land på over 2 år og bor enda i tillegg i Nord-Norge hvor det sjeldent er varmt. Når man er student så strekker ikke økonomien til ferier dessverre. Ønsket level 1.

  13. Etter et år med mye skole kombinert med jobb hadde det vært deilig med en etterlengtet ferie i varmere strøk og ikke minst få oppleve surfing for første gang!

  14. Jeg ønsker å dra med kjæresten for å skape minner og dra til varmere strøk, en bonus at vi får prøvd oss på surfing også! Level 1

  15. Det å surfe i Sri Lanka, har lenge vært en drøm! Var der for 3 år siden, og ble helt forelsket i landet. Menneskene, kulturen, temperaturen, atmosfæren, maten g alt er helt fantastisk ☘️🌸
   Er midt i en hektisk periode nå, så det å komme tilbake til Sri Lanka, i tillegg til å få prøvd seg på surfing hadde virkelig vært en drøm som hadde blitt virkelighet. Ønsker å ta med meg kjæresten på level 1 ❣️😍

  16. Surfing er det kuleste i verden og derfor vil jeg vinne! Elsker det, og følelsen når man klarere det er ubeskrivelig!!! har snakket lenge om å ta med en venninne på surfecamp, men penger eller tid strakk aldri til dessverre. Tror hun er level 1 så tar det <3 "krysser fingrene"

  17. Var på surfekurs i Australia for mange år siden, og har ikke hatt mulighet til å prøve det siden. Hadde vært en drøm å prøve surfing igjen, sammen med min bestevenninne! Må nok starte på Level 1.

  18. Jeg ønsker å dra med min bestevenninne som begge studerer i ulike land, og har fått mindre og mindre tid sammen de siste årene! Vi har faktisk pratet/drømt om en slik surfetur sammen før, men det har aldri vært en realitet på grunn av student-budsjettene. Å få muligheten til å tilbringe en uke sammen på en slik drømmedestinasjon og oppleve så mye læring og mestringsfølelse hadde betydd enormt mye! Vi er begge level 1, og er veldig klare for å lære alt om hva surfing har å by på!

  19. En første kjærestetur til et eksotisk sted hadde vært drømmen. En student og en i sin første jobb, pengene strekker ikke til slike turer, men det er noe vi drømmer om <3

   Nivå 1 på oss begge

  20. Jeg og kjæresten trenger et avbrekk fra studiene og en etterlengtet ferie som studentbudsjettet ikke tillater😵🥰✨
   Vi har aldri prøvd å surfe før, så vi ønsker oss level 1!

  21. Hei! Jeg ønsker å vinne denne reisen fordi jeg har lyst til å oppleve Sri Lanka og landets inspirerende kultur. Sri Lanka ser helt fantastisk ut! Jeg har lenge hatt lyst til å reise på surfecamp med Lapoint, og drømmen er å ta med min bestevenninne slik at vi kan dele dette sammen<3 Ønsker level 1, da jeg aldri har surfet før.

  22. Hei! Å få muligheten til å dra på surfetur til nydelige Sri Lanka hadde vært fantastisk! Jeg og bestevenninnen min som nå bor i forskjellige byer har lenge snakket om hvor gøy det hadde vært å lære å surfe, og dette hadde vært en super mulighet for etterlengtet kvalitetstid sammen og et spennende eventyr!
   Level 1 hadde nok passet best for oss😊

  23. Hei! Hadde vært såå gøy å vinne denne reisen så jeg kunne tatt med kjæresten på tur. Vi er begge studenter så økonomien er også deretter og det vlir dessverre lite råd til ferier! Ingen av oss har surfet før så vi er nok begge på level 1!

  24. Jeg ønsker å reise til Sri Lanka på surfecamp, for landet ser helt nydelig ut og jeg tror det byr på mange fantastiske opplevelser. Jeg og venninna mi er på level 1.

  25. Hei, Andrea <3

   Når kommer Whats On My iPhone-innlegget? 🙂 Ventet hele forrige uke da du skrev "i løpet av uka" 🙂

   Håper å se det i morgen så jeg kan få min telefon som din 🙂
   Klem fra MM fra Eidskog <3

  26. Jeg har så utrolig lyst!! Har veldig lyst til og ta med bestevennen min fordi hun fortjener det så sjukt. Vi begge har hatt en stor drøm om å surfe en vakker dag<3 vi er nok på level 1 da vi ikke har gjort det før haha

  27. Heihei! Ønsker å reise på denne turen av den enkle grunn at det ser heelt fantastisk ut! Surfing er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve, men aldri har hatt muligheten til, så jeg må i såfall begynne på level 1. Tidenes julegave å kunne overraske bestevennina si med dette 😍

  28. Så deilig!! Pappa og jeg snakket nettopp om en surfetur sammen, det hadde vært utrolig fin og ikke minst en konge opplevelse å ha med en man er glad i <3 nybegynner nivå ⭐️ God tur Andrea!!

  29. Ønsker å reise på denne turen for å få et avbrekk fra alt som heter hverdag og rutiner, samt få litt sol og varme på kroppen! I tillegg ønsker jeg å lære mer surf og utfordre meg selv, og ikke minst ta med meg kjæresten min på tidenes opplevelsestur 🌴☀️🏄🏽‍♀️ Level 1!

  30. Jeg har brukt 4 år av livet på mitt på å studere og har aldri reist.. Jeg har nå bestemt meg for å ta en pause fra studiet/droppe ut da jeg faktisk ikke orker mer.. Det gir meg ingenting glede lengre. Nå skal jeg skaffe meg en jobb slik at jeg kan spare opp penger slik at jeg kan reise. Hvis jeg hadde vunnet denne reisen kunne jeg brukt resterende penger på en ny reise. Du aner ikke hvor mye opptur og glede det hadde gitt meg i livet mitt! <3

  31. Jeg vil gjerne ta med kjæresten min på en slik opplevelse! Han har ikke reist mye og vi har begge vært opptatte med jobb og skole siste året og hadde hatt godt av varme, sol og nye opplevelser sammen!🌞 Det ser helt magisk ut og det hadde vært helt ubeskrivelig å få oppleve dette sammen med han💘
   Vi ville vært Level 1🙊

  32. Jeg vil gjerne ta med min venninne for å oppleve kulturen på Sri Lanka. I tillegg har hun måttet pusse opp leiligheten sin, og derfor ikke hatt råd til å feriere. Level 1 🙂

  33. Jeg vil ta med min kjære bror som akkurat har blitt dumpet av kjæresten. Spise tradisjonell mat, lære å surfe og koble ut. Begge er en level 1. Krysser fingrene 🙂

  34. Jeg vil gjerne vinne en tur til meg og kjæresten min! Vi har hatt avstandsforhold i snart ett halvt år siden jeg har bodd i Australia, og en tur til Sri Lanka hadde vært utrolig hyggelig nå som jeg snart skal se han igjen!! I tillegg har jeg aldri vært i Sri Lanka og det hadde vært sååå gøy å få oppleve en ny kultur og møte nye folk!! I tillegg vil jeg jo lære å surfe da 🙈
   Jeg er level 1 og han level 2 🙂

  35. Jeg vil gjerne ta med kjæresten min på dette for å skape flere minner og få oppleve Sri Lanka. Det har vært et hektisk år og det hadde vært helt utrolig å få opplevd dette sammen. Vi er begge level 1.

  36. Level 1. Ønsker å reise da det hadde vært supergøy å oppleve Sri Lanka, og ikke minst lære seg å surfe! Krysser fingrene 😀

  37. Jeg ønsker å reise til Sri Lanka for å oppleve kulturen, naturen, lære å surfe, spille volleyball og oppleve det vennlige folket som bor der. Jeg ønsker å spise dhal curry, se den éne hunderasen som finnes der, møte mennesker som rister på hodet når de sier ja, se de fargerike gatene, drikke thambili-vann og store øl. Verken jeg eller min venninne har vært der før, og vi har heller aldri prøvd å surfe, så regner med vi er på en rolig level 1 begge to 😊

  38. Så utrolig heldig du er, Andrea! Håper du får kost deg kjempemye på denne kommende turen.

   Jeg hadde blitt så lykkelig om jeg kunne fått ta med meg min kjære på surfetur på level 1.

   Det har alltid vært en stor drøm å lære å surfe, og vi hadde spart opp til surfecamp med nettopp Lapoint for to år siden. Dessverre, mistet jeg jobben rett før vi skulle bestille turen, fordi selskapet jeg jobbet for ble kjøpt opp. Dermed måtte vi omprioritere den sommeren og økonomien har ikke vært den samme siden den gang. Uansett hvem vinneren blir, så håper jeg de nyter opplevelsen til det fulle. For en velsignelse det må være aa få surfe i praktfulle Sri Lanka! Det tror jeg virkelig er et land som fortjener mer turisme og økt oppmerksomhet, og forhåpentligvis blir det en gang min tur å nyte naturlige omgivelser, surfe og fråtse i rik vegetarmat der nede.

  39. Jeg ønsker å reise ettersom jeg nå har en lang og stressende eksamensperioden i vente hadde det vært gøy å ha noe ekstra å glede seg til. Ønsker samt å lære med å surfe og er på lever 1. Ha en super uke 💖

  40. Jeg vil reise til Sri lanka fordi det ser ut som et utrolig spennende reisemål. kulturen, naturen, dyr og surfingen ser så bra ut. Jeg ønsker å ta med meg min samboer og forsøke oss på level 1, vi har snakket så lenge om å surfe så dette hadde gitt oss et spark bak. Og ikke minst total avslapping etter eksamensperiode!!

  41. Jeg vil reise til Sri Lanka på surfetur fordi det bare høres sykt gøy ut! Å surfe er noe jeg alltid har drømt om å prøve! Å få kombinere det med varme og sol, samt en ny destinasjon er jo helt perfekt! Siden det er noe helt nytt, må det bli level 1, hehe. Jeg er også ferdig å studere til våren, så en liten feiring hadde ikke skada, haha! Dessuten har jeg og kjæresten snart vært sammen i 4 år, uten at vi har kommet oss utenlands alene enda, så det hadde jo vært en helt perfekt feiring for kjærligheten, livet og oss.

  42. Hellandussen !! FOR en drøm å vinne dette 🤩🤩
   Kjæresten min blir 30 år, og det hadde vært helt fantastisk å feiret det på den måten 😁

   Vi har har superlyst å prøve oss på nivå 1!

   Krysser fingrer og tær for å vinne dette 😁🤩❤️

  43. Har så lyst til å oppleve Sri Lanka !

   Jeg har nå nettopp fullført bacheloren min i biologisk kjemi og skal ha et fri år før jeg skal starte på medisinstudiet. Jeg har så lyst til å reise masse dette året for å virkelig slappe av og nyte livet før studie livet tar meg igjen. Det å lære seg å surfe hadde vært en drøm, og jeg elsker nye utfordringer <3

   Jeg ville tatt med meg samboeren min, som virkelig alltid har støttet meg gjennom studier og alle mål jeg setter meg. Han fortjener en slik fantastisk tur 😀

   Vi er helt nybegynnere, så vi måtte valgt nivå 1 !

   Håper på det beste <3

   Ha en fin uke!

  44. Du er heldig! Har så utrolig lyst til å reise til vakre Sri Lanka 😍 I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å prøve å surfe, noe jeg ikke har gjort før. Så da hadde det blitt level 1. Den jeg hadde tatt med hadde vært kjæresten min. Han elsker å kite og drømmer om å surfe, men er ikke så mange muligheter nærme her i Norge.. Derfor hadde det vært så gøy å delt opplevelsen med han!

  45. Hei,

   Det å prøve ut surfing er min store drøm! I tillegg er jeg veldig glad i å reise, det hadde vært opplevelse for livet 🙂
   Ønsker nivå 1!

  46. Omg!!

   Bestevenninna mi og jeg hadde elska å dra på en slik tur sammen! Vi får stadig mindre og mindre tid til hverandre på grunn av studier og jobb. En slik tur til sola hadde vært gull 🤩
   Vi ønsker oss Level 1!

  47. Jeg vil reise til Sri Lanka for å surfe fordi jeg synes surfing er kjempeartig! Jeg liker å være i vannet, og drømmer meg bort til sol, strand og bølger stadig vekk! Til tross for tidligere forsøk på surfing vil nok både vennen min og jeg være level 1, hahaha!

  48. Level 1. Vil ta med kjæresten min. Vi er glade i å reise, og har Sri Lanka på listen over land vi virkelig har lyst til å besøke. Her har vi mulighten til å surfe, samtidig se et nytt land med kulturforskjeller.

  49. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg å surfe! Dette hadde vært helt supert å ta med kjæresten på:) Sri lanka er også ett av landene jeg lengter inderlig etter å besøke!

  50. Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne turen til meg og min bestevenninne!☀️ Vi har begge hatt lyst til å reise til Sri Lanka, og det hadde vært et perfekt avbrekk i en ellers stressende og kjedelig studiehverdag🤓 Level 1🏄🏽‍♀️

  51. Jeg vil gjerne vinne så jeg og min avstandsforholdbestevenn endelig kan finne på noe sammen etter mange måneder borte fra hverandre! <3

  52. Hei, jeg har lenge ønsket å besøke Sri Lanka og alltid tenkt at det å kombinere det med en surfetur hos lapoint ville vært perfekt. I tillegg er ville dette vært den første ferien for meg og kjæresten min som ville vært tidens opplevelse!

  53. Åhhh så digg! Kunne gjerne tenkt meg å tatt med min søster, da hun bor i køben å vi ser ikke hverandre så mye😩 så er jeg selv en aktiv mor, så hadde vært deilig med en kombinert husmorferie med trening OG kvalitetstid med min søster ❤️
   Vi er lever 1 🤪

  54. Reising gir meg rett og slett livsglede. Min bestevenninne og jeg ELSKER å ta slike utfordringer som å lære å surfe! Vi er begge level 1, men det ville vært en drøm å kunne skape flere minner sammen! Vi er begge studenter, og har gått gjennom mye vondt i livet generelt. Å kunne få oppleve det beste naturen har å by på, er en opplevelse jeg ville levd lenge på! 🙂

  55. Er student og kunne selv trengt en skikkelig avslappende ferie og en motivasjonsfaktor for å komme gjennom eksamensperioden. Ville da tatt med meg min bestevenninne Rebekka! 😋😋😋
   Level 1!

  56. Jeg vil gjerne reise sammen med min bestevennine Marit – hun har vært gjennom en esktremt stressende og krevende periode i livet, så hun fortjener et deilig avbrekk. Da vi ikke ser hverandre så ofte (grunnet at vi bor på forskjellige steder i lander), hadde vært helt fantastisk å kunne overaske henne med en slik tur! <3 🙂 Ingen av har surfet før, så måtte nok blitt Level 1 for nybegynnere på oss, hehe.. 🙂

  57. Så kult! Hadde vært gøy å tatt med kjæresten, han er vel kanskje level 2 og jeg level 1, men dette er eneste måten han ville fått med meg på et surfebrett tror jeg! 🙂

  58. Sri Lanka har vært min drømmedestinasjon lenge, men noe jeg ikke har fått oppleve ennå! Jeg ønsker å ta med min bestevenn for et lite avbrekk fra studier og jobb 🥰 det å lære seg å surfe er ett stort ønske og noe som hadde vært veldig morsomt, (krevende🙈) og ikke minst et veldig hyggelig minne sammen med noen jeg er glad i!

  59. Jeg ønsker å unne min bestevenninne denne gaven om at vi sammen kan reise til Sri Lanka for å prøve surfing, ligge på stranden og besøke shelters og sanctuaries for elefanter og andre dyr i fritiden.

   Tusen takk for denne fantastiske muligheten.
   Level 1

  60. Jeg ønsker veldig å oppleve Sri Lanka, surfing for første gang og skape nye minner sammen med kjæresten og bestevennen min Jonas. Vi er midt oppe i oppussing etter at vi overtok vårt første hus sammen i mars, så dette hadde vært en fin avkobling og batterilading for videre prosess. Isåfall hadde nok nivå 1 for nybegynnere vært det vi måtte prøvd, da ingen av oss har surfet før 🙂 Takk for denne muligheten du gir oss andre. Det settes pris på. Ha en riktig god dag videre Andrea 🙂

  61. Jeg har såå lyst å besøke Sri Lanka, det virker som et kjempe eksotisk sted med fine strender, bølger, god mat og kultur! Ville tatt med meg en av mine venninner, og tror vi begge har godt av å begynne på Level 1😅

  62. Har lyst til å ha med den fantastiske kjæresten min. Hadde vært nydelig med et avbrekk fra studier. Sri Lanka høres ut som drømmedestinasjonen!! Har alltid hatt lyst til å lære å surfe!! Nivå 1

  63. Jeg ønsker å vinne level 1 sammen med samboeren min. Har lyst å reise fordi jeg alltid har villet lære meg å surfe og elsker å reise, har veldig lyst å oppleve Sri Lanka også.

  64. Jeg ønsker å ta med min tidligere roomie til Sri Lanka! Vi måtte flytte fra hverandre på grunn av jobb og studier i hver vår by, og har lenge gått med planer om å reise på en ferie sammen. Sri Lanka står definitivt høyt på ønskelisten!! Level 1 🏄🏼‍♀️

  65. Ønsker å ta med bestevenninnen min til Sri Lanka, vi er begge nivå 1. Hadde vært en drøm som kom i oppfyllese å få dra dit, stedet ser helt magisk ut og tror vi kunnet fått noen fantstiske minner for livet. Har så vidt prøvd surfing før og synes det er utrolig gøy (og vanskelig) så hadde vært en utrolig fin mulighet til å forbedre surfeferdighetene og koble litt av fra den stressende jobb og studiehverdagen hjemme <3

  66. Jeg ønsker å ta med kjæresten min på surfecamp til Sri Lanka. Vi har aldri surfet før så må nok bli level 1. Hadde vært fint med en ferietur, samtidig som vi hadde lært oss å surfe.

  67. Jeg ønsker å ta med meg kjæresten min på surfecamp til Sri Lanka. Ønsker å reise dit for å oppleve sol, surfing og yoga! Har ikke surfet før, så ønsker å surfe på nivå 1!

  68. Jeg har alltid hatt lyst til å lære meg surfing, og surfekurs kombinert med å oppleve Sri Lanka hadde vært en helt fantastisk opplevelse sammen med en god venninne! Nivå 1 🙂

  69. Jeg ønsker å vinne fordi jeg syntes at jeg og venninnen min fortjener en liten ferie etter en travel eksamensperiode. Sri Lanka har også alltid vært et drømmereisemål og hva er vel bedre enn å oppleve det sammen med noen jeg er glad i? Kan ikke tenke meg noe mer fantastisk enn å lære å surfe i så fantastiske omgivelser 🤩 Ønsker å delta på Level 1

  70. Ønsker å delta på Level 1. Venninnen min og jeg skulle til Sri Lanka i fjor, men fikk ikke reist, hadde vært perfekt å få med henne nå:)

  71. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på Surfecamp med Lapoint, og Sri Lanka er drømmedestinasjonen å dra på surfecamp til! Jeg ønsker å ta med meg min bestevenninne. Dette er noe vi har snakket om veldig lenge så det hadde vært utrolig gøy for oss å få muligheten til å dra på denne reisen sammen <3

   1. Level 1 : D
    Jeg har alltid hatt lyst til å dra på Surfecamp med Lapoint, og Sri Lanka er drømmedestinasjonen å dra på surfecamp til! Jeg ønsker å ta med meg min bestevenninne. Dette er noe vi har snakket om veldig lenge så det hadde vært utrolig gøy for oss å få muligheten til å dra på denne reisen sammen <3

  72. Jeg har alltid hatt lyst til å dra på Surfecamp med Lapoint, og Sri Lanka er drømmedestinasjonen å dra på surfecamp til! Jeg ønsker å ta med meg min bestevenninne. Dette er noe vi har snakket om veldig lenge så det hadde vært utrolig gøy for oss å få muligheten til å dra på denne reisen sammen <3 LEVEL 1

  73. Jeg ønsker å ta med meg samboeren min på level 1! Vi er småbarnsforeldre til to små, og nå begynner de å bli såpass store at vi kan ta oss en velfortjent kjærestetur! MEN den aller største grunnen er at jeg har onkler, tanter og søskenbarn som bor et lite stykke unna campen, som kjæresten min aldri har møtt, og som jeg også sjeldent møter! Det hadde vært helt fantastisk å både få oppleve surfedrømmen og å gjenforenes med familie <3 Klem

  74. Jeg ønsker å reise der med kjæresten min, som alltid har hatt lyst til å lære seg å surfe <3 Level 1 og 2

  75. Jeg vil gjerne ta med meg vestevenninna mi på level 1❤️ Vi har snakket om dette veldig lenge, og vi hadde virkelig trengt et avbrekk i en ellers hektisk hverdag!

  76. Jeg vil gjerne ta med bestien min på level 1, da vi begge trenger et avbrekk etter noen veeeldig tunge og vanskelige uker ..jeg føler vi begge trenger dette for å komme oss litt opp igjen å oppleve dette som en god start ..<3
   Vi har alltid hatt lyst til å prøve ut surfecampen Lapoint men pga lav økonomi så har ikke det blitt prioritert 🙂 klem.

  77. Så gøy! Jeg ønsker sterkt å få reise med en venn for å delta på level 1! Etter et tungt år med brudd ønsker jeg å ha en opplevelse å se frem mot! Det ville vært fantastisk å lære seg en ferdighet og få den selvtilliten, når en føler seg utenfor hjelper det så mye å bare være i naturen og være omgitt av snille folk. Det hadde også vært fantastisk å få dra til Sri Lanka og oppleve kulturen der. Det er så urettferdig med terrorangrepet som skjedde der.

  78. Jeg vil på Level 1! Har aldri vært i Sri Lanka og tror det hadde vært en perfekt opplevelse. Vil lære meg å surfe, har prøvd det i Bali men mestret det ikke veldig så hadde vært en drøm!

  79. Hei! Ønsker gjerne å vinne dette til venninnen min, Margrete, og meg. Før det første så hadde dette vært den ultimate julegave, til en av de menneskene jeg verdsetter høyeste her på jord! For det andre så ser Sri Lanka helt nydelig ut, og frister mer enn noe annet nå som kulden er her. 🌸🌸🌸

   Da Margrete og jeg hadde fullført førstegangstjenesten i forsvaret, brukte vi dimmepengene våre på Lapoint Surf Camp Bali, i Canggu. For en utrolig opplevelse! Alt fra å treffe hyggelige, spennende mennesker, sol og varme, god mat og mye, mye mer! Det eneste som var nedtur var at vi kun fikk gode bølger den ene dagen (vi var da på level 1). Denne dagen var helt fantastisk, men vi skulle gjerne hatt flere dager, med gode bølger.

   Nå som hun studerer i Oslo og jeg studerer i Bergen, er det vanskelig å treffes like mye som før. Dermed hadde denne turen vært tipp topp på så MANGE måter. Om vi skulle vinne passer level 2 perfekt for oss! 🏄🏽‍♀️

  80. Så utrolig gøy 😻 Jeg ønsker gjerne å vinne denne fantastiske turen til meg og min søster. Hun er min bestevenn og den mest fantastiske personen på jord. Vi har begge hatt lyst til å surfe, og Lapoint på Sri Lanka virker som et magisk sted å oppleve. Level 1 er perfekt for oss nybegynnere 🤞🏼

  81. Venninnen min og jeg ønsker å dra på surfecamp for å koble av i en hektisk hverdag som lærer! Vi surfet mye før og elsket det, men har dessverre ikke fått surfet på lenge. Vi vil få tilbake ferdighetene våre! Vi ønsker å begynne på Basic, på nybegynnerlevel 🙂

  82. Ønsker veldig gjerne å tine litt opp fra vinteren på level 2 sammen med min svenske venninne som jeg møtte via. Lapoint for 3 år siden! <3

  83. Jeg ønsker å ta med samboeren da ingen av oss kan å surfe, og det ville vært fantastisk å få oppleve noe slikt sammen. Grunnet jobbene vi begge har ville det vært deilig å få koblet ut litt. Vi er begge nybegynnere, så level 1☺️

  84. Vil veldig gjerne dele denne turen med bestevennen min. Vi bor nå i forskjellige byer, og fortjener et avbrekk fra studier og hverdagen som dessverre kan være ganske så tøff. Level 1 hadde passet oss perfekt!

  85. Jeg ønsker gjerne å dele denne turen med søsteren min hvis jeg vinner. Hun er nyutdannet sykepleier og bor og jobber i en annen by, så vi møtes ikke like ofte lenger. Syntes hun fortjener en tur som dette. Det hadde vært dødsgøy å lære å surfe, møte mange nye mennesker og få mulighet til å delta på andre felles aktiviteter og utflukter🌸 Vi er begge nybegynnere, så måtte blitt level 1 hvis vi er så heldige å vinne ☺️

  86. Har surfet mye i Norge, men har veldig lyst til å prøve det et sted hvor man ikke trenger våtdrakt med hette!! Ønsker å dele turen med den mest eventyrlige personen på jord, Anna, og vi ønsker å prøve oss på level 2!

  87. Hei 🙂
   Jeg og venninnen min har friår nå og vi kan virkelig tenke oss en uke på surfecamp! Vi er nybegynnere, så level 1 vil være midt i blinken. Å lære å surfe har vært en drøm lenge, og Sri Lanka virker som et sinnsykt fint sted å lære nettopp det. Faktisk har vi snakket om å dra på camp med Lapoint nettopp i Sri Lanka, men jeg er usikker om jeg klarer å tjene nok penger til turen. Derfor var jeg nødt til å prøve da jeg leste dette blogginnlegget:) Igjen, å få en uke på Lapoint i Sri Lanka hadde virkelig vært en drøm<3

  88. Hei, jeg vil gjerne dele denne turen med min bestevenninne – da vi ikke ses så ofte- pga avstand. Jeg ønsker å dra til Sri-Lanka fordi jeg har hørt mye fantastisk om stedet- og aldri prøvd surfing før!
   Derfor blir det level 1. Jeg har også hatt en lang eksamensperiode som enda ikke er ferdig- og trenger et avbrekk fra den hektiske hverdagen’ 🙂

  89. Hei:) mitt level er nivå 1. Ønska veldig gjerbe å vinne da eg har et brennande ønske om å lære å aurfe, i tillegg oppleve Sri Lanka. Har aldri rå til å gjøre sånne turer selv, da jeg er student. Så å kunne tatt med meg en veninne å oppleve noe så sykt hadde vert veldig gøy.

  90. Hei,
   Jeg har lyst til å dra på denne turen med bestevenninna mi fordi jeg sjelden ser hun da vi begge studerer borte fra hverandre. Både jeg og venninna mi er veldig glad i å reise, og hadde vært supert med en uke i varmen☀️ Ingen av oss har surfet før, så er på level 1💕

  91. Ønsker å reise da Sri Lanka har vært et drømmereisemål for meg lenge. Har aldri surfet før, men har veldig lyst til å lære det. Ønsker å dele turen med tvillingsøsteren min, siden hun er like reiseglad og eventyrlysten som meg! <3

   Må bli level 1 for oss! 🙂

  92. Heihei Andrea. Jeg har hatt skikkelig lyst til å dra på surfecamp i lang tid, men aldri blitt noe av… På bildene ser det helt fantastisk ut, og ser du har skrytet masse av det!! Vil ha med meg Christopher og level 1 er midt i blinken 🙂 Jeg krysser fingrene mine!! Klem klem <3

  93. Jeg ønsker å vinne en tur til Sri Lanka med lapoint, da jeg kunne tenke meg å reise på en surfeferie for å lære meg å surfe. Om jeg skulle vunnet måtte jeg prøvd meg på level 1, da jeg aldri har surfet før å rett og slett er en nybegynner. Det hadde vært en opplevelse for livet, og jeg har hørt så mye positivt om disse turene. Både opplevelsen man får, samt samholdet man får med alle reisende. Det er en fin mulighet til å bygge nye vennskap, og å få en opplevelse for livet.

  94. Ahhhhh, jeg vil såå gjerne vinne!!! Er veldig glad i all fysisk aktivitet og surfing er noe jeg ELSKER, men så er det jo ikke akkurat så enkelt å legge ut på surfetur i Norge, og det er blir ofte dyrt med slike surfecamps i utlandet. Derfor får jeg ikke reist på slike turer som student. Hadde satt så pris på å vinne denne turen og kommet meg litt bort fra kalde Norge etter stressende eksamenstider. Jeg ville tatt med meg reisebuddien nr 1, bestevenninna mi. Vi elsker å reise, og møte nye mennesker så Lapoint virker perfekt for oss! Vi har ikke surfet såå mye, men tror jeg ville prøvd level 2 for en ny utfordring! <3

  95. Jeg vil gjerne dra på Lapoint med kjæresten for å gi han en opplevelse vi vil huske resten av livet, og det hadde vært perfekt å få denne muligheten da studentbudsjettet ikke strekker til! Level 1 passer best for oss 🙂

  96. Jeg har akkurat blitt singel, og trenger å dra på et eventyr! Den jeg vil ta med meg er min beste venninne som er litt crazy, alltid får meg i godt humør og stiller alltid opp når man har det litt tøft. Vi måtte nok gått for level 2 da hun har surfet litt før.

  97. Hei Hei, så fint at du har en konkurranse ha! Har elsket bloggen din i mange år!!! jeg har alltid drømt om Sri Lanka, har veldig lyst å se de fine templene, spise en god dosa pannekake, leke med apekatter – også få svar så svar svar! Jeg har lært meg å surfe før, så jeg tror jeg er på nivå en eller to.

   Det hadde vært så utrolig kjekt å vinne, jeg hadde ikke verdens beste år, jeg mistet min kjæreste i et ulykke. Så det hadde vært veldig flott å komme seg litt bort til deilig sol og surf!
   Jeg hadde elsker å bli kjent med nye mennesker og skape minner for livet!

   1. Jeg mener ikke «svar svar» men «SURFE SURFE SURFE…»!
    Jeg er ganske tynn men fingrene mine er tydeligvis for tjukke ha ha

  98. Hei Andrea<3

   Jeg har alltid drømt om å få besøke et eksotisk land, og det hadde vært fantastisk å kunne dra på denne reisen med kjæresten min. Syntes det har vært vanskelig å finne ut av hva jeg skal studere til høsten, det har vært mye jobb og tatt opp noen fag jeg endelig er ferdig med! Denne reisen hadde vært en perfekt måte å koble av på, og et skikkelig høydepunkt! Hadde betydd så mye å vinne denne turen her. Hadde ønsket meg level 1, har aldri surfet noe før!

   Hadde vært en drøm i oppfyllelse! Krysser fingrene… klem<3

  99. Hei! Dette hørtes helt supert ut for kjæresten min og jeg som for øyeblikket er midt i en lang og tung eksamensperiode. Vi går første og andre året på master og har dessverre ikke råd til en tur som denne gitt studentbudsjettene våre. Jeg flyttet fra kjæresten min (som bor i Trondheim) for å begynne på master i Oslo denne høsten. Avstandsforhold er tungt, men vi prøver å besøke hverandre så ofte det lar seg gjøre <3 En tur som denne hadde vært helt fantastisk for oss og forholdet vårt etter en lang høst med lite kvalitetstid. Håper du legger merke til kommentaren min Andrea! Klem <3

  100. Ønsker å ta med meg bestevennen min til Sri Lanka på level 2, fordi hun alltid har gitt meg så mye og tatt meg med på alt mulig siden vi var små! Hadde vært så gøy å endelig kunne gi noe tilbake og overraske hun med surfetur🌸🦋✨💘

  101. Har lys til å ta med meg bestevenninnen min på en slik tur, da hun aldri har vært i et eksotisk land men hun har alltid hatt en drøm om å lære seg å surfe! Vi er begge studenter og det hadde vært perfekt å overraske bestevenninnen min med en tur til Sri Lanka etter eksamensperioden <3 Hadde ønsket meg Level 1!

  102. Jeg har vært på surfecamp med Laipoint tidligere og har virkelig lyst til å dra igjen! Ønsker å bli bedre på surfinga og samtidig får muligheten til å oppleve en ny kultur og et nytt land sammen med typen 🤩

  103. Jeg ønsker å vinne fordi jeg har prøvd å surfe litt før når jeg har vært på ferie og synes det er veldig gøy! Det hadde vært veldig gøy å bli bedre, og samtidig oppleve Sri Lanka hvor jeg aldri har vært før.
   Må starte på leve 1

  104. Hei:-) Det hadde vært utrolig morsomt å vinne en så flott opplevelse som surfecamp med Lapoint! Det har vært en av mine aller største ønsker lenge, og det hadde bare vært helt utrolig om jeg hadde vunnet billetter som jeg kunne ha delt med en av mine aller beste venner!
   Hadde ønsket med level 1.

  105. Hei! Jeg har veldig lyst til å dra på denne turen med min venninne da vi begge studerer i hver vår by, og får veldig liten tid til å være med hverandre! Vi er begge utrolig glad i nye opplevelser! Vi er begge på level 1

  106. Jeg vil gjerne vinne da jeg har såå lyst til å lære surfing, besøke ett nytt land, bade, smake ny mat, møte nye mennesker og oppleve en ny kultur!! Rett og slett kose oss og skape nye minner ❤️ level 1

  107. Det hadde betydd så mye å vinne denne reisen! Akkurat nå har jeg litt knekken og merker jeg trenger å komme meg litt bort fra skole, vinter og kulde – få litt forandring i hverdagen. Det hadde vært så deilig med en fullstendig avkobling, samtidig som jeg alltid har hatt lyst til å surfe (level 1). Bestevenninnen min hadde også blitt så glad💕💕💕

  108. Er i en skikkelig kjip eksamensperiode, studerer juss og trenger en pause. Venninnen min studerer også og er suuperflink, så jeg føler vi begge fortjener en liten ferie <3 Vi har aldri surfet før, så vi vil gjerne ta level 1 for nybegynnere 😀

  109. Hei 🙂

   Så bra konkurranse! Jeg vil veldig gjerne ta med min herlige kjæreste på surfetur til Sri Lanka. Vi er begge level 1 og trenger et eventyr nå i vinterkulden 🙂

  110. Level 1
   Vil ta med en god venninne som ogås har friår nå, vi liker å reise, så hadde vært såå gøy og fått en reise

  111. Jeg vil reise med venninden min Betina, fordi hun aldri har vært på en skikkelig reise. Vi er på nivå 1, begge to 😀

  112. Jeg vil ta med meg kjæresten min for å feire 5 år sammen, og fordi vi elsker å reise sammen 😍 level 1

  113. LEVEL 1 med kjæresten <3
   Vi har snakket om å dra til Sri Lanka flere ganger men aldri fått det til så denne turen hadde vært perfekt 😀

   1. Jeg vil dra hit med min beste venninne fordi vi alltid har det så gøy sammen, spesielt på tur. Etter å ha vært samboere en stund bor vi nå i 2 forskjellige land pga studier, og får ikke tilbragt like mye tid sammen. Vi er begge sporty og sosiale, så dette hadde passer oss midt i blinken. Derimot er vi ikke erfarne når det komme til surfing, så det blir nok level 1 🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️

  114. Jeg ønsker å tilbringe kvalitetstid med mammaen min! Ser hverandre bare to ganger i året og hadde vært fantastisk å kunne go noe tilbake til henne siden hun alltid har vært der for meg 😊Nybegynnerkurs, lever 1, hadde vært det riktige for oss😍🙆🏻‍♀️🌸💥🥳🐢

  115. Jeg vil dra hit med min beste venninne fordi vi alltid har det så gøy sammen, spesielt på tur. Etter å ha vært samboere en stund bor vi nå i 2 forskjellige land pga studier, og får ikke tilbragt like mye tid sammen. Vi er begge sporty og sosiale, så dette hadde passer oss midt i blinken. Derimot er vi ikke erfarne når det komme til surfing, så det blir nok level 1 🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️

  116. Jeg vil reise sammen med min beste venninne! Vi bor i 2 forskjellige byer med en travel hverdag begge to, så dette er en perfekt mulighet for å catche opp i litt bestis tid <3
   Aldri prøvd surfing, så vi er gira på level 1, heheh 😀

  117. Jeg ønsker å vinne rett og slett for å bli en opplevelse rikere. Sri lanka er et land jeg aldri har opplevd tidligere, det samme gjelder surfing. Jeg ville delt denne fantastiske opplevelsen med moren min. Begge level1 🤩🤞🏼

  118. Jeg og venninnen min ønsker å vinne fordi vi elsker å reise, og som studenter trenger vi virkelig noe å se frem til etter en tung eksamensperiode. En reise til Sri lanka hadde vært helt fantastisk! Vi er level 1

  119. Jeg vil reise fordi jeg syns Sri Lanka var fantastisk og vil såå gjerne tilbake tid!! og jeg har lyst til å bli bedre på surfing!! Må nok bli nivå 1. Har lyst til å reise med venninnen min Marthe!

  120. Hei!
   Jeg og bestevenninnen min har superlyst til å reise og samtidig lære oss å surfe. Drømmer om en slik type ferie sammen, men da begge er studenter har vi ikke råd til dette nå. Etter en kjip periode med eksamen hadde vi blitt såå glade om vi vant dette og lært oss å surfe (på level 1)!:)

  121. Jeg og venninnen min har snakket om dette lenge, men det har aldri blitt noe av. Hadde vært så gøy å kunne overraske henne med det! Vi er begge level 1

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg