Perfekt kveld

Heihei!

I dag har jeg rukket utrolig mye, deilig å ikke ha sovet bort halve dagen. Etter Tusenfryd har vi vært på en strand og truffet masse venner + jentekveld hos meg. Ah, i love my friends ♥ Nå er Fanny, Elena og Veronica her- de skal overnatte. Har tatt masse bilder, så her er de:

Love you girls!!! 

Pusen

Kristian har bursdag, gratulerer masse til han! Det er Axels bestevenn. Han lager kjempebra sanger, hør en av hans beste her.

Hos meg:

Snapshots:

Hahahaha….

Mine vakre venner ♥♥♥♥♥

Bestevenn ♥

Kooos, tacolaging!! 

 

– ANDREA BADENDYCK

Tusenfryd

Haha, se så stor!! Var kjempehyggelig på Tusenfryd, masse morsomme karuseller. Desvere var Spinspider stengt, som helt klart er den beste. Menmen! Kom masse søte lesere bort, gøy ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Gårsdagen

Hei!

Sorry for webcam innlegg, men Axel har ikke kamera eller pc til å stikke minnekort i. Men som sagt var jeg jo i byen med Elena og Veronica i går, tok en del bilder. Legger ut de nå, så kan dere få se de fra Tusenfryd senere ♥ Kjempekos dag med søte jenter!

Veronica og Elena ♥

Coooli 🙂
Veronica ♥ I prøverommet på Gina Tricot.


 

– ANDREA BADENDYCK

Tusenfryd

Hei! Nå skal jeg på tusenfryd med Bjørn-Erik, Hanna og Silje. Tar med kamera, så det blir bilder! Gleder meg, tusenfryd er supergøy ♥

Shorts // Bikbok, topp // Gina tricot

 

– ANDREA BADENDYCK

Outfit

Singlett //  H&M, shorts // Bikbok (ny), ringer // modekungen.se og Gina tricot ♥


Hva synes du?

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Kjæreste tid

Hei!

Nå er jeg hos Axel, skal overnatte her. Har vært i byen med Elena og Veronica i hele dag, men har ikke med kamera-ledning, så får ikke vist bildene før jeg er hjemme. Har shoppet en del, viser dere senere. Uff, jeg som burde spare pengene til London. Noen som kjenner seg igjen? Så fort jeg har penger MÅ jeg bruke de, haha. Outfit kommer etterpå 🙂 Nå skal vi se film!

Loveu ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

New in

299kr // Bikbok ♥ Elsker den!

 

– ANDREA BADENDYCK

Bilder med fremmede på gata

Hei!

I dag løp jeg og Viktoria rundt som gærninger i Oslo sentrum. Vi spurte alleslags forskjellige mennesker om å ta bilde med dem, enten de satt eller stod. Vi hadde det sykt gøy, her er en video med de fleste bildene:

 

– ANDREA BADENDYCK

28/04

Hei!

Spansktentamen gikk veldig bra, ganske vanskelig men øvde seks timer. Pappa kan snakke spansk flytende så han var til stor hjelp ♥ Etter skolen dro jeg til byen med Viktoria, og vi gjorde noe veldig morsomt. Viser dere senere i kveld på videoblogg, så stay tuned! 

Haha, så liten jeg så ut på den!!! Kanskje investering jeg burde vurdere om noen år? Sykt kul i alle fal. (JA, jeg fikk lov av eieren å sitte på den).

Viktoria, kooos ♥

Min yndllings is ♥ Sikkert en super-kalori-bombe, but i dont caaare! Woho, den er himmelsk.

 

– ANDREA BADENDYCK

Min skoledag

Hey ho!

Blir desverre kun et innlegg i dag, fordi jeg har spansktentamen i morgen. Prioriterer alt for ofte bloggen fremfor skolen noe som ikke er lurt i og med at dette er siste halvår av 10. klasse. Så da vet dere det, oppdaterer i morgen. Og vinnerne av konkuranssen kontakter jeg på mail i kveld, beklager at jeg har vært litt treg. Tok med kamera på skolen i dag, noe som førte til bilder:

Forresten, jeg og Fanny drar tilbake til London neste torsdag! Yee, 8 dager til. Det blir en langhelg med masse shopping og kos, gleder meg masse ♥

 

– ANDREA BADENDYCK