DETTE GJORDE MEG SÅ GLAD

– An animal friendly alternative –

Ble tipset om denne på facebookgruppen “veggispreik”, som jeg forresten anbefaler alle å bli medlem i! Her er det en haug med inspirasjon til kjøttfrie eller evt veganske måltider ♥ Dette er altså “leverpostei”, bare selvfølgelig kjøttfri. Den er faktisk til og med vegansk! Jeg var syyykt spent på å teste den ut, og gjette hva? Den var SUPERGOD. Smakte nesten som ekte leverpostei, og hadde en veldig krydret og god smak. Det gjorde meg så glad!

Fantastisk at det bare kommer bedre og bedre tilbud for oss som ikke vil støtte grusomhetene i kjøttindustrien. Jeg gleder meg til å teste ut mange fler produkter fremover, og kommer til å tipse dere om det er noe som faller ekstra godt i smak 🙂

“Leverposteien” kan blant annet kjøpes på Meny <3

Ellers har jeg vært kjøttfri i straks 3 mnd nå, og det føles fantastisk! Det har virkelig ikke vært vanskelig i det hele tatt. Jeg spiser så mye god mat og magen er alltid mett, eneste forskjellen er at samvittigheten er ren. Å slutte å spise kjøtt var så riktig for meg, og jeg skammer meg over å ha lukket øynene til sannheten i så mange år. Men men, aldri for sent å begynne å gjøre det riktige. Visste dere forresten at Bjørn Erik og Madicken (søsteren min) også slang seg på å slutte å spise kjøtt ca samtidig som meg? Det varmer meg laaangt inn i hjertet, og jeg er så stolt av begge to.

Man må være forandringen man selv ønsker å se i verden 🐷🐮🐔💗

DET BLIR SÅ BRA

// Reklame: Innlegget inneholder to annonselenker 

Heeey♥

I dag tok jeg meg en liten pause i lesingen for å endelig få fikset neglene mine igjen. Har gått uten gelénegler en måneds tid nå, og innser at det går jævlig dårlig.. Haha! Neglelakk går av altfor fort, og man må jo nesten ta på nytt lag hver dag for at det skal holde seg fint.. Skal love dere at jeg er aaaaltfor lat til det, så har seriøst gått rundt med de styggeste neglene i verden alt for lenge nå. Så da var det bare å komme seg en tur til Lashes By Kasja, og nå er de helt nydelige!! 

Ellers fikk jeg møtt min kjære Julia i dag 🙂 Hun bor fortsatt i Bergen, MEN- hun flytter til Oslo 1.mai. WOHOO!! Det er nå 4 år siden hun bodde her sist, og jeg gleder meg så sykt til å få henne tilbake i hovedstaden. Vi er seriøst det beste teamet når det kommer til å ta bilder av hverandre og avtale masse jobbting, så det blir så skikkelig digg å få litt hjelp fremover. Er så mye lettere når man er to! Ellers er det jo selvfølgelig generelt bare veldig hyggelig å få henne i samme by, hun er jo en veldig god venninne av meg som jeg finner på masse sprell med 🤪

Processed with VSCO with c4 preset

Fine Tjuvholmen! I dette bygget bodde jeg faktisk for noen år siden. Inngangen min var den første som kommer etter at man har gått forbi inngangen til The Thief. Synes det er så sykt rart å traske rundt i gamle nabolag, vekker så mange minner.. 🙂

Processed with VSCO with c4 preset

Julia♥ Solbrillene mine finner dere HER og Julia sine HER.

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Coffee time!! 🤩

Nå skal jeg lese videre, sneik snart ♥ Love uuu

G U C C I

Processed with VSCO with c9 preset

Dro med meg denne skatten fra Gucci butikken i Rodeo Drive siste dagen i Los Angeles..♥ Har hatt lyst på den leeenge, og jeg liker den faktisk enda bedre enn jeg hadde sett for meg. Den er helt perfekt og har definitivt allerede blitt en av favorittene i garderoben! Gucci er kanskje mitt favoritt-designermerke for tiden og jeg elsker hvordan de virkelig har steppet opp gamet. Før synes jeg Gucci var superharry og hadde ikke en gang vurdert å gå inn i butikken, haha. Sååå rart å tenke på!

Bildene er forresten fra lørdag, hvor jeg var en tur ute med mange fine venner. Denne uken blir det kun å nørde meg hjemme med pensum.. I dag er det nøyaktig to uker til første eksamen, og så kommer alle de andre på rappen etter det. Med andre ord har jeg IKKE tid til en sosial og morsom påskeuke, hehehe. Men det går fint! Snakkes snart igjen dere ☺️☺️

STILL MEG SPØRSMÅL

// Innlegget inneholder en annonselenke for Nelly 


Jakke, bukse og sko er utsolgt- men toppen finner dere HER. Vesken er fra Givenchy ♥

Tenkte jeg skulle sette i gang med en aldri så liten spørsmålsrunde igjen! Gøy for meg å svare, og gøy får dere å bli bedre kjent med meg. Denne gangen vil jeg gjerne at dere skal stille meg litt dypere og personlige spørsmål som jeg kan gi lange og gode svar på 🙂 Altså ikke så mye “Hvilken sjokolade er favoritten din?”, haha. KJØR PÅ 💋💋

NÅ ER JEG STRESSA

// Reklame: Annonselenker til Nelly

Processed with VSCO with a7 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Jakke HER // Solbriller HER // Tights HER 

Processed with VSCO with c4 preset

Noen bilder fra en lang tur i finværet med mamma og molls tidligere i dag♥♥

På tirsdag kveld fikk vi privatister endelig vite eksamensdatoene våre og guess what? Jeg kunne seriøst ikke hatt mer uflaks. ALLE mine muntlige eksamener (5 stk) er i april. Er det tull?? Man kan få eksamen fra starten av april og frem til slutten av juni- så å få alle rett etter hverandre i samme måned var ganske så kjipt.. Første er allerede om ca to uker, så nå har jeg virkelig ikke noe annet valg enn å sette inn støtet skikkelig med lesingen. Jeg har utrolig mye å lære meg og får litt panikk av tanken, men jeg SKAL få til dette. Skjer faktisk ikke at jeg tar et friår til, for jeg er virkelig så klar for å begynne å studere nå! 

Kjip nyhet, men man får til det man vil. Er bare å være superstrukturert så skal nok dette gå fint 🙂 Noen av dere som har eksamen snart?

LA GUIDE

DE BESTE STEDENE Å SPISE

Los Angeles er en gigantisk by, og det kryr bokstavlig talt av steder å spise. Mye fastfood, men også veldig mange bra restauranter. Flere av mine favoritter har jeg funnet via Tripadvisor, som jeg alltid bruker når jeg skal finne god mat på reise. Gode matopplevelser er for meg en veldig viktig del av ferien, og det verste jeg vet er å enda opp på et sted med dårlig eller OK mat. Sistnevnte klarer jeg som oftest å unngå takket være Tripadvisor 😉

Siden det er snakk om LA i dette innlegget så anbefaler jeg på det sterkeste å laste ned appen “DoorDash” om dere skulle få lyst på mat på døra (hehehe). Der har de nesten alle restauranter i LA, den er lett å bruke og maten kommer fort. Perfekt til late kvelder eller nattmat etter byen 🙂 Ellers, her er en liste over mine favorittrestauranter i LA:

♥ TAO. Tao er en restaurantkjede som også finnes flere andre steder i verden, og er veldig populær blant kjendisene. Det forstår jeg, for maten og atmosfæren er definitivt 10/10. Det er asian cousine, med alt av sushi, crispy duck, dim sum osv 🙂

♥  THE IVY. The Ivy er også veldig populær blant kjendisene! Denne restauranten er virkelig bare sååå søt, koselig og unik. Maten er i tillegg tipp topp 🙂

♥  VILLA BLANCA, PUMP OG SUR. Hvis du digger Lisa Vanderpump eller har sett på serien Vanderpump Rules så anbefaler jeg absolutt å dra på en av disse restaurantene. Lisa eier alle tre, og jeg har besøkt alle sammen. Dødsfine restauranter, maten er god og du kan fort kjenne igjen et par fra serien Vanderpump rules hvis du tar turen 😉

♥ CARERRA CAFÈ. Det perfekte lunch/frokost stedet, hvor de har den mest “instavenlige” maten jeg har opplevd enn så lenge i mitt liv. Haha! Det er her de printer hva du ønsker i kaffen din. 

♥ SHAKE SHACK. Om du først er keen på fast food, så er dette stedet å besøke! Shake Shack er faktisk himmel på jord. 

♥ BERRIS. SÅ mye nydelig mat! Anbefaler å teste ut lobster pizzaen. 

♥ REPUBLIQUE. Wow, for et sted! Hit må dere dra for å spise lunch. Maten er så utrolig delikat, og selve restauranten er så fin. Også en veldig bildevenlig location forresten, hihi.

♥ STELLA BARRA. Fantastisk atmosfere, god stemning og de beste italienske pizzaene! Jeg spiste en med diverse sopp, grønnsaker og trøffelolje som var sinnsykt god.

♥ KATSUYA. Hellooo verdens beste sushi! Elsker du sushi så må du hit. Enough said.

TING Å GJØRE

♥ Hike opp til Hollywood skiltet. En veldig kjent attraksjon som jeg absolutt anbefaler å gjøre! God trening, en fin tur og du blir belønnet med tidenes utsikt fra Hollywood skiltet på toppen. 

♥  Besøke spåkone. Dette har jeg ikke fått gjort selv, men kryr av dette i LA og er visst veldig populært. Personlig synes jeg tanken er litt skummel, men er sikkert veldig gøy også- haha!

♥  Sykle på Venice Beach. Lei sykler og nyt en dag på nydelige Venice beach! 

♥ Besøke Six Flags eller Universal. Six slags er en fornøyelsespark med de sykeste karusellene, og Universal vet vel kanskje de fleste hva er. Begge er anbefalt om dere vil ha en ekstra morsom dag 🙂

♥ Ta en tur innom den kjente cupcake atm’en i Beverly Hills. Denne er rett ved Rodeo Drive, så anbefaler å stikke innom den på veien dit. En rosa “atm” som det kommer cupcakes ut fra, rett og slett! Kult å se og kult å ta bilder av.

♥ Dra til Santa Monica Pieer. Santa Monica er virkelig helt nydelig og absolutt et must å besøke i LA! Også bra shopping og restauranter rundt her.

♥ Besøke kule vegger og ta bilder. Haha, høres sikkert superteit ut- men Los Angeles er verdenskjent for veggene sine. Noen vegger må man til og med stå i lang kø for å få tatt bilde foran, LOL. I Melrose Avenue er det dødsmange kule 🙂 Dette er vel strengt tatt et tips for de instaglade bloggleserne mine. 

♥ Traske rundt i Melrose Avenue. Melrose er et av favorittstedene mine i LA! Superfin gate, mye street art, masse shopping og mange gode restauranter og lunch steder.

♥ Ta en dag i Palm Springs. Jeg eeelsker Palm Springs! Det stedet gir virkelig en helt spesiell vibe. Ligger et stykka unna LA, men på veien dit kjører du blant annet gjennom en helt fantastisk “ørken”, og det er et gigantisk outlet like ved. 

♥  Dra til Las Vegas. Jepp, det gjorde vi! 4-5 timers kjøretur og viiiips så er du i verdens mest crazy by. 

FEST

I Los Angeles anbefaler jeg på det sterkeste å komme i kontakt med promotører. Da slipper du kø på utestedene, og får bord og gratis alkohol hele kvelden. De har også som oftest mange bra afterparty’s (klubbene i LA stenger kl 02.00) i private og helt sinnsyke hus feks i Hollywood Hills. Er ofte også gratis middag på fine restauranter før man drar på byen. Hvis du har tinder så får du mest sannsynlig en dm eller tre av promotører på Instagram i løpet av turen din, haha. Om dere ikke er kjent med promotører og synes dette hørtes veldig “sugar girl” ut, så er det ikke sånn- bare så jeg får sagt det. Konseptet er at utestedene betaler promotørene for at de får inn pene jenter på klubbene, fordi da kommer menn til å bruke penger der. Jepp, haha. Man er som oftest store grupper med jenter,  man må på ingen måte gi noe tilbake og kan komme og gå når man vil. 

Selvom jeg liker å feste med promotører i blant for å ikke blakke meg helt på byen, så liker jeg også å dra ut på egenhånd. Er en haug av bra klubber og barer, og her har dere mine favoritter:

♥ THE ABBEYS // PUMP // HIGHLIGHT ROOM // 1OAK // AVALON HOLLYWOOD // THE COMEDY CLUB // ARGYLE // POPPYS // HYDE // BOOTSY BELLOWS

SHOPPING

♥ Hollywood. Har sagt at dere bør styre unna å være for mye i Hollywood, men jeg anbefaler likevel å ta turen for å få sett det- og det er også noe bra shopping der. I Hollywood finner du blant annet VS, Pink, Sephora, Forever 21 og Zara.

♥ The grove. Jeg ELSKER The grove!! Verdens koseligste sted, hit må dere faktisk om dere skal til LA. Masse shopping (blant annet en stor topshop butikk) og mange gode restauranter. Anbefaler Cheesecake factory og Umami burger om dere skal spise på The grove 🙂

♥ Santa Monica. Her er det veldig bra shopping, og den kjente Dash butikken ligger her. God blanding av luksusbutikker, noen kjedebutikker og en haug av “ukjente” butikker hvor du enkelt kan finne deg noen skatter.

♥ Rodeo Drive. Ahhh, LOVE!! Denne kjente gaten ligger i Beverly Hills, og her har du alle luksusbutikkene på rekke og rad. Det er helt ubeskrivelig fint der, og absolutt verdt å ta turen dit om du så bare skal titte.  

TRANSPORT

Det finnes underground og går busser over alt i LA, men personlig har jeg aldri tatt offentlig transport. Jeg tar Uber eller Lyft rundt om kring, rett og slett fordi det er så utrolig lett og ikke minst superbillig. Å kjøre 10 min koster kanskje 50 kr, så det er virkelig null stress!

BO

Jeg anbefaler absolutt å heller leie leilighet via AirBnb enn å bo på hotell. Det er SÅ digg å ha en leilighet, og i tillegg er det veldig greie priser. Mitt favorittsted å bo i LA er West Hollywood 🙂 Men hvis du vil bo på hotell kan jeg anbefale Loews Hotel i Hollywood på det sterkeste! Vi bodde der nå, og det var virkelig ingenting å klage på. Jeg er ikke så fan av selve Hollywood, men det er et fint sted å bo i forhold til at det er korte avstander til alt du vil se og gjøre. 

♥ Håper dere likte den lille guiden min!

JEG HAR DE BESTE LESERNE

Ååååh, så UTROLIG koselig det var å lese kommentarene på forrige innlegg!

At så mange velger å sette av tid til å rose og gi komplimenter til en dere egentlig ikke kjenner gjør meg faktisk utrolig rørt. Det litt om hvor fine mennesker DERE er 🙂 Men virkelig- tusen, tusen takk. Der er altfor snille med meg! Ikke en eneste negativ eller stygg kommentar fikk jeg. Er så glad jeg kan ha kommentarfelt på bloggen, og det kan jeg så absolutt når 99% av kommentarene mine bare er kjærlighet og fine ord♥ Dere er BEST!! 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakke fra CPH feather

Ellers, god morgen til dere! Jeg skal straks møte Bassa (Fanny A) for å starte dagen med en aldri så liten treningsøkt på Ringenes Park. Etter litt for mye fastfood og alkohol i LA så kjenner jeg virkelig at kroppen trenger litt sunne rutiner igjen. Denne uken kjører jeg på for fult, og jeg tenkte å få motivert dere litt på den fronten også. Hva sier dere til litt deilige og sunne vegetaroppskrifter denne uken? Ukens handlekurv? Svar på spørsmål om kosthold og trening del 2? Si i fra hva dere ønsker, så fikser vi det 💪🏽❤️

BLI MER NATURLIG

To bilder fra i dag! Jeg har fjernet vippe-extentionsene mine, og tenker for første gang på 5 år å faktisk slutte. Helt ærlig så er jeg lei av å måtte fikse på ting hele tiden, og føler faktisk det er på tide å kjøre på med en mer naturlig look. I blant blir det faktisk for mye av det gode, og sannheten er at vi trenger ikke alt det dillet for å være pene nok eller bra nok. Faktisk så synes jeg at jeg er mye søtere her enn med 10 kilo sminke og gigantiske vipper, haha. Så hvorfor gjør jeg det likevel? Er vel noe Instagram har fått meg til å innbille meg at jeg trenger, og ikke minst alle bedrifter som prøver å presse på oss bloggere alt mulig rart av falske ting. Jeg begynte liksom med extentions i håret som 15-16 åring- ikke fordi jeg trengte det, for det naturlige håret mitt var både tjukt og langt.. MEN, fordi jeg fikk det gratis og var en ung jente som selvfølgelig var nysgjerrig på å teste ut sånt. Så gjennom bloggen har jeg blitt fristet til å teste ut mye forskjellig, og plutselig var jeg blitt en av de som måte fikse på både det ene og det andre for å føle meg bra nok. Jeg VAR jo bra nok før alt dette, det er det som er litt trist. 

Så nå, i en alder av 23 hvor jeg kjenner meg veldig mye tryggere på meg selv enn da jeg var 18 år- tenker jeg å bare kutte det ut. Ikke bruke så mye sminke, spare mine naturlige vipper og bare elske meg selv som den jeg ble født til å være. I dagens samfunn trenger vi så absolutt fler som sier nei til det falske, og jeg ønsker å være et godt forbilde for dere. Men jeg gjør dette mest for meg selv, for jeg ønsker virkelig å bare akseptere meg for den jeg er og kjenner jeg er dritt lei av å måtte klæsje på meg alt mulig dritt for å være “babe”. Det er bare bullshit, jeg trenger det ikke og DU trenger det ikke.

Noen som vil teste det ut sammen med meg kanskje? ♥

BLACK N WHITE

Sett og solbriller fra Missguided // Veske fra Chanel // Sko fra Urban Outfitters ​

Et antrekk fra en av dagene i LA! Er ikke dette settet helt nyyydelig? Er en body og en shorts faktisk 🙂 Jeg liker egentlig best å være litt “cool” outfitmessig, men kjenner jeg også er komfortabel i mer “classy” looks som denne. Gøy at man kan være litt av alt etter hva man føler for den dagen♥

Det er lørdag dere, kanskje favorittdagen min i uka! Sikkert fordi man oftest gjør noe ekstra gøy eller hyggelig på lørdager, og i kveld er ingen unntak 😉  Vi skal  feire bursdagen til fineste June, og starter med sushimiddag på Sumo før vors- og så videre på takterrassen på Grand Hotell. Kjenner jeg gleder meg skikkelig! Menneskene som skal dit er virkelig bare noen av de nydeligste jeg vet om, så det gjør det jo ekstra stas. Hater å måtte omgås folk jeg egentlig ikke liker eller som egentlig ikke liker meg, men det kan man jo ikke aaaalltid unngå. Faktisk noe av det verste jeg vet er å klemme noen når man vet hele klemmen bare er.. fake? Sikkert flere som har kjent på den følelsen? Heldigvis skjer ikke det i dag i alle fall, haha. 

Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi mer i morgen 💕💕