Jeffrey Campbells

Ah, verdens fineste sko! Sikle sikle… Hadde ikke sagt nei takk til disse for å si det sånn ♥ Spesielt nr 4 og 5 MÅ jeg ha, haha!!

LIKE?? Dere finner 1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER   

 

– ANDREA BADENDYCK

God morgen

Heihei!

Uff, ble litt missforståelser i går, haha. Fanny hadde ikke batteri på mobilen, men vi avtalte å møtes på Kaffebrenneriet i Karl Johan kl.20.00. Men når jeg kom dit var det stengt, og ingen Fanny. Haha! Da ringte jeg Axel og tilfeldigvis var han i byen akkurat da på vei hjem fra forestilling, så da møtte jeg han og dro heller hjem til han i og med at jeg ikke fant Fanny og at hun ikke hadde batteri. Jeg og Axel hadde det iaf kjempekoselig, vi bestillte peppes (haha 2 dager på rad) og drakk masse julebrus. Vi så Pirates of the Caribbean 3, elsker de filmene ♥


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Axel.I dag skal jeg spille inn en videoblogg, vaske badene, pynte huset til jul, kjøpe tv, bytte bloggplattform +++ Masse å gjøre i dag! Lillegull har ikke vært på bloggen på lenge, så tenkte å ta noen bilder med han da:

Haha! Kanskje noen som ikke engang visste at jeg har et hamster, men det har jeg :)) Han er verdens søteste lille pandahamster på litt over 1 år, som heter Marwin ♥ Love him!!!

 

– ANDREA BADENDYCK

Travel helg

Heihei!

Unnskyld for at jeg ikke har fått blogget på dødslenge!! Var jo på bussmøte (russebuss) i går etter skolen og så rakk jeg ikke dra hjemom før jeg dro til Helene. Det var fordi bussmøtet var rett ved henne og det ble ganske sent, og det at det tar over en time for meg å komme meg hjem gjorde at jeg ikke fikk dratt hjem og hentet kamera/maccen osv. Helene har klart å ødelegge sin mac, så da fikk jeg ikke blogget…

Men vi hadde det dødskoselig! Kjøpte MASSE godteri, bestillte peppes pizza og bare slappet skikkelig av. I dag dro vi til byen etter vi hadde stått opp for å møte Fanny og Bjørn Erik! Vi var på Wayness, kjøpte frappè og snakket masse. Nå er jeg endelig hjemme igjen, 36 timer siden sist, haha….Om en times tid drar jeg til Fanny igjen, skal sove der ♥

Vi snakkes snart! 🙂

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Nå er jeg på skolen, etter skolen skal jeg på bussmøte og så skal jeg til Helene. Vi skal ha kosekveld med god middag og sleepover, gleder meg skikkelig ♥ ♥ Trenger litt tid med godjenta, lenge siden vi har funnet på noe nå. Her er dagens outfit:

Jakke fra Parajumpers (kodiak) // Sko fra Ugg Australia

Topp fra Acne // Cardigan fra Line of Oslo // Bukse fra Bikbok

Like?

 

– ANDREA BADENDYCK

London

Heihei!

Om 8 dager (mest sansynlig) drar jeg og Fanny til London, og blir der fra fredag til søndag. Vi får kun lørdagen + 3 timer på søndag til å shoppe, men vi skal nok klare det 😀 Jeg gleder meg helt utrolig mye! Blir 3 London bassetur på under ett år, det er bra greier. Vi drar med faren til Fanny om noen skulle lure på om vi bor alene. London er yndllingsbyen min, jeg virkelig elsker alt med den. Hvordan alle snakker så fint britisk, de fine bygningene, musikalene, de røde toetasjers bussene, alle ting det er å oppleve der, pund (haha) og selvfølgelig den helt superfantastiske SHOPPINGEN. Når jeg er i London er jeg i drømmeland, haha. 

Mange har spurt om jeg kan lage en liten “Londonguide”, så jeg lager en liten en da, har bare vært der 4 ganger, men prøver så godt jeg kan. 

Alle må dra innom Covent Garden (ta underground). Det er verdens koseligste sted! Bare så nydelig. De har til og med en egen Ugg butikk, dritkult! Også er det masse butikker, parker, cafér og ja, kjempeidyllisk. Ellers er frisør veldig billig i London, koster kanskje 1 / 3 av prisen i Norge, så det kan jo være en idè. Og hvis dere skal dra burde dere fly med Ryan Air, dere aner ikke hvor mye billigere det er. Biletter kan koste helt ned til 50 kr til LONDON, men det er hvis du bestiller i god tid før. Ellers ligger kanskje prisen på 3-4-500 kr hver vei, det er uansett utrolig mye billigere enn SAS og Norwegian, der er det MINST tre ganger så dyrt, om ikke mer. Ikke vits i å sløse bort ekstra av shoppingpengene vet dere xD xD

Og jeg anbefaler for det første å se musikal når du først er der! De er helt FANTASTISKE. Jeg har kun sett to: Mamma Mia og Lionking, og begge var helt ubeskrivelig bra. Skuespillerne har nydelige stemmer, alle er dødsflinke og ja alt er perfekt. Underholdning på sitt beste 🙂 Så IKKE gå glipp av det.

Ellers finnes jo Madame Tussauds, som er dødskjent. Jeg synes kanskje det er litt oppskrytt, var ikke SÅ gøy som jeg hadde trodd. Men det skrekkkabinettet i kjelleren, det var greier det, haha. Som et spøkelseshus bare med ekte skuespillere som løper etter deg med øks osv, helt JÆVLIG. Hahaha

Det er også en opplevelse å se Buckingham pallace “slottet” til de konglige. Fantastisk fint! Ellers var jeg også på the British museeum, som er et gigantisk museeum! Det er umulig å få med seg alt på en dag, det er flere avdelinger osv, så du må ta et valg om hva du synes er mest interessant. Jeg valgte den egpytiske avdelingen og det var dødsspennende! Ekte mumier og hele pakken, jeg ble utrolig facinert.

Av resturanter husker jeg ikke så veldig mange, men husker at en som het “Bella Italia” hadde dødsgod mat, vi spiste der flere dager. Ellers er det masse av sushiresturanter, mange har også rullebrett, sykt kult 😀

Og når det gjelder shopping:

Shoppingen i London… Er ubeskrivelig. ALT finnes, det er shoppingheaven deluxe. Jeg pleier mest å gå i Oxfordstreet som på en måte er hovedgaten med kilometervis med shopping. Mine favorittbutikker er River Island ♥, Topshop ♥, Abercombie & Fitch, Miss Selfridges ♥ og Primark. Spesielt de med hjerte på! River Island, Topshop og miss selfridges er ganske normale i prisene, det meste koster mellom 249 kr og opp til 1000+, varierer helt.

Topshop og Miss Selfridges kan kanskje være noe dyrere enn River Island. Topshopén i Oxfordstreet er GIGANTISK. Tror det er 4 enorme etasjer med kun Topshop, til og med en egen gigastor for bare smykker/sminke/vesker. Kan være på topshop i timesvis. Topshop har også de beste buksene, veldig stramme men alikvell veldig stretchy slik at de er dødsbehaglige. Dere kan ikke dra til London uten å gå innom de 3! Ellers er Abercombie & Fitch litt dyrt og Primark er DØDSbillig. Da mener jeg helt vilt billig. En genser for 20-30 kr liksom, sko for 70 kr osv. Uten at det er tilbud! På Primark er det stappfult av mennesker, men det er verdt det, sykt hvor mye du får for pengene. 

Ellers anbefaler jeg sentrer som Harrods (bare eksklusive merker), Selfridges og Westfield. Shoppingen i London er uendelig 😀 

♥♥♥

Fler som elsker London?

 

– ANDREA BADENDYCK


Håret….

Hei!

Blogget ikke i går etter at jeg kom hjem, rett og slett fordi jeg ikke ville bli tatt bilde av. Håret er mørkt, mørkere enn jeg hadde sett for meg. Jeg synes selve jobben med håret var dritbra, fargen er kjempefin/jevn osv, men det er bare ikke MEG. Ja, jeg angrer…. Gråt masse i går, haha. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg synes iaf at jeg ble 1000 ganger styggere med brunt hår, får bare ikke lyst til å dra på skolen.

Blitzen gjør at håret ser litt lysere ut, det er som helt nederst og bakerst der over hele. Vurderer å få ny time får å få gjort det litt lysere, brunfargen ble alt for BRUN for meg. Eller skal jeg bare prøve å få det så lyst igjen som jeg hadde? Blir nok vanskelig nå….Åh :((((( 

 

– ANDREA BADENDYCK

God morgen

Hihi, en veldig koselig morgen ♥ Og snøen har virkelig lagt seg nå, i tykke lag! Helt fantastisk koselig, også er det så herlig at alt blir så mye lysere ute. Nå skal jeg vaske hele huset, i dag er jo “Gi av deg selv dagen” for Ullern, hvor vi samler inn penger til jenteskolen i Sierra Leone. Klokken 4 skal jeg forresten til frisøren, sykt, gruer meg.. Haha!! Vi snakkes :*

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens I want

Kremfarget overdel finner du HER // USA genser finner du HER // Den nydelige blå kjolen finner du HER ♥

 Hvilken var din favoritt?

 

– ANDREA BADENDYCK

BRUNT HÅR?!?!?

Hei!

Åååhhh, jeg klarer virkelig IKKE bestemme meg. Skal jeg gå for brunt hår? Har fått en del ettervekst nå, som ikke er så fantastisk fin. Og jeg føler at brunt hår enten blir kjempefint eller kjempestygt… Uff, håper ikke på sistnevnte, vet ikke hvor lett det isåfall blir å få tilbake fargen jeg har nå…. Dere må hjelpe meg, har fått time i morgen så hvis dere synes jeg skal farge det så drar jeg! Ellers lurer jeg på om jeg isåfall skal ta lys eller mørk brunt, hva synes dere? Legger ved NÅ og FØR.

Nåværende hårfarge:

Min naturlige brunfarge for litt under 1 år siden:

Så hva synes du? 

 

– ANDREA BADENDYCK

SNØØØØØ

Heeeei!!! I det jeg var klar til å ta outfitbilder roper pappa “Det snøøøøør”. Haha, weee!!!! Var på tide… Begynte å beskymre meg for at det ikke ville bli snø her innen juletider. Men da ble det jo det, får håpe det holder seg 😀 Etterhvert som vi tok bilder snødde det bare mer og mer, til slutt gikk det ikke mer, haha. Rene snøstormen!!

Genser fra Zara // Bukse fra Acne // Ringer fra Arts and Crafts // Klokke fra Marc Jacobs

Snøværet begynte å ta litt av…..

Og til slutt ble det helt umulig, hahaha:

Hahaha, klissvåt kom jeg inn igjen ♥

Bytter forresten kanskje blogg i dag! Og alle sammen husk å lik meg på facebook HER, da får dere en sneak peak 😀 Og ikke minst der forteller jeg en del viktige greier og svarer på det dere lurer på, så greit å følge med :))

 

– ANDREA BADENDYCK