En video i løpet av denne uken.. dere bestemmer!!

Hallo!

Jeg skal lage en video i løpet av denne uken, og tenkte at dere kunne få bestemme hvordan. Det kan være alt fra noe-du-må-gjøre-video til sminkevideo! Håper dere finner på noe kult og gleder meg til å lese forslag.

Noen forslag?

– ANDREA BADENDYCK

Urettferdig behandling

Noe jeg mange ganger tenker over, er hvor utrolig mye det å ha venner betyr. Det å kunne ringe en venn hvis det har skjedd noe, det å ha en venn du kan betro deg til, det å ha en venn å vise frem ting til, det å ha en venn som er glad på dine vegne når det skjer noe fint. Det er fort man kan ta det å ha venner litt for gitt, og det er dumt. Det er egentlig hvis du opplever at alle vennene dine går i mot deg, det er da du virkelig skjønner hvor hardt livet er uten noen venner rundt deg.

Jeg husker en gang i sjette klasse hvor plutselig hele vennegjengen min ble sure på meg, og "hatet" meg. Jeg hadde ingen å være med, de skrev dritt om meg på sine hjemmesider og jeg var alene i frimiuttene. Dette varte altså ikke mere enn en ukes tid, men dere kan tro den uken var forferdelig. Den følelsen av å lese at de du bryr deg om hater deg, er ubeskrivelig. Jeg gråt hele tiden, og ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg torde ikke komme på skolen, i frykt for å være alene.

Når jeg ser noen på skolen eller vet om noen rundt meg som ikke har venner, sitter alene i hvert frimiutt – så vet jeg faktisk hvordan de har det. Jeg føler virkelig med dem, og innser hvor fælt de egentlig må ha det inni seg. Derfor reagerer jeg veldig hvis noen foreksempel sparker en som sitter alene i trappen, hva er det den personen driver med? Hvorfor plage noen som allerede har det vondt?

Det er der det kommer til mobbing også. Selv har jeg aldri opplevd mobbing, men har jo hørt og lest en del. Det er de svake, de som kanskje ikke tørr å si hva de mener som må lide gjennom det. Jeg leste blant annet en artikkel i a-magasinet her for en ukes tid siden med mennesker som ble mobbet da de var unge. Den ene av dem ble kalt feit, stygg og ekkel hver eneste dag, og det endte med at hun fikk anoreksia og en gang holdt på å dø. Hvor grusomt er ikke det? Ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Alle mennesker er like mye verdt uansett etnisk oprinnelse, familie, hudfarge eller utseende.

http://images.biip.no/user/profile/image/69207966806.bmp

http://images.biip.no/user/profile/image/099114.jpg

Hva mener du om denne saken?

– ANDREA BADENDYCK

A few more pics from London

Hallo!

Jeg legger ut noen få bilder som pappa tok i London, tenkte dere kanskje ville se:

 Haha, her satt vi andre etasje på en rød buss på vei mot Oxford Circus! Det var faktisk veldig gøy og ikke minst god utsikt.


Uff, ekkelt. Dette var i den egyptiske avdelingen på The British Museum!


Disse tre bildene var fra British Museum!


Jeg og Ulrik på resturant, koselig!
Flere som har vært i London før?
– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hallo!

Nå har jeg akuratt stått opp, og har kledd på meg. Har ikke spist frokost enda, bare tatt litt kindersjokolade som jeg kjøpte på flyplassen.. Haha, så sunn jeg er gitt!
Her er dagens outfit:


Overdel fra Berskha
Bukse fra River Island
Smykker fra London
Kjede fra Tuva

Hva syntes du om dagens outfit?
– ANDREA BADENDYCK

Koselig dag med tre søte jenter

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem og spist middag. I dag har jeg vært med Voe, Maria og Vilde Strand. Først møttes vi ved byporten i sentrum, også lette vi en stund etter en cafè og endte opp med en Deli Deluca. Vi kjøpte oss mat og brus, og satt ned og snakket. Det var utrolig koselig! Etter det fulgte jeg og Vilde dem til Oslo Spektrum, og ventet til de fikk komme inn til Ne-Yo konserten. Møtte faktisk også thegiant et par ganger! Det har vært en kjempekoselig dag, og jeg gleder meg til at jeg og Vilde skal dra til Hønefoss på en jentekveld snart.


Hahahahaa, digger dere!


Wiii, herlige jenter! ♥♥

– ANDREA BADENDYCK

Nu fyker jeg!

Nå skal jeg til byen for å møte Voe og Maria. Har aldri møtt dem før, så det blir koselig! Vi skal titte litt rundt i butikker og gå på cafè. Tar med kamera, så dere kan få se bilder senere.

Her er dagens outfit:


Jakke fra RIver Island

Bluse og cardigan fra River Island
Bukse fra River Island
Støvler fra Burberry
Skjerf har mamma laget til meg

Nå må jeg løpe, blogges!

– ANDREA BADENDYCK

I am hooooomeee…

Hallo!!

Nå er jeg faktisk hjemme i kalde, snøbelagte, triste Norge. Det var virkelig en nedtur å komme hjem. I London var jeg blitt vant til tørre gater, temperatur rundt ti grader og deilige vårjakker. Big difference.
Dagene har vært så herlige, tiden har gått så utrolig fort. Jeg har fått handlet meg en haug med nye klær, jakker, sko, smykker og undertøy. Jeg har også opplevd flotte ting som Madame Tussauds, musikalen Lion King og ikke minst British Museum. 
T-banen ble jeg veldig vant til, og følte jeg ble nokså kjent rundt omkring i London. Maten var i grunn nokså usunn, tror vi spiste på Mac Donalds og Burger King som lunsj kanskje rundt fire ganger i løpet av 5 dager. Det var også resturantbesøk hver kveld, og ikke minst en ganske fet frokost. Men det gjør ingenting, det å kose seg med familien på ferie er viktig. 
Hvis noen vet at de skal til London så tenkte jeg å anbefale et par butikker til dere:
River Island: Fantastiske klær, man får virkelig ikke nok. Prisen lå på alt fra 200 kroner til over 1000. Det er en butikk som får deg til å ville kjøpe alt, og jeg kan garantere at hvis dere stikker innom vil dere nok svi av masse penger der. Jeg ble helt forelsket.

Bershka: Denne butikken har jeg også handlet i før, blant annet i Spania. Utrolig masse fint og ungdommelige klær. Prisen er ganske lik River Island sin, veldig varierende. Jeg fant masse fint der!

Top Shop: Mye kult, mye rart. Top Shop er en butikk man egentlig ikke orker å være i etter en litt slitsom dag, det er utrolig masse mennesker der og ikke minst gigantisk. Kjøpte egentlig ikke noe mer der enn fint silkeundertøy (lette ikke så mye heller). Prisen syntes jeg faktisk var litt dyrere enn de vanlige standardbutikkene i London, klær for 5-600 kroner var det overalt. Men anbefaler alle å ta en titt, mye fint.

Primark: WOW!! Dette er den billigste butikken jeg noengang har vært i, med en haug med kupp. Sko for 2 pund? Oh yeah! De hadde virkelig alt der. Veldig stor butikk, masse mennesker og slitsom i lengden. Men virkelig helt sykt billig. Det som er så morsomt med sånne kjeder er at man nesten blir litt gjerrig av å være der, siden så mye koster 5 pund osv. Så hvis man finner en bukse til 13 pund så blir det litt sånn…. hmmm.. dyrt???! HAHA, selv om det er dødsbillig. Men Primark hadde masse fint, og anbefaler alle å kjøpe masse sko, smykker og nye klær der.
Nå er jeg bare dødssliten, og må legge meg. Har vært en stressende og energikrevende uke med ganske lite søvn. Jeg har måttet stått opp halv ni hver eneste dag fordi frokostsalen stengte halv ti. Jeg følte meg helt død hver morgen.. Dere alle vet vel den følelsen av å bli vekket fra en fantastisk drøm når du selv føler det er midt på natten? Terrible. 
Vi blogges i morgen, da skal jeg til byen for å møte to søte jenter. Legger ut outfitet sånn at dere også kan se litt mer av de nye klærne. Håper dere sover godt, selv om sikkert mange av dere ligger og sover allerede. Og tusen takk for alle nydelige kommentarer på de forrige innleggene, jeg blir så glad ♥

Et ord: Turist

Heheheh.. legg merke til chipsen og brusen i bakrunden – koste meg skikkelig altså.
BADEKAR!!!!!♥♥♥♥♥♥

 Den egyptiske avdelingen på British Museum. Utrolig interessant der!
Noen som har gjort noe gøy de vil fortelle om i ferien?
Nå skal jeg endelig sove lengre enn til halv ni. Yeeeeah!!
– ANDREA BADENDYCK

7 new pair of shoes

Eller… 6 parr sko og nye støvler! Er utrolig fornøyd, sko er virkelig noe jeg trenger. London er helt fantastisk, det eneste som er dumt er at jeg bare har under tusen kroner igjen.. Pengene bare forsvinner på 1-2-3! 

Nå har vi akuratt vært ute og spist på en indisk resturant, med utrolig god mat. Noen venner av familien er også i London, så vi har tilbrunget kvelden med dem. I morgen blir det museeum og litt shopping igjen.
Her er dagens sko-innkjøp:

Tre par med tøysko, fordi de var helt sykt billige.

Gladiatorsandaler trengte jeg virkelig. Elsker disse!
Åh, disse elsker jeg. Høye, svarte sko med nagler.

Søte, enkle og grå. 
Nye Burberry gummistøvler. Tok disse istedetfor et til par med hunter – elsker dem ♥
Hva syntes du om dagens sko-innkjøp?
– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit!

Hallo!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra Madame Tussaud. Det var kjempegøy der, og vi tok masse morsomme bilder med kjendisene. Skrekkkabinettet var helt sinnsykt skummelt, med levende skuspillere som skremte deg og var sminket som zombier osv. Det var masse ekle lyder og lys, man skvatt virkelig hele tiden. Men gøy var det jo å ha gjort det! 
Nå skal jeg ut i Oxfordstreet og Harods på shopping, så her er dagens outfit:

Jakke fra River Island
Øredobber fra London
Underdel fra Abercrombie and Fitch
Bukse fra River Island
Veske fra Zara
Støvler fra Hunter
Hva syntes du?
– ANDREA BADENDYCK

Good morning!

Nå skal jeg på Madam tusauds(?) og britishmuseeum og ikke nok med det, jeg skal også til London eye og gå tur langs Themsen. Dette er det dagen skal gå ut på, og lover å ta en masse fine bilder. Nå har jeg veldig dårlig tid, så legger bare ut noen bilder fra i går:


Pizza Hut har virkelig verdens beste pizza!

Hahaha, sier ikke mer enn turist jeg!

T-bane biletten måååå iiiikkkeeee miiisteeees!!!

SUBWAY ♥

Kozy!
Sånn, nå må jeg løpe! Goodbye♥
– ANDREA BADENDYCK