Funfun

Hey!

I dag tror jeg at jeg får det litt travelt. Skal først til leiligheten med mor og søster for å skrive under resten av kontrakten + overta nøklene. Så skal vi vel begynne å se på innredning, haha, sykt gøy! Om noen lurte tar jeg selvfølgelig bilder når alt er ferdig (og underveis) også skal dere få vite hvor alt er fra. Gleder meg skikkelig til å innrede, har alltid drømt om det. Alt skal gå i lyse farger, noe mørkbrunt og sølv 

Meg i dag! Genser fra Zara (ny), bukse fra Topshop og sko fra Ugg Australia

 

 

– ANDREA BADENDYCK

OH MY F***** GAD!!!!!!

Okei.. Jeg dør. Gjett hvem som fikk seg leilighet i dag?! Fant den i går på finn og var på visning i dag, bestemte meg med en gang. Kjærlighet ved første blikk, den er PERFEKT. Aaah, lykkerus til tusen! Den ligger kjempesentralt til på Majorstuen, er 110 kvadrat og er over to plan. Skal bo der med verdens beste søster og vi overtar nøklene allerede i morgen 

En smakebit på leiligheten (overtar den umøblert så skal møblere selv): 


TRE BAD!!

Min koselige kjellerstue<3

Mitt store, fine soverom!! Aaah, så glad jeg er!! Ord kan ikke beskrive denne følelsen. LYKKE 

Likte dere leiligheten?!

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Svar på ukens spørsmål

Hei! Da kommer svarene på ukens spørsmål, si gjerne i fra om det er noe jeg har glemt å svare på. Ble forresten mye “hva koster blablabla” spørsmål, men det var det veldig mange som hadde spurt om. 

Kan du ha romvideo? Ja!

Er søsknene dine prøverørsbarn? Nei

Hvor kjøpte dere sushien dere spiste på moren din sin bursdag? Sunt og godt sushi i Vika, den er billig og best!

Trives du godt på blogg.no? Trives mye bedre, elsker designet og alt 

Angrer du på at du tok media? Ikke i det heletatt, får en mye mer variert og kreativ hverdag. Er veldig interessert i alt vi lærer om så jeg synes bare det er dødsgøy! Selvom vi har fem timer mer på skolen enn studie i uken, er det verdt det.

Lurer veldig på hvor du kjøper buksene dine? Hvor er favorittbuksene dine fra? Min absolutt favorittbukse er fra Acne, både fordi den er fiiiin og spesiell med glidelåsen bak, men også fordi den er dødsbehaglig fordi den har mye stretch. Like deilig som å gå med tights!

 Hva koster kåpen fra Zara og hvilken størrelse har du i den?

 

Den er i strl Small og kostet rundt 1300 kr i London men tror den koster sånn 1900 i Norge.

Jeg lurte på en ting, hva synes du om Ugg kensington modellen? Har du de selv eller blander jeg deg med en annen blogger? Haha, ja jeg har de. Liker de veldig godt og de holder seg fine lenger i og med at skinnet er vannavstøtende.

Når begynte du å drikke? Så smått i 10.klasse, men det var ikke ofte

Røyker du? Nei, og det kommer jeg aldri til å starte med heller

Når negynte du med sminke? I 6.klasse…. Hahah, eller fikk egentlig ikke lov så smugsminket meg på vei til skolen og hadde med sminkeservietter så jeg kunne fjerne sminken på vei hjem. Noen som husker meg i 7.klasse? PENAH!!!

Hva koster Juicy i England? Det samme som i Norge

Hvor mye kostet Mulberry vesken din? Litt under 6000 tror jeg..?

Hvordan får du plass til alt du kjøper i kofferten når du drar til London? Reiser med tom koffert, heheheh 

Hvor er jakken du la ut bilde av fra og hvor mye kostet den?

Den er fra Eger og merket er Woolrich. Den koster 6699 kr!

Må du betale skatt pga blogglønn? Ja, betaler toppskatt! Skjønner ikke helt hvorfor jeg må betale så sinnsykt mye i skatt, greit nok med de som tjener mange millioner i året men det gjør jo ikke jeg….. Grensen for toppskatt er vel på 5-600 tusen i året? Det er jo ikke SÅ mye??? Er ikke helt sikker på nøyaktig hvor grensen for toppskatt ligger men synes uansett grensen er altfor lav.

Kjenner du Sophie Elise IRL? Hehehe, ja har møtt henne et par ganger.

Hvor ofte trener du? Ca. 2 ganger i uken, en gang i hverdagen og en gang i helgen.

Hvor mye kostet skoene?

3000 kr 

Har du noengang følt deg ensom? Ja, selvfølgelig! Det tror jeg alle kan føle seg i blant.

Yndllings godteri? Er ikke så veldig glad i smågodt osv.. Men av sjokolade så er det SMIL og av chips så er det Super chips med paprika og Elias chips (haha).

Hvilken ungdomsskole gikk du på? Brannfjell

Hvor kjøpte du halloween kostymet ditt? Standar! Kjolen er egentlig for jenter på 4-6 år (hahaha) men gikk fint med en shorts under

Noe mer dere lurer på?

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Im back

Hei!

Ah, nå er det lenge siden jeg har blogget.. Var sykt stresset forrige uke, sov lite, hadde masse på skolen og var faktisk helt utslitt. Følte meg helt på bunn, var nesten så jeg begynte å gråte over hvor sliten jeg var. Følte for å ta en liten pause fra bloggen for å kun fokusere på skole og å hvile. Nå er jeg tilbake og det blir blogging som før! Håper ikke den lille pausen var heeelt krise 

Helgen har vært kjempekoselig! Sov hos Axel både fredag og lørdag + at jeg var på Halloweenfest på lørdag med bussen hos Anneline. Det var veldig gøy! I dag dro jeg bare rett hjem fra skolen for å blogge + at jeg har framføring i samf i morgen som må fikses ferdig. Denne uken er desverre også veldig stressende, blæææ.. I dag kom det forresten snø til Oslo, sykt deprimerende. Spesielt siden den smeltet med en gang så da ble det heller skikkelig søle-vær… Har dere snø hos dere?

Min lille veskesamling, haha!  

 Bebi

 

 

Haha, verdens søteste lille gollegolle! 

Hva gjør dere i dag?

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Halloweeen!!!

Da skal jeg på halloween fest med russebussen! Gleder meg veldig. Noen som klarer å gjette hva jeg er? xD xD

 

 

– ANDREA BADENDYCK

ACNE PISTOLS

Har hatt lyst på disse i evigheter, endelig er de mine! De er perfekte. Kommer til å bli brukt masse feks når jeg skal ut å spise, kino og når jeg drar ut. Hælen er ganske lav også så de er veldig deilige å gå med! Kjøpte de på Svean. Aaah, så glad nå 

Likte dere de?

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Traaavel dag

Hei!

Kom ikke hjem før nå… Sluttet sent og rett etter skolen dro jeg på bussøte. Deretter møtte jeg Bjørn Erik igjen, haha. Dere må huske å besøke bloggen hans, han er sååå flink! Der kan dere også se flere bilder fra i dag. Vi spiste sushi på lille sumo, som har verdens beste sushi. NAAAM!!! Etter det tittet vi litt i butikker. Kjøpte meg verdens fiiineste sko, helt forelsket. Viser dere senere i kveld Noen bilder fra i dag:

Dagens! Cardigan fra Topshop // Vest fra Zara // Bukse fra Acne // Veske fra Céline // Ring fra Bjørg

Like?

 

 

– ANDREA BADENDYCK

SAAAALG<3

Hei!

Da har Nelly igjen kjørt på med et superstort salg, tusenvis av produkter og klær er nå veldig nedsatt i pris. Beklager at jeg IGJEN blogger om Nelly (haha) men vet at det kommer til å bli utsolgt superfort så ville bare si i fra til dere så fort som mulig  Utrolig hvor mye penger man kan spare på salg! Nelly har 50-70% salg på sminke, tilbehør og masse eksklusive merker både når det gjelder klær og sko. Salget finner dere HER og den hemlige koden til salget er Midseason Her har jeg plukket ut litt forskjellig som jeg likte veldig godt og alt er på 50 eller 70%:

Sykt kul pyntejakke fra Supertrash HER (50%) // Svarte pumps fra Nelly shoes (50%) HER // Beige pumps fra Nelly shoes (70%) HER

Topp fra Club L HER (50%) // Svarte spikesko fra Nelly trend HER (50%) // Hvite spikesko fra Nelly trend HER (75%)

Bluse med nagler fra Only HER (50%) // Korallfarget bluse fra Filippa K HER (50%) // Strikkegenser fra Nelly trend HER (50%) 

Hvit kjole fra Jeane Blush HER (70%) // Beige kjole fra Ax Paris HER (50%) // Rosa kjole fra Three little words HER (50%)

Korallfarget kjole fra Club L HER (50%) // Gul kjole fra Club L HER (50%) // Rosa kjole fra Rare London HER (50%) (Annonselenker)

Shop i vei! Det har jeg gjort 

 

 

– ANDREA BADENDYCK 

Innkjøp fra London del 2

Hei!

Da har jeg endelig fått tatt bilder til del 2 av innkjøp fra da jeg var i London i høstferien. Glemte en topp fra A&F, det er det eneste. Håper dere liker innkjøpene, om dere vil se del 1 også så trykk HER 

Hettegenser fra Victoriassecret / Pink

Kosebukser i grå og navy fra A&F

Bluse fraTopshop

Hettegenser fra Juciy

Topp fra Abercrombie

Pyntejakke med åpen rygg fra Zara

Jakke/kåpe fra Zara

Genser med nagler fra Topshop i merket Japonica

Like?

 

 

-ANDREA BADENDYCK

Finfin dag

Hei!
Har ikke fått blogget fordi wifi nettet her hjemme ikke har funket i hele dag… Bestemte meg nå til slutt for å bare blogge fra iPhonen! I dag har vært en fin dag. Først var jeg på skolen og hadde kort dag (til 13.50) og så møtte jeg Bjørn Erik (www.bennysriddle.blogg.no). Vi spiste salat på fridays og den var himmelsk som alltid. Etter der dro jeg hjem for å skifte og gjøre meg klar til Elixia! Var på en time som heter 500 kcal med Elena og den var helt forferdelig, haha. Sykt slitsomt og veeeldig intenst! Menmen, føltest utrolig deilig etterpå 🙂