Ting har ikke alltid vært som det er i dag

Da jeg spurte dere om ønsker til hva jeg skulle blogge om her nede, var det en som foreslo et lite “søster-innlegg” med både oppturer og nedturer, og rett og slett litt om vennskapet vårt. Det synes jeg var en god idé! 

Det har seg nemlig slik at jeg og Madicken har ikke alltid vært verdens beste venner. Langt i fra, for å si det mildt.. Ting begynte å skjære seg for oss i tenårene av diverse veldig barnslige og umodne hendelser, og det var perioder der vi rett og slett var fiender. Vi snakket ikke sammen, hadde ingenting med hverandre å gjøre, og vi hadde så og si et hatforhold til hverandre. Jeg husker hvordan jeg en tid følte Madicken var det mest grusomme mennesket på denne planeten, og klarte ikke se for meg hvordan jeg noen sinne skulle klare å ha en god tone med henne. Det var helt sikkert samme tanker tilbake om meg! Så utrolig rart å tenke tilbake på nå.. 

I slutten av 2012 begynte vi å finne tonen litt igjen, og ble halvveis venner. På denne tiden trivdes jeg ikke så godt hjemme og ville veldig gjerne flytte ut, men ønsket ikke å bo alene. Jeg og Madicken hadde sikkert ikke vært “venner” i mer enn 1-2 mnd da jeg foreslo at vi skulle leie en leilighet sammen, og hun ville gjerne bli med. Jeg tror ingen rundt oss noen sinne hadde trodd at denne idéen skulle funke, med tanke på fortiden vår. Hvordan skulle det gå med kun hun og meg under samme tak? Jeg og Madicken hadde sikkert egentlig ikke troa vi heller, hehe. 

Vi fikk leilighet så og si på dagen, og det var virkelig en drøm av en leilighet på Majorstuen. Vi bestemte oss for å begynne å trene og spise sunt kort tid etterpå, og det ble en felles hobby vi likte å motivere hverandre på. Månedene gikk, og vi ble bedre og bedre venner. Null krangling, null drama. Vi begynte å snakke om veldig personlige og private ting med hverandre, noe vi utrolig nok aldri hadde gjort før. Egentlig er det helt rart hvordan alt gikk så bra etter at vi flyttet sammen, jeg klarer nesten ikke forstå det selv. 

Siden vi flyttet sammen for rundt 4 og et halvt år siden, har vennskapet vårt og kjærligheten for hverandre bare vokst sterkere for hver dag som har gått. I dag har jeg ingenting vondt å si om Madicken. I mine øyene er hun den beste storesøsteren jeg noen sinne kunne fått, min aller beste venn og den jeg elsker høyest i hele verden. Er det en som stiller opp for meg så er det Madicken, og er det en jeg kan snakke med om absolutt alt er det også henne. Jeg tror ikke det finnes en eneste ting om meg eller livet mitt hun ikke vet. Er jeg lei meg er hun den første jeg snakker med, og har jeg en god nyhet er hun den første jeg ringer.

Som dere vet bodde vi hjemme i ca et og et halvt år frem til april i år. Og vet dere hva? Selvom vi hadde hvert vårt soverom hjemme, så overnattet vi nesten hver eneste natt. Var begge hjemme en kveld, da var vi sammen, selvom det så var på hver vår side av sengen med maccen på fanget. Snakket ofte ikke sammen en gang. Det er et godt eksempel på hvordan forholdet vårt er, bare rett og slett liker veldig godt å være i hverandres selskap når vi har mulighet ♥

Vennskapet vårt kan ikke tas for gitt, og jeg føler meg utrolig heldig som har et så fantastisk forhold med søsteren min. Jeg håper kanskje noen av dere som leser dette og feks har et lignende forhold til søsteren deres som jeg og Madicken hadde en gang i tiden, kan se at det uten tvil finnes håp. Når man er tenåringer er man vanskelige, det er mye hormoner og ikke minst blir aldersforskjellen større jo yngre man er. Tenk at da jeg begynte på ungdomsskolen begynte Madicken på vgs, det er et ganske stort gap. Hvor mye forandrer man seg vel ikke fra man er 13-16 år feks 🙂 Nå er vi 21 og snart 24 år, og aldersforskjellen merkes ikke lenger. 

Tusen takk til deg, Madicken – for at du er verdens beste søster! Gleder meg til resten av livet mitt med deg, og alle epoker vi kommer til å gå gjennom sammen 🙂 Love you ♥

CITY STROLLING

I dag fikk endelig jeg og Madicken rumpa opp fra hotellet, og satte oss inn en taxi til Rhodos by. Vi bor et sted som heter Ixia, som kanskje ikke er verdens mest spennende sted- men det gjør ingenting i og med at det tar kun 10 min inn til sentrum. Som dere vet har vi tilbragt litt for mye tid på hotellet, så det var på tide å leke litt turister! Synes Rhodos sentrum absolutt ikke var så aller værst, var flere koselige steder, et par bra butikker og mye fin natur 🙂 På Sephora klarte vi begge selvfølgelig å tømme lommeboken, haha.. Altså- går det ann å gå tomhendt ut derifra? Skal prøve å lage en sminkevideo her før jeg drar hjem, det vet jeg dere hadde digget! ♥ Nå er det sovetid, før treningsøkt i morgen tidlig + tæning all day long. Elsker å bare lade batteriene her nede, herlig!!

Konkurranse: Vinn surfetur med Lapoint i Portugal!

Yeeeey! Som dere vet var jeg på surfecamp i Portugal for noen uker siden, og nå skal en av dere få sjansen til å gjøre det samme- gratis. Som dere vet elsker jeg å være på surfecamp med Lapoint, så den som vinner dette er veeeldig heldig ♥ 

Dette kan dere vinne:

7 overnattinger
 7 frokoster
 7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
 Instruksjon (5 x 2 timer)
 Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden
 Surfe så mye du orker, gangavstand til bra surfing
Organisering av utflukter
 Fri disponering av campens fasiliteter
 2 Yogapass
 Transfer t/r Lisboa – Lapoint campen

Hva må du gjøre for å delta i konkurransen?

Like Lapoint på Facebook.com/lapointcamps og på Instagram @lapointcamps, svare på spørsmålet under og så sende svaret til: [email protected]

Hva heter byen i Portugal Lapoint Surf Camp holder til? Svaret finner dere ved å trykke HER 😉

Er du under 18 år kan du heller vinne en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen ? Stadt.

Lykke til babes! ♥

SUEDE & OLIVE

Skjørt og topp fra Missguided // Heels fra Zara // Klokke fra Skagen Denmark // Smykke HER (adlink)

Aaah, disse to plaggene er så elsk! Har masse annet fint jeg gleder meg til å vise dere 🙂 Dette hotellet er virkelig en bloggers drøm, for det er evig med perfekte locations til å ta fine bilder. Sånn som over her da- hvor fint var vel ikke det? Herlig!! Ellers satte jeg i litt tape-extentions hos beste Isabelle på Hendrix Hair sentrum dagen før jeg dro 🙂 Noen som ser forskjell? Ville ikke ha noe særlig lenger enn jeg hadde fra før men heller bare tykkere, og jeg er dødsfornøyd. Man ser det kanskje ikke så godt på bildene over, men dere får sett mer av håret mitt etterhvert ♥ Nå skal jeg ned til bassenget og sole meg litt, sneiks søtiser!

LOVE LIFE

Genser fra Missguided // Shorts fra Runway dreamz

Her kan dere se litt av hvor fint det er på hotellet vi bor på! Vi har til og med egen strand som dere ser på bildene, og den er helt nydelig. Solnedgangen var så vakker i stad, kunne helt seriøst vært der for alltid. Sa til Madicken at vi bare måtte legge oss ned der en kveld med pledd og rødvin, og så bare ligge der et par timer og nyte livet. Se på stjernene, bli litt småfulle, og snakke om alt mellom himmel og jord… Sånt elsker jeg, så det må vi få til ♥ Nå skal jeg redigere noen antrekksbilder vi tok i stad, som kommer på bloggen på dagen en gang i morgen. Blir så sen blogging når jeg ikke ligger på forskudd med innleggene 🙂 Love love!

COCA COLA

Topp fra Urban Outfitters // Shorts fra Missguided

Denne toppen er sååå kul! Har så og si aldri brukt den, og tror jeg kjøpte den for typ 2 år siden. Skal uten tvil brukes masse mer fremover ♥ Ellers har vi det superduper digg. I går var vi litt bekymret da vi solte oss fordi det blåste helt sinnsykt, noe som gjorde at begge lå og frøs under håndklærne våre. Lovte ikke akkurat godt for en rolig solferie, men heldigvis fant vi et lunt sted i dag hvor det var helt perfekt! Ubeskrivelig deilig å kjenne solen steke på kroppen med god musikk i ørene 🙂

Vi jo all inclusive som dere vet med 3 måltider om dagen + gratis drikke dagen lang, og det er helt fantastisk. Men problemet er at det er sinnsykt digg mat i buffeen, noe som gjør at jeg er litt redd for at vi aldri kommer til å komme oss ut av hotellet. Vi har liksom alt vi trenger her, og hotellet er i tillegg så sinnsykt fint- haha. Må jo få sett litt av Rhodos også! Planen er å dra inn til byen i morgen for middag og så dra en liten tur ut. Apropos det- noen som har et utested eller fler å anbefale? Vil heeelst ikke ta turen til Grabbarna grus, hehehe 😉

PS: Nå fungerer “les mer” knappen som den skal igjen, for dere som har lagt merke til at den tidligere har hoppet over rundt 1 uke med innlegg.

Klem!

Fremme i Rhodos!

Hei fra en veeeeldig sliten Andrea!

Vurderte sterkt å vente med å oppdatere dere fra Rhodos til i morgen, men følte nesten jeg måtte si et lite hei nå 🙂 Flyet gikk grytidlig i dag, så da måtte vi dra hjemmefra midt på natten og det resulterte i at både jeg og Madicken bestemte oss for å døgne. Kanskje ikke så lurt, men alt for typisk meg- haha. Begynte liksom å pakke kl 2 på natta, så da var vel allerede håpet for litt søvn borte for lengst. Har enda ikke sovet, så nå er jeg gaaanske så klar for å forsvinne inn i drømmeland!

Ellers er Rhodos helt nydelig hittils, og hotellet er noe av det fineste jeg har vært på. Gleder meg til å vise dere med ordentlige bilder 🙂 Vet det har vært endel annonser her de siste dagene, så uken her nede skal jeg sørge for at det blir masse bra blogging. Om dere har noen spesielle ønsker om ting dere vil jeg skal blogge om er det bare hyggelig om dere sier i fra! Antrekksbilder blir det garantert, for jeg har et par nydelige plagg i kofferten jeg klikket hjem før jeg dro som venter på å bli brukt. Men kom som sagt gjerne med forslag utenom outfits ♥


– Follow me on snap: andriss –

Må bare avslutte innlegget med å si TUSEN TAKK for alle Rhodos-tips jeg har fått av dere. Hjalp meg så mye! Selv etter 8 år med denne bloggen blir jeg fortsatt overrakset over hvor søte, hjelpsomme og snille lesere jeg har. Stor klem til dere, så snakkes vi igjen i morgen ♥♥♥

30% rabattkode på alle nelly brands!!!

// adlinks

Yeeey! Nelly har vært så søte og gitt meg en rabattkode på hele 30% på alle nelly brands som jeg kan dele med dere 😀 Koden varer ut torsdag, så dere har god tid til å plukke ut favorittene deres. 30% er en sykt god deal, så dette var gøy! Så masse fint som har kommet nå, tenkte å dele mine favs som vanlig for å gjøre det litt lettere for dere ♥

Koden er “AFF30”- happy shopping!!

1 HER // 2 HER // 3 HER ♥

HER // 5 HER // 6 HER ♥​

7 HER // 8 HER // 9 HER ♥​

10 HER // 11 HER // 12 HER ♥​

13 HER // 14 HER // 15 HER ♥​

16 HER // 17 HER // 18 HER ♥​

Etter LA har jeg nå veldig god kontakt med Nelly, og de fortalte meg at jeg bare må si i fra når som helst om jeg vil ha rabattkoder til leserne mine. Så jeg skal prøve å fikse masse bra deals til dere fremover- wee 🙂 

May beauty – the incredible face mask

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husker dere da jeg blogget om Maybeauty sin fantastiske face-gel for noen uker siden? Jeg var utrolig spent på å få testet ut flere av deres produkter, og nå har jeg endelig fått gjort det! Produktet jeg skal fortelle dere om i dag er “the incredible face mask”, og denne masken er helt RÅ. Dette er effekten masken gir:

♥ Suger ut talg, fjerner oljet hud og gjør porene mindre synlige etter bare en behandling

♥ Forebygger acne 

♥ Fjerner død hud og andre urenheter

♥ Huden blir ren og fresh, noe som både gjør at brunfargen vil holde lenger etter en slik behandling og at hudsminken setter seg bedre

Slik gjør du:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påfør masken med kosten som følger med i pakken. Unngå å få produktet på øyenbrynene eller i hårfestet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser det ut når masken er ferdig påført! Utrolig kjølende og deilig effekt når man har den på seg 🙂 Du skal la masken virke i 45 minutter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 45 minutter har masken stivnet, og du kan nå dra den av deg. Kult eller hva? Jeg fikk helt sjokk da jeg dro av masken, for det var så mye ekkelt som satt igjen. Huden så sinnsykt fresh ut, porene hadde blitt mindre og hudormene så jeg ikke lenger 🙂 Jeg følte meg helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maybeauty sine produkter er så utrolig effektive, og jeg må si det er de beste hudproduktene jeg har vært borti. Det jeg elsker er at du ser resultater med en gang, noe som er veldig motiverende. Etter å ha brukt denne masken ser huden min så mye finere ut, er mindre oljete og føles veldig ren 🙂 Denne har uten tvil blitt en favoritt hos meg, og kommer til å bruke den med jevne mellomrom når jeg ønsker å få en ordentlig fresh-up!

Masken finner dere HER, og dere får automatisk 30% rabatt på kjøpet ved å trykke på linken eller bruke rabattkoden “andreamask” ♥

SPLINDED SET

Noen bilder fra…. Portugal! Haha, altså- disse bildene har tydeligvis gått helt i glemmeboken. Men skal ikke klage, for som blogger er det uten tvil deilig å ha litt bilder på lager 🙂 Settet over er et av mine favorittplagg noen sinne, og jeg synes bare det er så fantastisk fint. Kjøpte mitt for suuuperlenge siden, men så nå for noen dager siden at de har fått det inn igjen, bare i en litt annereldes farge. Trykk på linken så får dere sett 🙂 Vurderer faktisk å klikke hjem det også, haha. 

Settet mitt finner dere HER ♥ (adlink)

Ellers skjer det noe spennende i dag, jeg skal faktisk sette på tape extentions! Ikke misforstå, for jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan mitt naturlige hår har blitt og jeg synes absolutt det er fint nå. Planen er å kun ha det i sommerferien for å føle meg litt ekstra fin, og så skal jeg tilbake til mitt naturlige igjen til høsten. Bare en liten kortvarig forandring! Er veldig spent på hvordan det blir, for det er faktisk et helt år siden sist jeg hadde extentions. Blir sikkert veldig uvant med en gang, men tror nok jeg blir fornøyd! Gleder meg til å vise dere 🙂

Ha en nyyyydelig dag, nå må jeg løpe på negletime (overfladisk dag much) xPPPP