Min dag

Hei!!

Omg må fortelle dere om min syke dag. Som mange fikk med seg på Axels hjørne er Fanny forelsket i Axel og prøver å ta han fra meg. Synes det er så sykt slemt, vi er (var) liksom BESTEVENNER. Alt dette har hun gjort bak ryggen min men endelig har jeg funnet det ut. Er så utrolig skuffet, hvordan kan hun være så fake :'( Jaja…jeg får starte og fortelle da. Jeg spiste sushi med Axel, aner fred og ingen fare:

Og plutselig ut av ingensteder kommer fanny bitchen?!?!?!?!??!


Og gir meg det stygge blikket. Hvorfor skal hun komme å ødelegge daten til meg og Axel? Wtf???!! Sånn så jeg ut i det Fanny kom inn. Og plutselig i det jeg snur meg står hun å KYSSER på Axel, kjæresten MIN!!!!!!!


Og jeg bare: Hva faen driver du med Axel??!! Jeg holdt på å besvime liksom, det var som et mareritt bare at det var sant…. Og han bare “Sorry Andrea, men jeg har fått følelser for Fanny, kan ikke noe for at hun er så pen”


Og jeg bare:


Med Fanny glisende bak der ja, nyter min sorg…. Så jepp, nå er jeg dumpet og Axel og Fanny er kjærester. Så i det jeg begynner å gråte så bare stikker Fanny og viser meg fingern:


Her snakker vi å strø salt i såret…. Jepp dette var den værste dagen i mitt liv 🙁 Hva skal jeg gjøre nå? <‘3 Ikke noe kjæreste, ikke noe bassa……

 

HE-HE-HE-HE, Neida!!!!!Som mange skjønte var det bare tull, haha!! Er tydeligvis rykter om at Fanny er forelsket i Axel så vi bare liker å tulle med det, hahaha.  Noen som ble lurt xD???? Egentlig var det en “Gjengen” date, det er det vi tre kaller oss. Det var superkoselig, en dag med yndllingene mine. Jeg og Fanny skal forresten til London igjen Fredag om to uker, cant wait!!! 

Og jeg kjøpte objektivet isted, det kostet ca 3000 kr og jeg er dødsfornøyd! Gleder meg til å teste det ut i dagslys :))Noen få testbilder inne:


Wohoo!! Skal forresten hilse til noen søte blogglesere som ringte meg i dag: Hermine, Cecilia, Id, Susanne og Charlotte ♥ Men nå legger jeg meg, vi snakkes gull :*

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hei!

Er så lett å få fine outfitbilder når man går MK og heletiden bruker kamera, så da utnytter jeg anledningen i skoletiden til å få tatt disse bildene. Alle i klassen er jo superflinke, så da blir det jo bra resultat. Bildene er tatt med 50 mm linse, er heeelt forelsket! ♥♥♥

Genser fra Acne // Bukse fra Bikbok // Sko fra Ugg Australia

Like?

 

– ANDREA BADENDYCK

MK


♥ Var ikke disse bildene fine???? Det sykeste er at de ikke er redigert engang, det er kameralinsen! Hvordan alt blir så uskarpt bak er bare så utrolig fiiiiin. Vi har brukt en 50 mm linse og den koster under tusenlappen. Hvis noen har tenkt til å kjøpe er det bare å spørre etter en 50 mm, de har tre alternativer for Canon. I tre forskjellige prisklasser, den vi har brukt her er den billigste. Skal kjøpe en i dag, enten den vi har brukt her eller en som er hakket bedre. Åååh tenk å få SÅ fine bilder på bloggen hver dag, fantastisk!! 

 

– ANDREA BADENDYCK

Koooos

Heihei!

Kom ganske nettop hjem fra Celine. Var der fra etter skolen til ut på kvelden, dødskoselig! Linn var der også, begge to gikk jeg på ungdomsskole med. Vi hadde masse å snakke om, snakking var faktisk det eneste vi gjorde alle timene, haha! Og spiste godteri da, OG koste masse masse med valpen til Celine, Fender ♥♥♥ Han var helt fantastisk søt, alle dyr er så nydelige når de er små. Han var ganske crazy da, skulle bite på absolutt alt og alle og ikke minst la igjen et par tissedammer på soverommet til Celine, haha!

Celine ♥ Love you!

Og så lille rampen da:

Hihi, søteste noensinne! ♥ Han er en beagel hvis noen lurte, og hunden min er en Westie (West Highland White Terrier) for de som lurte på det. Sov godt :*

 

– ANDREA BADENDYCK

Natta fra meg og lillepus

Som er flink til å sitte på rumpa ♥ Haha….. 

Nusss

Verdens søteste! Akkurat nå ligger hun søtt ved siden av meg og snorker og drømmer i vei, haha. Shandie blir 10 år i Februar, kan ikke huske et liv uten henne! Man blir så utrolig glad i dyr, er så trist å miste dem… Gruer meg så sykt til den dagen hun blir borte…. Shandie er virkelig en utrolig hund! Hun er så ekstremt smart, hun sjokkerer meg hele tiden. Hun får dårlig samvittighet når hun har gjort noe dumt, hun har aldri rømt og sier i fra når hun vil inn/ut av huset/ har tom vann og matskål osv. Hun vet også at hun ikke får lov å tigge under middagen, så da ligger hun akkurat rett før dørstreken, slik at hun “akkurat” ikke er i spisestuen. Søtt! Også er hun ekstremt lydig, noen ganger føler jeg at hun er mer menneske enn hund. Håper at min lille koseklump i alle fall får et par år til, verdens beste ♥♥♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens “I want”

Hei!

Tenker at det kanskje blir litt mye å ha dette hver dag, så tar det heller et par ganger i uken :)) Dette er da dagens I want:

Er det noe jeg skal invisterer i, i nærmeste fremtid, så er det en paljettkjole! Er de ikke kule? Og ikke minst den perfekte nyttårskjolen ♥ Den til venstre finner du HER, midten HER, høyre HER !

Fler som digger paljettkjoler?

 

– ANDREA BADENDYCK

Svar på noen spørsmål

Hei!

I dag har jeg vært med Tuva, Vilde og Cecilie. Vi var på Olivia og spiste litt digg og snakket i noen timer. Det var kjempekoselig! Veldig søte jenter ♥

Cecilie, Vilde og…. Tuva! Haha

Tenkte å svare på ukens spørsmål, så her er et par:

Kan du skrive litt om klokken din fra MJ og vise bilde nærme? Hvor er den kjøpt?

Her er den litt nærmere 🙂 Den er fra klokker.no, direkte link HER! Fikk den for ca en uke siden, og har brukt den hver dag siden den ankom postkassen. Synes den er dødsfin ♥

Hvor kjøpte du uggsene dine? Vet ikke hvilke du mener….. De brune er fra Brandos, de grønne er fra VS og de grå kjøpte mamma i Australia!

Kan du legge ut ønskelisten din til jul? Vet faktisk ikke om så mye jeg ønsker meg….. Har aldri i mitt liv laget en ønskeliste, er det vanlig? Haha. Menmen, hvis jeg kommer på noe kan jeg sikkert gjøre det:)

Hvordan gikk naturfagsprøven? Den gikk bra, takk som spør! 🙂

Hvorfor skrev du “bare” 15 sider når det gjaldt naturfagsprøven, det er jo MYE? Haha, ikke for oss. Kan nesten ikke huske sist jeg hadde en prøve med så lite stoff å pugge, pleier å være 60-70 sider i boken vi får prøve fra.

Hvilken størrelse bruker du i Bikbok-bukser? Hmm, husker ikke helt… 26 eller 27

Hvor mye får du av blogg.no for å blogge der? 10.000 i mnd, men bytter jo nå i desember da

Hva heter broren og søsteren din? Ulrik og Madicken

Hva koster uggvottene?

1500 🙂

Hvor er det bra å gå på shopping i Oslo? Oslo i seg selv har ganske dårlig shopping, Oslo har blitt kåret til en av Europas dårligste shoppingbyer. Men jeg liker Karl Johan og Bogstadveien.

Hvilken liker du best av mulberry og burberry vesken din? Har ikke Burberryveske, du mener kanskje LV, men jeg vet ikke helt. Kanskje mulberryen, den er så praktisk i og med at jeg kan bruke den som skoleveske med plass til alt jeg trenger 🙂

Hvorfor skriver du bare et innlegg om dagen? Jeg skriver som oftest minst 2. Og når jeg slutter litt før 16.00 hver eneste dag + at jeg har skole, trening, venner og kjæreste er det ikke veldig mye tid til overs. Men prøver så godt jeg kan! For å ha litt interessant blogging kan jeg jo ikke bare sitte hjemme uansett….

Hvor mange Uggs har du? 6 par, men tre av de er utslitte og stygge.

Liker du bloggen til Axel? Jaaa, fast leser her altså. Synes han gjør en super jobb!! ♥

Hvilken kalender skal du ha i år? Smartieees ♥ Haha!!

 Nå må jeg lage engelskpresentasjon.. Sukkk :((

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit


Overdel fra Line of Oslo // Bukse fra Topshop // Støvler fra Hunter (eshoes.dk)// Klokke fra Marc Jacobs (klokker.no) // Ringer fra Arts and Crafts

Like?

 

– ANDREA BADENDYCK

Naturfagsprøve

Et bilde Axel tok isted 🙂 Har naturfagsprøve i morgen, den er ikke så stor, kun 15 sider, men fortsatt lurt å øve. Så derfor er det pugging jeg skal gjøre de neste timene før jeg legger meg, så da snakkes vi i morgen ♥ Ha en fin søndagskveld!

 

– ANDREA BADENDYCK

Outfit

Hey!

Her er dagens outfit, sykt lenge siden jeg har hatt det nå.. Skal prøve å få det til i helgene! I hverdagene er det jo null sjangs med mindre jeg tar på skolen, fordi det er bekmørkt når jeg er hjemme. Og jeg liker ikke inne-bilder? Jaja, her er dagens, Axel er fotograf:

Topp fra Gina Tricot // Skjorte fra Topshop // Bukse fra Acne // Ringer fra Arts & Crafts // Klokke fra Marc Jacobs

Like?

 

– ANDREA BADENDYCK