Heihei

Hei!

Nå er jeg hos Tuva, siste natten her. Dagene har vært koselige, og bloggingen har det kanskje gått litt dårlig med…  I morgen tidlig drar jeg til hytta, og skal bli der til Søndag. Da blir det ikke noe blogging, rett og slett fordi det ikke her internett der. Haha, mamma og pappa skal feire at de er 100 år tilsammen i år, er ikke det rart? Også skal de invitere en haug av svensk slekt til hytten vår, tror det er rundt 50 stykker som kommer. Sykt? Tror det er mange der jeg ikke kjenner, og siden svensker ikke kan et ord norsk, så må jeg konsentrere meg om å snakke svensk. Hehe, jätte roligt eller hur?
Her er noen bilder fra i dag:

Vi var på indisk resturant og spiste god mat!

Også skulle vi vente på broren min i byen, så da stakk vi innom Oslo City.. Yeah
Sjekk hvor nydelig hun her er a:

<3 Bestiiiiis

Haha. dagens outfit?
Og her er bare bilder fra da vi kom hjem igjen:


Tuva sin lillesøster, Josefine. Søt ♥

Kos dere masse denne uken, dere er herlige allesammen!
– ANDREA BADENDYCK

Goo Oslo

Hei!

Egentlig skulle jeg dratt til hytta i går, men jeg fikk lov til å bo hos Tuva til tirsdag. Så nå er jeg skikkelig glad!! 3 dager med en så herlig jente, kan jo ikke bli bedre. Nå er vi med Emilie, vi har overnattet her i natt. Det var kjempekoselig å se dem igjen, utrolig lenge siden!! Vi har hatt et skikkelig sex and the city maraton, vi har snart sett en hel sesong. Haha, i går satt vi oppe til over 4 på natten og så på det. Og gjett hva, å skru på det var også det første vi gjorde da vi sto opp igjen. Haha, sånn er det med jenter og kule serier!!

Her er noen bilder fra i går da vi satt på en cafè på Oslo City:

<3 Love you!!


De har særiøst verdens beste iskaffe i 1.etasje der, den er helt insaaaaane god 🙂 og Tuvagull er også god!

– ANDREA BADENDYCK

I miss it already

Hey!

Nå er jeg hjemme i Norge, og de to siste dagene har jeg tilbrunget med min fantastiske kjæreste. I morgen reiser jeg på hytta, og han på cup i Sverige. Så da er det enda nesten to uker igjen til vi får sett hverandre, sukk..
Det var også igrunn litt nedtur å komme hjem til 13 grader og regn når man har vandret rundt i 37 grader i skyggen hver eneste dag. Haha, uff.. Skulle gjerne tatt en liten tur tilbake igjen!
Her er en noen minner fra turen:


<3

– ANDREA BADENDYCK

Liiiipstick

Hey! 

I dag drar jeg hjem, så nå skal jeg gjøre den siste inspurten på å få den ønskede brunfargen og shoppe det siste her på Mallorca. 
Haha, dette innlegget tror jeg mange har ventet på. Har fått sykt mange forespøresler om å vise lebestiften min, hvilket nr det er, hvordan den ser ut osv. Nå skal dere få se den! Jeg er utrolig fornøyd med den jeg har nå, fineste jeg har hatt hitill. Den har en dødsfin farge, og ikke minst er den veldig god å påføre. Man får myke og fuktige lepper av å ta den på, trenger ikke ta noe vaseline eller noe slikt etterpå.


Estee Lauder,  All- Day Lipstick, M 85 ROSA ROSA ♥

Haha, for et navn! Men med disse opplysningene burde den ikke være så vansklig å få tak i.
– ANDREA BADENDYCK

Buhu

Hei!
I dag er min siste hele dag her, drar nemmelig hjem igjen i morgen. Heldgvis går flyet på kvelden, så får litt av dagen i morgen også. Føler tiden har gått så utrolig fort, hadde ikke hatt noe i mot å bli her litt til. Det er iallefal ekstra surt å komme hjem til drittvær! Menmen, det skal jo bli godt å se kjæresten og venner igjen ♥
Nå skal vi snart ut, så slenger med noen bilder fra i går da vi skulle til stranden:


Haha, ser dere meg kanskje?Vi leide solsenger, de var skikkelig deilige!


I will miss this!
– ANDREA BADENDYCK

2 sweaters

Hey!

Nå har jeg akkurat kommet opp fra bassenget, fordi det var lunsj tid. Nå koser jeg med med en laksebaguett, mens jeg skriver til dere. Mange har mast litt på å så litt mer klær, så her får dere se to nye gensere jeg liker veldig godt:

Utrolig myk og tynn genser fra Ralph Lauren

Genser med lionprint fra Berskha
Likte du de?
– ANDREA BADENDYCK

SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei!
I dag har vi vært i 6 timer på stranden, leiet deilige solsenger og spist middag på strandresturanten. DIGG!
Jeg har fått inn sykt mange spørsmål på så kort tid, haha, fikk litt sjokk jeg. Dere lurer visst på mye…
Har ikke tid til å svare på alle spørsmålene, har liksom 86 kommentarer og mange av dem er på 10++. Haha, du kan vel prøve å regne ut selv hvor mange det blir.. Men her er en del av de:
hvor høy er du ? ca. 166 cm 
hvor mange ganger har du vært forelsket ? TO ganger
hvilke blader leser du ? Leser ingen fast. Men jeg liker Cosmopolitan, D!, Topp og Det nye.
hvor mange land har du vært i? og hvor mange ganger har du vært i spania??  Har vært i mange land, orker ikke telle.. Jeg har vært i Spania 5 ganger!
Hvordan får du så langt og fint hår? Hehe, takk! Gjør veldig lite med håret mitt igrunn, bare sparer.
Hvilken sminke bruker du? Solpudder fra Guerlain, Rouge fra Mac, Mascara fra Estee lauder og lebestift fra Estee lauder. Kan vise dere sminke min snart!
Kan du lage sminkevideo? Har allerede laget en, Bare søk på "puusn07" på youtube. Men kan sikkert lage en til nå i sommer.
Kan du lage fler videoer? Ja! Bare skrev hvaslags dere ønsker i kommentarfeltet.
Hvordan møttes du og Axel? Haha, dette er en lang og litt morsom historie. Forteller senere!
Favorittminne som du har delt med Axel? Det er så mange! Kanskje Koster nå i sommer.
Hvor lenge har du og Axel vært sammen? 1 år og 7 mnd. 
Hva liker du best ved Axel? Kjærligheten han gir meg!
Kan du se for deg at dere vokser opp sammen, gifter dere, får barn og lever livet ut sammen, og håper du på det? Ja faktisk. Er jo bare 15, men han er virkelig en gutt jeg kunne tenke meg å leve sammen med i fremtiden.
hvor ligger yndlingsbutikkene dine i barcelona ? I barcelona burde du stikke innom Blanco, Zara, Topshop, Berskha og Mango.
hvorfor begynte du å blogge og hva liker du best med å blogge? Begynte å blogge fordi en venn av meg som heter Kristine hadde blogg og lagde en for meg. Da hadde jeg virkelig ingen planer om å begynne, men det skjedde visst alikevell.. Jeg liker å blogge fordi jeg er glad i å ta bilder, skrive og jeg synes det er koselig med så mange fine kommentarer.
hvordan er søsknene dine, har du et godt forhold til dem? De er snille og morsomme! Har innerst inne et godt forhold til dem, selvom det iblant er mye krangling.
Favorit sminkemerke ? Liker alle de ekskusive, men hvis det er et merke som har en SYKT god fundation så er det Bobbi Brown.
Ett must have av all tingene i sminkepungen ? Leppestiften min! Haha, jeg har blitt addicted..
Hvor gammel var du når du og Axel ble sammen ? Jeg var 13 år.
Hva bruker du for og rense huden din ? Renser ikke huden, haha! Er for lat for å orke det.. Det meste jeg isåfall gjør er å ta på en fuktighetsgivende krem.
hvor får du alle pengene du kjøper klær, fra? Mamma og Pappa. Jobber noenganger hjemme for å få litt ekstra!
hvilken vgs har du tenkt å søke på ? og hvorfor? Jeg skal søke på Elvebakken. Fordi det er en moderne skole, ligger midt i Oslo sentrum, er veldig populær blant elever og ikke minst fordi skolen har den beste medialinjen. Veldig mulig at jeg starter på media, er veldig interesert i alt som har med medie og kommunikasjon å gjøre!
hvilken sang hører du mest på for tiden? Sirius – Fuck up.
aller beste bok du noen gang har lest? Har 3 bøker jeg ikke kan velge mellom. Alle er helt ubeskrivelige og har gjort et utrolig stort inntrykk på meg! Drageløperen, Tusen strålende soler og Bienes hemmelige liv. Annbefales sterkt!
du har vist oss hva du har kjøpt av smykker på bloggen, men nesten ingen plagg. Kan du gjøre det også? Det kan jeg.
Leser du noen blogger fast? Jeg leser noen blogger bare av og til, men de jeg leser nokså fast er Voe, Living doll og Julia Nyland.
trener du mye? Nei. Men har fått treningskort på et treningssenter nå, så nå har jeg lovet meg selv å trene en del! Hehe, håper jeg klarer det….
er du sunn? Haha, er ikke så veldig sunn. Spiser akkurat det jeg vil ha! Elsker godteri og andre usunne ting! Men jeg spiser ikke noe særlig fast food, og middagene hjemme innholder alltid grønnsaker. Tror jeg er helt vanlig.
har du noengang røyket? Nei. Og det skal jeg ikke heller. Go sunn ungdom!!
er du helt norsk? Jeg er kvart svensk, men ellers er jeg norsk.
Bruker du extentions? Nei.
hva er det faget du er best i ? Engelsk tror jeg.
Hvor mye penger hadde du med ned dit for å shoppe? 🙂 Ingen spesiell sum, hadde med mamma og pappa!
hvor mye penger får du i måneden? Jeg får ukelønn hver søndag, den er alt fra 225 til rundt 400. Varierer om jeg gidder å gjøre noe i huset.
Har du noen gang tatt sol for å bli så brun? Er det noe du gjør ofte? 🙂 Har tatt noe sol i vinter, men nå er det mange måneder siden sist jeg gjorde det. Er ikke noe jeg driver med fast.
du har en søster som heter " madicken " hvordan uttaler man det navnet? Som når du leser "madikken" ordrett.
hva er en god kjærste? er Axel det? En god kjæreste er en som alltid er der for deg 24 timer i døgnet, er ikke redd for å gråte forann deg, en som respekterer deg, en som ikke kaller deg slemme ting, en som får deg til å smile/føle deg vell og ikke minst trofast. Axel er en veldig bra kjæreste, en grunn til at vi har vært sammen såpass lenge. Han har jo selvfølgelig sine negative sider, men han er virkelig den mest trofaste gutten du kan finne! Er så takknemelig for det. Han er også full av kjærlighet og utrolig snill.
hvordan skal en gutt oppføre seg for at han skal bli godt likt? (av deg eller andre) Han må ikke være frekk også må han selvfølgelig være koselig og morsom.
 Hvilken hårfarge bruker du ? (Viss håret ditt er farget) Har faktisk aldri farget håret.
Føler du at skolen stresser deg veldig? Når det er sånn prøve/tentamen rush, så JA!!!!! 
Har du noen gang vært full? Nei!
Har du båt og hytte? Ja.
Hva vil du jobbe som når du blir eldre? Jeg vet ikke helt, men vil ha en god utdannelse og tjene en del penger.
Hvem er du på ferie med nå? Mamma og pappa.
Har du speilreflekskamera? Pappa har et, men jeg har ikke mitt eget. Det skal jeg få til konfirmasjonen.
Planlegger du og Axel å flytte inn sammen? Vi er bare 15 år, så vi planlegger ikke det akkurat nå nei. Men hvis vi fortsatt sammen når tiden er inne for slikt, ville vi selvfølgelig gjort det!
Hvor mange kjærester har du hatt? Axel er den første siden 5.klasse. De fra 5.klasse og nedover var ikke akkurat så veldig seriøse.
Verste uvane? At jeg hele tiden føler at jeg må ha noe nytt..
Beste egenskap? At jeg har veldig lett for å tilgi. Hvis noen har gjort noe dumt og sier unnskyld klarer jeg å legge det bak meg. Er ikke en person som går rundt å er sur på en god venn i evigheter!
hvilken mobil har du? Sony ericsson Vivaz
Hvilke idretter/ting går du på/eller prøvd ut? Haha, det er mange det! Ballet, turn, Salsa dansing, Fotball, Håndball, Freestyle, friidrett, Sangtimer, Cello, Gitar og Fiolin. Sikkert mer å….
Blir du fort brun? Ja! Det er jeg glad for.
Er du lett å bli kjent med? Ja, er ganske utadvent.
Har du noen tips til hva man kan gjøre hvis man kjeder seg hjemme alene? 🙂 Lese blogger på topplisten over topp 100 mest leste. Når du går lei av det kan du sjekke ut MTV.COM, det liker jeg! Da kan du velge mellom masse serier du kan se, og bare se eppisode etter eppisode. Det er digg det 🙂
Hva er det søteste axel noen gang har gjort for deg? Mye! For ikke så lenge siden skulle vi på kinodate, og da han møtte meg hadde han pyntet seg med skjorte osv og ga meg en nydelig bukett med roser. Også spanderte han kino, godteri og middag. SWEET!!
Dere virker så utrolig glad i hverandre ? Hvordan klarer dere det? Vi er utrolig glade i hverandre ja. Det er bare noe som kommer naturlig ved god kjemi.
Blir du fort sjalu ? eller motsatt ? Ja, det blir begge. Men heldigvis så gjør verken jeg eller han noe særlig å bli sjalu for.
synes du kristine søgaard lomnes er.. kul? Ja, savner deg!
røyker/snuser du fast? Haha, hva tror du om meg! Selvfølgelig ikke..
Er du fornøyd med livet ditt? Til tider, andre ganger ikke. Sånn er det vel med alle.
3 dålige og 3 brae sider ved deg selv? Vanskelig! Bra: Er utadvent, glad og en god lytter. Dårlige: Kan bli ganske fort sjalu, har mye temperament og bruker penger så fort jeg får de.
har du lyst på barn? Selvfølgelig når jeg blir eldre! Barn er nydelige.
er du født i 95 eller 94? Januar, 1995.
har du foreldre som er sammen? Ja, heldigvis.
Har du hatt reggis? Nei, men ifølge reggistannlegen kan jeg få det nå hvis jeg vil. Men det vil jeg ikke..
hvor mange ordentlige kjærester har du hatt? 1, og han har jeg fortsatt.
Hva liker du best/minst ved deg selv? Det jeg liker mest med meg selv er leppene mine, og det jeg liker minst er beina mine.
Har du å axel mye problemer, krangler eller diskusjoner? Vi har som alle andre noen problemer og krangler, men det har bedret seg med tiden.
Hvordan humor har du? Andrea humor. Haha, vennene mine sier at hvis bloggleserene mine hadde sett hvor rar/gal/nørd jeg er i virkeligheten hadde de ikke lest bloggen min lenger. Hahahahah.. hæææ?
Hvilke mac har du? Macbook, den hvite
hvilken parfyme bruker du? En burberry, viser dere senere.
liker du beina dine? Nei, de er det værste jeg vet.
hvilken størrelse bruker du i bukser, eller klær generelt? Small og noe x-small.
Retter du håret, har du krøller? Retter håret noen ganger. Jeg har litt krøller, fall i håret kaller pappa det.
Haha, dette ble mye! Håper dere er fornøyde. Det tok litt lang tid, men har da ikke så mye annet å gjøre. 
Jeg så forresten et spørsmål som kom inn akkurat når jeg var ferdig, men føler det var litt viktig å svare på: 
Hvordan fant du en gutt som passer på deg så godt? Du er utrolig heldig!

Jeg har type selv, og han flørter med andre jenter konstant, gjør axel det også?

Svar: Jeg er veldig kresen på gutter, og har bare vært forelsket to ganger i mitt liv. Axel falt jeg bare pladask for, fra første gangen jeg så han. Han var liksom den kjekkeste gutten jeg noengang hadde sett! Også ble vi bedre kjent, også var vi visst utrolig like innvendig også. Da bare klikket det, og vi har det utrolig bra. Er kjempeforelsket enda! Man skal ikke bare bli sammen med en gutt når man egentlig ikke er forelsket, men tenker "Jaja, kan jo hende jeg blir det etterhvert". Jeg synes det skal føles helt riktig, at du er veldig forelsket og at det å bli sammen med vedkommende hadde vært det mest fantastiske i verden. Men jeg er ikke proff, jeg bare svarer utifra mine meninger, og jeg har tross alt vært sammen med kjæresten i 19 måneder:)
Også til det andre du spør om: Uff, det hørtes virkelig ikke noe særlig ut. Personlig hadde jeg ikke godtatt det, rett og slett fordi det hadde gjort meg vondt å se. Jeg tror mange gutter som har kjæreste flørter med andre jenter, men det er jo opp til deg om du faktisk tåler det. Hvis ikke, må du si ifra til han. Hvis han virkelig elsker deg, og du er den eneste for han, vil han gi slipp på alle de andre jentene for deg. Hvis han ikke bryr seg om at du blir lei deg, er det kanskje ikke verdt det? Nei, Axel gjør heldigvis ikke det. Men han er nok som sagt en av de få, så jeg er heldig. Han snakker nesten ikke med noen jenter i det heletatt, og har aldri vært med noen jenter uten at jeg har vært der. Men det er faktisk noe han har gjort helt fra dag en, altså noe han foretrekker selv. Han har ikke noe behov for jentevenner eller andre jenter, så det er deilig for meg å hele tiden ha den trygghetsfølelsen inne i meg.
– ANDREA BADENDYCK

Strandeeen

Hei!

Nå skal jeg på stranden. Dette er min 3 siste dag her, så nå må jeg starte med litt hyppig soling. Det er deilig å være på stranden også, vannet er utrolig fint her. Og jeg har startet å lese Harry Potter, så jeg er helt med. Er ferdig med 3,ern og siden jeg bare hadde med den hit, måtte jeg kjøpte 4érn her. Kjøpte den på engelsk da, men det går fint. Utrolig bra å lese engelske bøker, tenk så mye flinkere man blir. Harry Potter bøkene er forresten veldig bra, jeg blir veldig revet med. Jeg pleier nesten aldri å like bøker, så er glad jeg har funnet noe jeg liker. Det er fint å ha noe å gjøre på stranden også:)
Her er forresten noen bilder fra i går dere kan se:


Se på bakrunden, det er fint her!

Men nå må jeg pakke til stranden. Kos dere i dag ♥
– ANDREA BADENDYCK

Spørsmålsrunde

Hey!

Har ikke så altfor mye å gjøre her nede i Spania, så derfor tenkte jeg å for en gangs skyld ha en spørsmålsrunde. Får stadigvekk spørsmål som jeg ikke får svart på, så nå har dere sjangsen til å få svar. Tror jeg svarer skriftlig, men ja- nå kan dere spørre om alt muligrart som dere lurer på:) 

Bare kjør på! Jeg svarer muligens allerede i morgen kveld.
– ANDREA BADENDYCK

A+A


Axel + Andrea ♥ Savner kjæresten min.

– ANDREA BADENDYCK