THAT BODY

Hahaha, jeg har superhovne lepper etter behandlingen i går:-( Kvakk kvakk!

Denne nydelige bodyen dukket opp i postkassen i dag! Looove it. Dere finner den HER ♥

Nå skal jeg og familien min ut å spise på Dinner, for i dag skal vi feire at mamma og pappa har bryllupsdag. De har vært gift i 24 år og er så søte at de vil dele den hyggelige kvelden med oss “barna”. Dinner er en av Oslos beste resturanter om dere spør meg, og i dag skal vi spise en haug av forskjellige asiatiske retter. Ahh, gleder meeeg 🙂 Kamera er selvfølgelig med, så blogger jeg om kvelden når vi er hjemme igjen! 

En overfladisk dag

Heihei!

Uff, så sen oppdatering det ble.. Har vært på farten fra kl 10.00 og kom hjem for en drøy time siden. I dag har jeg faktisk hatt tidenes mest overfladiske og utseendefikserte dag, haha. Jeg har tatt solarium, satt på nye gelenegler, satt på vipper, fikset bryna OG fylt leppene med juvederm. Etter alt dette ble det også litt shopping før jeg tok turen hjemover, haha. Rett og slett en skikkelig “babe seg” dag 😉 Heldigvis er jeg veldig glad i sånt, så jeg har kost meg i dag! Nå skal jeg se forrige uke og gårdagens episode av jakten på kjærligheten- kanskje noen av dere også følger med på det? Jeg som har ledd av mamma og pappa når de har sett på det, er nå blitt bitt av basillen.. Det er jo et så utrolig søtt og hyggelig program, selvom det kanskje fremstår litt lame ved første øyekast, haha! 

Lunsj med Kasja på Joe & The juice ♥ Bestillte chicken club sandwich og hangover heaven juice!

Mine nye, fine negler! Denne nude fargen har jeg hatt en gang tidligere, synes den er helt nydelig. Fargen heter “Powder my nose”, og jeg fikser gelenegler, vipper og bryn hos Lashes By Kasja! Om noen vil booke time så gjør dere det HER

Ellers tenkte jeg å vise dere dagens to innkjøp, som jeg er veeldig happy for:

Cardigan fra Day Birger Et Mikkelsen! Kjøpte denne på butikken Madicken jobber i, som ligger på Byporten rett ved Høyer 🙂 Synes fargen er nydelig og cardigans er alltid en smart invistering. Er det noe jeg bruker mye på høsten, vinteren og egentlig generelt året rundt så er det nettopp cardigans!

Fiineste skjerfet fra Holzweiler! Det er så deilig, stort og varmt. Fargekombinasjonen også helt perfekt i mine øyne- en ny skatt i garderoben ♥ Jeg kjøpte mitt på Høyer egertorget, men kan også kjøpes på feks Ferner Jacobsen. 

Vi snakkes mer i morgen! Da har jeg null planer for dagen, som betyr en god bloggdag 🙂

Dette har dere ikke sett før!

Hei igjen!

Da har jeg overstått dagens øvelseskjøring.. Hadde som sagt ikke kjørt på snart 1 år, og totalt har jeg vel kun kjørt 5 ganger. Kan ikke akkurat si at jeg føler meg så veldig trygg bak rattet, men det kommer vel etterhvert! Heldigvis kjører jeg automat, så da blir det jo mye enklere å lære seg enn med manuelt gir 🙂 Jeg kjørte med min kjære pappa, og det at jeg kjørte den fine, nye bilen gjorde meg vel kanskje enda mer stressa. Stort ansvar, haha! Jeg kjørte faktisk hele 1 t og 45 min, totalt nesten 6 mil. Gikk overraskende fint, men det var godt å være ferdig også, mye høy puls haha. Vi har planlagt at jeg skal kjøre halve veien til hytta til helgen og det skal bli spennende! ♥

Vest fra Riccovero // Skinnjakke fra Karen Millen // Bukse fra Acne // Sko fra Nike

Haha, hellooo! En over gjennomsnittlig glad og gira Andrea.. Dette var morro og jeg gleder meg til å kjøre mer 😀

Vi snakkes mer i morgen, håper dere liker bloggingen min nå de siste dagene. Prøver så godt jeg kan og synes hittils det egentlig er ganske deilig å slippe å stresse over eventuelle negative kommentarer. Ser at statestikken har økt endel de siste dagene og det gjør meg superglad!! ♥ God klem til dere og sov godt når den tid kommer.

DÅRLIG START PÅ UKEN

Hei babes!

I dag er det mandag og en ny uke. For min del er ikke dagen i dag så veldig annerledes enn i går, siden jeg har høstferie 🙂 Men uken startet forsåvidt så dårlig den bare kunne ha gjort, for jeg klarte å forsove meg til negletimen 11.45. Altså, hallooo?! Nesten så jeg må le av meg selv, det er ganske godt gjort. Så ja, fikk superdårlig samvittighet og startet dagen med dårlig humør.. Det værste jeg vet er å forsove meg til ting, haha. Velvel, ellers har jeg tatt endel bloggbilder hittils i dag og straks skal jeg ut å gjøre veiene utrygge! Snart et år siden sist jeg øvelseskjørte, og nå skal jeg starte igjen. Sist jeg skulle ta lappen hadde vi nemlig bare bil med manuelt gir her hjemme, og jeg skal ta automatlappen. Men nå som vi har kjøpt ny bil med automat kan jeg endelig øveleskjøre hjemme 😀 Den lappen må virkelig snart komme i boks, haha.. Perfekt å få tatt lappen nå som jeg bor hos foreldrene mine og kan kjøre med de, så vi får krysse fingerne for at jeg har den om noen mnd! 

Cardigan fra Acne og skjerf fra LV. Vi snakkes etterpå, tar med kamera på øvelseskjøringen, wohoo!!

Forresten så funket 200off og 100off rabattkodene på Nelly i dag også, selvom de egentlig skulle gå ut i går.. Så det er ikke forsent å klikke hjem noen skatter! Om du ønsker inspirasjon til hva du kan kjøpe så finner du det i innlegget under dette (link HER) ♥

Sønsdagsshopping og rabattkode!

Hei kjære dere!

Søndag er vel den typiske dagen for nettshopping, eller hva? Det passer bra i dag, for jeg har nemlig to rabattkoder på Nelly til dere 😀  Bruk koden 100off for å få 100 kr rabatt på kjøp over 500 kr eller koden 200off for å få 200 kr rabatt på kjøp over 1000 kr ♥ Selv skal jeg benytte meg av kodene i løpet av dagen, og under ser dere mine favoritter på Nelly akkurat nå:

1 HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

19 HER // 20 HER // 21 HER

22 HER // 23 HER // 24 HER

25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER // 32 HER 

33 HER // 34 HER // 35 HER // 36 HER // 37 HER // 38 HER // 39 HER // 40 HER

41 HER // 42 HER // 43 HER // 44 HER // 45 HER // 46 HER // 47 HER // 48 HER (annonselenker)

Ikke glem å bruke kodene 100off eller 200off da, deilig å spare penger! Ellers et lite tips: Om du feks skal bestille for 2000 kr, bestill da heller i to omganger med 1000 kr slik at du kan få 200 kr rabatt x 2 🙂 Smart og litt sleipt, haha. Ellers er det et par av de eksklusive merkene rabattkodene ikke funker på, som alltid. Det er veldig nydelig vær i Oslo i dag, så anbefaler alle som er like heldige som oss å komme seg en tur ut i det fine været. Deilig for kropp og sjel! Jeg skal hvertfall ta med meg voffsene i skogen så fort dette innlegget er ferdig ♥ Snakkes etterpå og goood shopping, hehe.

EDIT: Koden funker fortsatt (mandag kl.17.23)

MY KIND OF SATURDAY

Beste Henriette ♥

Vapiano har den beste maten, naaaam!!

 Cardigan Malene Birger // Topp Brandy Melville // Bukse Dr.Denim HER (adlink) // Veske Céline

Noen bilder fra middagsdaten med Henriette! Koste oss masse med deilig mat, drikke og hverandre- haha 🙂 Denne helgen tar jeg det rolig, og resten av kvelden skal jeg bruke på Orange is the new black. Jeg har faktisk ikke fått sett sesong 2 enda, hvordan går det ann? Jeg som gledet meg i sikkert ett år på at den skulle komme ut, og når den først kommer ser jeg den ikke.. Hvis dere vil ha noe bra å se på må jeg forresten anbefale The blacklist og Orphan Black, disse seriene er SÅ bra ♥ Kos dere i kveld!!

Bebisen min

Cardigan fra Malene Birger 

Hei jenter og goood lørdag! Så deilig med helg, og ikke minst høstferie for oss som har det. Over her har dere verdens nydeligste lille gull, som ikke har vært på bloggen på en stund. Dere som følger meg på snapchat får jo se henne nesten hver dag (stolt mamma jaa), så nå var det på tide at hun ble med på litt bloggbilder og. Lille bebisen min blir faktisk 3 år neste måned, gleder meg til å gi henne verdens beste bursdag!! Tiden flyr eller hva? Selvom det ikke føles såå lenge siden jeg fikk henne, klarer jeg liksom ikke forstå at jeg har vært lykkelig uten henne i livet mitt. Verdens beste Molly! Ellers er photobooth bilder er noe jeg hadde endel av før, men som jeg har følt liksom ikke er “bra nok”. Men herregud, det viktigste for dere er vel at bloggen blir mye oppdatert og det går veldig fort når man bare kan ta noen sjappe bilder på denne måten 🙂 Nå skal jeg til byen for å spise middag på Vapiano med Henriette! Tar med kamera, så kommer bilder fra i dag en gang i kveld. Kos dere så lenge ♥♥ 

STENGER KOMMENTARFELTET

Heihei!

Skulle egentlig legge ut min nye idé i går, men det ble visst i dag istedet, hehehe 😉  Vel, dere ser jo på overskriften hva jeg har tenkt på. Å stenge kommentarfeltet er bare en test for å se hva jeg synes om det, så får bare tiden vise om jeg vil fortsette å ha det sånn eller åpne det igjen. Grunnen til at jeg vil teste ut å ikke ha kommentarfelt er ikke pga slemme kommentarer, for det er noe jeg veldig sjeldent får og de få som kommer klarer jeg fint å leve med. Det er rett og slett fordi jeg føler bloggen min kommer til å bli bedre av det! Jeg har kanskje de siste to årene bygget meg opp en stor skrekk for kritikk, uenigheter og diskusjoner i kommentarfeltet, og det gjør at jeg derfor aldri blogger om noe annet enn ting ingen egentlig kan si noe på. Da jeg svarte på ukens spørsmål her for to dager siden, så svarte jeg på et spørsmål fra en leser som lurte på om jeg noensinne hadde vurdert å bli vegeterianer. Dette er noe jeg egentlig ikke hadde turt å ta med, enkelt og greit fordi kjøttspising er et tema mange har mye og forskjellige meninger om. Så ja, det sier kanskje litt om hvordan det har blitt når jeg blir livredd for å ta med et slikt ganske så normalt spørsmål og blir kjempestresset etter jeg har publisert innlegget..

Ellers noe som har plaget meg litt i det siste. Bloggingen min går ofte litt i perioder, hvor jeg feks en uke kan være supermotivert, blogge hver dag og komme med gode innlegg. Så når jeg da føler jeg har gitt alt jeg klarer, er stolt og fornøyd over den siste tidens blogging, så kommer plutselig en kommentar som dreper alt. Feks en som skal fortelle meg hvor sykt dårlig blogger jeg er, hvor kjedelige innlegg jeg har fortiden, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å klikke meg inn her lenger osv osv. Når jeg får den slengt i trynet når jeg føler jeg har gjort en god jobb med bloggen, så mister jeg rett og slett troen på meg selv. Det høres kanskje rart ut, men da tenker jeg at jeg ikke får til blogging lenger og at jeg like gjerne kan gi opp, når bloggen fortsatt suger selvom jeg har prøvd så godt jeg kan. Jeg skjønner det er teit å tenke sånn om 1 eller 2 av totalt 15.000 lesere skriver det, men det er desverre noe som jeg lar meg påvirke veldig av. 

Jeg føler egentlig at det generelt er en god idé å ikke ha kommentarfelt, og at det er mye fordeler ved det til tross for at man går glipp av en haug av nydelige lesere som kommenterer skjønne ting. Også rykter er noe vi bloggere får endel av i kommentarfeltet, og det er virkelig ikke noe gøy.. Jeg har sikkert fått 20 kommentarer på bloggen av jenter som forteller meg at kjæresten min er utro, gjorde ditt og datt blablabla- dette har skjedd mange ganger med begge exene mine. Selvfølgelig er det ubehagelig og vondt å lese, selvom det mest sansynlig ikke er sant. 

Men ja, hovedpoenget med å stenge kommentarfeltet er at jeg tror bloggen min vil bli bedre av det. Da slipper jeg å være redd for kritikk og da føler jeg det blir mye lettere for meg å åpne meg mer for dere. Det er liksom ikke like skummelt å skrive om meninger, tanker, erfaringer og følelser når ingen kan kommentere noe. Som sagt er dette kun en test, som jeg ikke helt har bestemt meg for hvor lenge skal vare. Kan jo være jeg savner å ha kommentarfelt, for hyggelige kommentarer fra mine kjære lesere har jeg fått hver eneste dag i så mange år nå, og det er jo virkelig noe som lyser opp dagen min. Men ja, vi får nesten bare se! Tenker uansett om jeg skal fortsette bloggen uten kommentarfelt at jeg skal være flink til å opplyse om ting i innleggene, som jeg vet jeg pleier å få spørsmål om. Ellers vil jeg da også kjøre på med spørsmålsrunde 1-2 ganger i mnd, hvor innlegget naturligvis kan kommenteres.

Skjønner om dette ikke var verdens beste nyhet for dere, men på denne måten skåner jeg meg selv, og ikke minst forhåpentligvis vil få en bedre og mer interessant blogg. Husk at dere kan ta kontakt med meg på bloggens facebookside HER om det skulle være noe dere vil si eller lurer på 🙂 Dette blir spennende dere, jeg gleder meg faktisk litt!! ♥

TODAYS

Jakke Nelly (utsolgt i beige men finnes i svart HER) // Genser Zara // Bukse Dr.denim HER // Veske Mulberry (adlinks)

Hei jenter! I dag har jeg holdt på med blogg siden kl 10 i morges. Har fri fra skolen i dag, og følte at dere fortjente at jeg satte av en hel bloggdag til å lage innlegg etter at det har vært litt dårlig oppdateringer fra meg den siste uken. Skal teste ut noe nytt fra og med i morgen her på bloggen, skal fortelle mer om det i kveld. Tror ikke det kommer til å falle så godt i smak hos alle, men jeg føler det kanskje er nødvendig for at jeg skal klare å holde denne bloggen så bra som mulig 🙂 Haha, nå ble dere kanskje nysgjerrige men dere får vite veldig snart! Ellers håper jeg torsdagen har vært snill med dere, og at dere likte dagens antrekk ♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvilken størrelse har du i jakken? Den var så fin!

Tusen takk, helt enig med deg, heehe 🙂 Jeg har min i x-small! (link HER)

Hvordan tar du opp fag og hvilke fag tar du nå? Jeg går på Bjørknes, som er en skole for privatister og ligger sentralt på Frogner. Der har jeg undervisning i to fag dette halvåret, og det er sosiologi og norsk muntlig. Skal gå opp til eksamen i to fag til også, men de leser jeg til på egenhånd. Grunnen til det er at undervisning er sinnsykt dyrt, så da prøver jeg å kun ha det i de mest nødvendige fagene 🙂

Jeg synes lårene miner er så tynne, kan du gi noen tips til hvordan man kan få fyldige og trente lår? Enkelt og greit, så må du da trene ganske hard styrke på underkroppen, slik at musklene vokser og lårene da blir større. Spis mye næringsrik mat, tren fast og øk tyngden på vektene gradvis 🙂 

Har du noengang vurdert å bli vegetarianer? Ja, det har jeg absolutt gjort. Broren min var jo vegetarianer i flere år, og til og med veganer i en periode, så han inspirerte meg veldig med det. I flere år har jeg vært veldig bevisst på å spise så lite kjøtt som mulig, og passer på å ha flere kjøttfrie dager i uken. Min mening er at å spise kjøtt egentlig ikke er et problem, men heller masseproduksjonen av det. I dagens samfunn spiser vi ALTFOR mye kjøtt, etterspørselen er gigantisk, og altfor mange dyr blir avlet opp og slaktet. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli vegetarianer, men jeg har store planer om å teste ut å være pescetarianer. Føler det er litt enklere, for det er jo en ganske stor overgang å kutte ut kjøtt totalt. Er veldig glad i fisk og sjømat, så kan se for meg at det er en livsstil jeg kunne klart å holdt 🙂 

Hvor er buksen din fra?

Den er fra Bikbok!

Jeg bestillte Haircare men angrer, kan du hjelpe meg med hvor jeg avbestiller? Enten kan du sende mail til: [email protected] eller benytte kontaktskjemaet deres på www.labpharma.no 🙂

Jeg skal bestille vippetime hos lashesbykasja, men husker ikke om det var Kasja eller Weronika som snakker norsk? Det er Kasja som snakker norsk, Weronica kan litt men foretrekker engelsk 🙂

Hvor mett blir du av to sånne lakseruller? Tja, men blir ikke sånn supermett men spiser nok ikke før et par timer senere.

Hvilke hvite sneakers synes du er finest? Uten tvil Nike sine! Mine Nike air force bruker jeg nesten hver dag, de er superfine og veldig deilige å ha på. Ellers ønsker jeg meg helt hvite air max også 🙂

Hvor ofte bleker du tennene dine og hvor mye koster det? Jeg bleker mine hos tannlegen 1-2 ganger i året, og ellers fresher jeg opp med smilelab når jeg føler for det. Bleking hos tannlege er veldig dyrt (3-4000 kr), så med mindre økonomien er veldig god anbefaler jeg å bare bruke smilelab sine whitestips (koster 500 kr tror jeg).

Hvor er smykket ditt fra?

Det er fra Shopbop.com!

Hvordan er størrelsen på Adidas skoene? Jeg synes de er normale i strl 🙂

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? Veeldig usikker, vurderer om jeg skal kjøpe en ny! Isåfall selger jeg Michael Kors jakken min her på bloggen. Har hatt den i to vintere nå og er litt smålei 🙂

Hva slags sminke bruker du? Du kan lese et innlegg om hudsminken min HER eller se sminkevideo HER. Bruker det samme bortsett fra at jeg bruker Anastasia Contour kit (link) istedet for Too faced solpudderet. 

Hvor kjøper du laksen i påleggs porsjoner? Den synes jeg de har nesten overalt, rema 1000 og kiwi har den hvertfall. Den er superpraktisk spør dere meg, og overraskende nok er ikke kiloprisen noe høyere enn på vanlig røkelaks pakning 🙂

Hvordan fikk du til de rare utrykkene i snapchat? Haha, det er en ganske ny ting på snap, som jeg tror de fleste har fått med seg nå.. Hold fingeren inne på ansiktet ditt og da vil det komme en haug av forskjellige effekter du kan leke deg med!

Har du opperert nesen din? Nei, det har jeg ikke.. Den har bare sakte men sikkert blitt litt mindre med årene, aner ikke hvordan men veldig fornøyd med det- haha 🙂

Dette var noen spørsmål jeg har fått inn den siste tiden som ikke har blitt besvart i kommentarfeltet 🙂 Sov godt dere, snakkes i morgen ♥