SWEET PANTS

// annonse

Rosa HER ♥

Grå HER ♥


 

Åååh, disse buksene dere! Etter at jeg fikk de har jeg så og si ikke brukt annet her hjemme. Jeg elsker behagelige klær, og disse joggebuksene er kanskje de deiligste jeg noen sinne har hatt. Er fleece på innsiden og alt ♥ Også synes jeg de er så fine på, ikke minst helt nydelige farger!

De er av merket Sweet pants, som er et nytt merke Weightless fører. Weightless, nettbutikken med blant annet wr.up buksene (rumpebuksene) har forresten nå et stort salg som jeg anbefaler å sjekke ut. Masse klær på 20-50% avslag 🙂 Dere husker kanskje de superkule “slangeskinn” buksene med highwaist som jeg viste dere HER? Disse blant annet er på salg nå. Weee!

Nå skal jeg på kino for å se “et helt halvt år”, og jeg er sååå spent. Elsket jo boken, så håper filmen lever til forventningene. Vi snakkes igjen snart 🙂 

NEW FAV

– Leather jacket from Zara –

Si hei til mitt nyeste innskudd i garderoben! Her snakker vi forelskelse ved første blikk ♥ Hvor fin er vel ikke denne? Til tross for en pris på 549 kr synes jeg den ser sinnsykt bra ut på, og den har perfekt passform. Dessverre er jeg mildt sagt ikke den eneste som har oppdaget denne skjønnheten, for den er å se over alt på jentene i Oslo om dagen- haha. Men måtte ha den uansett 🙂

Gult er kult, og jeg er veldig fornøyd! 

Zzzunday

Skjorte fra Zara // Skjørt fra Bikbok // Solbriller fra Céline

To bilder fra i går! Etter vorset ble det en tur ut på byen, og valget falt på Lawo terrasse. Var masse mennesker, men god stemning og en supergøy kveld. Flere gode venner kom, og vi koste oss masse ♥ I dag har jeg egentlig kun slappet av fra jeg våknet, og har planer om å gjøre det resten av kvelden også. Har ikke fått sett ferdig Orange is the new black enda, så tenker jeg skal ha et lite maraton med de siste episodene nå 🙂 Søndager er det lov å bare late seg, og lade opp for en ny uke 😉

Håper helgen deres har vært super!

SATURDAY

Jakke og genser fra Missguided // Bukse fra Topshop // Veske fra Cèline

 

– PINEROLO DATE –

Noen bilder fra i går! Jeg og Henriette møttes i bogstadveien for å titte litt rundt i butikker, og et par godbiter fra Zara fikk bli med hjem. Tenker å vise dere i morgen, er superfornøyd 😀 Etter shoppingen satte vi oss ned på Pinerolo, som uten tvil er min favorittresturant i Oslo. Maten der er helt VILL, og kan ikke sammenlignes med noe annet sted. De trøffelfriesene dere ser på bildet over er så magiske, naaaam ♥ Evig elsk på Pinerolo, haha. Nå skal jeg på jentemiddag hos Isabel før det blir en tur ut. Vi snakkes igjen i morgen, håper lørdagskvelden deres blir fin!

EN MÅNED IGJEN

Sist jeg skrev om skattesmellen min her på bloggen var i november 2015, og det innlegget kan man trygt si tok av. Innlegget ble delt over 1000 ganger på facebook, de største avisene i landet ønsket intervjuer med meg, og jeg deltok på God morgen Norge for å snakke om innlegget. Om dere ikke har fått med dere dette innlegget eller ønsker å lese det igjen, så finner dere det HER. Der forteller jeg også om hvordan jeg totalt mistet kontrollen over økonomien ettersom bloggen vokste og inntektene bare ble større og større.

Det er mange av dere som har lurt på hvordan det går med skattesmellen nå, så da tenkte jeg å gi dere en liten update. Jeg har faktisk bare EN nedbetaling igjen før jeg er helt gjeldsfri og kan starte et nytt kapittel i livet mitt. Det er helt sinnsykt å tenke på.. 30.000 kr har jeg igjen å betale, av totalt 1,3 millioner kr. Et skyhøyt beløp, som var skatt for 4 år med høye uskattede inntekter, straffeskatt, høye renter og uskattede gaver (spons). Straffeskatten er på hele 70%, og det er sinnsykt. Det betyr at om jeg feks tjente en million kroner i 2013, skal jeg skatte hele 700.000 kr av det året. Heldigvis fikk jeg ikke straffeskatt på mer enn et av årene, men det utgjør uansett en stor forskjell. 

Jeg kan innrømme at den dagen jeg fikk beskjed om at jeg skyldte såpass mye penger var det vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Dere kan vel tenke dere selv hvordan det hadde føltes å få det beløpet slengt i trynet, uansett hvor fortjent det var eller ikke. Det føltes ut som at livet mitt var over og det fristet kanskje mest å bare gi opp, men heldigvis har jeg klart å ha en positiv og optimistisk innstilling hele veien. Jeg bestemte meg for at dette skulle jeg klare, uansett hvor mye jeg eventuelt måtte ofre. Og nå sitter jeg her, to år senere og har straks nådd målet mitt. 

Juli er siste innbetaling til skatteetaten, så er jeg ferdig- for godt. Det føles rart, for selvom jeg sitter her og skriver dette nå, tror jeg nesten ikke på det selv. Skattesmellen har vært en stor del av livet mitt i så lang tid nå, så at jeg faktisk straks er ferdig føles så urealistisk. Det har til tider vært tøft, vanskelig, frustrerende og vondt- men det har også gjort meg veldig godt. Jeg trengte en wake up call, og det kan jeg love dere jeg fikk. 18 år gamle Andrea som kunne svi av 100.000 kr i måneden på tull er ikke en person jeg lenger kan relatere meg til, og jeg føler denne hendelsen har gjort meg sinnsykt mye sterkere og ikke minst at jeg har vokst veldig som person. Jeg har virkelig innsett at ja, motgang er tøft og vondt der og da, men samtidig så utrolig viktig og lærerikt. Hvem hadde du vært i dag om du aldri hadde opplevd noe motgang opp gjennom årene, og fått alt servert på sølvfat hele livet ditt?

Jeg føler at jeg nå har fått en slags ny “sjanse” til å gjøre ting annerledes. Gjøre det jeg burde gjort fra starten av. Men jeg klandrer ikke meg selv heller, for jeg var veldig ung, og jeg tror mange hadde havnet i samme fella om de hadde vært like gamle og i min posisjon. Heldigvis har jeg nå full kontroll over økonomien med regnskapsfører og eget AS, og tenker ikke lenger på pengene jeg tjener her på bloggen som “mine” penger men firmaets penger. Jeg ser det kommer inn store beløper på firmakontoen, men kun en liten del av dette har jeg tatt ut i lønn til meg selv hver måned. Det har blitt en vane for meg, og det er noe jeg kommer til å fortsette med fremover til tross for at skattesmellen snart er nedbetalt.

Mest sansynlig får jeg kjøpt min første leilighet allerede etter sommeren, kanskje på høsten en gang, og det skal bli så spennende. Jeg skal i møte med banken i juli, og da får jeg naturligvis vite litt mer med tanke på hvor mye lån jeg kan få, hvor mye egenkapital jeg trenger osv. Enn så lenge skal jeg spare, spare og spare. Med andre ord begynner endelig fremtiden å se lys ut for meg, og jeg gleder meg til tiden fremover! 🙂 

RIPPED DENIM

Jakke og genser fra Missguided // Tights fra H&M // Veske fra Givenchy

God morgen, fine venner! Dagen her startet tidlig, allerede kl.09.00 hos beste Lashes by Kasja for å få en liten fresh up på vipper og bryn. Nå er jeg en sjapp tur hjemom for å blogge og skifte, før jeg turer tilbake inn til sentrum for å møte Glenn. Vi skal titte litt rundt i butikker, spise lunch og få tatt litt bilder til bloggen 🙂 Kos! Ellers digger jeg jakken jeg har på meg her. Mamma og pappa på den andre siden var enige i at jakken var det styggeste de noen sinne har sett, og skjønte ikke poenget i å kjøpe ferdig ødelagte klær- HAHA. Man er forskjellige ja 😀 Vil prøve å bli flinkere til å kjøpe litt mer “risky” og spesielle plagg, slik som denne. So cooool ♥

Håper dagen deres blir flott, så snakkes vi snart igjen!

BFF

Noen bilder fra i dag med favoritten min ♥ Jeg og Henriette har faktisk vært bestevenner i hele 8 år nå, og er det én person jeg vet kommer til å holde seg i livet mitt for alltid utenom familien så er det henne. Vi har nå vært sammen et par dager i strekk selvom vi egentlig bare skulle henge en dag, og bare det er så typisk oss. Blir ofte til at vi er sammen 24/7 et par dager når vi sees, haha! En klassisk oss er også at vi aaaaldri legger oss til å sove når vi overnatter. Ender alltid opp med å ligge å snakke til typ 6 på morningen om alt i verden. Dere vet når man kommer inn på temaer som livet etter døden, hva er egentlig universet, hvorfor lever vi osv? Dit ender vi ofte opp i sene nattetimer, haha.

Er så glad jeg har denne snuppa i livet mitt- hun er der alltid for meg og vi har så mange gode minner å se tilbake på. Gleder meg til mer! Vi skal blant annet til Palmesus sammen om en drøy uke, og uken etter det går turen til marbz som nå har blitt en årlig tradisjon. Koselig 🙂 Vi snakkes mer i morgen, da kommer antrekksbilder av det jeg har på meg over her!

Bildene som aldri kom på bloggen #4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fake a smile 😀

Ut med snusen før bilder xP xP

Alltid blid og fornøyd 🙂
 

Blinskudd

Hahahahah PENA <3

Litt sinna på fotografen blir man jo i blant 😉

Litt vesketrøbbel xP

Alltid like charming 😉

Vind, langt hår og photoshoot er ikke alltid like gøy :O

Tørke litt tårer <333

HAHA! Var på tide med en ny “bildene som aldri kom på bloggen”, og det er alltid morsomt. Bildene som kommer på bloggen er jo naturligvis de som ble finest fra shooten, så da er det gøy å vise dere de litt mer uheldige en gang i blant også. En liten dose selvironi er vel bare sunt 😀 Om dere vil se flere vakre bilder av meg kan dere trykke HER, HER eller HER. God natt snuppiser 🙂

SUNDAY CHILL

Hei fininger!

Fler som reagerte på at jeg sa jeg skulle prioritere bloggen denne uken og blogge masse, og så ble det ikke helt sånn. Grunnen til at det skjedde var at jeg fikk uventet besøk i helgen, og da ble det litt vanskelig. Men nå er jeg baaack 🙂

Etter en fin økt på Elixia tidligere i dag tok jeg turen til Glenn, og her er jeg nå. Tok med meg kantarellsuppe som vi lagde til middag, og den er SÅ god. Finnes ikke i norge, så da jeg var i sverige på hytta sist kjøpte jeg med meg hele 15 poser hjem (!!!). En som er glad i kantarellsuppe med andre ord, haha 😉 Skal sove over hos Glenn til i morgen, og så står både trening og blogging på planen hos oss. Skal få tatt med kamera på Elixia og tatt litt bilder til dere ♥ Gøy!

Et av de beste menneskene jeg vet om- like fin på innsiden som utsiden. Dere kan lese bloggen til Glenn HER ♥

Søte, lille Canelo!

Nå er vi klare Orange is the new black maraton. Dere har fått med dere at de har sluppet sesong 4 på netflix nå?! Det er jo tidenes serie, så jeg gleder meg maaasse. Kos dere skjønninger, så sees vi igjen her snart ♥

Tilbud på betakaroten!!

// sponset

– HOW I GET MY TAN –

– Kjøp betakaroten HER

Weeee! Nå har Good For Me tilbud på betakaroten, noe de aldri pleier å ha. Dere får nå tre bokser til 399 kr (normal pris er 189 kr per boks) ♥ Som dere vet er betakaroten en stor favoritt hos meg, og et produkt jeg bruker for å oppnå en dyp og langvarig bunfarge. Nå som sommeren er her er det jo den perfekte tid å starte om man ikke allerede har gjort det, så litt rabatt er ikke feil! Betakaroten er et helt naturlig produkt, men husk at dette er et produkt man i utganspunktet ikke har behov for. Om dere vil lese tidligere innlegg om betakarotenen fra Good For Me kan dere trykke HER, HER eller HER.

Klem!