Ett gjesteinnlegg av ” kjæresten til Andrea Badendyck”

Til verdens beste kjæreste!

Jeg la merke til at du hadde glemt og logge av, så da bruker jeg denne annledningen til å skrive ett  søtt “gjesteinnlegg”. 
Som dere alle vet har jeg og Andrea vært sammen i 25 måneder og 18 dager . Ja, jeg teller dager fortsatt fordi jeg er så utrolig stolt. Andrea er en helt fantastisk person. Hun er snill, høflig, omtenksom, utrolig vakker, gavmild,  god venn og verdens beste kjæreste. Denne jenta er helt magisk og jeg er helt klart verdens heldigste gutt!
Dere tenker sikkert at vårt forhold har vart utrolig lenge, men dette er bare begynnelsen. Jeg vil gjøre alt for å beholde henne! For det har seg slikt at nå som jeg og Andrea har vært sammen i over to år, så klarer jeg ikke å tenke på å ha en hverdag uten denne fantastiske jenta. Altså, hva skulle jeg gjort? Når jeg er med henne da nyter jeg hvert eneste sekund og jeg savner henne med engang hun setter foten ut døra. Mine følelser for Andrea er så sterke at de ikke kan beskrives med ord! De kan nesten ikke beskrives med handling heller. For henne betyr alt for meg.

Jeg vet heller ikke hva jeg skulle gjort uten henne på skolen. Når jeg sitter i timen bare venter jeg og gleder meg til å se henne i friminuttet. Hun lyser virkelig opp hverdagen min! Med en gang jeg får øyekontakt med henne kiler det i magen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne. Og å ha henne som kjæreste- Nei, jeg kunne ikke vært heldigere!
Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har funnet at jeg har funnet kjærligheten i mitt liv. Mange vil si at det er litt tidlig, men kjærligheten har jo ingen grenser. Andrea er en fantastisk person og jeg tror at grunnen til at henne er den fantastiske jenta som hun er skyldes i stor grad av familien hennes. Familien Badendyck er en utrolig herlig famlile. Når jeg er hjemme hos henne og ser all den kjærlighet henne får fra foreldre og søsken da skjønner jeg godt hvorfor henne er så full av kjærlighet! 

Til slutt vil jeg bare si at jeg er verdens heldigste gutt som har en så fantastisk kjæreste og at dere lesere er utrolig heldige som får bli med inn i hennes hverdag. Jeg elsker deg, Andrea. Og jeg håper forholdet vårt varer for alltid. Kunne aldri tenkt meg noe annet.

Ja, nå som jeg har vært så flink til å skriv burde jeg vell klare å lage ett hjerte også ♥- sånn.

Her er noen bilder:


Andrea sitter godt i den berømte ” Tuben”- njaa..

Andrea og lillebror – god stemning.

ja, så vare det litt photobooth bilder. Det må jo alltid med- en selvfølge!

Ja, dette var mitt lille gjesteinnlegg, som det heter på bloggspråket!

Da får dere alle ha en god natt,  og jeg får krysse av på lista mi: Være en god kjæreste idag-  √ *CHECK*

 

-“KJÆRESTEN TIL ANDREA BADENDYCK”

Svar fra spørsmålsrunden

Hei!

Lovte å legge ut svarene fra spørsmålsrunden i dag, så ja.. Håper dere ble fornøyde 🙂 Del 2 kommer senere. Sangen på starten er kjempekul, og heter Jasmine V- all this boys!

 

– ANDREA BADENDYCK

Just love it

Hey!

Ser litt rundt på Victoria Secret sin hjemmeside, og jeg døør etter bikiniene. Vurderer sterkt å klikke noen hjem, bare se så fine:

Ååh, helt fantastiske allesammen ♥♥♥ http://www.victoriassecret.com/swimwear

Det som er litt skummelt er at man bestiller jo fra USA, og da kan det komme EN DEL ekstra betalinger for å få den hit. Dere vet frakt, mva osv.. Noen som har bestillt bikinier derifra og vet sånn ca hvor mye tillegget vil bli?

 

– ANDREA BADENDYCK

Koselig i Sverige

God morgen!

I dag skal jeg trene (WOW), for første gang på sånn 3mnd. Ntaw, flinka. Haha…

Etter det skal jeg møte verdens beste kjæreste, som har vært på Lillehammercup i helgen. Så det var mange som hadde sett han, han fortalte også at flere hadde kommet bort og ville tatt bilde med han osv. Haha, sick? Søtt da. Savner han kjempemye, har ikke vært med han på en uke!!!!

Her er noen bilder fra Sverige forresten:

Åå, Shandie søta!

Mormor og morfar har bilder av meg/søsknene mine på veggen:

Hihi, barnehage bilde.

Hahahaha, jeg var den største bolla noen sinne. Kjenner dere meg igjen?! Trippelhake ♥♥♥♥

Søøte katten til mormor og morfar, Putte.

Morfar ♥

Sett en søtere basseklump??! Ntaaw.

♥♥♥

Putte, sykt søt. Kommer når jeg roper på han når han er ute og greier! 🙂

 

– ANDREA BADENDYCK

In sweeden

285455-1-1296315623452.jpg

Hei!

Nå har jeg filmet svarene på spørsmålsrunden. Håper på at den kommer på bloggen i løpet av morgendagen! Nå er jeg hos mormor og morfar, koselig å være her siden vi ikke sees så ofte. Det er fortsatt krise på hytta, men rørlegeren har kommet nå. Vi kan ikke være på hytten slik det er nå, derfor drar vi hjem i kveld. Litt bortkastet tur, men jeg har i alle fall fått hamstret med meg endel godteri og tyggis 🙂 Snakkes!

 

– ANDREA BADENDYCK

Hei!! Nå ligger jeg i stua hos naboen i Sverige, fordi hytten vår har fått en liten krise. Når vi ko

285455-1-1296250122221.jpg
285455-1-1296250123837.jpg
Hei!! Nå ligger jeg i stua hos naboen i Sverige, fordi hytten vår har fått en liten krise. Når vi kom dit hadde ikke strømmen funket på en god stund, så det var fem minusgrader der inne. Doen, vannet osv har frosset, så vi har litt krise. Derfor er jeg her nå å ventet på at alt skal bli fikset igjen! Haha, er kvalm… Har spist en hel ben & jerrys cookie dough alene  godis!! Woops. Snakkes i morgen, ha en fin fredagskveld 🙂 

Endelig ferdig

Hey!

Nå er jeg og Fanny endelig ferdig med prøvemuntlig-eksamen. Det har vært to slitsomme dager, som vi helst ville brukt til andre ting. Ganske vanskelig å konsentrere seg om matte til tider, når det er så mye annet som frister mer å gjøre. Men vi ble ferdig, klokken halv 3 på natta i går. Haha! Og så fremførte vi i 45 minutter klokken 11.00, og vi er endelig hjemme. Vi fikk faktisk 5-, er dødsfornøyd! Læreren sa at matten lå på høyt nivå, men at det var noen hull i det mattematiske språket. At vi ikke sa addere, subtrahere, multiplisere osv- men pluss/minus/gange. Menmen, det er en herlig følelse å være ferdig. Har gruet meg til dette i lang tid!

Nå skal jeg på hytta, så vi snakkes kanskje ikke før søndag. Men som sagt, det kan hende jeg mobilblogger i morgen ellernoe slikt! Skal lage spørsmålsrunde video til dere, kanskje også en ny sminkevideo hvis jeg rekker 🙂

Ha en SUPER helg dere! ♥

Forresten, dere mååå høre verdens fineste sang. Youtube link-greia funker ikke fortiden, men den heter:

 

Nicki Minaj – Fly ft. Rihanna

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Spørsmålsrunde

Hei!

Skal til Sverige/hytta i helgen å feire bursdag med den svenske familien. Der er det ikke alltid så mye å gjøre, derfor tenkte jeg at jeg kan lage en videoblogg til dere der. Er ikke så lenge siden forrige spørsmålsrunde, men dere stiller jo fortsatt veldig ofte spørsmål. Bare sleng det ned om det er noe dere lurer på, så skal jeg svare på videoblogg 🙂

Har forresten ikke nett der, så det blir neppe noe innlegg i helgen. Kanskje jeg mobilblogger en gang eller noe slikt, vi får se. Snakkes i morgen før jeg drar!

Haha, fra i sommer… Gleder meg til kulden er over :):)

Noe du lurer på?

 

– ANDREA BADENDYCK

Anbefaling

Hey!

Tenkte å anbefale dere noe jeg har brukt en god stund nå, nemmelig Smashbox O´gloss. Det er en lipgloss som er helt nøytral i fargen, men når du påfører den vil den finne din egne naturlige rosafarve på leppene. Ganske magisk! Her er et bilde hvor jeg har den på:

Det jeg også liker ved denne bortsett fra at den gir farge på magisk vis, er at den er så behagelig å ha på. Klarer ikke å bruke klissete lipglosser, hater at håret osv fester seg på leppene. Kun irriterende og ubehagelig å ha på! Denne er bare veldig myk, + at den gjør leppene mine veldig fine. Slik ser den ut:

Kommer helt klart til å bestille en ny når denne er tom, første gang jeg har fallt for en lipgloss siden jeg er så kresen! Absolutt å anbefale ♥ Kan kjøpes på www.coverbrands.no!

 

– ANDREA BADENDYCK

Ny bestevenn

Hei!

Jeg og Fanny har lekt med hamsteren i hele i går, og mange timer i dag. Vi har fått gjort matte også, men det er vanskelig å ikke savne koseklumpen. Fanny er også helt gal etter hamsteren min, hun ville heller leke med den enn å få mat…….. Omg. Haha, den er både helt gal til tider og kan sove lenge i hendene våre. Søtt! Elsker den ♥♥

Ntaaw, hamstergodis ♥ Fanny er helt på at vi må kalle den Fernando, men jeg vurderer også Marwin. Vanskelig! Søtnosen passer begge to.

 

– ANDREA BADENDYCK