INTERIOR WANTIES #1

Inneholder annonselenker

 


Lys // Vase // Speil // Skittentøyskurv

Lys // Vegghylle // Avisstativ // Lampe

Skjenk // Bord // Sengegavl // Lampe

“Instagram-vennlige” lunsjsteder i Oslo

The Vandelay – Bjørvika

Frokost, lunsj og middag. Her serverer de alt fra Avocado toast og pannekaker til deilige burgere!

Nedre Foss gård – Grünerløkka

Lunsj og middag. Koselig sted å sitte ute på sommeren! Elegant restaurant med ganske begrenset meny, men masse godt ☺️

Eckers café – Frogner

Frokost og lunsj. Superfresh og kjempegod mat. Masse deilige sandwicher (anbefaler den med tunfisk), smoothies og juicer!

Oslo Raw – Frogner

Veldig “instagram-vennlig” sted. MEN maten ser kanskje bedre ut enn den smaker ofte, haha! Uansett koselig og fint sted å typ ta en matcha latte og bare noe søtt.

Happy food – Majorstuen

Lunsj. Vegansk og hjemmelaget mat! De er kjent for sine smoothie bowls, mandelsmør og gode salater☺️

Funky fresh food – Grünerløkka

Lunsj. Her har de blant annet freshe salater, gode supper og raw-kaker. Veldig bildevennlig, hihi!

Soho Urban Eatery – Oslo City

Frokost/lunsj. Hvem skulle trodd at en lunsj på Oslo city var å anbefale? Vel, denne restauranten er faktisk superbra. Veldig fresh og god mat, med alt fra vafler, toast, salater, fries, smoothies..♥

Naturli café – Skøyen

Frokost og lunsj. Deilig, plantebasert mat! Diverse søtt og blant annet havregrøt til frokost, mexikanske bowls og veganske bugere.

Kumi – Gamle Oslo

Brunch/lunch. Skikkelig instagram-vennlig mat. Masse sunt og godt som avocado toast, egg, pannekaker, smoothies. Denne er også vegetar og vegansk!☺️

The juicery – Frogner, Bislet og Grünerløkka

Frokost og lunsj. Mitt go-to sted for smoothie bowls. Elsker acai-bowl’en derifra! De har også et veldig godt utvalg av juicer.

Håper dere likte denne listen! Så mange freshe og gode tips her😍 Noen du har testet ut?

2021, lets go!!

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/540812/?claim=pkw72cyy6zr”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Hei dere! Da var det endelig første mandagen i 2021, og vi kan vel alle være enige i at det er i dag året begynner?! Til tross for corona-pandemien og ganske kraftige restriksjoner i Oslo, så kjenner jeg meg veldig motivert for hva året har å by på. Høsten har vært ganske tung for min del, og jeg hadde en periode i november hvor jeg var skikkelig nede. Har faktisk aldri følt det på samme måte tidligere i mitt liv, men det var som at jeg var helt tom. Husker kroppen føltes urolig konstant, akkurat som at jeg var redd hele tiden, jeg gråt opptil flere ganger om dagen, slet utrolig mye med søvn, tankespinn og generelt bare var sykt trist. Helt jævlig! Det skjedde flere ting i denne perioden som preget meg, og jeg hadde nok undertrykket litt egne følelser, så det var jo en helt naturlig reaksjon. Men uansett sykt ubehagelig og vondt da jeg stod i det. Men nå har jeg heldigvis kommet meg over den kneika, og vil si jeg har hatt det ganske bra de siste ukene. Føler meg glad, spent og motivert på alle plan i livet- og lurer veldig på hvordan dette året blir. Jeg har ganske store mål, og har tenkt til å jobbe hardere enn jeg noen sinne har gjort før! Kommer til å bli mye når jeg er student i tillegg, men det får jeg bare klare å sjonglere.

SIS 😍 Begge kjolene våre er fra NA-KD!! ♥

Ellers er det ikke lenge til jeg kjøper meg min første leilighet, og jeg kommer til å begynne å dra på visninger allerede nå i slutten av januar. Plutselig eier jeg en leilighet anytime, og det er helt sykt å tenke på! Jeg har riktignok tenkt til å pusse opp og ordne litt der jeg kjøper, så det er nok uansett en stund til innflytting. Men det blir sykt spennende og da føler jeg at et helt nytt kapittel i livet mitt starter! Som sikkert noen av dere har fått med dere har jeg bodd hjemme dette året for å spare penger, og selvom det har vært superkoselig så kjenner jeg naturligvis et behov for å ha mitt eget sted og leve mitt eget selvstendige liv. Så jeg gleder meg veldig, veldig, veldig mye til å flytte og komme tilbake til Oslo sentrum. Invitere på middager, være masse med venner og bare leve mitt beste liv 😎🙌🏻

Håper alt står bra til med dere også, og at dere kjenner dere motiverte for det nye året. Nå som vaksineringen er i gang må vi jo bare krysse fingrene for at ting letter litt etterhvert, og at vi kommer mer og mer tilbake til vår normale hverdag. Tenk så sykt det blir når man kan være på festivaler, konserter, danse på utesteder, reise osv igjen! Kommer til å være halleluja-stemning på landsbasis, haha! Ellers tenkte jeg å legge ut et svært bildedryss fra året som har vært, siden jeg nesten ikke blogget i 2020. Hadde det vært gøy å se? Vi snakkes snart ♥

Nytt år, nye muligheter

Hei fineste dere!

Herregud så rart det var å klikke seg inn her igjen.. Det er faktisk 10 mnd siden sist jeg oppdaterte bloggen min! Planen var aldri å slutte, men jeg kjente jeg trengte en god pause fra bloggen da motivasjonen var veldig lav. Dessuten ble det jo corona-times fra mars og livet føltes vel kanskje ikke sånn superspennende å dele heller! Men men, samme kan det være. For en tid tilbake hadde jeg en liten avstemning på IG story hvor jeg spurte følgerne mine om de fortsatt synes det var gøy å lese blogg eller om det var “dødd ut”. Jeg ble egentlig ganske overrasket over hvor mange som faktisk fortsatt liker å lese blogg! Selv tenkte jeg at nesten ingen leser blogg lenger, men tydeligvis er interessen fortsatt der hos mange.

Jeg har helt ærlig savnet å blogge litt da jeg opprettet denne bloggen i 2008 da jeg var 13 år(!!!) og det har vært en veldig stor del av tenårene mine og mitt voksne liv. Jeg har jo vokst opp og blitt den jeg er i dag 12 år senere med denne bloggen og tusenvis av jenter (og guttter) som har fulgt med på livet mitt fra sidelinjen, noe som er ganske unikt og kult å tenke på. Selvom jeg fortsatt er aktiv på instagram og synes det er veldig gøy, så føler jeg at blogg blir mye mer personlig og er et fint sted å kunne skrive litt fra seg og dele litt mer. Derfor tenker jeg å fortsette å oppdatere her igjen!

Når jeg sier jeg skal begynne å blogge igjen så mener jeg ikke som i gamle dager hvor man oppdaterte bloggen 1-3 ganger om dagen. Blogg tar mye tid, og det er måte på hvor mye jeg har å dele hver eneste dag. Men jeg tenker å blogge litt her og der når jeg har tid og føler for det, og håper at noen synes det er bedre å være litt aktiv her enn at det skal være helt dødt♥ Jeg vet jeg har sagt mange ganger tidligere at “nå er jeg tilbake igjen” for å så ikke klare å vedlikeholde det noe særlig lenge, og skjønner dermed at mange også er litt skeptiske når jeg skriver det her. Men for å sørge for at bloggen får en fresh start og at det blir materiale her har jeg allerede forhåndsskrevet sånn 15 innlegg, som kommer til å postes fremover! Såå innhold blir det😄 Planen er å fokusere mest på mote og diverse tips, men også litt av alt annet som trening, mat, hverdag, litt deep-talks osv. Gleder meg også veldig til å dele boligkjøpsprosessen min med dere, og ikke minst oppussing/interiør!

Håper dere synes dette var en koselig nyhet!! Og hvilken dag er vel bedre å begynne å blogge igjen enn 01.01.21? Nytt år og nye muligheter! Si gjerne i fra om det er noen spesielle temaer dere ønsker fremover, så snakkes vi igjen veldig snart. Ønsker dere fine lesere et godt nytt år og håper virkelig at 2021 blir bedre for oss alle. Stor klem fra meg😘😘