SMIL

Topp fra Nelly (utsolgt) // Bukse HER (adlink)

God ettermiddag dere! I dag er det “bloggdag”, som jeg skal begynne med en dag i uken. Bloggdagen går ut på å lage ferdig innlegg som jeg kan poste senere i uken, svare på mail og kommentarer. Om dere vil komme med noen tips til innlegg dere kunne tenkt dere å lese, så setter jeg selvfølgelig pris på det! Ellers skal jeg også på trening med en veninne i kveld og det skal bli skikkelig deilig. Skal melde meg inn på Elixia og krysser fingerne for at jeg snart kan få tilbake de gode vanene mine. Er bare så mye vanskeligere å spise riktig når man bor hjemme og ikke kjøper sin egen mat, får servert middag osv. Menmen, jeg skal nok få det til uansett ♥ Ellers tenkte jeg å begynne å øve litt på teorien til lappen i dag- hvilken nettside er den beste for å teste seg? Tenker jeg bruker en uke hvor jeg leser boken 1-2 ganger og tar tester på nettet om igjen og om igjen til jeg klarer det ganske greit. Vet mange bruker lang tid på teorien fordi de er redd for å ikke bestå, men tenker at det ikke er værre enn å prøve etter 1 ukes pugging. Klarer jeg det ikke, er det jo bare å prøve igjen litt senere! Har også hørt at testene på nettet er mye vanskeligere enn den faktiske prøven, men vet ikke om det er riktig.

Kom gjerne med noen tips, da blir jeg glad :)

Koselig tur

Heihei!

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en times lang tur med pappa og doggsa i skogen. Er lite som er deiligere enn å gå tur i skogen nå på høsten, spør dere meg. Puste inn frisk luft, leke med hundene, kjenne solen varme svakt på kroppen og nyte naturen. Spesielt Molly elsker å gå tur mer enn noe annet i verden, og det varmer jo selvfølgelig mammahjertet å se hvor mye hun koser seg. Løper rundt og leker med kongler, haha :) Var utrolig koselig å se hvor god form Shandie er i, etter operasjonen. Faktisk mye sprekere enn før hun ble syk! Stakkars lille skulle egentlig vært borte nå, utrolig rart å tenke på. Er så sinnsykt glad for at vi bestemte oss for å prøve operasjon, til tross for hva dyrlegen sa. Nå er jo Shandie helt frisk og fin igjen! Vakkert å se henne nyte frisk luft og livet. Er så takknemmelig for hver dag jeg har med henne nå, etter å ha kjent på følelsen av å miste henne. Lille gullet mitt ♥

Verdens søteste lille isbjørn 🙂

Hahaha, crazymolls!!

♥ Nå skal jeg straks lage meg en deilig grønnsaksjuice og snart kommer kjæresten på besøk. Tror dette blir en flott mandag! Vi snakkes senere, håper dere får en super start på uken :)

OSLO NEXT

Poncho fra Zara // Veske fra Chanel // Boots HER (adlink)

Nå sitter vi på Arlanda flyplass og venter på boarding. Har virkelig hatt det fantastisk på jentetur her i Stockholm! Kjøpte meg kun to ting, ponchoen på bildene over og verdens fineste Nike Air Force. Prøver å ikke bare kjøpe masse som jeg aldri får brukt, men heller kun kjøpe klær jeg har skikkelig lyst på. Er kjempefornøyd, og gleder meg sånn til å ta nikeskoene i bruk! Synes hvite sko er skikkelig fint♥ Vi snakkes når jeg er hjemme dere, håper dere har hatt en deilig og rolig søndag :)

TODAYS

Skinnjakke fra Karen Millen // Vest fra Riccovero // Cardigan fra Acne // Skjørt fra Vila HER  // Veske fra Céline // Sko fra Primeboots HER (adlinks)


Da er vi hjemme på hotellrommet igjen, etter litt vandring i byen. Det ble shopping, lunch og titting rundt om kring! Elsker virkelig Stockholm, synes byen er så mye finere enn Oslo. Også myyye større! Straks skal vi ut å spise, men først litt avslapning i sengen. Har helt dilla på ungkaren fortiden og har lastet ned en hel sessong, så koser meg veeldig med det hver kveld! Synes det er så fantastisk søtt, haha. Likte dere forresten dagens anntrekk? Synes høye støvler er så sykt kult, bruker mine nesten hele tiden. Absolutt en god investering og de perfekte høst/vår skoene :)

HELLS KITCHEN

Hey babes!

Kvelden i går var supermorsom! Vi var på et utested som heter Hells kitchen, som ligger på Stureplan. Der var det ca 40 gjester, vampyrtema og 3 retters middag. Etterhvert dro vi videre til et utested som het cafe opera, hvor vi ble til 3-tiden. Vi fire jentene hadde det skikkelig hyggelig sammen, Stockholms uteliv levde deffinitivt opp til forventningene. I dag fikk vi sovet ut og skal straks ut for å utforske byen. Har vært her 2-3 ganger før, men det begynner å bli noen år siden, så vil ikke si jeg er så veldig kjent. Synes Stockholm er en helt fantastisk fin by med mye bedre utvalg når det gjelder shopping enn i Oslo. Her har de Victorias Secret, Topshop, Urban Outfitters og River Island + mange eksklusive butikker som feks Prada. Gleder meg masse til å vandre rundt, spise god mat og titte litt i butikker i dag ♥ Her har dere noen bilder fra middagen i går:

Kjolen min er fra Tobi og Madicken sin fra Koture! Snakkes etterpå :) 

STOCKHOLM

Hei dere! Hadde maks uflaks i går, og ble plutselig dritdårlig. Akutt supervondt i halsen, feber og superdårlig form. Måtte komme meg rett til legen, og fikk antibiotika for streptokokker. Skjønner ikke hvordan det bare kom ut av ingenting, SÅ fort. Det passet meg veldig dårlig fordi jeg skulle til Stockholm i dag… Formen er heldigvis bedre, og til tross for en hals som piner meg, bestemte jeg meg for å dra til Stockholm uansett. Krysser bare fingerne for at formen holder seg og at halsen ikke ødelegger turen for meg! Grunnen til at jeg skal til Stockholm er fordi jeg og Madicken har blitt invitert på en bloggmiddag av Warnerbros, i anledning at det har kommet en ny sessong av Vampire Diaries. Middagen er i kveld på Stureplan og regner med at det blir fest natten lang etter det. Gleder meg! Jeg har med min kjære bassa, og Madicken en veninne som heter Yasmin, så vi skal nok kose oss veldig ♥ 

Vest fra Riccovero // Genser HER // Bukse fra Topshop // Sko fra Zara // Veske fra Chanel // Klokke HER // Solbriller fra Rayban (adlinks)

Snakkes i Stockholm, nå går flyet! :)

Vennekos

Hei!

I dag startet dagen min kl 12, hos Best Trafikkskole på Nordstrand. Jeg hadde min første kjøretime, og det gikk SÅ bra! Kjørte rundt på veiene etter ca 15 minutter med snakk, skikkelig stolt. Kjørelæreren min sa at jeg burde klare å ta lappen på bare 8 uker, så det kan bli spennende. Skal få tatt teorien så fort som mulig, slik at han kan melde meg opp til oppkjøring om ikke så lenge. Neste kjøretime blir onsdag, og han sa at timen etter det skal jeg få prøve å kjøre i sentrum.. Wææ. Gleder meg til å få lappen i boks, nå skal jeg stå på skikkelig! Ellers dro jeg til Henriette etter kjøretimen, og er her i skrivende stund. Vi prøvde oss på bruchetta til lunch og det smakte helt fantastisk ♥ Vi brukte baguetter, hvitløkssmør, mozarella og tomat i små biter. Enkel og superdeilig lunch, dere burde prøve! 

Ser det ikke godt ut?

Genseren min finner dere HER (adlink). Den er så kul, ny favoritt :)

Litt selvutløserbilder til bloggen er jo selvfølgelig obligatorisk, hahaha.. Minner meg sånn om “gamledager” da jeg alltid tok selvutløser med vennene mine hver gang vi var sammen, uten unntak. På den tiden var det tvang, men nå har jeg blitt så grei at de bare må være med en gang i blant, hehe. Vi skal straks ta turen til solariummet, det trenger jeg virkelig! Har ikke solt meg siden Spania og føler meg skikkelig blek. Det er riktignok en drøy måned siden, SÅ lenge klarte jeg å holde meg unna soling.. Snakker vi hudkreftkandidat?:( Må virkelig prøve å begynne med selvbruning istedet.. Vi snakkes i morgen dere, håper dere har hatt en flott onsdag ♥

FLOWERS

Holaa!

Etter Afrika har jeg prøvd meg på litt bedre døgnrytme, i og med at vi stod opp så tidlig der og det var noe jeg ble vant til. Jeg er jo verdens største sovedyr, og sover alltid til to-tiden på dagen. Dette er jeg dritt lei av, og vil heller få mere ut av dagene mine slik at jeg også får oppdatert dere tidligere. Så den nye reglen min er at jeg skal være oppe 10.00 hver dag! Det er jo faktisk sent nok, så skal virkelig prøve å holde det. I går var jeg og kjæresten med foreldrene mine for å kjøpe ny bil, og det var såå gøy. Bilen de kjøpte er verdens fineste, en helt ny Mercedes c-klasse. Vi får den ikke før i desember, og innen da skal jeg ha fått lappen slik at jeg kan få låne den nye bilen. Gleder meg!! Starter faktisk på lappen i morgen, så det blir veldig spennende. Ellers koste vi oss veldig hos meg i går, med taco og filmer av meg og søsknene mine da vi var små. Elsker å se på det, er så fantastisk koselig! Vi var superskjønne alle 3, haha. Er superglad for at mamma og pappa filmet masse da vi barn, det skal jeg også gjøre med mine egne ♥

Her er to sjappe bilder av hvordan jeg ser ut i dag! Cardigan HER // T-skjorte HER // Veske fra Céline // Bukse fra Topshop // Klokke HER (adlinks) 


Nå skal jeg en tur til byen med kjæresten, vi snakkes senere :)

NEW IN

// Innlegget inneholder annonselenker

Heihei alle!

Kom hjem fra Afrika på lørdag, etter et døgn med reise. Utrolig slitsomt, men gikk overraskende fint, heldigvis! I går hadde kjæresten bursdag, så da hadde vi verdens koseligste kveld sammen. Jeg hadde booket oss inn på The Thief (et hotell på Tjuvholmen) og vi spiste middag på Jewel of India. I skrivende stund ligger jeg faktisk på The Thief og blogger, før vi skal sjekke ut veldig snart. For et fantastisk fint hotell med utrolig service- anbefales på det sterkeste ♥ Ellers fikk jeg hentet en etterlengtet nellypakke på lørdag, og fikk tatt bildene ferdig før jeg dro i går. Var virkelig såå mye fint og nytt til høstgarderoben, er superfornøyd! Her kan dere se det som befant seg i pakken:

Jakke HER ♥

T-skjorte HER ♥

Høyhalset genser HER ♥

Todelt kjole HER ♥

Genser HER // Skjørt HER ♥

Peplumjakke HER ♥

Fluffy cardigan HER ♥ 

Billig og flott skinnjakke HER ♥

Verdens fineste “saueskinn” jakke HER ♥

Skinnbukser HER ♥

Noe dere likte?

BYEBYE, SOUTH AFRICA

Ah.. I dag er dagen kommet hvor jeg skal reise hjem. Husker jeg syntes den første uken her gikk ekstremt sakte, men den siste uken har virkelig bare gått bort på 1-2-3. Jeg har hatt to helt fantastiske uker, som jeg aldri kommer til å glemme. Dette har vært en reise utenom noe annet jeg har opplevd, og jeg anbefaler alle å gjøre noe av det samme. Slike reiser gir så mange fler inntrykk og minner, enn bare en normal soleferie i Spania. Jeg har møtt en haug av nye mennesker, de fleste med helt annen oppvekst, kultur og tankegang enn meg selv. Det er virkelig så utrolig spennende å snakke med mennesker hvor livet deres er totalt annerledes fra mitt. De fleste jeg har møtt her nede har feks aldri vært utenfor Afrika, altså er afrikansk natur og alt som følger med, det eneste de har opplevd og er vant med. Dessuten har jeg hørt en haug av forferdelige historier, og innsett at på gården her lever vi i vår egen, lille trygge boble- i farlige Sør Afrika. De sier at i snitt er hver 4 mann i Johannesburg (hovedstaden) voldektsmann, hvor sykt er ikke det? Til og med presidenten her nede voldtok 3 jenter og slapp unna med det, fordi han er presidenten. Alt er superkorrupt og de som styrer landet koser seg virkelig med pengene de får inn. De fineste bilene, husene og en haug med penger. Veiene her nede er helt elendige, hvertfall her på landet. Det finnes faktisk ikke et eneste lys eller refleks noe sted, så alt er bare bekmørkt. Slike ting irriterer befolkningen veldig, for det er noe som virkelig burde gjøres noe med. Det er også veldig farlig å kjøre rundt her på kvelden, så derfor har de fleste med seg et våpen i bilen om de må det. Det er nemlig veldig vanlig med biler som følger etter deg, prøver å presse bilen din ut av veien, for og så rane deg og stjele bilen din. Ganske så sykt! Vi ble faktisk fulgt etter i går kveld da vi skulle hjem, men heldigvis klarte vi å kjøre fra bilen, og da kjørte vi i hele 160 km/t. Det var sinnsykt skummelt, spesielt med tanke på alle historiene jeg har hørt. Jeg skriver egentlig det her bare for å få frem at alt ikke bare er idyll i Sør-Afrika, siden jeg er altfor flink til å kun være positiv. Men ikke vær redd om noen planlegger å reise hit, jeg har følt meg veldig trygg her og sovet som en sten hver natt. 

Ellers er Sør-Afrika helt fantastisk ellers og mye mer modernisert enn jeg hadde trodd. De har faktisk til og med SPAR her, haha! Menneskene her er utrolig hyggelig, imøtekommende, høflige og veldig hjelpsomme. Det er også ekstremt billig her! En stor middag med drikke på resturant koster vel maks 50 kr. Og feks en brus eller en flaske vann koster 2kr på butikken, syyykt. Maten smaker også helt fantastisk. Det kryr av dyr som ikke finnes i Norge, og jeg tror faktisk jeg har sett nesten alt som går ann å se. Jeg har bodd i et hus med mennesker fra Sør-Afrika, Norge, Danmark og Tyskland. Jeg har trosset frykten min for insekter og sover godt om det så er 2 edderkopper og 10 andre innsekter på rommet mitt. Vi har løver i hagen og alle slags mulige dyr utenfor der igjen. Å kjøre forbi en sjiraff eller en zebra når vi skal til butikken, har nå blitt vanligere enn å kjøre forbi en ku i Norge. Jeg har fått besøkt en afrikansk skole og gitt bort leker og godteri til barn. Jeg har vært i en nasjonalpark og stått 2 meter foran et nesehorn. Jeg har fått kose, leke med og mate alt fra bebiløver til de store løvene hver eneste dag. Og jeg har hoppet fallskjerm! Lurer på om en ferie i fremtiden noengang kan slå denne.

Kommer til å savne løvene så mye.. Har jo selvfølgelig blitt veldig glad i dem på 2 uker i og med at vi er så mye sammen. Løver må være verdens vakreste dyr! Anbefaler alle å dra til Ingwe Wildlife Center om dere kunne tenkt dere det samme som meg. Yadie som eier gården er den kuleste damen noensinne og gjør alt for at vi skal ha det bra, er med oss hele tiden og kjører oss rundt på utfluktene vi vil være med på. Hun er virkelig helt fantastisk på alle måter og jeg har blitt veldig glad i henne på disse to ukene. Kommer til å savne henne, og ikke minst Linn og Emilie, som har gjort den siste uken min på campen helt perfekt ♥ Dette har vært en fantastisk tur og et minne for livet, og jeg kan garantere dere at jeg skal tilbake akkurat hit en dag.