Guess who’s back!

Halloooooo!

Jeg har ikke blogget på 3 dager og jeg vet det veldig godt. Jeg har hatt så mye annet å gjøre.. De tre siste dagene har jeg kost meg med Axel. Vi så 2012 i går og den var kjempebra – anbefales!
Uansett, nå er jeg hos Tuva og skal overnatte. I morgen skal være med Axel, familien og KANSKJE venner.
Her er noen bilder fra i dag:


I LOVE YOU SOOOO MUCH!

– ANDREA BADENDYCK 

Hater data

Åhhhh, jeg blir så sur!! Dere aner ikke altså.

Jeg har filmet sp.runde svarene og denne gangen bestemte jeg meg for å ha mange klipp og tilslutt sette sammen en film på windows movie maker. Det første som skjer er at videoene er i et format som ikke kan lastes opp i moviemaker. Da fant jeg et video converter program, og endret alle klippene til et format som funker i Windows movie maker. Også klipper jeg og redigerer helt til filmen er ferdig. Også prøver jeg å laste den opp på youtube, men det går ikke. Det står at youtube ikke støtter det formatet videoen er i etter å ha blitt fikset på i Movie Maker. Da åpner jeg opp converter programmet for å convertere det over til et format som youtube klarer å laste opp videoer i. men så står det at Converter programmet ikke kan åpne windows movie maker filene mine, noe som vil si at da går det ikke å endre format! Altså sitter jeg da igjen med en ferdig video jeg ikke får lagt ut. Det eneste jeg kan gjøre er å lage en ny video i morgen uten å redigere i det hele tatt. Det er bare da det funker 🙁 Nå er jeg sykt sur, jeg blir gaaaal av alt styret det har påført…


HAHA, et bilde for å beskrive hvor sur jeg er 🙂

Men det kommer videblogg i morgen!

– ANDREA BADENDYCK

Spørsmålsrunde-svarene kommer i dag!

Jeg driver å lager videoblogg nå, så den kommer vel en gang i kveld. Jeg kommer til å svare på ca 30 spørsmål tror jeg, og jeg svarer ikke på de veeldig private. Kameraet mitt har HD kvalitet, så jeg er super fornøyd med kvaliteten.Håper dere gleder dere!

http://www.scrappekroken.no/shop/images/hjerte_stort_lite.jpg
Kosedressen er forresten fra Risøe!

– ANDREA BADENDYCK

My Christmas gifts

Siden dere er så utrolig ivrige etter å få se julegavene mine, så tenkte jeg å slenge dem med!
Orker desverre ikke ta bilder av alt, eller hver enkelte ting. Fikk så utrolig masse 🙂


Kosedress i lilla <3


Noe klær


Mitt fine kamera


Diverse fra Kari traa

Noe kosmetikk.

Fikk du noe fint til jul?

– ANDREA BADENDYCK

UTFORDRET

Heiaaa!260699101256469645417

Pleier igrunn aldri å gidde å ta i mot en utfordring, men for å være ærlig har jeg ikke så mye annet å gjøre nå.. HAHA.

1. Gå inn på mine bilder/mapper

2. Velg den 6. mappen

3. Finn det 6. bildet

4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det

5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed til dem


Dette er et bilde fra en photoshoot i høst. Ikke akuratt et blinkskudd, tror jeg var litt opptat i det øyeblikket bildet ble tatt…

6 stk jeg utfordrer:

http://cariane.blogg.no/
http://nsl.blogg.no
http://helenerv.blogg.no/
http://thaoth.blogg.no/
http://sannennas.blogg.no/
http://ebw.blogg.no/

Pleier du å ta utfordringer?

– ANDREA BADENDYCK

Homee

Halloo!!

Nå er jeg endelig hjemme etter et hyggelig lite besøk hos søskenbarna mine. Vi gjorde forsåvidt ikke så mye mer enn å snakke om alt mulig rart! Forresten digger jeg at jeg har fått kamera, fordi da kan jeg jo knipse alt mulig rart jeg driver med til dere.

Uansett, jeg går rundt å irriterer meg skikkelig over at butikkene er stengt nå etter jul! Det er så sinnsykt irriterende, de er ikke åpne før mandag. På mandag skal jeg forresten møte axel igjen etter en laaang tid. Dere skjønner, jeg skal kjøpe meg en ny rettetang (min funker ikke i det hele tatt) også skal jeg kjøpe meg en Bobbi Brown fundation fordi jeg har gavekort på 400 kr på steen & strøm. Er glad jeg hvertfall får det før jeg møter Axel, fordi jeg har lyst til se bra ut når vi møtes!
Den litt for søte hunden deres Doffen ble kvelden høydepunkt!

– ANDREA BADENDYCK

Neeew camera!Bilder i speilet <3 <3 <3 <3

Jeg er skikkelig fornøyd med kameraet mitt, det heter canon ixus 100 is.
Slik ser det ut:
 http://www.ecbuyph.com/canon/images/Canon-IXUS-100_1.jpg
My new bestfriend! Nå kan jeg garantere dere masse innlegg med bra bilder og videoblogger.
Men jeg fyker til lillestrøm nå, skal besøke noen i familien.

Hva syntes du om kameraet mitt?

Skal legge ut iblder av julegavene mine senere!

– ANDREA BADENDYK

Tips for å ha et langt forhold

Jeg tenkte å slenge med noen "tips" til hvordan klare å holde sammen lenge. Altså dette er mine ord og tanker og absolutt ikke fakta 🙂

* Vise at man er glade i hverandre

Vis at du er glad i kjæresten din ved å gi gaver, fortelle om følelsene dine ofte, overask personen, kyss og klem og gi h*n komplimenter.

* Ikke vær FOR mye sammen

Å være for mye sammen (nærmest hver eneste dag) vil ofte føre til at man går lei av hverandre og blir usikre på følelsene sine.

* Ikke bli sammen med en hvilken som helst – finn en du virkelig er forelsket i

Hvis man aldri har vært sikker på følelsene sine for en person er det ikke lurt å bli sammen. Man kan aldri tvinge seg selv til å bli forelsket  uansett hvor mye man enn vil. Hvis du er forelsket i den personen betyr jo det at du er veldig tiltrukket av den personen og det vil nok kanskje også føre til at du vil ha den spesielle personen LENGE.

* Ikke vær for klengete

Å være for klengete er en uting. Hvis du maser på kjæresten din 24/7 og spørr hundre ganger om dagen: " Er du sur på meg?" "Liker du meg ikke lenger?" osv så kan det føre til at den personen tilslutt blir lei av alt maset ditt og mister følelsene.

* Vær enige om regler og fortell akuratt hvordan DU vil ha det i forholdet

Enighet når det gjelder hvordan dere skal ha det er veldig viktig. Hvis man ikke er klar over hva den andre blir såret av når det gjelder det sosiale, kan det veldig lett skje at den blir såret. Bli enige om hva som er greit og hva som absolutt ikke er akseptabelt – sånn at det blir mindre krangler.

http://www.nesset.kommune.no/kunde/bilder/Medium_kj%C3%A6rester.jpg

– ANDREA BADENDYCK

Kaloribombe

Heeey!

I morgen er det julaften!!!!!!! Det er så sinnsykt kult og jeg gleder meg ganger tusen. Dagen sålangt har gått ut på å bake pepperkaker + hus. Så mye melis og andre søtsaker som vi har puttet på huset – kan man lett kalle det en kaloribombe..

Check it out:

Har du bakt pepperkakehus enda?

– ANDREA BADENDYCK