Klar for desember!

Hei alle sammen!

Tusentakk for både mange utrolig fine headere og ikke minst koselige kommentarer. Jeg leser alle kommentarer jeg får, og det betyr så mye alt det fine dere skriver til meg ♥

Nå skal jeg straks hoppe i seng, klar for den første desemberdagen. Blir ikke det herlig? Desember er en hellig måned for meg, hvor jeg gleder meg til å stå opp hver morgen. Den består av kalenderluker, koselige tv-tradisjoner og julepynt. Finnes det noe mer herlig?

Nå har den lille nissen som har ligget i sengen min hver dag i desember siden jeg var liten kommet ned fra loftet og kalendere er på plass. Gleder meg til å stå opp i morgen!

Åå, minner! ♥

Har ikke gavekalender i år, føler jeg er blitt litt stor for det. Men lodd og smarties kalender er jo like kos 🙂

Noen fler som har koselige tradisjoner i desember?

 

– ANDREA BADENDYCK

Videoblogg- Spørsmålsrunde

Hey!

 

Her er en videoblogg hvor jeg svarer på spørsmål dere lurte på når jeg hadde spørsmålsrunde her for noen mnd siden. Har bare vært veldig treig med å redigere og laste opp, men here u go:

 

– ANDREA BADENDYCK

Liiiips

Hey ho!

Fortsatt hjemme fra skolen, og da benytter jeg selvfølgelig tiden på å blogge litt. Har fått en del spørsmål om jeg kan si hva jeg bruker på leppene mine, og det kan jeg jo. Det er ingen lang liste, men består av to ting:

Rosebud! Fåes kjøpt hos Cubus for 89 kr, og den er helt fantastisk god! Den gjør leppene myke, behagelige og holder lenge. Finnes også i mange forskjellige “smaker”.. Yndlling ♥

My looover. Leppestift fra Loreál, fåes kjøpt hos H&M/Vita/Cubus osv. Koster litt under 150 tror jeg! Denne er den beste leppestiften jeg noensinne har hatt, elsker både fargen og at den er så fuktig. Man trenger egentlig ingen lepomade med denne, den er både farge og fuktighet i et. Det er suuupah!! ♥ Hvis noen lurer på hvordan den ser ut på, er det bare å scrolle nedover bloggen; det er kun denne jeg har brukt de siste ukene.

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Det er jo chill å chillern

Heyhey!

Haha, husker ikke hvor jeg har fått den overskriften fra, men sant nok? I dag har jeg vært dårlig, så jeg har holdt meg hjemme fra skolen. Dagen min har ikke bestått av så veldig mye annet enn spising og datanerding. Har fått nytt design forresten, you like?

Her er noen bilder som beskriver hvor lite jeg har gjort i dag, haha:

Måtte jo ta bilde av at vi har så smått begynt å pynte til jul her i huset…

Og selvfølgelig noe så interessant som at hunden min gjespet er viktig at dere får med dere!!

Også putene burde jo forevigminnes:

Og maccen….

Og selvfølgelig som alle andre bloggere må jeg jo ta bilde av det jeg drikker ATM:

Coca Cola Cherry! Yey. Den var faktisk interessant å ta bilde av ♥ My looover.

 

Ogsåååå en liten fin typisk blogg-innlegg-avslutning:

My SUPERCOOL outfit today! Yeye.

– ANDREA BADENDYCK

Spilleliste

 

Noen sangtips til meg også?

 

– ANDREA BADENDYCK

Headerhjelp?

Hei!

Nå har jeg hatt en liten photosoot i snøen, fordi jeg trenger en ny header. Noen som vil hjelpe? Hadde blitt superglad ♥ Vil gjerne ha den litt vinteraktig i fargene og redigeringen!

Bare bruk noen av disse bildene, og på headeren skal det ikke stå mer enn: www.andreabadendyck.blogg.no. Send  på mail; [email protected] eller legg den ut på tinypic og send meg url´en. Det er egentlig enklere for meg om dere legger den ut der, for da slipper jeg mye arbeid:).  Tusentakk ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

WTF???

Hahahahahha… Gjett hva? I min gode, dype søvn blir jeg brutalt vekket av broren min som slår på lyset og sier: “HAHAHHA, Andrea, er du seriøs nå?!” Jeg skjønte ingenting, og trodde han vekket meg midt på natten…. Også sa han “Sjekk hvor mye klokken er!”.. Også gjorde jeg det da. Da fikk jeg verdens største sjokk; “WHAAAT, klokken er jo halv 5!!!!!!!”

Oh yeah, her har vi sovedyret. Stod opp for 45 minutter siden…… Jeg som skulle stå opp tidlig for å øve på mattetentamen 🙁 Haha. Men det var sykt, har aldri sovet lenger enn halv 3!!

 

Menmen, nå skal jeg ut i snøen og ta noen headerbilder. Vi snakkes senere ♥

 

– ANDREA BADENDENDYCK

Koselig kveld!

Hei!

Nå ligger jeg og Tuva i sengen min med dynene pakket godt rundt oss. Utrolig deilig å være inne etter en hel TIMES kaaald reise fra Stine. Men det var selvfølgelig verdt det, det var kjempekoselig der. Vi ble kjent med mange søte jenter som vi aldri hadde møtt før, kjente såvidt 2 av 20… Haha. Håper Stine hadde det supert, det fortjener hun ♥

Sweet girls ♥

 

Forresten så er den grønne kjolen jeg har på meg fra h&m, til alle dere som har spurt:)

 

– ANDREA BADENDYCK

At Stines

Heeey!

Nå er jeg på bursdag hos Stine, superkos ♥ Vi skal hjem om en times tid og må innom jernbanetorget…. SKUMMELT.

Haha, sweet ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Bursdag!!

Hei, nå skal jeg og Tuva i Stine/haawt sin bursdag. Snakkes ♥


Kos dere i kveld 🙂

 

– ANDREA BADENDYCK