Natta

Heihei!

Nå er jeg hjemme fra Sverige, det har vært en helt OK helg med masse godteri. Det gjør kanskje helgen litt bedre…. Kjipt å gå glipp av Halloween som bare er en gang i året, når jeg var invitert på halloweenfest osv! Menmen, men har ikke mye valg når man er 15 år. Når familien har planer, så har de planer.. Kjipt.

Uansett, ikke så mye mer klaging nå. I morgen tror jeg at jeg skal være med Tuva, det blir koselig. Skal også lage et innlegg hvor jeg skriver litt om diverse sminkeprodukter, så det blir nok spennende! Vi snakkes heller i morgen, for nå er jeg trøtt. Ikke glem at det er vintertid da, dere!

Noen biler fra i går:

Søskenbarn ♥

 

Meg som liten… hihi, barnehage bilde!


Bror-fetter-meg ♥

Haha, go´gutt ♡

 

– ANDREA BADENDYCK

 

HALLOWEEN!!!

Personlig elsker jeg å gå Hallowen! I fjor rakk jeg ikke og året før det var jeg i Italia, så det har vært et lite brudd i tradisjonen, men nå skal Ulrikke og jeg ut å gå Halloween igjen!  Vi fant ut at det er en fin måte å slukke godtesuget som har bygd seg opp i oss hele dagen ettersom en svæær kurv med godteri har stått fremme til barna som skal komme hit og synge sanger for oss. 

Nå har Ulrikke sminket seg, for hun er så barnslig. Hun brukte denne filmen

og resultatet ble utrolig bra! Jeg vil være spøkelse og bare ta et laken over hodet, men hun vil ikke la meg lage hull i laknene sine, så jeg tror jeg blir et blindt spøkelse. Jeg skal blogge en gang til i kveld hadde jeg tenkt, et litt mer særiøst innlegg, kanskje.

hehe
Noen som deler vår interesse for Halloween?

 ☮ Tuva

Gjennom tidene

Som mange av dere sikkert har fått med dere til nå har Andrea og jeg kjent hverandre siden vi var 3 år.  Det gjør at vi kjenner hverandre ut og inn. Både på godt og vondt, vennskapet har mange fantastiske minner, noen minner som man prøver å fortrenge, andre minner jeg ler meg halvt ihjel av å tenke på.  
Vi har vært gjennom utrolig mye sammen og kjenner hverandre til tider for godt. 
Andrea har vært der for meg uansett hva det er siden vi var tre år. Den eneste tiden vi skled litt ifra hverandre var i fjortisstiden hennes, 6.-7. klasse – det har dere allerede sett bilder av, så jeg skal spare dere for synet. Jeg skal også spare dere for synet av hvordan jeg så ut i denne perioden, noe dere virkelig burde være glad for. 
Jeg er ikke helt klar til å ydmyke meg selv totalt på nettet – enda. Men etter vi begynte på ungdomskolen har vi gått tilbake til å være som vi alltid har vært sammen. Totalt barnslige og kule. Veldig kule.
Men hvertfall, vi har snakket, ledd og grått sammen, og det er ingen jeg heller ville hatt ved min side alle disse årene enn deg. I vinterferien har vi planlagt noe kult, som dere får vite senere!


Andrea sin konfirmasjon, bestevenner i 12 år! yey

Så over til noe annet, totalt random:

Jeg hater kalde regnværsdager. Noe det er særlig mye av nå på høsten. Jeg går helt i kjellern, blir kjempe sur og sitter å furter gjerne hele dagen om nødvendig. Er det fler som føler det sånn eller er det noen der ute som faktisk liker kalde,  mørke regnværsdager som har et fantastisk bra tips om hvordan holde humøret oppe i all denne elendigheten?

Nå er det sent. Gå å legg dere, natta

☮ Tuva Emilie

Bursdags outfit

Heihei!

Nå er “festen” i gang, vi har akkurat spist og snart er det vel gaveåpning og kaker. Koselig å se familien igjen, ikke ofte alle er samlet. Snakkes senere dere, her er dagens burdagsoutfit:


Kjole fra Bikbok ♥

Hva synes du?

 

– ANDREA BADENDYCK

 

SVERIGE

Heihei!

Nå er jeg i Sverige, hos mormor og morfar. Mormor blir 75 år, så vi skal derfor feire denne dagen med masse svensk familie. Viser dere dagens bursdags-antrekk etterpå, så i mens kan dere se på noen bilder vi tok i butikken i går. Haha, gjett om det ble en usunn fredag på meg!:

Haha, in action!

Hva skal dere i dag da, kanskje halloweenfest?

 

– ANDREA BADENDYCK

Wu-Tang Forever

Hei bloggen!

Ettersom Andrea er i Sverige lovet jeg å blogge for henne..
Nå er jeg hjemme med noen venner, og slapper av, ser på X-Faktor og hører en del på Wu-Tang.

Denne sangen er kjempe fin:
http://www.youtube.com/watch?v=bGGez0CObXs

Hva gjør dere i kveld?

Hilsen guttene: Håper dere Wu-Tanger en del

Vi blogges i morgen

☮ Tuva Emilie

Streptokokker in my heaaaaart 4 ever

Heihei!

 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, fordi jeg skulle til legen. Jeg har nemmelig hatt veldig vondt i halsen de siste dagene, så derfor skulle vi sjekke dette ut. Vi dro til legen, tok forskjellige tester- og fant ut at jeg har fått streptokokker. Det er en halsinfeksjon som man behandler via Apocillin. Det som er kjipt er at forrige gang jeg fikk det, er kun 6 uker siden! Altså for 4 uker siden var jeg ferdig med apocillinkur, og nå må jeg ta det igjen. Skikkelig kjipt å få det så ofte, er nemmelig veldig ubehagelig. Er også litt styr å ta 4 tabletter hver dag i 10 dager med jevne mellomrom.. Jaja, heldgivis virker apocellinen fort!

Uansett. Vi drar til Sverige om ca en halvtime! Hos mormor og morfar er det internett, men ikke på hytta. Altså får jeg blogget der, men ikke hele tiden. Vi skal muligens dit etterpå, HVERTFALL i morgen, og ikke på søndag. Men da kommer jeg jo hjem uansett, og får blogget da! Så det blir altså muligens oppdatering fra Sverige etterpå og i morgen. Tuva skal være gjesteblogger sånn ellers i helgen, så dere kan glede dere til innlegg fra henne. Hun blogger en gang i dag, en gang i morgen og en gang på søndag. Så det blir litt annenhver blogginnlegg fra oss to, men det er vel alltid gøy med oppdateringer her uansett?

Måtte jo ha en liten shoot med alt jeg har fått for halsen også:

Repsils, apocillin og curamed! ♥♥♥ Oh yeah.


Hahahah, såååå alvorlig!


Hehehe…

Også et litt vanlig bilde av hvordan jeg ser ut til slutt da:

Fler som er syke?

 

Snakkes senere, dere!

 

– ANDREA BADENDYCK

Boyfriend time

Heihei alle sammen!

 

Tusen takk for alle superkoselige kommentarer som stadig stikker innom- you make me smile ♥ I dag har jeg som sagt solgt boller osv med Fanny, også kom verdens beste kjæreste på besøk. Nå har vi snart vært sammen i 23 mnd… Sykt ikkesant? Utrolig koselig i allefal.

På fredag skal jeg til Sverige, fordi mormor skal feire 75 års dagen sin på lørdag. For de som ikke vet det, så er mormor svensk og besteforeldrene mine bor i Sverige ca 15 min. unna vårt hus i Sverige. Så derfor drar vi altså til Sverige på fredag, og blir der til søndag. Da går jeg glipp av Halloweenfeiring, litt dumt.. Men pytt pytt, koselig med familieselskap også da!

Hmm.. Det tror jeg var min lille oppsumering! Og forresten liker jeg ikke at det er så kaldt ute.. Og så vått…. Og jeg tror jeg har fått halsbetennelse- igjen! Yey, kun 3 uker siden sist.

Noen få bilder fra i dag:

Genser fra Ralph Lauren!

 

Goklumpen:


Haha, ekstremt interessante bilder eller hva? Menmen, bedre enn ingenting.

Okey, dere har spurt.. Og jeg får pine meg selv med å være snill. Mange ville se portrettbildet mitt da vi tok skolebilder, og jeg liker det ikke i det HELE TATT. Derfor jeg ikke viste dere det… Blir aldri fornøyd med sånne bilder! Men skal ikke være feig, here it goes:


Hahahah…

 

Fler som ikke alltid er like fornøyd med portrettbildet?

 

– ANDREA BADENDYCK

28. oktober

Heihei!

I dag har det vært OD-dag, så i den anledningen har jeg og Fanny solgt boller/muffins/kaffe i dag tidlig. Vi trengte ikke stå der så lenge før pengene var inne, så derfor er det deilig med en hel dag uten skole. Vi var nemmelig ferdige til 09.00… Haha.


Nam!

 

Forresten, her er to par øredobber jeg kjøpte her forleden dag:


Begge er fra Cubus, husker ikke helt pris men rundt 100-lappen ♥

Hva jobbet du med i dag?

 

– ANDREA BADENDYCK

Deliii date

Heihei!

I dag har jeg vært med Julie, og det var superkoselig. En stund siden vi har vært sammen på fritiden, men vi er jo masse sammen på skolen da! Vi gikk til Deli Deluca, og satt der i noen timer. Vi hadde masse å snakke om, og selvfølgelig tvang hun meg til å kile henne/massere henne i evigheter.. Hun lovte å gjøre det tilbake men det glemte jeg.. SØREN!!! Superkoselig dag i allefal, utrolig herlig jente. Her er bilder:


Love you ♥

 

Hva har du gjort i dag?

 

Om 5 minutter kommer Fanny. Vi skal bake 100 boller til Od-Dagen i morra…. Ønsk oss lykke til, haha!

 

– ANDREA BADENDYCK