JEG ER MED PÅ ÅRETS FARMEN!!

Heeey!

Haha, hvordan skal jeg starte på dette innlegget.. Det er nesten ikke så jeg tror på det selv- men jeg er en av årets Farmen deltagere! Dette innlegget er forhåndsskrevet, og kommer ut så fort pressen har sluppet årets deltakere. Det kan være jeg er inne på gården når dere leser dette innlegget, og det kan være jeg har kommet hjem. Ikke vet jeg- for dette er dagen før vi skal inn på gården og første innspillingsdag er i gang! 

Jeg kjenner meg ganske stresset nå, og om ca 3 timer tar crewet fra meg både PC og mobil. Da er det ingen vei tilbake, og ingen fler samtaler med nære og kjære. Da er det meg på egenhånd, som skal klare meg på Farmen med en gjeng jeg ikke aner hvem er. Ganske nervepirrende, men også selvfølgelig superspennende! En ting er sikkert, og det er at dette blir et minne for livet. Jeg føler meg utrolig heldig som fikk lov til å bli med på årets Farmen, og det er virkelig en unik opplevelse som svært få får oppleve. Jeg gleder meg til å reise 100 år tilbake i tid, glemme alt av utseende og overfladiske ting, null sosiale medier og rett og slett bare “bytte litt liv” for en stund. Det er jo slik det føles, for livet mitt nå blir fullstendig motsatt av hverdagen min hjemme. Jeg tror jeg kommer til å overraske dere positivt, for jeg er nok både smartere, tøffere og mindre overfladisk enn mange tror.  

Håper dere gleder dere til å følge med ❤️❤️ Premieren sendes på TV2 den 25. september!!!

PALMESUS BILDEDRYSS

Bedre sent enn aldri? Endelig fikk jeg samlet bildene fra Palmesus!

Palmesus har blitt en aldri så liten tradisjon for meg nå, og dette var tredje året mitt på rad. Denne helgen var kanskje en av de morsomste jeg noen sinne har hatt, og jeg var sååå lei meg for at alt var over i bilen på vei hjem- haha. En helg går jo så altfor fort! Om jeg skal tilbake neste år er ikke et spørsmål en gang 💃⚡️❤️