HVOR ER JEEEG

Heihei!

Haha, det har skjedd så mye siden sist.. Fredag fikk jeg streptokokker og var sengeliggende med høy feber hele dagen/natten. Passet selvfølgelig helt perfekt med tanke på at jeg skulle hjem lørdag OG dra på Tryvann. Var skikkelig syk lørdag morgen også, så da fant jeg ut at jeg rett og slett bare måtte droppe flyet mitt. Vi dro til legen så fort vi kunne på lørdag og han fikk helt sjokk av å se inn i halsen min, haha. Heldigvis fikk jeg resept på pencilin etter at en 10 sekunders titt! Pencilinen virket som alltid veldig fort og allerede søndagen var jeg nesten helt fin igjen. Hater å ha streptokokker, har hatt det minst et par ganger i året hele livet. Det er så sinnsykt vondt og dritt, er hvertfall evig takknemmelig for at det finnes såpass effektive medisiner mot det. 

Ellers bestemte vi oss for å dra inom London på vei hjem  Det ble faktisk billigere enn direkte til Norge som jeg ikke fant for under 6000 kr per pers (!!!) Alle skal tydeligvis hjem fra Gran Canaria nå, så da skur flyselskapene prisene helt drøyt mye opp. Passet meg egentlig helt perfekt å dra innom London, det er jo favorittbyen min ♥ Vi kom frem til London tidlig i går og skal hjem allerede i kveld. Har vært en veldig koselig mini-kjærestetur som virkelig har gått i et kjør! Har fått shoppet litt, kost meg med verdens beste gutt og spist fantastisk god mat. Her har dere noen bilder fra dag 1 (i går), dag 2 kommer i morgen:

The shard! 310 meter høy og europas høyeste bygning.

Tower brigde

Fremme på hotellet vårt! Vi bodde på Sanderson som er mitt absolutte favoritthotell i London. Dødskult hotell, store og fine rom med verdens deiligste seng, perfekt service og det kunne så og si ikke ligget mer sentralt. Tar ca 2 min å gå til Oxford Circus ♥

Ah, elsker følelsen når man endelig står utenfor Topshop i Oxford street 

Fornøyd jente på shopping! Vi snakkes hjemme i Norge. Innkjøpene kommer også på bloggen om ikke lenge ♥

Russetid og Tryvann

Heihei!

Mange har spurt om russetiden og når jeg kommer hjem til den osv. Jeg kommer hjem lørdag og da skal jeg mest sansynlig rett på Tryvann! Haha.. Jeg har da gått glipp av de 3 første dagene men synes det var greit, ville jo være med kjæresten min så lenge som mulig. Russetiden varer jo så lenge uansett så tror ikke akkurat jeg kommer til å angre på at jeg mistet tre dager. Menmen! Jeg gleder meg hvertfall veldig til russetiden. Det er noe vi har brukt mye tid og penger på, ikke minst noe vi har planlagt i flere år. Vi er 30 jenter hvor de fleste har kjent hverandre lenge og bussen vår heter METROPOL♥ Ellers har mange har spurt hvilke treff jeg skal på i russetiden og det er da Tryvann og Lillehammer. Nå til helgen er det som sagt første tryvann treff og jeg er veeeeldig spent! Tryvann har faktisk blitt kåret til verdens nest villeste fest, så jeg tror virkelig det vil bli russetidens store høydepunkt. Alle på bussen er supergira og gleder seg til helgen, det kommer til å bli SÅ morro 

Alle jentene på bussen har bestillt noe som heter “full pakke”. Da har vi biletter til alle de 5 dagene på Tryvann! Disse bilettene har vi bestilt via bilettservice.no, der får man bilettene sine dirkete på e-post. Det kommer et par kule artister på Tryvann i år også, blant annet Fat Joe, Italo Brothers og R.I.O. Det må jo bare bli god stemning! 

Her kan dere se en teaser for Tryvann:

Ser det ikke gøy ut??! Åh, er så gøy at russetiden endelig er her nå. Jeg gleder meg til 3 uker med gode venner, fest og morro  Om noen vil lese mer om Tryvann- ditt livs party så kan dere gjøre det HER. Kanskje noen av dere også skal til Tryvann? Da sees vi ♥

Til slutt må dere bare høre på sangen vår, jeg elsker den! Det er min kjære, flinke Fanny som synger *stolt bestevenn*

♥♥♥ Lik gjerne også facebookpagen vår HER, da blir vi glade 

Herlig kveld på Anfi Del Mar

Heihei!

Haha, gjett når jeg stod opp i dag a? Klokken 6 på morningen. Alt pga en jævla mygg som vekket meg ved at den “bzzzet” inn i øret mitt heletiden. Er det en person som hater mygg så er det meg! Vet dere hva jeg gjorde da jeg var yngre på hytta? Siden myggen drev å stakk meg heletiden og jeg hadde et så stort hat på dem, elsket jeg å ta hevn. Det gjorde jeg ved å slå på utelyset om kvelden og kle meg helt dekket. Så gikk jeg ut, tok jeg med en sånn elektrisk insektsdreper man kan slå med og gikk til angrep. Haha, tok vel sikkert livet av mange hundre mygg. Sært!!!

Ja, myggstikk er kjipt fordi det er stygt og det klør men det værste er rett og slett myggen for min del. Den helt forferdelig irriterende lyden den lager, hvor altfor flinke de er til å gjemme seg og det faktum at den er ute etter blodet mitt. Jeg klarer faktisk ikke sove om jeg vet det er en mygg i rommet og jeg må skjule alt av hud jeg har under dynen for at den ikke skal få ta meg, uansett hvor varm jeg er. Uff, jeg er så teit med mygg også.. Så i dag tidlig klokken 6 våknet jeg av den fæle lyden av mygg flyvende rundt meg og hadde selvfølgelig ikke tenkt til å stå opp. Men jeg klarer jo heller ikke sovne med en mygg tilstede så da ville jeg slå på lyset og finne fienden min. Det nektet selvfølgelig kjæresten meg å gjøre fordi han skulle opp tidlig på jobb, og ville ikke bli vekket av lyset og meg løpende rundt på jakt etter myggen. Så da tenkte jeg å sette meg i stuen for å game litt til han skulle opp og SÅ kunne jeg drepe myggen om den fortsatt var der, hahaha. Men da var jeg såpass våken da at jeg aldri gadd å legge meg. Tenkte det var like greit å stå opp tidlig så jeg fikk blogget og svart på mail osv. Så ja, dette var da min fantastiske morgen og litt myggprat ♥♥♥

Ellers spiste vi en veeldig deilig middag på Anfi Del mar i går kveld. Det er enda koseligere å være der om kvelden enn på dagen! Masse mennesker, fantastisk fint sted og veldig gode resutranter. Vi satte oss på vår faste resturant der som heter Bella Pasta og bestillte vår faste middag, biff for 2. Må være den beste biffen jeg vet om her nede, helt fantastisk god  På Anfi Del Mar er det også show hver kveld for barna og det er SÅÅ søtt å se på. De koser seg skikkelig og har det supergøy, blir nesten litt rørt av synet, haha…. Her er noen bilder fra i går:

Overdel fra Tobi og singlett fra Topshop ♥

Anfi stranden

SE så digg 

Fine Anfri Del Mar i mørket!

Nå skal jeg på stranden med en veninne av meg her nede. Vi snakkes ♥

Salgsfavoritter + rabattkode

Innlegget inneholder annonselenker

Heihei!

Nå nærmer det seg slutten på Nellys store salg, derfor har de fått inn enda fler varer og alle er på fra 50-80% avslag. Jeg har også fått en rabattkode til dere som gir enda 10% ekstra avslag på salgsprisen (koden gjelder kun på salgsvarer). Koden er EASTERGIFT, den skriver dere i kassen og koden varer ut torsdag 24 april ♥ Her har dere mine billige salgsfavoritter til inspirasjon:

HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER 

18 HER // 19 HER // 20 HER

21 HER // 22 HER // 23 HER

♥ Vi snakkes senere i dag, ikke glem å bruk koden om dere får lyst til å klikke hjem noe 

Herlig dag på Amadores

Holaaa!

Først og fremst: Tusen takk for alle utrooolig søte, koselige kommentarer på innlegget jeg skrev i går. Blir så utrolig glad, dere er verdens beste lesere♥♥♥ I dag våknet vi opp til overskyet himmel og ble selvfølgelig litt skuffet. Er ikke så altfor mye å gjøre i leiligheten uten tv og internett, så da er det hvertfall deilig med fint vær. MEN så snudde det helt plutselig etter at vi hadde spist frokost. Skyene forsvant og solen stekte   Da bestemte vi oss for å ta en tur på en av de fine strendene her nede, Amadores. Vi dro til beach-cluben som jeg har vært på en gang tideligere forrige sommer og der er det SÅ deilig! Vi snakker fantastiske solsenger, alt av mat og drikke kan nytes på sengen, musikk + svømmebasseng og jaccuzi som er varmet opp. Gjett om vi koste oss der?     

Amadores ♥

Deilig lunch på sengen ♥

Ellers ser jeg at det er et par spørsmål som går litt igjen i kommentarfeltet mitt, så da tenkte jeg å svare på noen nå:

Hvor ofte setter du på nye vipper og negler, er det aldersgrense på det? Ca hver 3 uke. Man kan gå lenger men jeg liker at alt ser 100% fint ut heletiden! Når det gjelder tær holder de mye lenger, de fikser jeg ca en gang annenhver mnd. Nei det er ikke noe aldersgrense på det 

Kan du skrive mer om trening og kosthold? Ja, men ikke akkurat nå for jeg har på en måte hatt “pause” ganske lenge siden jeg har reist så mye. Men har bestemt meg for å starte for fullt etter russetiden, så når jeg er ordentlig i gang blir det naturligvis endel blogging om det også.

Bor dere i Arguineguin? Riktig!

Hvor er blusen på headeren din fra? Den er fra et merke som heter Camilla, hun designer utroolig mye fint. Jeg kjøpte min på Shopbop.com, men tviler på at de har den inne nå i og med at det er rundt 1 år siden jeg kjøpte den.

Bor kjæresten din på Gran Canaria? Både og, han har leilighet på GC og i Norge så derfor reiser han en del frem og tilbake. Og til de som lurer på det: han er norsk, hehe. 

To bilder fra nuet, toppen min er fra Bikbok!

Til slutt: Lapoint har nå kåret vinneren av Bali-konkurransen jeg hadde tideligere. Vinneren av en uke for 2 i Bungalow på Lapoint surfcamp Bali ble Maja Fjeld Eriksen  Gratulerer så mye! Med mindre jeg tar helt feil har Lapoint allerede kontaktet deg, men hvis ikke så send meg en mail så fikser jeg det ♥

Litt skravling

Heihei alle fine ♥

Haha, må fortelle dere noe litt morsomt. Jeg vet ikke om så mange av dere har fått det med dere, men de siste ukene har jeg fått veldig mange slemme kommentarer på bloggen min. Spesielt sist jeg var på Gran Canaria, da var det rett og slett ubehagelig å logge inn på bloggen. Så nå som jeg ikke hadde blogget på 5 dager, turte jeg faktisk ikke sjekke kommentarene før jeg skrev forrige blogginnlegg. Var helt sikker på at det skulle være masse dritt som kom til å ødelegge dagen min. MEN så gjorde jeg det alikevell litt senere, klarte ikke å unngå det når jeg så det var 54 uleste. Det ironiske var at det faktisk bare var snille kommentarer, kun en som var litt negativ. Dere aner ikke hvor glad jeg ble, skjønte ingenting, haha. Var jo bombesikker på at hvertfall halvparten skulle være masse slemme kommentarer! Vet ikke hvorfor det bare var superhyggelige kommentarer, om det kanskje hadde noe å gjøre med siste innlegg jeg skrev da jeg var hjemme. Da nevnte jeg at jeg blir veldig glad for koselige kommentarer og det gir meg mye motivasjon. Det var hvertfall veldig overraskende og hyggelig for min del, ble kjempeglad  

Jeg setter veldig pris på alle snille kommentarer fra dere, spesielt nå som det har vært endel uhyggelige kommentarer den siste tiden. Har virkelig følt at ALLE bloggleserne mine hater bloggen min og at alt jeg blogger om suger. Det var faktisk så ille at jeg vurderte å fjerne kommentarfeltet mitt, fordi jeg merker at det virkelig går inn på meg og at jeg faktisk blir lei meg. Prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke bryr meg om anonyme kommentarer, men merker virkelig hvordan underbevistheten tar det til seg. Men selvfølgelig prøver jeg også å tenke at: Okei, om 20 stk kommenterer masse slemt om meg og bloggen min, hvor mye utgjør egentlig de 20 av alle bloggleserne mine? Det er jo faktisk en ekstremt liten del av de 25-30.000 leserne jeg har hver dag. Men alikevell er det ikke så altfor enkelt heletiden, hehe. Vet ikke helt hvor jeg vil med alt der her- kanskje bare å fortelle dere at jeg virkelig blir veldig glad fortiden når jeg ser hyggelige kommentarer fra søte blogglesere og det gjør at jeg får lyst til å blogge bedre og oftere ♥ 

GRAN CANARIAAA

Heihei!

Koser meg sååå mye her nede med verdens fineste kjæreste. Kom frem onsdag og dagene frem til nå har virkelig gått i ett. Leiligheten vi bor i er superfin men har ikke nett, det er litt kjipt.. Ellers har vi hatt veldig fint vær alle dagene og solen tar skikkelig nå, det liker jeg   Vi gjør ikke stort her nede egentlig, bare nyter feriedagene sammen og koser oss i hveranders selskap. Har virkelig savnet kjæresten min etter 2 uker borte fra hverandre så det er utrolig deilig å være med han igjen! Da han møtte meg på flyplassen hadde jeg 1000 sommerfugler i magen og var kjempenervøs, haha…♥ Har tatt masse bilder de siste dagene så det vil bli blogging hver dag fremover nå! Ellers håper jeg dere nyter påskeferien hvor enn dere befinner dere 

Utsikten fra leiligheten vår!

Boken jeg holder på med nå. Noen som har lest den eller kanskje sett filmen? 

Smiiil! Topp fra Hollister og shorts fra Runwaydreamz. 

Monday

Heihei!

Nå skal jeg straks dra på vippetime. Skal til Gran Canaria på onsdag så da er det deilig med helt nye vipper  Skal besøke kjæresten min som jeg ikke har sett på 2 uker nå, gleder meg helt utrolig ♥ Etter det er det jo russetid så da vet jeg ikke hvor mye vi får sett hverandre.. Etter vippetimen skal jeg jobbe på bussen resten av kvelden, så vet ikke hvor mye mer jeg får blogget i dag. Ellers ville jeg bare si tusen takk til dere søte personer som legger igjen så hyggelige kommentarer, jeg blir superglad! Jeg vet ikke om dere har merket det men jeg prøver virkelig å blogge bedre fortiden så da kan jeg love dere at respons hjelper veldig på motivasjonen ♥ Her er noen bilder fra i går:

Koselig middag med Fanny på Mr Bay! Anbefaler virkelig den resutranten, den retten vi spiste her er verdens beste 

Noen antrekksbilder Fanny tok av meg i farten:

Jakke og bukse fra Acne // Tee fra Hollister // Veske fra Alexander Wang 

Vi snakkes 

Ting dere kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 17 (snart 18) og bor nå i mitt andre, egne hjem med søsteren min

♥ Jeg har gått på mye rart i løpet av oppveksten min. Feks: Balett, salsa, turning, fotball, håndball, privatundervisning med sanglærer, gitar, cello og filolin.

♥ Jeg er glad i å synge og kan fortsatt spille både gitar og fiolin (haha). 

♥ Jeg ELSKER ferske brødskiver med pålegg. Tror ikke man kan gi meg noe bedre mat, haha! 

♥ Jeg er veldig lite glad i søtt som kaker, sjokolade og godteri. Det frister så og si aldri! Men av en eller annen grunn elsker jeg chips, spesielt med dip. Da koser jeg meg, hoho.

♥ Siden jeg var 13 år til nå har jeg vært singel i tilsammen 2-3 måneder.

♥ Jeg er kvart svensk

♥ Jeg elsker dyr og små barn. Noe av det jeg gleder meg mest til er den dagen jeg skal få mine egne barn!

♥ Jeg er sinnsykt dårlig på å huske å drikke. Veldig usunt og ikke bra, jeg vet jeg drikker altfor lite.

♥ Jeg er veeeldig mye på mobilen min. Sjekker instagram og kommentarer på bloggen heletiden. Er også den værste gaming-nørden noensinne når det gjelder iphonespill.

♥ Jeg har blogget i 5 og et halvt år, helt sykt!

♥ Jeg er avhengig av å ha lipbalm på leppene HELE tiden. Tar det sikkert på 100 ganger om dagen, hater å ha “tørre” lepper. Slitsomt det også, haha.

♥ Jeg er unormalt sosial av meg og trives sjeldent i eget selskap. Må liksom være med noen hver dag og sånn har det vært i alle år!

♥ Hele barndommen min har jeg vært super pokemon fan, haha. Livet mitt bestod vel så og si bare av å spille pokemon på gameboy da jeg var liten. Kan fortsatt nesten alle pokemonene og utviklingene siden jeg spilte det så mye da jeg var yngre. Hender faktisk fortsatt at jeg får lyst til å spille det igjen når jeg feks er på hytta og kjeder meg, hihi. 

♥ Jeg er helt fanatisk når det gjelder synlig fett på kjøtt. Det har jeg vært siden jeg var liten og har desverre fått det fra moren min. Jeg klarer rett og slett ikke spise synlig fett, må skjære bort absolutt alt. Er sinnsykt slitsomt og veldig flaut noen ganger. Har tatt meg selv også i å feks pirke bort nesten alle fettklumpene i salamien liksom, DET tar tid, haha. Handler ikke om at jeg er redd for å legge på meg eller noe sånt, spiser gjerne fet mat men det kan bare ikke være synlig fett på maten min, haha. Skulle ønske jeg kunne blitt kvitt den uvanen der altså, hater det…..

♥ Jeg er livredd for å sove alene hjemme. Tror det har noe å gjøre med at jeg så på alt for mange forferdelig skrekkfilmer da jeg var yngre, det skulle jeg aldri ha gjort. Jeg må ha på alle lys i leiligheten, se under alle senger og hele tiden sjekke rundt i rommet når jeg har lagt meg. Er egentlig ikke mennesker jeg er redd for skal komme, er faktisk spøkelser, haha… Tør aldri lukke øynene, må ha hele kroppen under dynen uansett hvor varm jeg er og må sjekke sånn hvert minutt om “noen” plutselig ligger ved siden av meg. Er like overrasket hver morgen når jeg våkner og fortsatt lever. Jeg er GAL, haha.

♥ Jeg er en veldig, veldig glad person. Er så og si alltid i 100, veldig pratsom, plagsom og tullete. Stakars vennene mine, kjæresten og søsteren min 🙁 Jeg er vel alt annet enn en seriøs og kjedelig person som jeg kanskje kan virke via bloggen, haha. 

♥ Jeg klarer å lage verdens styggeste og skumleste grimase, hahahaha.. Den har alri kommet ut på bloggen og jeg tviler sterkt på at det skjer også. 

♥ Jeg er veeeldig impulsiv. For min del må ingenting planlegges og jeg hopper gjerne ut i det meste.

♥ Jeg er den værste på å utsette ting og er ekstremt rotete. Tenker alltid “gjør det heller i morgen” og så det samme dagen etterpå, haha. 

♥ Jeg er nattedyr nr.1 og har vært det så lenge jeg kan huske, også da jeg gikk på skole. Jeg elsker å sitte oppe på natten og klarer liksom aldri å komme meg til sengs. Om natten blir jeg også ekstremt produktiv og setter i gang med masse rare prosjekter. Klokken 3 på natten kan jeg plutselig finne ut at jeg vil rydde og vaske hele leiligheten, haha.

Noen dere ikke visste? Fortell meg noe gøy om dere  

Tonights

Kjole og smykke fra Zara // Sko fra Michael Kors ♥ Nå skal vi grille og nyte den siste kvelden i Portugal. Skal få tatt bilder som dere kan få se i morgen  Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg forresten på salg til sånn 70 kr, for et kupp! Den er superbehagelig og ikke minst fin. Likte dere kveldens antrekk?