8 ting dere kanskje ikke visste om meg…

Mitt største mareritt er å være/bli steril. Forhåpentligvis vil jeg aldri få noe problemer med å bli gravid, men tanken på at det ikke nødvendigvis er en selvfølge skremmer meg. Selv føler jeg at det å få barn er en så stor del av livet, og det er virkelig noe jeg gleder meg skikkelig til. Tenk deg å skape et lite menneske (eller to) sammen med mannen du elsker, som blir en blanding av dere to. Jeg synes det er helt fantastisk ♥ Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om jeg plutselig ikke kunne fått barn. Men så er vel kanskje ikke det noe jeg egentlig burde beskymre meg for, haha. 

Jeg leser horoskopet for stjernetegnet mitt fast. HAHA- denne viste dere vel ikke om? Ler faktisk litt av meg selv. Har blitt en skikkelig horoskop geek, og gleder meg alltid til ny måned og nytt horoskop. Pleier også å følge med på ukeshoroskopet mitt, og i blant til og med dagshoroskop. Jeg finnes ikke overtroisk eller noe i den duren, så at jeg leser horoskop er jo egentlig ganske rart. Men synes det er spennende og føler det ofte har rett, så hvorfor ikke 😉

Jeg er skikkelig sensitiv for visse lyder. Jeg takler ikke at folk som knekker seg, enten om det er hender, nakke, rygg eller what so over. Jeg har aldri i mitt liv knukket noe på meg selv med vilje, og knekkelyden er for meg til å dø av. Synes det er så sinnsykt ekkelt og INGEN for lov til å knekke fingre i mitt nærvær- haha. Ellers noe av det værste jeg vet er den skrikende skjærelyden som kan komme når man skjærer i maten på tallerkenen under feks middag. Altså- den lyden river dypt inn i sjelen min. Får en sinnsykt ubehagelig følelse i hele kroppen, gåsehud og blir helt uvell. Merkelig, men sånn er det bare!

Jeg er ikke en frokost person. Frokost har jeg aldri vært glad i, og jeg klarer rett og slett ikke å spise rett etter jeg har våknet. Matlysten eksisterer ikke før minst 1 time etter jeg har våknet, og som oftest venter jeg flere timer før dagens første måltid blir inntatt. Klarer ikke forstå hvordan noen er så utrolig glad i frokost- haha. Men middag derimot er jo uten tvil helt fantastisk!

Jeg er veldig godtroende. Av en eller annen grunn er jeg veldig lite skeptisk til mennesker, og innbiller meg at alle har gode hensikter og vil meg vel. Jeg trenger feks ikke å kjenne en person godt for å snakke om veldig personlige ting. Dette har vel både sine fordeler og ulemper, men jeg er virkelig en person som stoler på så og si alle. Kanskje egentlig ikke så lurt, men så har jeg egentlig ikke opplevd noe særlig at folk skuffer meg heller eller at de er noen andre enn jeg hadde trodd.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er redd for fugler. Små fugler som spurv synes jeg bare er skjønne, men jo større de er jo værre er det. Duer og måker holder jeg meg så langt unna som mulig, og høner gjør meg enda mer redd igjen. Jeg aner ikke hva det er med fugler, men de skremmer meg av en eller annen grunn- haha. I Sydney fikk jeg virkelig kjent på fugleskrekken, for der gikk det noen gigantiske, skumle fugler rundt OVER ALT. Jeg hadde konstant hjertet i halsen og holdt god utkikk hvor enn jeg gikk. Og i dyreparken da Anniken tvang meg til å bli med inn i et lite område hvor det var en jævla struts for å hilse på kengeruer, DA skal jeg love dere at jeg var livredd. HAHA, wæææ.

Jeg spiser aldri smågodt/godteri. Kanskje rart, men skal jeg kose meg en kveld blir går det alltid i chips og/eller sjokolade. Og ikke noe annet. Kunne liksom aldri falt meg inn å kjøpe smågodt, eller godteri generelt. Synes jo det er godt, men chips og dip er 100x bedre spør dere meg 😀 Tipper jeg kjøper godteri maks 1 gang i året, haha.

Jeg har blogget i 8 år. Shiiiiit! Hvor sykt er vel ikke det? Startet denne bloggen som en 13 år gammel jente, da jeg akkurat hadde begynt i 8.klasse. Visste ikke hva blogg var en gang den septemberdagen i 2008, og nå har det i 6 år vært mitt levebrød. Ganske kult! Ofte får jeg spørsmål fra folk jeg møter om hvordan det er å være blogger, men som dere sikkert skjønner vet jeg så og si ikke hvordan det er å ikke være en blogger. Det er jo noe jeg føler jeg har drevet med “hele livet”, for man husker jo ikke akkurat så sinnsykt mye av hvordan livet var da man var 12 år og nedover. Bloggen har vokst med meg, og vært med meg i årene som har formet meg fra barn til ung voksen. Jeg er veldig takknemmelig for å bare med et par tastetrykk kan sjekke hva jeg feks gjorde akkurat i dag i 2009, DET er det ikke mange som kan 🙂

Image and video hosting by TinyPic

Håper dere synes det var gøy å lese! Har laget slike innlegg før om dere vil bli enda bedre kjent med meg, feks HER, HER og HER 🙂

Alt er ikke alltid like perfekt

Ah, i dag har vært en litt sånn halvveis dag. Og de dagene hater jeg mer enn noe annet. Jeg pleier egentlig ikke å nevne sånt på bloggen, men det er vel viktig å vise at vi bloggere er menneskelige vi og. Vi har dårlige dager, og vi har dårlige perioder. Den eneste forskjellen på meg og deg er at jeg har en blogg, enkelt og greit. Utenom det er jeg en normal jente, med oppturer og nedturer som alle andre. 

Av en eller annen grunn har jeg i blant dager hvor jeg bare føler at alt er skikkelig dritt, uten at noe har skjedd. Ofte våkner jeg bare med en stor klump i magen og en dårlig følelse, og da forstår jeg at resten av dagen ikke kommer til å bli bra. I dag har vært en sånn dag, bare at denne følelsen kom litt utover dagen. Jeg får bare en skikkelig ulykkelig følelse i hele kroppen, og klarer ikke å tenke på noe annet. Føler både meg og hele livet mitt suger. Det er så ekkelt. Heldigvis pleier denne følelsen kun å vare den dagen den kommer, og så er jeg fin igjen dagen etterpå. Det kan jeg i alle fall være glad for! Men så lurer jeg sånn på hvorfor det skjer og hvor det kommer fra.. Noen som har noen tanker her?

Føler at ting som det her er så viktig å snakke om, for det er så lett å føle at man er alene om noe. Og som oftest er man jo absolutt ikke det. Ting man tror bare gjelder deg, gjelder som regel så og si alle andre også. Bare at andre kanskje ikke snakker høyt om det, så derfor tror man at det er seg selv det er noe galt med.

Jaja, nok skravling fra meg midt på natten. Nå får jeg hoppe til sengs 🙂 Vi snakkes mer i morgen dere, vi får krysse fingrene for at det blir en bedre dag! ♥

Ny middagsfavoritt

God morgen, fininger ♥

Er det noe som virkelig har fanget interessen min det siste året, så er det matlaging. Jeg synes det er SÅ gøy å teste ut nye retter, og ikke minst å servere nydelig mat til meg selv og de jeg er glad i. Mat er jo så godt- hvorfor ikke lære seg å lage så god mat som mulig? 

I dag vil jeg vise dere en stor favoritt her i huset, nemlig tidenes diggeste pastarett. Superenkel og ganske så rask å lage! Smaker helt fantastisk og jeg kan love dere at eventuelle middagsgjester vil bli storfornøyde 😉

Du trenger: 

♥ 1 glass rød pesto

♥ Valgfri pasta

♥ 400 gram karbonadedeig

♥ En pakke bacon

♥ En hel fløtekartong

♥ Parmesan

♥ Basilikum (eller annen urte/annet grønt)

Slik gjør du:

Sett pastaen til koking og stek baconet i stekepanne. Legg baconet på en tallerken, og stek så karbonadedeigen i baconfettet. Når det er ferdig stekt heller du over hele fløten, hele glasset med pesto og drysser over en god mengde parmesan. La alt godgjøre seg ordentlig sammen i panna på middels varme til det blir skikkelig sausette! Smak gjerne til med salt og pepper. Så heller du kjøttet og sausen over pastaen i kjelen og blander godt sammen- voilà, retten er ferdig! Så er det bare å legge bacon og basilikum på tallerken etter at pastaen er lagt på 🙂 Dryss gjerne litt ekstra parmesan over helt til slutt. ​

YUMMYYY ♥ 

Denne retten er minst like god med grønn pesto som rød, så anbefaler å teste ut begge. Kan også uten problem erstatte karbonadedeigen med kylling om ønskelig 🙂 Håper det faller i smak, si gjerne hva dere synes om dere tester ut. Ha en nydelig dag alle sammen!

20% rabatt på hele NA-KD til mine lesere!!

For en stund siden kom jeg over tidenes kuleste nettbutikk, nemlig na-kd.com! Sikkert noen av dere som har hørt om den før? Er det noe vi trenger mer av så er det bra klesbutikker på nett, og denne er virkelig helt amazing. Her finner du blant annet de kuleste chokerne, det fineste undertøyet, fantastiske kjoler og ikke minst til og med Levis 501 shortser. SÅ mye fint er det der, kunne klikket hjem evig med plagg- haha!

Og dere, gjett hva jeg har fikset da? En helt unik kode til dere, “andreab20”, som gir 20% rabatt på hele siden ut dagen i dag. Weee! Gjett om jeg skal benytte meg av den selv og 😉 Her ser dere noen av mine favs:

Nude bomber HER // Camo print jakke HER // Grønn army jakke HER

Grå topp HER // Blondetopp HER // Beige bluse HER

Rosa genser HER // Grå genser HER // Beige topp HER

Grønn kjole HER // Grå kjole HER // Blå kjole HER

Beige kjole HER // Hvit kjole HER // Svart kjole HER

Brun choker HER // Svart choker HER // Gullsmykke HER

Gull bh HER // Svart bh HER // Hvit bh HER

Happy shopping babes!! ♥

HURRA FOR KJÆRLIGHETEN

Fine sis og kusine! Madicken sin kjole finner dere HER (adlink)

Paps og barnebarnet :*

Skjønneste mormor og morfar som nå har vært gift i hele 60 år. Evig kjærlighet 🙂

♥​♥​♥​

Verdens beste morfar ♥ Kjolen min finner dere HER (adlink)

Åååh, som vi har kost oss i Sverige denne helgen! I går var det feiring av bryllupsdagen til mormor og morfar, og dagen stod over alle forventninger. Nydelig mat, gode kaker, flotte taler og masse kos 🙂 Familien min betyr utrolig mye for meg, og jeg føler meg så heldig som fortsatt har besteforeldrene mine i live. Det er ingen selvfølge! Morfar er hele 87 år, og så og si sprekere enn meg. Går på langrenn så og si hver dag på vinteren, og løper om sommeren. Hvor utrolig er vel ikke det? Livsgleden hans er virkelig noe å se opp til ♥ 

Fin helg altså! Nå er vi vel fremme i Bergen igjen, og jeg kjenner jeg er glad for å kalle denne byen mitt nye hjemsted. Gleder meg til å se hva den kommende uken har å by på 🙂 

BOMBER, BABY

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakke HER // Kjole HER // Klokke HER // Veske fra Givenchy (adlinks)

Denne jakken er sååå kul! I likhet med mange andre har jeg fått skikkelig sansen for slike “badges”, og det gjør jo uten tvil bomberjakken mye mer spesiell. Ellers er vi fremme i Sverige nå, og straks er det klart for å feire mormor og morfars bryllupsdag. Kamera blir selvfølgelig med, og jeg gleder meg til å kose meg med familien min! Lenge leve kjærligheten ♥♥ Håper dere også får en super lørdag 🙂

OSLO BOUND

Heihei!

Nå har jeg nettop kommet inn døren hjemme i Oslo, og i morgen går turen til Sverige. Mormor og morfar har nemlig 60 års bryllupsdag på lørdag, og i den anledning er det selvfølgelig duket for en stor fest med masse familie. Hvor utrolig fantastisk er det vel ikke å ha vært gift i hele 60 år? Smelter helt.. Evig kjærlighet ♥ Håper jeg kan være like heldig! 

Ellers var det utrolig hyggelig å se min søte, lille Mollsemolls igjen. Hun ble igjen hos foreldrene mine da vi fløy opp til Bergen forrige uke, rett og slett fordi vi allerede nå skulle tilbake og da følte jeg at det var unødvendig å drasse med henne på en haug av flyturer. Heldigvis blir hun med tilbake på flyet nå på søndag, og jeg gleder meg SÅNN til å få bebisen min på plass i Bergen. Kjenner selvfølgelig at noe mangler når ikke hun er tilstede, så det blir superkos 🙂

Kjole HER // Klokke HER // Veske fra Givenchy (adlinks)

Sneakpeak på dagens antrekk! Resten kommer i morgen. Sov godt søtiser 🙂

WITH BAE

Genser HER // skjerf HER // Julia’s genser HER (adlinks)

I dag har jeg igjen vært med min beste Julia, og vi har fått tatt endel bilder til bloggen. Føler meg veldig motivert og klar for en super blogghøst nå! Leiligheten er veldig “bloggvenlig” og jeg har egentlig ingen unnskyldning for å ikke gjøre en skikkelig innsats fremover 🙂 Vil blant annet begynne med ukesplaner, noe jeg aldri har gjort før. Tror det blir lettere å strukturere blogghverdagen da når jeg faktisk har en plan å gå etter. Om dere har tips til innlegg som hadde vært morsomme må dere gjerne si i fra, så skal jeg skrive ned ♥ Nå er det leggetid- snakkes mer i morgen babes!

FØRSTE SKOLEDAG

Hei snuppiser!

Nå har vennene mine dratt hjem igjen til Oslo, og nå begynner min nye hverdag i Bergen. I dag var jeg og Madicken innom Sonans på åpen dag hvor man fikk all nødvendig informasjon og ikke minst masse tips til hvordan å lykkes som privatist 🙂 I morgen begynner skolen ordentlig og det blir veeeldig spenennde. Enn så lenge har jeg kun meldt meg opp på naturfag, men vurderer å ta spansk også denne høsten. Gleder meg masse til å komme tilbake på skolebenken nå etter et halvt år med kun blogging, som jeg har sagt før blir det litt for ensidig for meg. 

Ellers begynner jeg så vidt å bli litt kjent rundt i min nye hjemby, og i dag tok jeg feks bussen for første gang. Helt sykt hvor lost man føler seg i en “fremmed” by, men regner med at jeg snart har full oversikt over alt, haha. Må si jeg er kjempefornøyd med valget om å flytte hit da, så langt stortrives jeg! Synes Bergen er så utrolig koselig, og det er så spennende at alt er nytt. Så masse å teste ut! ♥ 

Genser HER (adlink)

Liten smakebit av vår nye leilighet! Nå er min kjære Julia på besøk, og jeg er sååå glad for at vi endelig bor i samme by igjen. For tre år siden bodde jo vi begge på Majorstuen og hang typ 24/7, så nå satser vi på at det blir som the good old days i Bergen! Den jenta der er ikke annet enn helt fantastisk 🙂 Også er det jo så deilig å kunne hjelpe hverandre å ta bilder til bloggen osv, så dette blir veldig bra. Vi snakkes mer i morgen dere- sov godt ♥

20% rabatt på alle NLYbrands

Hooolaa!!

Mange har spurt om jeg kunne fikset en rabattkode til dere på Nelly snart, og nå har jeg endelig fått en kode som er kun til dere 🙂 Den er “ANDREA20” og gir 20% avslag på alle nelly brands (må kjøpe for minimum 700 kr) ♥ Rabattkoden er gyldig til mandag 22/08 kl 10.00. Her har dere mine favoritter til inspirasjon:

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER 

9 HER // 10 HER // 11 HER

12 HER // 13 HER 

14 HER // 15 HER // 16 HER (adlinks)

Nelly har såå masse fint nå, så jeg håper dere får bruk for koden!! Selv har jeg nettopp hentet en svær pakke derifra som jeg tenkte å vise dere i løpet av uken ♥