BAM!

Hey girls!

Var flink og tok med kamera på skolen i dag, som resulterte i dagens outfit! Skal gjøre det oftere, deilig å være ferdig med bildene når jeg er hjemme 

Jakke fra Karen Millen // Cardigan fra Topshop // Genser fra Nastygal // Bukse fra Acne // Sko fra Converse // Ring fra Bjørg // Veske fra Celine

U like?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

DEILIG

Heihei!

Da er jeg hjemme igjen etter en hard økt med thai-boxing hos Studioday posthallen som er senteret jeg trener på. Treneren min heter Shane og er helt syyyyk, anbefaler han virkelig. Var veldig hardt men også veldig gøy, absolutt min favoritt måte å trene på! Etter boxingen så kjørte jeg og Madicken på med litt forskjellige styrkeøvelser, like greit når vi først var der. Var nesten ingen på senteret så hadde det så og si for oss selv, deilig! Liker å trene på et senter som ikke er stappfult med mennesker, stor forskjell fra Elixia 

Treningstopp fra Nike. Den er utrolig behagelig og ikke minst fin, ønsker meg den i flere farger ♥ 

Kjøpte med sushiiii på vei hjem som er dagens (kveldens) middag:

Namnam, Byporten har den beste sushien jeg noensinne har smakt! ♥ Snakkes i morgen, søte dere 

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

PERFECTION

Æææ, hentet denne fantastiske kjolen på postkontoret i stad. Enda finere i virkeligheten enn på bildene, jeg elsker den♥♥♥ Min er i strl small, kjøpte den på Asos, men vet ikke om de fortsatt selger den, fant ikke link. Blir uansett mye dyrere der med tanke på toll 🙁 De selger akkuratt den samme kjolen på Nelly, men desverre ikke i denne nude-fargen. De har den i blå HER, rød HER og sølv HER! Koster bare 399 kr (og fri frakt). Verdens fiiineste kjole. Gleder meg sykt til å bruke den  Om  noen lurer så droppet jeg bh og det kommer jeg til å gjøre når jeg bruker den også, man ser ikke puppene igjennom uansett.

Fin?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Vårstemning

Åh, nå begynner det å bli fiiiint vær ute! Gleder meg utrolig mye til vår og sommer. Satt ute i solen i stad og kjente at den varmet skikkelig, det var helt fantastisk♥ På bildene over har jeg brukt det andre objektivet jeg kjøpte i går, som er 18-200mm. Likte resultatet kjempegodt! Om noen lurer så er grunnen til at jeg kjøpte meg nytt kamera at da broren min dro til Australia ga jeg han mitt speilrefleks siden han ikke hadde kamera (snille meg) og siden det har jeg lånt Axel sitt 600d. Han trengte å få det tilbake så da kunne jeg ikke gå kamerafri. Utrolig mange som klagde på at jeg liksom bare kaster bort penger, ikke trengte kamera blablabla. Men da vet dere! I natt klarte jeg forresten å prestere i å legge meg 5 (på natten) noe som gjorde at jeg ikke klarte å komme meg opp på skolen. Blææ… Menmen, da har jeg en liten fridag i dag, haha! Tenkte å hente et par pakker på postkontoret, muligens kikke litt rundt i butikker og poste outfitbilder til dere. Senere skal jeg på boksetrening, blir digg! 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

3 dager igjen med fri frakt

Kjoler får man aldri nok av og det er ofte anledninger hvor du får bruk for kjole. I det siste har jeg hamstret masse fine kjoler, er så lei av å stresse med hva jeg skal ha på når jeg skal i bursdag. Nå har jeg mange fine kjoler som venter på å bli brukt♥♥ Nelly har fri frakt nå og det er jo absolutt penger å spare, hvorfor ikke invistere i en fin kjole?! Mine favs:

1 HER // 2 HER // 3HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER (denne bestillte jeg for noen dager siden, GUD så fin!) // 8 HER // 9 HER

10 HER (denne har jeg såå lyst på) // 11 HER // 12 HER

En favoritt?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens

Yeeeey, da har jeg fått nytt kamera! Kjøpte Canon eos 650 d + to objektiver. Viser dere senere ♥ Tok outfitbilder i dag med det nye kameraet, here u go:

Jakke fra Topshop (en som ligner HER og HER) // Genser fra Zara // Bukse fra Topshop // Sko fra Urban outfitters // Veske fra Celine // Ring fra Ysl

Like?

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

HJEMME

Jaaaa, endelig hjemme! I morgen skal jeg kjøpe nytt kamera og objektiv så da blir det BRA blogging igjen ♥ 

Happyface! Sov godt, snakkes i morgen 

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

12 fantastiske kjoler

Jeg har blogget mye om Nelly det siste året og begynner å gå litt lei. Derfor er jeg stadig på utikk etter andre nettbutikker med like fine om ikke finere klær! Kom akkuratt over bubbleroom.no og ble overrasket over det utrolig gode utvalget deres. De har syyykt mye fint! Spesielt kjoler. Og synes modellene og bildene er mye finere der enn på Nelly  Her er 12 favs jeg gjeeerne skulle hatt selv:

1 HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER (adlinks)

Like? En favoritt?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Et lite hei

Heihei!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert. Har egentlig planlagt å vente til å blogge til jeg var hjemme, har faktisk ikke med kamera hit en gang. Men så så jeg at foreldrene til Axel hadde tatt et par bilder og da kom blogglysten tilbake igjen. Vi har vært her på filefjell siden lørdag og drar hjem på søndag, altså er vi her hele vinterferien. Det vi gjør om dagene er å stå på ski, spise god mat, slappe av og spille masse spill/kort. Veldig koselig ♥ Molly er også her og koser seg som bare det, men hun er veldig oppmerksomhetssyk og det kan bli litt slitsomt til tider. Maser ved å bjeffe på både oss og Elmer (axels hund) døgnet rundt. I dag skulle hun opp klokken 7 og hun ville gjerne at jeg også skulle våkne, så da sto hun å bjeffet på meg til jeg stod opp. Wohooo!!!

Et koselig bilde som moren til Axel hadde tatt av oss  

Hva gjør dere i ferien?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK