verdens undergang

Hei alle sammen, FANNY HER!!!!!!

Ok, folkens. Jeg advarer dere, ta frem tørkler eller do papir eller hva dere bruker når dere gråter før dere ser denne filmen

JA DERE SER RIKTIG FOLKENS….. De kysset, KYSSET?! Hvem gjør det…..    Ok alle! Men det poenget er invalid, fordi halloo, han er sammen med meg. Mentalt. I holdet mitt. Ok dette ble kleint. Hehe, jeg lover jeg drømmer ikke om justin bieber….. Ok, enda kleinere! Men serr medmennesker, dette er seriøse saker. Skikkelig dype seriøse saker. Justin bieber ha… Jeg greier ikke skirve setningen, ok ok, jeg gjør det. Bare ta ti dype puste drag. Er du klar for dette? JUSTIN BIEBER HAR KJÆRESTE. Jeg trodde første gangen jeg skulle skrive justin bieber og kjæreste i samme setning skulle være noe mer lignende; jeg er kjæreste med Justin Bieber folkens. Ikke der setningen innholdt navnet til en disney stjerne med gutte kropp!! Tulla, det hjelper ikke snakke dritt, det gjør ting bare værre….. ehe, NOT!

Liksom jeg dro på cheer trening og ante fred og ingen fare, hadde bare sett det bildet når selena stapper hue til justin nedi puppene sine: (Som btw ikke finnes) (det nederste til venstere)

Og at han beføler rompa hennes:

men HALLO? Alle gjør det.. Sant, SANT?! Uansett, når jeg kom hjem, skrev alle om en film, og jeg åpnet den, IGENN ante ingen fred og fare. så BAMMMM, der sto de.. å kysset.. Jeg følte verden min raste sammen, alt bare ble svart og tomt og jeg gråt som om det ikke var noe i morgen… TULLAAA!! Haha, dere trodde på det jeg skrev der sant, tenkte sånn; OMG hu der er gal! Men uansett, jeg så filmen og ja, både jeg og bassa var  Begge helt knuste. Skikkelig sad fangirl moment over her assa. HVORDAN KUNNE HAN?! Både klippe håret OG få seg kjæreste.3 og et halvt minutt stillhet da vi alle hører på denne å gråter

Jeg tror jeg går å graver meg et hull og stapper hodet neddi. Ellers så kan jeg gå på mc donalds å spise cheersburgere til jeg ikke er lei meg lenger. Jeg tror jeg går med forslag 2, fordi det hadde sett litt dumt ut å stå med hodet nedi bakken, og jeg tror det ikke hadde hjulpet så mye med smerten, bare gjort at jeg så ut som en levende tomat opp ned. Så altså er konklusjonen min at jeg slutter å like justin bieber og spiser meg feit på mc donalds mat. TULLA IGJENNN. Haha, Justin Bieber er den ENESTE jeg vet bursdags datoen på, kan ikke datoen på bursdagen til foreldreme mine en gang! SOM MINNER MEG PÅ; GRATULERER MED DAGEN JUSTIIIIIINNN!!!! Det er akkurat 10 timer og 46 minutter til Justin er 17 år(TROR JEG, jeg suger i matte) , fordi han var ble jo født 12:56, men det er bursdags DAGEN hans. OK, jeg vet minuttet justin bieber er født. Flaut. MEN, i mitt forsvar hadde det vært enda flauere om jeg hadde vist navnet til alle familiemedlemmene hans, navnet på alle i crewet, hvor gammel søskenene hans er, hvor han kommer fra, hva alle bestevennene hans heter, hva yndlings fargen hans er, hva hunden hans heter…. Vent… Jeg vet alt det der og! OK, enda kleinere enn i sta. Eheee, jeg tror jeg slutter der før jeg driter meg ut for alle ungdommer i hele norge, og ser ut som en totalt idiot sa HADE!!!!

 

HILSEN FANNY DREW BIEBER

En diggere skoledag

Heihei!

I dag var første skoledag etter ferien, men mye bedre enn alle de andre. Vi har øvd på skuespillet vårt i dramaen fra klokken 9 til 4! Tiden gikk sykt fort, sikkert fordi vi har det så gøy. Det blir virkelig dødsbra, gleder meg til å vise det for skolen/foreldre ♥ Axel er Aladdin og jeg er Yasmin, hihi, sweet… Som sagt skal jeg få noen til å filme litt, slik at dere kan se. Kanskje ikke akkurat hele, i og med at forestillingen tar over 1 time, men kanskje jeg klipper litt sammen til bloggen.

Ntaaw, Maria ble motatt av meg med et stort kyss på kinnet.. Uheldig for henne hadde jeg akkurat tatt på leppestift, haha!

Maria er sultinnen/ min mor, og jeg er da prinsessen! Her var vi på et “venterom”, i mens noen andre scener som vi ikke var med ble gjennomgått. Derfor så ikke mange andre er med på bildene, siden bare noen få ventet. Men vi er nesten 20 tror jeg!

Bestiee ♥

In action!!

Forresten så søkte jeg ULLERN vgs.. Sykt uventet kanskje, i og med at jeg ikke nevnte den blant de jeg vurderte. Men har snakket litt med forskjellige folk, og jeg følger magefølelsen. Noen kommentarer om Ullern hadde vært SUPERT 🙂 Er sikker på skolen, men litt usikker på linjen. TROR det blir almenn, men media hadde også vært gøy? Er faktisk ikke sånn helt sykt skolelei, så tenker jeg uansett hadde klart studiespes veldig bra. Men er også veldig interessert i ting som har med media å gjøre, og tror karakterene hadde blitt veldig bra der + morsommere hverdag?Men aner IKKE hva jeg skal bli, så det er vanskelig! Heelp me, frist 12.00 i morgen……

 

– ANDREA BADENDYCK

 

Koooooselig

Heihei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fridays med Emilie. Haha, vet jeg er der mye, men det er så koselig der. Vi bestilte Oreois, og satt der i mange timer. Det var utrolig hyggelig å møte henne igjen, sykt hvor mye det er å snakke om. Ååh, Emilie må være den søteste jenta noensinne ♥ Så herlig, merker at jeg har savnet henne veldig!

Såå pen ♥

Koos!

Gleder meg kjempemye til i morgen, da møter jeg verdens beste kjæreste igjen. 9 dager siden sist :(:( Miss him soo much ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Outfit

Heihei!

Nå skal jeg til byen for å møte Emilie. Vi var bestevenner i 6/7 klasse, men mistet litt kontakten når hun begynte på ungdomsskolen sien hun er 1 år eldre enn meg. Har ikke vært med henne på helt syyykt lenge, så jeg gleder meg veldig. Det blir koselig! ♥

Genser fra River Island & bukse fra Pull and Bear!

Ha en fin søndag ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Marwin

Hey!

Jeg har fått en del spørsmål om jeg kunne legge ut noen bilder av ” det nye” hamsteret mitt+ skrive litt om han og det å ha et hamster. Jeg skjønner at det er mange som ikke bryr seg osv, men da får dere heller bare ikke lese. Dette svarer jeg på fordi mange lurte!

Hamsteret mitt heter Marwin. Han er:

♥ En gutt

♥ Litt over 2 mnd gammel

♥ Et gullhamster/ pandahamster

♥ Helt sykt søt:

♥♥♥♥♥♥

Litt om sussebassen:

Han er en veldig rolig hamster, som gjerne kan sitte stille lenge i handa. Han kan også sove i hånden, noe som er ganske unormalt til å være et hamster. Han er også ganske pysete, blir redd når han hører noen kommer/høye lyder + at han ikke tør å klatre. Hihi, søøten! Helt annerledes enn Tutsi, mitt første hamster. Han var DEN tøffingen, uten frykt for noe og ville aldri sitte stille. Rart hvordan dyrene kan være så forskjellige! Marwin er rett og slett en liten kosegutt, som også er glad i godbiter. Han liker best ost, gulrot, korn og mais! Men han er igjen langt fra så grådig som Tutsi var, og spiser bare litt om gangen. Kanskje det kommer seg med alderen? Jeg har i allefal blitt helt sykt glad i han den siste tiden, jeg kjenner det hjelper å ha han hos meg etter Tutsi sin død.

Litt om ansvaret:

Mange lurer på nettop dette, hva som skal til for å ha et hamster. De er veldig selvstendige, og er ikke flokkdyr. Altså skal du bare ha et hamster i et bur, ellers kan det oppstå slosskamper og i verstefall at den ene dør. Ikke bra! Det er viktig å gi hamsteret noe godt å spise hver dag, men ikker erstatte dette med fóret som er veldig viktig. De er utrolig glad i grønsaker, ost osv, så de elsker når de får noe slikt i skålen.

Ellers må du bytte vann hver kveld, men det er jo ikke akkurat så veldig krevende å gjøre heller. Du må også passe på at de alltid har mat i skålen, men de er jo veldig små, noe som betyr at de ikke spiser så mye. Jeg fyller kanskje på litt noen ganger i uken! De er også glad i kornstenger, og jeg sørger for at hamsteret mitt alltid har en. Ellers er det rensing av bur ca en gang i uken, og kanskje feks. doen litt oftere. Dette er viktig å ikke slurve med. Det går veldig fort når du først er i gang, jeg bruker ikke mer enn rundt 15 min til tross for det store buret:

Noen synes det høres mye ut, og andre lite. Det får være opp til hver og en! Ellers er kostnaddene veldig små, kanskje 50-100 kr i måneden i snitt. Altså en måned ingenting, og en annen litt mer. Du må tenke deg nøye gjennom før du kjøper deg et dyr, du må være 100% sikker på at du skal takle ansvaret fra dag en. Det er et dyr, et levende individ, som fortjener et godt hjem og et godt liv. Selvom de er søte, er de ikke noen leker eller kosedyr. Ikke glem det! Og når du først har et, kan du ikke bare si “Nå er jeg lei”.

Så derfor må dere tenke nøye gjennom om dere vil ha et 🙂 Et hamster lever mellom 2 og 3 år, koster 200 kr og buret koster rundt 1000 kr + at du må kjøpe utstyr. Prisen varierer når det gjelder størrelse, men hamsteret skal ikke ha et lite bur bare fordi du ikke har penger til et stort. Da skal du heller vente! De er jo nattdyr og må ha en del å gjøre om natten, når du sover. Om du er klar for ansvaret, anbefaler jeg dere hamster som husdyr. De er sinnsykt søte, tar ikke mye tid, er morsomme å være med/kose med og du blir ekstremt glad i en sånn liten søtnos ♥

Fler som har hamster?

 

– ANDREA BADENDYCK

Home

Heihei!

Nå er jeg da hjemme. Kom hjem rundt 1-2 tiden i natt, så da var det rett og slett sengetid så fort jeg var hjemme. Reisen hjem gikk veldig bra, bortsett fra den store nedturen med å komme hjem til snø. Det var SÅÅÅ deilig å få oppleve vår i London, med null snø og 12-13 grader. Jeg gikk med vårjakke, og en tynn genser, UTEN å fryse. Det var faktisk en del som gikk med shorts der, og de fleste brukte ikke jakke engang. Buhu, trist å komme hjem til et nedsnødd Oslo! Vil egentlig bare spole tiden et par uker fremover….

Akkurat nå orker jeg ikke ta bilde av meg selv (i og med at jeg nettop stod opp, hehe), så da viser jeg dere heller det lille jeg kjøpte på Heathrow:

Denne fundationen er den beste som finnes! Har prøvd helt utrolig mange, men ingen kan sammenlignes i det heletatt. Kommer aldri til å bytte 🙂

Denne mascaraen har jeg aldri prøvd før, men liker å teste ut litt forskjellige mascaraer. Den skulle være veldig bra, så det håper jeg!

Dette solpudderet er unikt. Finnes ikke bedre! Blir utrolig deilig å bruke det igjen 🙂

Denne lukter helt syyykt godt, me like!

Solpudder fra Guerlain, body mist fra Victorias secret, fundation fra Bobbi Brown og mascara fra Guerlain ♥

Noen som har noe av det samme?

 

– ANDREA BADENDYCK

Queen

Hey!

Var jo på Queen musikalen for 2 dager siden, men fikk ikke blogget om det. Den var utrolig bra, med god stemning hele veien. Faren min er en stor Queen fan, noe som betyr at jeg har hørt disse sangene om og om igjen i løpet av barndommen min. Selv liker jeg Queen ganske godt, og synes de har mange utrolig fine sanger. Rett og slett en musikal som er verdt å se, og kanskje spesielt for de som har hørt Queen før så en kjenner igjen sangene osv. Gøy, elsker musikaler generelt!

Anbefaler dere å se den om dere er i London, og selvfølgelig om du liker musikken:)

Fler som har sett denne?

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hey!

I dag har som de fleste andre dager her i London, vært travel. Siste dagen for de som ikke visste det, for i morgen kveld går flyet hjem. Litt trist, men blir godt å komme hjem igjen. Man  merker her hvor mange mennesker det faktisk bor i London, det kryr! T-banene er stappfulle, og det blir ganske slitsomt etterhvert. Har i allefal vært en herlig ferie med en super familie ♥ I dag har jeg gjort en del, så det viser jeg heller i bilder enn tekst. Først dro jeg og mamma til Harrods for å kjøpe Hunter støvler til meg:

Sykt fint der!!!!

My new Hunters ♥♥ Love them!!! De er helt sorte forresten, er bare lyset på bildet som ble litt rart.

Etter å ha vært på Harrods dro vi til Uggs butikken på Covent garden, sykt kult med en EGEN butikk for Uggs:

Jeg kjøpte et par vårsko, ligner litt på Converse. Viser dere senere, er veldig fornøyd!

Deretter dro jeg og mamsi til en Cafe, og kjøpte lunch:

Søta ♥

Panini, dødsgodt.

Etter det tok jeg t-banen alene(!!) for å møte Fanny:

Bestevenn, koooselig ♥

Fanny, som den Justin Bieber fansen hun er, måtte jo SELVFØLGELIG dra å se Justin Bieber filmen på kino. Den har jo ikke kommet til Norge enda, så det er kuli å ha sett den før alle andre. Ble med jeg, og tok med søsknene mine også:

Haha, meg og sis! Sykt bra film, virkelig. Var rørt under hele filmen, klarte såvidt å holde tårene tilbake. Justin er virkelig en fantastisk gutt, utrolig hvordan han har lykkes i livet. Skal helt klart dra på en konsert engang, ble mye mer fan etter denne filmen! Søt gutt, med sikkert verdens fineste stemme ♥

Etter filmen møtte vi foreldrene våre, og dro ut allesammen på resturant. Var veldig koselig:

Lasagne, naam.

Love yooou ♥

I morgen skal jeg ta en siste shoppingrunde før turen går hjem til Norge igjen. Blir godt å komme hjem igjen til Norge, til tross for stor tempraturforskjell. Herregud, det er jo 12-13 grader her?!?! Savner også den lille, søte hamsteren min. Han heter forresten Marwin nå, til dere som lurer:) Koseklumpen!!

 

– ANDREA BADENDYCK

 

A new buy

Heihei!

Som dere har lagt merke til, har jeg ikke lagt ut så mye innkjøp enda. Men de siste outfittene har vært nye klær, så da har dere i allefal sett noe. Tenker å ikke legge ut alt med en gang, men at de kommer etterhvert via outfits. Så dere får vente i spenning! Men tenkte å vise dere et nytt, siden det ikke er noe “vinterantrekk”:

Litt “spesielt”, men jeg synes det ble superfint! Begge er fra Miss Selfridges.

Nå skal jeg til Harrods med mamma, for å kjøpe nye Hunter støvler + noe mer. Etter det skal jeg møte FANNY i Oxford street, som kom til London i går kveld. Ååh, gleder meg sykt ♥♥♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Hey ho!

I dag har jeg:

Spist usunn frokost..

Shoppet i mange timer..

Og tatt en herlig pause på Starbucks ♥

Nå skal vi se Queen musikalen, så nå er det rett ut igjen. Her er dagens outfit:

Jakke og Singlett // River Island, Ringer // Gina & Hm, Bukse // Topshop

Hva synes du?

 

– ANDREA BADENDYCK