Gårdagens innkjøp

I går var vi på et gigaaaaantisk kjøpesenter her i Torrevieja. Vi hadde litt dårlig tid der så fikk bare gått innom Zara og Primark men her er innkjøpene derfra:

Undertøy fra Primark

Litt nødvendigheter igjen fra Primark, haha

Armbånd fra Primark, digger disse!

Clutch fra Primark, grei å ha når man skal ut til å ha penger, mobil osv i

Bluse fra Zara, lik som den rosa

Bluse fra Zara

Like?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

LANG FREDAG

På fredag var det jo langfredag, som er en ekstremt hellig dag her i Spania for katolikkene. I den anledning dro vi til en liten by ca 1 time kjøretur unna, fordi det skulle være et stort opptåg for å vise steg for steg hva som skjedde når jesus ble forfulgt, hengt på korset, da han døde, oppstandelsen ++. Det var hundrevis av mennesker som deltok i helt utrolige drakter, tusenvis av mennesker som så på og det var faktisk dødsskummelt, haha. Alle var helt alvorlige, slo harde slag på trommer og dunket staver ned i bakken på likt. En utrolig opplevelse, veldig intenst og sterkt. Noen bilder fra lang fredagen vår:

Noen som har sett noe lignende før?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

BEACH

Bikini fra VS ♥

Likte dere bildene?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

GOD NATT

 Noen bilder av meg og beste bassa fra stranden i dag♥ Skjorten min er fra Zara og shortsen fra Runwaydreamz! I dag var det desverre litt overskyet så fikk ikke solt oss så mye, men i morgen er det spådd supervarmt vær og skyfri himmel så da skal vi på en stor og fin strand hele dagen. Nå er jeg dødstrøtt så skulle bare si hei og vise litt bilder! Vi koser oss som bare det og nyter hvert sekund her nede 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

INNKJØP

Heihei!

Er ganske bra shopping her nede og flere store sentre. Vi har fått shoppet litt allerede og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! Håper på å finne litt mer klær, da  Det jeg har fått kjøpt hittils:

Litt nødvendigheter fra h&m. Har lett etter et sånt enkelt belte lenge, som jeg kan bruke til løse kjoler for å få litt form på de, likte dette veldig godt!

Fine neglelakker fra Chanel

Scrub fra The body shop og Escada parfyme! Denne er virkelig like god som alle skal ha det til, lovelovelove♥ Escada parfymene må være de beste, utrolig mange nydelige lukter.

Pilotbriller♥ Har selvfølgelig klart å rote bort mine gamle.. Haha. Var ganske billig her nede i forhold til Oslo, kostet såvidt over 800 kr!

Supersøt bluse fra Zara, denne blir fin til sommeren (og her nede). Elsker fargen, superfresh! Kommer helt sikkert i et outfit snart 

Treningstøy fra Nike♥ Elsker, elsker, elsker å handle treningstøy! Gir meg så mye motivasjon 

Like?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

TODAYS

Genser fra Zara og shorts fra Runwaydreamz

Like?

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Nå blir det ordentlig blogging!!

Hola fra Spania!!!

 

Internettet vil selvfølgelig ikke funke på rommet (yeeey). Så da må vi sitte i resepsjonen for å blogge.. Tror jeg lager et par innlegg hver gang jeg er her nede som kommer automatisk, så det fortsatt blir ofte oppdateringer. Er litt slitsomt å gå til resepsjonen med maccen flere ganger daglig

I dag har vi iaf vært på stranden og guuuud så deilig! Var flere som skrev til meg at det var sååå kaldt i Alicante så jeg er sykt teit som trodde jeg skulle komme ned til sommer. Vet ikke helt hva de tenkte på for her er det jo helt fantastisk vær! Stekte på stranden og var akkuratt som om jeg skulle vært her i sommerferien. Vi går rundt i shorts og topp, været er nydelig! Etter stranden dro vi og shoppet litt og nå skal vi ut å spise. Noen bilder fra stranden:

Verdens beste FANNY♥ Ny bikini fra en random spansk butikk.

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

God natt

Vi koser oss masse, supert vær og har fått shoppet litt også. I morgen skal vi på stranden, wiiii!!! Blogger fra mobilen fordi internettet på rommet av en eller annen grunn ikke ville funke på maccen… Skal prøve å fikse det i morgen. Nå er det natta og i den anledning har jeg på meg min nyinnkjøpte “pysj” (Bassa har seff matchende i rosa):

GLEDER MEG

Wohoo!! Nå er det ca 30 timer til jeg og Bassa sitter på flyet til Alicante. Er ca 22 grader der og sol, så er ca sånn temperatur som det er her i Oslo en god sommerdag. Blir utrolig deilig med sol, varme og ikke minst kunne bruke sommerklær! Snart et år siden sist, har virkelig savnet det. SÅ mye lettere å mixe kule outfits, gleder meg til å ta masse outfitbilder i Spania. Nå har jeg prøvd masse klær og bikinier, for å finne ut hva som får bli med. Kjenner jeg meg selv pakker jeg vel 3 ganger så mye som jeg får brukt, haha. Skal jo bare være borte i en uke men er SÅ mye jeg vil ha med  Tok noen bilder i mens jeg prøvde:

Vinterblek :pPppP Haha, har muligens tatt bittelitt sol ja. Nå må bare morgendagen gå fort, for jeg vil dra NÅ. Har uansett mye å få fikset i morgen! Først skal jeg handle inn litt forskjellig jeg trenger til reisen som feks ny koffert, har tenkt til å fikse neglene, må pakke ferdig og så skal jeg lage en liten middag til Axel før Fanny og faren henter meg ut på kvelden en gang  Wohoo, bare å si i fra hvis noen av dere er i Alicante samtidig så kunne vi dratt ut sammen!

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK