VIL DU HA MEG? DA VIL IKKE JEG HA DEG

Noen som kjenner seg igjen i overskriften? Den beskriver dessverre kjærlighetslivet mitt. Så fort en gutt er søt, snill og interessert i meg blir jeg helt kvalm og det blir liksom bare “alt for mye”. Da må jeg bryte kontakten asap, og vil mest sansynlig aldri verken møte eller snakke med han igjen. Altså- WHY???!! Hva er galt med meg? Er han derimot umulig å tolke, superuforutsigbar og gjerne en liten douchebag- DET vil jeg ha. Interessen hopper i taket og jeg innbiller meg at jeg er superinteressert. Prosjekt “å få han” starter. Han skal ville ha meg!! Haha. 

Hvor merkelig er det vel ikke? Jeg vil jo egentlig at min fremtidige kjæreste skal være trygg, forutsigbar, søt og snill. Så hvorfor vil jeg da kun ha de som ikke behandler meg bra? Er det spenningen ved det turbulente? Prosjektet om å få han? Den klassiske jentedrømmen om å klare å forandre en drittsekk til en søt liten pusekatt? Hva grunnen er vet jeg ikke, men det gjør meg gal. Og nå føler jeg at jeg aldri kommer til å få meg en kjæreste. I alle fall ikke en bra en, haha. 

Husker da jeg begynte å date han jeg holdt på med sist. Jeg likte han ikke i det hele tatt etter vår første date, og var faktisk skikkelig skuffet. Vi hadde pratet sammen i ukesvis og jeg hadde en haug av forventninger, og da jeg endelig møtte han så levde han ikke opp til de i det hele tatt. Jeg trodde aldri jeg kom til å gidde å møte han igjen.. MEN så var han litt “uintressert” etterpå, og da var det gjort. Han var superuforutsigbar fra dag én, og gikk fra å kunne være kjempesøt en dag til å bare virke som at han ikke kunne brydd seg mindre om meg en annen dag. Jeg fikk litt, og jeg fikk lyst på mer. Jeg stresset med han hele tiden, overanalyserte hver eneste lille ord og smilefjes- og ble rett og slett litt desp etter å skulle få han. For jeg hadde han jo ikke, og jeg ante ikke hva han tenkte om meg eller oss sånn egentlig. Hver eneste gang han ditchet planene våre helt ut av det blå eller virket care så ville jeg ha han enda litt mer. Og selvom det var slitsomt så fikk det meg skikkelig interessert. 

Og så noe som er sykt morsomt. Etter at han hadde besøkt meg en hel helg i Oslo en stund senere, så forandret han seg plutselig skikkelig. Han ble plutselig veeldig interessert i meg, begynte å sende masse søte klissete “god morgen sms”, plutselig begynner å skrive “glad i deg” og vil ringe hele tiden. Og jeg hatet det. HAHA! Jeg fikk helt panikk, ble helt kvalm av å tenke på han og nå likte jeg han plutselig ikke i det hele tatt lenger. Kontakten måtte kuttes ASAP, og jeg er null komma null interessert. Dessverre ditchet jeg han ikke, for før jeg visste ordet av det ble han plutselig uinteressert og oppførte seg som en douche igjen, og DA var jo interessen helt tilbake igjen. Denne karusellen hvor jeg aldri viste hvor jeg hadde han og alt egentlig bare var et eneste stort psykisk stress varte i sånn 9 mnd, og endte opp med at jeg satt igjen med et stk knust hjerte. Haha, uff. Men poenget er egentlig bare hvor sykt det er at jeg kun ville ha han når han ikke ville ha meg, og så fort han ville ha meg fikk jeg avsmak. Er så merkelige grieier! 

Det er snart et år siden vi ble ferdige, og etter det har jeg egentlig kun hatt samme erfaringer. Så fort jeg merker at en gutt blir skikkelig interessert mister jeg interessen fullstendig. Spenningen er over, jeg “vant” og nå var det ikke gøy lenger. Det er ikke det at det er helt uaktuelt med kjæreste og derfor “freaker” jeg ut om en gutt virker seriøs eller interessert, for jeg er så absolutt åpen for kjærligheten om den kommer- selvom jeg ikke tenker at jeg er på leting etter noe forhold. Så hvorfor er jeg sånn??? Og er jeg dømt til å ende opp med douchebags for resten av livet? Hvorfor kan jeg ikke bare bli dødsforelsket i en som bare er snill mot meg og enkel å ha med å gjøre fra starten? Vel- jeg har ikke svaret. Synes bare det var interessant å dele tankene mine med dere, og regner med at det blir veeeldig interessant å høre hva dere tenker. Vi er vel sikkert fler som er i samme båt også?

EN HELG I HJERTEBYEN

– BERGEN NEXT –

Yeeeees!! I kveld drar jeg tilbake til Bergen, og denne gangen uten noe hjem der lenger. Heldigvis har jeg søte venner som jeg kan bo sammen med, så det ordner seg jo selvfølgelig 🙂 Blir til og med hentet på flyplassen av en god kompis- heldige meg!! Hovedgrunnen til at jeg drar er fordi jeg er invitert i to bursdager- en på fredag og en på lørdag. Meeen: savner jo uansett hjertebyen min så takker ikke nei til en tur dit! Madicken kommer også til Bergen fra Trondheim i morgen så det blir skikkelig koselig. Gleder meg så syyyyykt til å se alle venner og bekjente igjen, og ikke minst til å bare ha en sosial og fin helg! Fanny A er faktisk også i Bergen nå, så skal rekke få litt skvist inn litt kvalitetstid med henne også♥  Dette blir BRA.

Flyet går om drøye to timer, så jeg stikker straks til flyplassen. Vi snakkes mer i morgen 🙂

Gult er kult og forandring fryder!

(reklamelenker)

Genser HER // Bukse HER // Nike’s HER // Veske fra Chanel (adlinks)

Her har dere dagens look! Noe helt annet enn jeg pleier. Både fordi jeg så og si alltid bare går med svarte bukser, men også for at jeg kjørte på med tidenes mest fargerike genser i tillegg- haha. Føltes faktisk så fresht!! Elsker forresten disse buksene, og de anbefaler jeg på det sterkeste. Sitter helt perfekt, med høøøyt liv og ser rett og slett bare skikkelig bra ut. Er de samme som jeg hadde på bildene i går 🙂 Genseren er også veldig keeewl.

Ellers har jeg fått meg ny header (!!!) og det var sååå etterlengtet. Har holdt på å spy av den gamle headeren min litt for lenge nå, så det var skikkelig forfriskende med noe nytt. Er riktignok et gammelt bilde, men får duge enn så lenge i alle fall. Hva synes dere? Var forresten supergøy med så mye tilbakemeldinger på forrige innlegg- ble skikkelig motivert til å blogge mer. Dere er jo så søøøte og jeg elsker å lese kommentarene deres! Så tusen takk for det ♥ I dag har jeg vært på pt-time, tatt bilder med Benny og vært på møte. Nå skal jeg stikke til mamsen og papsen for å gjøre regnskap… yippiieee. Vi snakkes soon!

UKE 3

(annonselenke)

Hei fininger ♥

Vet mange av dere er interesserte i at jeg skal blogge mer om trening og mat, så det er noe jeg har bestemt meg for å dele mer om med dere fremover. Jeg er ekstremt interessert i alt som har med trening og sunn mat å gjøre, og vil si jeg kan mer enn gjennomsnittet. Spesielt når det gjelder hva man bør spise, og ikke minst har jeg en veldig god oversikt over næringsinnholdet i det aller meste. Er så mye man tenker er helt ok å spise- feks grønn pesto, men guess what? I ET glass grønn pesto er det over 1000 kcal og det inneholder hele 52 gram fett per 100 gram. Not good! Det kan selvfølgelig nytes med god samvittighet en gang i blant, men er kanskje ikke noe man bør spise hver dag. Til sammenligning kan du faktisk spise nesten ti kyllingfilleeter for de samme kaloriene. Gjett hva du blir mettest av? 😉 Hehe, synes slikt er superinteressant. Vil gjerne komme med enda flere eksempler og lære dere mer hvis dere synes det er kult å lese om ♥ 

BUKSE HER (loooove it)

Uansett! Det er nå 3 uker siden jeg begynte med PT-timer og “strengt” kosthold. Året i Bergen har virkelig ikke vært bra for kroppen sånn fysisk, i alle fall ikke det siste halvåret, som bestod hovedsaklig av mye festing og nattmat på Mc Donalds. Jeg er svak, slapp i kroppen, gått opp over 5 kilo og fått et par valker jeg aldri har hilst på tidligere- haha. Riktignok ikke overraskende for livsstilen min har vært alt annet enn optimal! Men vet dere hva? Jeg har kost meg og det er helt greit, jeg angrer ikke på noen måte. Men nå føler jeg meg ikke så komfortabel i kroppen min som jeg ønsker å være, og savner også gleden og energien trening og sunn mat gir meg. Så hva gjør jeg da? Jo jeg setter i gang igjen!

Enn så lenge har alt gått veldig fint. Jeg har hovedsaklig spist sunt, men jeg har også skeiet ut et par ganger. Det må jo til! Man kan ikke være for streng- det blir både usunt og vanskelig å holde. Ellers har jeg trent med pt’en min to ganger i uken, og utenom det trent ca 2-3 ganger i uken ekstra på egenhånd. Da hovedsaklig cardio 🙂 Har også prøvd å bevege på meg mer enn jeg pleier, og har vært flink til å feks heller gå til skolen enn å ta trikken. Kjøpte meg fitbit (pulsklokke) for noen uker siden, og man kan trygt si at den skritt-telleren har blitt min nye bestie og følgesvenn, haha. Så sykt gøy å sette daglige mål med skritt osv!

Jeg og pt’en min kjører body scan på Elixia hver 14ende dag, slik at vi kan følge med på resultatene jeg får og ikke minst som en liten motivasjon til å stå på videre. Jeg har faktisk aldri hatt så dårlig utgangspunkt som da jeg trasket inn der for tre uker siden, og har både gått opp en goood del i fettprosent og mistet muskelmasse siden sist vi scannet meg (ca 1 og et halvt år siden). Men! Forrige fredag hadde jeg min første scan, altså etter 14 dager med trening og sunn mat- og til min store glede hadde jeg faktisk gått ned 1,1 i fettprosent på bare denne korte perioden. YAY! Skikkelig gøy og motiverende. Merker også at jeg får mer overskudd og energi, noe som nesten er det aller viktigste. Går rundt med en stor lykkefølelse og masse mestringsfølelse, det er så deilig!

Og her kan dere se min nye hobby fortiden: food prep! Dette er noe jeg aldri har drevet med tidligere, men guuuud så smart det er. Du sørger for at du har sunn mat å spise hjemme eller ta med på jobb/skole, man sparer mye tid og ikke minst er det så bra for lommeboka! Maten kostet vel kanskje 80 kr totalt å kjøpe, og det jeg har laget holder til at jeg får spist meg mett til lunch/middag ca 4 ganger. Om noen lurer på om det er pasta jeg har laget så er det ikke det. Det er “fettucini” laget av grønne soyabønner, med hele 45 gram protein, 20 gram fiber og bare 14 gram carbs pr 100 gram. Får kjøpt det på Coop extra, helt genialt for oss som trener mye styrke og trenger masse proteiner 🙂

Nå ble dette innlegget veeeeldig langt, men ble vel litt revet med- haha. Kommer til å tipse dere mer fremover både når det gjelder mat og trening, ikke minst oppdatere dere på hvordan jeg ligger ann. Si i fra om det er noe dere lurer på eller vil jeg skal skrive om neste gang ♥

WEEKEND

Ville bare stikke rast innom for å ønske dere en gooood helg ♥ Bildet over er fra i dag, og flere bilder fra shooten kommer i morgen! Fikk endelig tatt litt bilder med Benny, så det var digg. Det er noe av det vanskeligste med å være blogger- HVEM skal ta bildene av deg?? Også føler du deg jo sinnsykt irriterende hver gang du spør venner/familie om de kan ta, haha. Det var noe av det som var nice med å ha kjæreste, da hadde jeg fast (og gratis) fotograf hele tiden- haha. Vurderer faktisk å få meg en “ordentlig” fotograf i nærmeste fremtid, det hadde vært så digg! 

Anyways. I dag har jeg hatt PT time og vært med Benny, og straks skal jeg dra på besøk. Pulled pork nachos og rødvin står på menyen i kveld, DIGG. Håper dere får en fin fredagskveld 🙂

UKEN SOM GIKK

Image and video hosting by TinyPic

Ukens tanke: At jeg mååå komme tilbake til gode bloggrutiner. Etter den lange pausen min føles det nesten umulig å komme ordentlig tilbake, og jeg føler bare jeg har mistet det helt- haha. Plis kom med litt oppmuntrende ord og tips til meg ♥♥

Ukens opptur: Jeg har begynt med PT! Wohooo! Og flinke bestissen min Fanny slapp en ny singel denne uken, nemlig “not a toy”. Det gjør jeg stolt og glad! Dere må sjekke den ut på spotify, den er sjukt kul. Ellers har jeg vært på date med en jeg aldri hadde møtt før- blir litt stolt av meg selv da også. Ut av komfortsonen jaaaa

Ukens nedtur: Har det vært noen nedturer denne uken da? Jo! Hadde egentlig tenkt til å reise til Trondheim den helgen her for å besøke Madicken, men så kostet det plutselig minst 3000 kr tur-retur, noe jeg ikke gidder å betale for å dra til Trondheim. Så da fikk besøket vente, haha! Det skal forresten bli så gøy å besøke henne der, jeg gleder meg skikkelig. Da får jeg også sett beste Anna og de søte venninnene hennes i samme slengen, bedre blir det vel ikke 😉

Ukens mat: Denne uken har jeg hatt cravings på knekkebrød med jalapeño smøreost (bra erstatning for smør), lettost, kalkunskinke og paprika på toppen. Enkelt og greit! Det er faktisk en skikkelig digg kombinasjon og noe jeg spiser med god samvittighet, så har vel blitt det nesten hver eneste dag. Haha!

Ukens film/serie: Jeg som aldri ser filmer har faktisk sett hele to filmer den siste uken! Beauty and the beast, hundre år senere enn alle andre sikkert- men guuud for en nydelig film. Elsket den! Den må dere virkelig se om dere ikke har gjort det. Snakker såklart om den nye versjonen og ikke den gamle disney tegnefilmen 🙂 Ellers så jeg IT på kino i 4dx, noe som var ganske så sjukt. Det er en skrekkfilm, noe som er skummelt nok å se i seg selv på kino. Men joda, vi så den i tillegg i 4dx. Til dere som ikke har hørt om det så er det sånn at setene rister/beveger på seg, du blir blåst på, det er lukter.. Ja, ganske sjukt som sagt. Haha! Veldig morsomt da, skal absolutt gjøre det igjen.

Ukens person: Emilie, min fine roomie! Er ganske interessant å flytte med en god venn man har kjent i årevis, for man blir liksom kjent på en helt annen måte enn før- selvom man kanskje ikke skulle trodd det. Men vi funker sykt bra sammen og har det skikkelig hyggelig, så det er bare tipp topp enn så lenge i alle fall. Faktisk deler vi til og med soverom (!!!). Takk gud for at jeg elsker å overnatte med folk, ellers hadde det nok vært litt krise. Haha! Denne bosituasjonen er bare midlertidig altså, er jo ikke ideelt å kun ha en seng på deling. Men i noen mnd fungerer det helt fint 🙂

Ukens sang: “Not a toy” med Fanny Andersen ofc!! 

Ukens irritasjonsmoment: Bloggere som gjør alt for klikk. Vi har jo et par bloggere som lever av dramatiske overskrifter som ikke stemmer overrens med innleggene i det hele tatt og som deler litt for mye av seg selv sånn generelt. Men det har jeg liksom blitt vant til og egentlig driter litt i. Men shit, den uken her har det jo bare tatt av helt! Blir så flau over hvor blogg-norge ser ut til å være på vei, og synes den trenden her er en skikkelig uting. Takk gud for at de fleste av oss holder oss for gode for slikt. Jeg er så STOLT over at jeg i 6 år nå har levd av denne bloggen uten å måtte “lure” lesere inn på bloggen min, blottlege privatlivet mitt, henge ut mine nære, provosere, lyve eller legge ut drøye bilder. 

Ukens cravings: Jeg vil reise!!! Helst til Thailand eller noe slikt. Langt vekk til hvite strender, varme, krystallklart hav og palmer. Men skal virkelig prøve å ikke reise noe før tidligst 15 desember (siste mulige eksamensdato), utenom kanskje noen korte weekend turer. Det er fordi jeg MÅ prioritere skole. Fremtidsplanene mine og å komme inn på sykepleien står liksom høyest på prioriteringslista nå, uansett hvor lyst jeg enn har til å reise. 

Ukens gledingz: Ah, nei kjenner jeg bare gleder meg til livet i Oslo generelt og hva de neste månedene har å by på. Ellers gleder jeg meg også veldig til resultatene fra treningen og det sunne kostholdet begynner på komme, hehehe.. Hvorfor kan det ikke bare ta kun 2 uker?! #rastløs

Ukens you didn’t know: Jeg har spilt inn VLOG!!! Hahha oh yeah. Faktisk har jeg hele to videoblogger på lur. En jelly bean challenge som jeg og Benny spilte inn før sommeren, men som er på pcen hans og som han aldri får seg til å redigere ferdig- haha. Må stjele maccen hans og gjøre det for han!! Den var faktisk sykt morsom, så den MÅ ut. Ellers spilte jeg inn en liten skravlevideo for noen dager siden, som jeg skal få satt sammen asap 🙂 Der snakker jeg rett og slett bare om alt og ingenting. Håper dere gleder dere til å se! ♥

SATURDAYYYY

Ah, HELG! 💖  

Etter en slitsom uke er det ingenting som slår helgefølelsen. Fredagen tok jeg rolig i sofaen med roomien min, digg mat og film på skjermen- og i kveld blir det nok litt mer action. Planen er barhopping, noe jeg aldri har gjort før men som høres sykt gøy ut. Rett og slett bare at man drar fra bar til bar rundt om kring, og heller tar en øl her og der enn å bli et sted hele kvelden. Haha! 

Ellers koser jeg meg veldig i Oslo og synes det er helt fantastisk å være tilbake i hovedstaden igjen. Spesielt å bo på Majorstuen, det er seriøst det beste stedet å bo i byen (spør dere meg, hehe). Jeg har også bodd på Frogner og Tjuvholmen, men ingenting slår Majorstuen. Nå bor jeg typ 30 sek å gå fra Majorstukrysset, så jeg bor altså så sentralt man bare kan egentlig. Sinnsykt deilig! Er også ganske så greit å ha flotte frognerparken som nærmeste nabo. Skal innrømme at det fortsatt er litt rart å være tilbake etter et år i Bergen- men kjenner at å flytte tilbake til Oslo var riktig nå. Jeg er GLAD og har det veldig veldig fint 😊

Søteste lille vennen som snart fyller 5 år.. SOM tiden flyr 🐶 🐶 

Ok + frokost  🍉 🍇 🍓 God helg søtiser! 🙂

 

IBIZA TROUGH MY PHONE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahhh, TIDENES ferie ♥ Og se så flink jeg var til å ta mobilbilder da? Det er nesten bare takket være en app jeg kom over som heter “rookie cam”, der tar du liksom bildene med effekt fra før og de blir rett og slett bare dødsfine. Anbefales! Ellers er Ibiza et helt fantastisk reisemål som jeg lett skal tilbake til en dag. Elsket virkelig livet der 🙂 Meeeen da blir det ikke en 12 dagers lang tur (haha), for det var rett og slett så altfor dyrt der. Har aldri brukt så mye på en ferie i hele mitt liv! Så nå skjønner jeg hvorfor de fleste bare drar dit typ en langhelg, hehehe.. 

Nå skal jeg en tur på Elixia, og så skal jeg være med Henriette. Før jeg tar kvelden må jeg også få jobbet litt med tysk, for nå skal et helt nytt språk læres. Har eksamen i det til våren både skriftlig og muntlig, så der blir det nok en god del jobbing. Men gleder meg, språk er helt fantastisk å kunne! Utnytter alltid det lille spansk jeg kan snakke til det fulle når jeg er i Spania for eksempel, så gøy å kunne tøyse litt på spansk med de lokale 😉 God kveld dere ♥

PLANNING MY WEEK

God ettermidag dere ♥

I dag startet jeg dagen kl 08.00, og jeg kom meg opp med en gang takket være min nye alarm-app. Jeg er dessverre helt elendig til å våkne av alarmene mine, og er den typen som må ha på alarm med slumring typ hvert andre minutt i en hel time for å klare å våkne. Haha! Så en ny alarm trengtes sårt, og appen jeg nå bruker heter Alarmy. Den er helt forferdelig, men også helt sykt bra. Man kan velge mellom forskjellige ting man må gjøre for å få skrudd av alarmen, og det er alt fra å måtte gjøre mattestykker, til å måtte scanne en strekkode (feks smørboksen i kjøleskapet), riste mobilen 30 ganger eller ta bilde av en spesifik ting du har valg på forhånd. I dag valgte jeg å måtte gjøre matte, og da må du jo faktisk åpne øynene og bruke hjernen litt- det GÅÅR jo ikke ann å taste inn svaret på 72+96+12 i søvne. Og ja, det er den eneste måten du får en av den irriterende lyden- så med denne appen vil jeg si det er umulig å forsove seg. Litt brutal måte å våkne opp på men genialt!  

Nå sitter jeg på Lett, som er et perfekt sted å ta turen om man ønsker et sunt og godt måltid. Her har de alt av sunne salater, wrapper, bowls, grønne juicer osv. Skal snart ta trikken bort til skolen for å møte kollokvie gruppen min i geografi, men før det ville jeg få sagt hei til dere og ikke minst få begynt å skrible litt ned i planleggeren min. Jeg har aldri hatt en slik liten notatbok før, men nå ville jeg gi det en sjans. Det blir veldig mye for meg denne høsten, spesielt på skolefronten- så da er jeg nesten nødt til å ha gode rutiner og planlegge godt for å få alt til å klaffe. Jeg må få fem eller seks på typ alle eksamene jeg skal ta det året her, og det får man ikke om man begynner jobbingen en uke før. Samtidig vil jeg også klare å oppdatere bloggen bra, ikke minst få vært endel sosial og også trene mye- så da må det struktureres 😉 Det skal nok gå veldig fint, man må bare være produktiv og utnytte alle døgnets timer.

Ha en fin dag videre, så snakkes vi igjen her snart. Var forresten sååå hyggelig å høre fra dere igjen! 😘

IM BACK

Hei fine dere ♥

Nå har det gått laaaang tid siden sist.. Det var absolutt ikke planlagt, men alt av planene mine har egentlig bare totalt endret seg den siste måneden. Som dere vet hadde jeg tenkt til å bli i Bergen et år til, men plutselig ble ikke det så aktuelt lenger. Jeg, Madicken, Benny OG Fanny A skulle faktisk bo sammen i Bergen denne høsten- men før jeg viste ordet av det skulle plutselig ingen av de bor der alikevel. I tillegg har mange av mine “nye” venner i Bergen flyttet til nye byer, og da bestemte jeg meg rett og slett for at Oslo ville være et bedre valg for meg nå. Og det var virkelig en sinnsykt kjipt beslutning for meg å ta, for jeg har virkelig elsket det året jeg har hatt i Bergen nå av hele mitt hjerte. Fy søren som jeg har vokst det året her, og jeg er evig takknemmelig for at jeg valgte å spontant flytte dit. Det var skummelt, men herregud så verdt det. Jeg har møtt verdens mest fantastiske mennesker, lært så mye og kan rett og slett si at Bergen har gjort meg til et bedre menneske. Heldigvis er dette erfaringer jeg kommer til å ta med meg resten av livet, og jeg skal heller ikke se bortifra at jeg kommer tilbake en dag. Bergen kommer ALLTID til å være i mitt hjerte og er noe jeg aldri ville vært foruten. Kjærligheten jeg har hatt for det året her og den byen kan nesten ikke beskrives med ord, og det gjorde virkelig vondt langt inn i sjela å forlate alt. 

Ellers har jeg og Madicken blitt splittet for første gang i vårt liv. Hun bor nå i… Trondheim! Det var der hun kom inn på psykologi, og hun måtte jo selvfølgelig følge drømmene sine. Jeg er superstolt og glad på hennes vegne, men jeg må også innrømme at det har vært sykt skummelt å skulle “gi slipp” på henne. Vi har faktisk aldri vært uten hverandre siden jeg ble født. Vi flyttet hjemmefra sammen, og har siden den gang bodd i fire forskjellige leiligheter sammen. Jeg har alltid hatt henne ved min side som min aller beste venn, samborer og største støttespiller- og nå er hun så langt borte fra meg. Men heldigvis er hun jo faktisk bare en tlf samtale unna, også er det selvfølgelig ikke noe problem å fly til hverandre på besøk. Er fortsatt litt rart og uvirkelig at vi faktisk skal bo i to forskjellige byer, men jeg skal nok bli vant til det og det kommer nok til å gå veldig fint 🙂

Siden sist har jeg faktisk både fått flyttet ut av vår fine leilighet i Bergen OG fått flyttet inn i ny leilighet i Oslo. Haha! Nå er jeg tilbake på Majorstuen, hvor jeg bodde da jeg flyttet hjemmefra for første gang. Dette stedet gir meg så mange gode minner og jeg har virkelig savnet å bo her, så jeg gleder meg skikkelig til tiden fremover. Jeg bor med Emilie, en av mine “gamle gode” venninner- og selvfølgelig lille Molls da. Hun vokste jo faktisk opp på Majorstuen, og nå er hun tilbake 4 år etterpå- haha! Jeg har også begynt på Bjørknes for å ta mitt siste år som privatist før sykepleien, og allerede hatt en uke med undervisning der. JADDA, her har det skjedd ting med andre ord. 

Uansett- nå er jeg tilbake. Det har vært veldig mye for meg de siste ukene, men nå føler jeg at jeg endelig har fått litt ro i sjela og er klar for å se fremover. Sov godt dere, så sneiks vi i morgen ♥ Takk for tålmodigheten og takk for at dere bryr dere så mye om meg og denne bloggen. Love you all! Stor klem til dere 🙂