15% på HELE Nelly ut dagen

Wohoo! Ut dagen i dag får dere 15% på hele sortimentet til Nelly 😀 Man trenger ingen rabattkode, rabatten er allerede trukket fra på alle produkter. Her kommer litt inspirasjon med mine favoritter: 

HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER

25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER

31 HER // 32 HER // 33 HER // 34 HER // 35 HER // 36 HER (adlinks)

Noe dere likte? ♥

Bokanbefaling: Et helt halvt år

… For en bok! Denne anbefaler jeg virkelig å teste ut til alle som liker å lese. Den er ganske tykk, men tro meg- man klarer ikke å slutte å lese etter bare et par sider. Jeg ble ferdig med den på 2 dager og ble faktisk ganske trist når den var slutt.. Dere vet når man leser og leser,  du drømmer deg inn i bokens verden og føler at hele livet ditt handler om den. Og så kommer du plutselig tilbake til virkeligheten når boken desverre er ferdig, haha. Men ja, denne boken er fantastisk sterk, rørende, morsom, fin, trist, lærerik og alt på en gang. Virkelig en bok man aldri kommer til å glemme ♥ Noen av dere som har lest denne? Og evt har noen andre bøker å anbefale?

LAZY DAYS

Topp fra Brandy Melville

I dag var vi på Amadores, som er en av de fineste strandene her på øya. Vi dro på beachcluben og slappet av der et par timer 🙂 Det er rart hvor sykt fort en uke på ferie går, nå har vi faktisk bare to hele dager igjen her! Men heldigvis har jeg både Marbella og Portugal i vente, så klager ikke. Ellers er jeg ferdig med boken min som var helt fantastisk fin, så den skal jeg legge ut en anbefaling om enten i kveld eller i morgen! Nå skal vi ut å spise middag, snakkes snart 

LEO ESPADRILLES

Skoene finner dere HER, finnes også i svart og gull HER ♥ (adlink)

Mange spurte meg om hvor disse skoene er fra da jeg la ut et bilde med de på Snapchat. Merket heter Marenas og jeg elsker dem! De var også i Nelly-pakken jeg fikk kvelden før jeg dro hit. Minner litt om Toms, bare tusen ganger kulere om dere spør meg. De perfekte sommerskoene og superbehagelige 🙂

Ellers anngående hva som var annerledes i forrige innlegg: Jeg har tatt av extentionsene! Skikkelig deilig å slippe masse fester i håret og jeg må si jeg kanskje for første gang noensinne føler meg like fin uten extentions. Håret ser virkelig mye bedre ut enn det har gjort før og jeg merker det er mye fyldigere. Har en følelse av at jeg kan takke Haircare for det, men det kan vi snakke om senere 😀 Utrolig deilig å gå med mitt ekte hår igjen, hvert fall! 

Beige set

Todelt sett HER // Veske HER // Solbriller HER // Hårbånd Missoni // Klokke Skagen Denmark

Jeg er som dere sikkert skjønner trygt fremme på Gran Canaria og koser meg masse! Været er strålende og livet er bra 🙂 Over her ser dere gårdagens anntrekk da vi skulle spise middag, og mye av det jeg har på meg er nytt. Fikk nemlig en Nelly-pakke på døren kvelden før jeg dro med masse fint, og da blant annet det jeg har linket til over. Vesken er jeg helt forelsket i.. Såå praktisk med en søt, liten veske. Chanel’en er den eneste “lille” vesken jeg har, og den er jo ikke så morsom å løpe rundt med hele tiden siden den er så dyr.  Så ja, veldig fornøyd med min nye, lille skatt fra Chloè. Nå skal jeg ned til bassenget for å få litt sol på kroppen! Leser en sykt bra bok nå, så gleder jeg til å ligge å lese litt. Regner med at det kommer en liten bokanbefaling om den veldig snart ♥

Forresten! Ser dere noe annerledes på meg? Ingen kommenterte noe om det forrige innlegg jeg la ut bilde av meg selv, så nå er jeg spent på om dere ser det nå som jeg nevner at det er noe 🙂 Denne gangen kommer jeg til å si hva jeg snakker om i neste innlegg, haha!

HADEBRA NORGE

… Gran Canaria here we come!! Haha, glede glede glede ♥ Nok en spontantur på meg. Holdt ut hjemme i nesten en uke da, ikke dårlig eller hva? 😉 Neida. Men når man har mulighet til å reise og sommeren nekter å ta turen til Oslo, så er ikke valget så vanskelig. Nå sitter jeg og kjæresten på gardermoen og flyet går nå straks. Vi blir en uke og så er jeg hjemme i 3 hele dager før turen går tilbake til Marbella igjen med familien til Henriette. Sånn jeg liker det! Ellers gleder jeg meg veldig til å dra tilbake til mitt kjære Gran Canaria, hvor jeg ikke har vært på snart 1 år. Savner det så masse, så det skal bli helt fantastisk å komme tilbake. Har liksom blitt litt som mitt andre hjem, etter at jeg har vært der så syykt mye de siste 2 årene. Vi snakkes der babes!

Vinn en uke på surfecamp med oss i Portugal

Hei!

Som dere vet skal jeg og noen andre bloggere på surfecamp i Portugal 2-9 august. Nå kjører vi i gang med en konkurranse hvor en heldig leser får mulighet til å bli med oss 😀 Leseren vil få full pakke level 1 sammen med oss, som da er nybegynner surfekurs. Anbefaler alle å delta i denne konkuransen, for surfecamp i Portugal er noe av det beste jeg har opplved! 

Premien består av:

– 7 overnattinger 

– 7 frokoster

– 7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)

– Instruksjon (5×2 timer)

– Transport til surfespots de dagene vi ikke surfer på den nærmeste stranden

– Surf så mye du orker, gangavstand til bra surfing

– Organisering av utflukter

– Fri disponering av campens fasiliteter

– 2 yogapass

– Transfer tur/retur Lisboa og Lapoint campen

– Fly tur/retur Oslo – Lisboa

Det dere må gjøre før å delta:

– Lik Lapoint på facebook HER og følg dem på instagram (Lapointcamps)

– Svar på følgende spørsmål og send svaret til [email protected] “Hva heter byen Portugal Lapoint surfecamp holder til i?” Tips: Ta en titt HER

Er du under 18 år så vinner du en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17 åringer inkuldert transport t/r Oslo eller Bergen til Stadt. Det kan du lese mer om HER!

Lykke til ♥

For en dag!

Hei babes!

I dag var den store dagen hvor vi skulle holde klessalg. Det kom sikkert flere hundre stykker, og de første hadde ventet siden halv 7 på morningen (!!!). Klessalget ble hvertfall veldig vellykket spør dere meg, og jeg håper dere som kom også hadde det gøy og fant noe dere likte! Var kjempehyggelig å møte dere- så masse skjønne jenter ♥♥ Jeg koste meg hvertfall skikkelig i dag, og det vet jeg de andre bloggerne også gjorde! Vi kommer til å holde et slikt klessalg i juni hvert år fremover, og skal prøve å time det med en konsert hver gang slik at mange som ikke bor i Oslo fortsatt får mulighet til å komme på klessalget 🙂 Her er litt bilder fra i dag:

Happyface!!

Søte chicas

Robin og Ørjan var dagens dørvakter 😉

Sophie, Stine og Marna

Goodiebags til de første som kjøpte!

Flotte blogglesere 🙂 Jeg har på meg en topp fra Brandy Melville og bukser fra Zara! 

Vi skrives mer i morgen, nå skal jeg kose meg med Orange is the new black før jeg tar kvelden. Wohoo! Sov godt jenter ♥

Sees vi i morgen?!

 

I morgen kl 11 skal som sagt jeg, Sophie Elise, Stine Steen og Komikerfrue ha klessalg. Lokalet ligger i kongens gate 12, som er en av sidegatene til Karl Johan og ligger rett ved Steen og strøm. Vi har sinnsykt masse klær og alt selges veldig billig! Som vanlig tar vi kun kontanter, så dere må huske å få tatt ut på forhånd. Ellers har vi både cupcakes, drikke og goodiebags til de første som kommer ♥ Håper på å se mange av dere, blir kjempehyggelig! Ikke vær redd for å si hei eller spørre om å ta bilde, det er bare koselig 🙂 Sees vi?

SISTE DAGEN I PARADIS

Noen bilder fra i dag! Vi tok som sagt turen til Ocean Club igjen og fikk sikret oss den siste brunfargen før vi setter snuten mot Norge. Flyet går 06.55 i morgen tidlig, så vi må dra fra hotellet i 4-tiden i natt. Ganske kjip flytid, for det er litt vanskelig å vite om man bare skal droppe å legge seg eller sove et par timer. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å sitte oppe, så får jeg heller sove litt på flyet 🙂 Nå skal vi ut å spise, og så ta noen øl før vi skal tilbake på hotellet for å pakke ferdig. Så trist å dra herfra, kunne gjerne blitt her resten av sommeren for min del, haha ♥♥ Håper dere har det fint og koser dere, kjære lesere 🙂 Vi snakkes fra Oslo i morgen!