Nattaa

Nå hopper jeg i seng…. Skulle jeg i alle fall ønske. Kom på at jeg må tegne ferdig en perspektivtegning som var lekse til i morgen….. Haha, kjipern. Etter skolen i morgen skal jeg være med Axel ♥♥♥ Savner han, skal bli så koselig! Kjipt å ikke møtes hver dag, men da blir det også mer spesielt når vi først er sammen. Merker også at vi har mye mer å snakke om/fortelle, det er jo bra 😀 Sov godt, snakkes i morgen. Vet ikke om jeg får blogget før i morgen kveld i og med at jeg sikkert skal være hos Axel hele dagen, men kan jo være det blir et lite innlegg på skolen. 

 

– ANDREA BADENDYCK

En fiiin dag

Heei!

I dag har vært en utrolig bra dag, merker jeg bare blir mer og mer fornøyd med Ullern for hver dag som går. MK er også den perfekte linjen for meg, halve dagen består jo av mediefag. Det er så digg! Da slipper jeg å være helt utslitt etter en kjedelig dag med bare fag som matte, naturfag, norsk osv. Mediafagene er kjempemorsomme, går utrolig fort og gir en perfekt avkobling fra studiefagene. Skole er ikke kjedelig lenger nå!

Også er det jo så utrolig mange herlige elever på Ullern, både på tvers av linjene og aldre. Trives veldig godt sosialt også, og vet det bare kommer til å bli bedre. Gleder meg masse til den første revyfesten, den er om ca 3 uker. En liten stund, men vi jentene har allerede begynt å titte/planlegge. Temaet er RAVE og vi skal ha helt crazy looks. Masse neonfarger, selvlysende klær og tilbehør, syke løsvipper osv, blir så sykt gøy!!I dag hadde vi forresten litt fadderleker, som bestod av at førstissene måtte gjøre en del kleine ting:

Her er en av lekene. Tre jenter ligger på bakken med en banan i munnen, med en gutt hver som skal fortest mulig spise bananen fra munnen hennes i mens han gjør push ups… Haha!!

Noen faddere som hadde lyst til å komme på bloggen:

Haha, sweet!!:)

Etter skolen var jeg med to herlige jenter fra studiespess, Helene og Ida. Vi kikket rundt et par timer, spiste litt og koste oss skikkelig. Sykt at vi nettop har blitt kjent, føles ut som jeg har kjent de lenge allerede….

Glad i dere jenter ♥♥

 

– ANDREA BADENDYCK

MK IS COOOL

Haha, scary!! MK is tha shit ♥♥♥♥ Nå fikk dere en liten skikk på mine überfete classmates!!

 

– ANDREA BADENDYCK

Outfit

Overdel fra Saint Tropez // Bukse fra Acne // Støvler fra Hunter

Like?

 

– ANDREA BADENDYCK

 

 

FLINK

Hola chicas!

Nå ble jeg akkurat ferdig med sminkevideo, tenkte det var like greit å ta det etter at jeg dusjet, i og med at jeg måtte sminke meg til outfit senere uansett. Skal prøve å redigere den ferdig før jeg tar kvelden, den kommer tidligst i morgen :):) Snakkes snaaart.

 

– ANDREA BADENDYCK

CONVERSE

Heihei!

Tusen takk for alle fine, støttende kommentarer på forrige innlegg. Dere er jo bare så herlige da ♥♥ Veldig glad i alle sammen! I dag hadde jeg kun en samtale med kontaktlæreren i 20 min, og fikk dra hjem etter det. Utrolig deilig! Var selvfølgelig så heldig at jeg er øverst på klasselisten, så mens mange andre startet 12 og utover, startet jeg selvfølgelig 8.15. Haha, jaja… Synes det var utrolig bra at vi slapp å være på skolen etter samtalen, så jeg lagde ingen avtaler, bestemte meg for at i dag blir en bloggdag. Jeg skal ferdiglage en del innlegg, slik at jeg kan poste de når jeg har dårlig tid, så det alltid blir oppdateringer. Kanskje jeg også rekker å lage en videoblogg, vi får se :)! Følg med i kveld også, da kommer outfit. Men jeg tenkte å vise dere dagens lille innkjøp, nemlig disse fiiiine Conversene:

Har sett på disse lenge, den beige fargen er ny i høst! Synes den er såå fin 🙂

Nå skal jeg koke meg litt nudler, er sulten, haha. Vi snakkes søtnoser!

 

– ANDREA BADENDYCK

TRAVELT

Hei!

Sykt hvor mange slemme og negative kommentarer som har kommet inn de siste dagene. “Bloggen din suger, du blogger aldri, du fjortjener ikke plassen din, du er så kjedelig” blablabla. Seriøst, det virker som at noen av dere tror jeg prøver å være slem mot dere ved å ikke blogge. Blogg er (var) en hobby, det er min blogg, jeg velger å blogge når det passer meg og jeg tvinger ingen til å stikke innom. Nå på vgs har jeg mye lenger dager enn ungdomsskolen, hele 15 timer mer i uken (!!!). Jeg drar hjemmefra 7.15  og slutter 15.40 og 16.10 hver eneste dag, og reiseveien hjem tar ca 45 min- 1 t. Jeg har mange venner jeg vil holde kontakten med, en kjæreste, jeg trener flere ganger i uken, jeg har masse lekser og innleveringer og jeg har da denne bloggen hvor mange av dere forventer 2-3 innlegg om dagen. Jeg er inget supermenneske, jeg klarer virkelig ikke alt det her med så lite tid. 

Det hjelper ikke å klage, det er faktisk grunner til at jeg ikke har blogget, ikke at jeg er LAT. Negative kommentarer gjør det bare demotiverende for meg å lage et innlegg, når klokken er over 22.00 og jeg egentlig bare vil legge meg til sengs og sove. Bare i dag har jeg fått minst 15 klagekommentarer, vet dere hvorfor jeg ikke har blogget? Jeg hadde en lang dag på skolen, var hjemme 17.00. Da hadde jeg en halvtime på meg til å spise, pakke, til jeg dro på Elixia. Der var jeg i tre timer, og kom hjem nå for en halvtime siden. Bare vær så snill å fortså meg litt, jeg skriver ikke det her for å kjefte på noen, men bare så dere er klar over hvor travelt jeg har det. Jeg gjør det ikke for å være slem eller fordi jeg ikke gidder!

Fra Elixia isted, måtte bole litt vet dere!!

Jeg har blogget i tre år nå, det som kommer til å hjelpe meg å ville fortsette er positive og støttende kommentarer (som de aller fleste av dere er veldig flinke på). Stadig kjefting, drittsnakk og klager kan faktisk få motsatt effekt enn det dere ønsker, nemlig at jeg legger ned bloggingen. Som sagt, ikke meningen å kjefte på dere, men jeg håper dere fortstår min situasjon litt bedre etter dette innlegget ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Hodejegerne

Hei!

Nå er jeg hjemme fra Hodejegerne, og jeg synes den var utrolig bra! Veldig proff og utrolig spennende, helt klart en av de beste norske filmene. Dere burde se den :)!

 

Etter kinoen var vi på Macdonalds fordi det var lenge til bussen min gikk. Vi kjøpte oss en Mac flurry med oreo og bare snakket egentlig. 

Jeg har verdens fineste kjæreste! Blir mer forelsket for hver dag som går, håper virkelig at vi kan holde sammen for alltid ♥♥

 

– ANDREA BADENDYCK

Kino

Hey! Nå er jeg på vei til nationaltheatret for å møte kjæresten og se hodejegerne på kino. Sorry for null bloggings, men har ikke vært hjemme siden forrige innlegg, haha!! Men nå er maccen hentet og ligger å venter på meg i sengen. Gleder meg til å kunne blogge som før, lage videoblogger og ikke minst bruke photobooth 🙂

Forresten, anngående forrige innlegg. De aller fleste synes jeg burde beholde fargen min, men jeg klarer virkelig desverre ikke å like den selv. Føler meg stygg hver eneste dag, så det blir brunt igjen til uken! 🙂

– ANDREA BADENDYCK

God morgen!

Hei! Våknet i armene til min kjære i dag, kooselig ♥ Har fått flere spørsmål om “hvorfor vi aldri er sammen lenger”, men det er vi. Bare blogger ikke alltid om det. Senere i kveld skal vi på Kino eller spise ute, gleder meg til det! Forresten, jeg er sykt usikker på håret mitt. Synes kanskje det er litt for varm farge om jeg skal la det holde seg så lyst, så vurderer å gå på lillashampo og se om jeg blir mer fornøyd. Kan også være jeg farger det brunt igjen, hater å være usikker. Får sjokk hver gang jeg ser meg i speilet…..

Hva synes dere jeg skal gjøre?

 

– ANDREA BADENDYCK