Too bad

Hallo!

Jeg ble igrunn ganske sjokkert over alle de negative komentarene til videobloggen. Som dere vet har jo jeg mye å gjøre og blogger ikke så ofte lenger. I går bestemte jeg meg for å svare på spørsmålsrunden, og brukte 7 timer tilsammen. Jeg hadde jo andre ting jeg kunne gjøre, men jeg valgte å prioritere bloggen. Grunnen til det, var fordi jeg trodde at det å svare på denne spørsmålsrunden ville glede dere og fordi jeg følte at jeg kanskje ikke hadde gitt dere så mye i det siste via bloggen. Men jeg tok tydeligvis feil, hittils har jeg fått 45 komentarer og jeg vil si at ca 95 % av disse var negative.

Folk mente at jeg hermet etter Voe, oppførte meg fake og "lkke var meg selv". Det med Voe, ja hun har utrolig bra videoblogger, jeg har jo blitt inspirert av henne. Men bare ved at jeg har en video med litt
"humor" i , hvorfor skal det gjøre meg til en Voe kopi? Jeg ville bare ikke ha en kjedelig videoblogg hvor jeg er helt alvorlig og svarer på spørsmålene uten et eneste flir om munnen.

Og jasså ja? Fake og ikke er meg selv? Jeg vil tørre å påstå at de fleste av dere som komenterer verken har møtt meg eller kjenner meg. De som kjenner meg, som familie og venner har jeg faktisk fått en haug med skryt av pga videobloggen i dag. Blant annet fikk jeg en melding av min far hvor det sto: "For en fin videoblogg, du var utrolig søt der jenta mi!". Dere vet ikke hvordan jeg "egentlig er", for hvis dere hadde vist det hadde ikke de komentarene om det vært der. Jeg var helt meg selv, og prøvde virkelig ikke å late som om jeg var noen annen enn den jeg egentlig er. Dere har ingen rett til å si at jeg ikke var meg selv!

Ikke nok med det, men mange av dere som skrev "dritt" turte jo ikke engang å skrive deres egene navn. Hvordan kan dere påstå at jeg ikke er meg selv, når noen av dere ikke engang tørr å stå for meningene deres?

Så ble igrunn ganske skuffet, jeg hadde forventet en helt annen reaksjon enn dette. Siden så mange har mast utrolig lenge nå om videobloggen trodde jeg at dette ville glede dere. Jeg gjorde det KUN for deres skyld.

Men nå kjenner jeg meg lei, jeg er lei av blogging. Jeg har egentlig ikke hatt så mye blogglyst i det siste, men har stått på pga av dere lesere. Men dette gjorde at den lille gnisten jeg har hatt igjen av blogglyst, har forsvunnet helt.

Så derfor vil jeg egentlig bare takke for meg, for alle fine komentarer jeg har fått i løpet av denne laaaange perioden. Dere har gitt meg mye hjelp når jeg har trengt det og virkelig gitt meg utrolig mange herlige komentarer. Beklager hvis noen syntes dette er veldig dumt, men jeg må nesten gjøre som jeg selv føler akuratt nå.

– ANDREA BADENDYCK

Svar fra spørsmålsrunden (video)

Hallo!

Nå er endelig videoen ferdig, etter mange timers forbredelser. Håper dere blir fornøyde ♥

Hva syntes du?
– ANDREA BADENDYCK

Endelig har jeg laget videoen

Heiheihei!

Nå føler jeg meg skikkelig flink som sier dette, er endelig ferdig med å filme spørsmålsrunde videoen!
Det eneste jeg skal gjøre nå er å legge sammen alle klippene til en video og redigere den ferdig. Også må den lastes inn på Youtube. Hvor lang tid dette vil ta, det aner jeg ikke – men den er her i allefal i løpet av dagen.

Ny genser fra Cubus!
Nå er det videoredigering for fullt her, blogges ♥
– ANDREA BADENDYCK

My weekend

Hallo!

Jeg har ikke fått blogget fredag eller lørdag, så derfor legger jeg ut bildene fra disse dagene nå. Helgen har vært utrolig koselig, det startet med at jeg og Henriette skulle fikse oss sammen til bursdag:


Her var fredagens outfit, alt fra London på begge to!

Når vi hadde fikset oss, ble vi kjørt til Linnea. Her er bursdagsbarnet:

Sweet!


Hehehehe, nice Johanne!!

Til middag spiste vi Tapas, det var utrolig godt:

Senere på kvelden så vi på skrekkfilm og bare koste oss. Vi hadde egentlig tenkt til å ta spiritisme, men nesten ingen turte så vi bestemte oss for å gjøre det en annen gang. Jeg har skikkelig lyst!


Dette bildet likte jeg! Hanna og Hanna <3

Etter bursdagen overnattet jeg hos søte Julie, og på vei hjem så trynte jeg skikkelig på asfalten og fikk DET såret. Det var skikkelig ekkelt, og blodet bare rant og rant. Jeg har nesten ikke sovet de to siste nettene, siden det svir sånn hvis beinet beveger seg.

På Lørdagen dro vi hjem til Fanny, der skulle flere av vennene våre komme. Vi koste oss masse!
Først spiste vi pasta med kylling og pesto:


Julie, Fanny, Zoe, Meg og Yvonne ♥ Søte jentar!


Hannaaa ♥

Fler som har hatt en koselig helg?

– ANDREA BADENDYCK

Best buys

Siden så mange har spurt, så legger jeg ut mine beste innkjøp fra London:


Ja, som sagt. ALT ER FRA LONDON!!

Favoritt butikken er River Island! Der er den grå jakken, den grønne jakken, Den blusen jeg har på headeren, og den kremhvite cardiganen kjøpt. 
Noe du likte?
– ANDREA BADENDYCK

Siden dere lurte!

Hallo!!

Det var mange som spurte om hvor klærne mine var fra på det innlegget hvor jeg hadde photoshoot med Bjørnis. Den dagen tok jeg faktisk et outfit bilde, bare rakk aldri å legge det ut. Derfor legger jeg det ut nå:


Skinnjakke fra Primark

Bluse og cardigan fra River Island
Bukse fra River Island
Veske fra Cubus
Hva syntes du?

Og forresten, noen har spurt og NEI jeg og Bjørn Erik er ikke kjærester. Han er bestevennen min! Jeg er fortsatt sammen med Axel ♥
– ANDREA BADENDYCK

Bjørnis + meg = iskaffe

Hehehe, for en overskrift!

Her er noen bilder fra i går:


Haha, her har dere min barnslige side, gitt! Lillesøsteren til Bjørn-Erik sine lekebriller måtte vi jo bare prøve ut..

Bjørn-Erik lager virkelig verdens beste iskaffe, kanskje til og med bedre enn det frappuchinoén fra Starbucks! Jeg blir nesten flau av å sammenligne den med den iskaffen jeg alltid har laget.. Bjørn-Erik sin er heaven!


Ååå, frister ♥

OPPSKRIFT 
Det du trenger er:
Litt vann
Oboypulver
Vaniljesaus (ikke helt nødvendig)
Kaffepulver
Isbiter
Melk
Fløte
1. Kok opp litt vann, hell litt pulver ned i glasset ditt og fyll på en liten skvett med det varme vannet så det blander seg.
2. Nå tar du i 3 spiseskjeer med Oboypulver (du kan også bruke sjokoladesaus)
3: Deretter Tar du oppi halvparten melk og resten av glasset fyller du med fløte.
4. Nå tar du oppi ca 3 spiseskjeer sukker.
5. Og så rister du i ca 20 sekunder(derfor må du lage iskaffen i noe med lokk). Når du har ristet vil fløten bli mer kremete, noe som fører til at selve iskaffen blir tykkere. 
6. Siste tingen du gjør nå er å ta oppi et par isbiter, også venter du noen minutter. Da er den herlige drikken kald og klar for å drikkes.
Håper mange prøver ut dette, dere vil ikke angre! Si gjerne i fra til meg hva dere syntes. Og husk at denne drikken er ganske usunn, så ikke la dette bli noe du gjør til hverdags.
Fler som elsker iskaffe?
– ANDREA BADENDYCK

Heyheyhey

Hallo!

Nå har det blitt lite blogging i det siste, derfor har jeg bestemt meg for å ikke ha noen avtaler i dag. Jeg har skikkelig mye å blogge om nå, har bare ikke hatt tid. Så jeg tror dere kan regne med rundt 4-5 innlegg i dag!

Men nå drar jeg på skolen, blogges så fort jeg er hjemme igjen.

Hva syntes dere forresten om det nye designet? Syntes det forrige ble litt mørkt!
Tusentakk til deg som sendte meg den bakrunnen, kjempefin! <3

– ANDREA BADENDYCK

Having fun

Hallo!

Konf. turen var utrolig morsom, og gikk ganske fort. Jeg legger ut bilder i morgen!
I dag har jeg vært hos Bjørn-Erik og drukket verdens beste iskaffe, jeg lover at den er 1000 ganger bedre enn den jeg har vist dere. Skal helt klart gi dere oppskriften etterhvert, den er himmelsk. Vi spiste også pizza, og hadde en liten photoshoot.. Her har dere bilder:

Hva syntes dere om bildane?

Nu fyker jeg i seng etter en spennende episode av Paradise.. hoho!
– ANDREA BADENDYCK