Godt nytt år!

Hey!

Nå er vi hos Julie og har hatt jentemiddag. Taxien kommer om 10 min, da skal vi kose oss hos Tuva. Snakkes i kveld, skal ta bilder ♥ Godt nytt år, verdens beste lesere! Kos dere masse i kveld.

– ANDREA BADENDYCK

Ukens spørsmål

Hey!

Jeg vet hvor irriterende det er med bloggere som ALDRI svarer leserne sine, akkurat som om de ikke leser kommentarene eller bryr seg. Derfor har jeg noe som heter ukens spørsmål, hvor jeg prøver å få svart på spørsmål fra dere hver uke. Lovte dere å svare i dag, så her er svarene:

Hvor kommer den lyselilla kosedressen din fra? – Den er fra Risøe.

Bor du i leilighet eller hus? – Hus.

Tjener du penger på bloggen nå som du har fått litt reklame? – Hehe, nei. Fortsatt ikke 🙂

Funnet ut hvilken linje du skal søke på neste år? Er veldig sikker på allmenn på handels, men har litt lyst på media på Elvebakken også… Tips meg gjerne!

Hvor kjøpte du jakken din? – Svean, på paleet.

Bruker du selvbruning eller tar du sol? – Tok sol 3 ganger før juleballet, men nå er det bare selvbruning en gang i blant. Bruker Saint tropez sin, som er kåret til verdens beste. Forguder den!

Bor søsteren din sammen med dere, og hvor gammel er hun? – Ja, det gjør hun. Hun er 18, akkurat som broren min. De er tvillinger!

Hvor vil du bo når du blir stor? – Hmm, vet ikke helt! Enten et hyggelig sted i Oslo, eller kanskje utlandet? USA? Hvem vet?

Spilte Yvonne “Akaya” i jul i svingen? – Hehe, jaa! Morsomt at så mange kjente henne igjen..

Hva fikk du til jul? – Klær, penger, smykker, parfyme, kremer osv osv, + 6 dagers Londontur i vinterferien. Yey!

Hvilke  strls har du i blusen fra Axel? – Small.

Hvor får man kjøpt merket Juicy coture? – Hmm, du kan i allefal kjøpe kosedressene på Svean på Paleet.

Jeg synes jeg så Fanny i Stavanger i dag, kan det stemme? – Hehe, oh yes!

Kan du lage en sminkevideo? – Har laget 4 stykker tror jeg, den forrige var ikke så lenge siden. Søk på “puusn07” på youtube.

Skulle ikke du blogge 3 ganger hver dag når du fikk Macbook pro? – Sa jeg skulle prøve å blogge 2-3 ganger hver dag, og det prøver jeg selvfølgelig på.

Leser du alle kommentarene dine? – Ja, og jeg er ikke den eneste. Det gjør også pappa + maaange av vennene mine, haha!

Hvor er genseren fra “pepperkakebakingen” fra? – Raplh Lauren, kjøpte den i Barcelona i sommer.

Gidder du å lage et innlegg der du forteller litt om kameraet ditt? – Hmm, er ikke så mye å fortelle. Kan faktisk ikke så mye om det! Bruker Canon eos 500 d, som er et speilreflekskamera. Den har også film, noe som er veldig bra. Tar utrolig bra bilder, og koster vel rundt 5000 kr i butikkene nå.

Har du egentlig krøller eller rett hår? – Har litt blanding, bølger..

Hvordan rase er hunden din? – West highland white terrier, supersøte!

Kan du lage et innlegg om deg og Axel? – Ja, vet dere har spurt lenge.. Men har jo INGEN bilder på den nye pcén, så da må jeg først overføre fra den andre osv. Litt stress 🙂 Men skal få gjort det en dag jeg har tid!

Hva redigerer du bildene dine i? – iPhoto, og noen ganger gimp om jeg gidder.

Hva bruker du av kremer/sminke på huden din? – Ingen kremer, utenom selvbruning fra Saint tropez noen ganger. Men i det siste har jeg bare brukt mineralfundation og solpudder fra Id Bare minerales + rouge fra Isdora.

Er du helt Norsk? – Jeg er 75% norsk og 25% svensk. Thats it!

Hvilken klasse går du i? – 10. klasse.

Hva bruker du til å få så ren hud? – Bruker virkelig ingen renseprodukter/kremer på huden min, så er vel bare heldig. Oppstår en kvise noen ganger, men da bruker jeg “Basiron”, som er veldig bra på å fjerne kviser.

 

– ANDREA BADENDYCK

Wedges

Hey!

I dag har jeg vært i byen med supersøte Gine (som ikke ville bli tatt bilde av):

Verdens DIGGESTE (og sikkert mest usunne) iskaffe! Elsker denne, virkelig helt fantastisk. Kan kjøpes på Oslo city i 1 etage for 32 kr forresten 🙂

Etter å ha tittet litt i byen med Gine, tok jeg trikken til verdens beste kjæreste. Han fikk need for speed (bilspill) + giga flatskjerm til jul, så vi har vel for det meste gamet i dag. Dødsgøy, elsker bilspill! Fikk lov av Axel å designe den bilen vi skulle kjøre, da ble den seende slik ut:

Hahahah.. Oh yeah!! Regner med at dette er Axel´s nye favorittbil nå altså…

I byen kjøpte jeg noe jeg har hatt lyst på lenge nå, wedges:

Elsker de! Sykt kule til sorte/mørke jeans. Vet det er mange som IKKE synes dette er fint, men hver sin smak. Jeg digger de ♥ Fra Din sko, for 599 kr.

Det var en som skrev at jeg aldri svarer på spørsmål, det er fordi jeg har pleid å samle de opp etter en uke. Men vet det har tatt litt lenger tid nå, så legger ut masse svar i morgen tidlig. Sov godt søte lesere 🙂

 

– ANDREA BADENDYCK

Hejdå

Hey!

Nå ligger jeg godt plantet i sengen, men ble tvunget til å våkne. Det var straffen fordi mamma hadde “catchet” meg våken, på maccen, 4 om natten.. whoops?! I dag skal jeg møte Gine i byen, titte litt i butikker og sikkert sette oss ned et sted. Blir veldig koselig, lenge siden jeg har sett henne! Etter det skal jeg muligens overnatte hos Fanny, og apropo Fanny: JA, både hun og Bjørn Erik har familie i Sandnes, så det var de dere så på Kvadrat. Snakkes senere i dag, nå skal jeg snart dra.

PS: Ikke start å spill Monsterworld alikevell, man blir helt seriøst avhengig. Veldig skummelt! Har kommet helt til level 38 nå, og blir bare mer og mer addicted etter hver level. Det er det første jeg sjekker når jeg åpner maccen, og jeg gjør det hele tiden.. Har til og med på stoppeklokke for når jeg vet at plantene er ferdige å vokse. HERREGUD!! Lol.

Bluse fra Bikbok 🙂

 

Hva skal dere i dag?

 

-ANDREA BADENDYCK

Innkjøp fra Veromoda

Hei!

Haha, det er så sykt typisk hvis noen spør hvor klærne er fra selvom jeg har det som overskrift. Da sier jeg bare, les en gang til! Alt jeg handlet i dag var fra Vero Moda, siden jeg hadde et gavekort der. Ble veldig fornøyd med dagens innkjøp, her er det:

Fine neglelakker i fargene: Nougat, All nude, Tuxedo black ♥

Skjorte:

Cardigan:

Bluse:

Hva synes dere om dagens innkjøp?

 

– ANDREA BADENDYCK

Bursdagsjente

Hei!

I dag har jeg vært på Fridays for å feire Maria´s bursdag. Min herlige bestevenn er 16 år i dag, og jeg synes hun fortjener mange gratulasjoner. Maria er en sinnsykt koselig, sprudlende og morsom jente! Vi har hatt de lengste samtalene noensinne, og de morsomste stundene har vi også delt. Hun har alltid vært der for meg, og hun er en veldig god venn. Sykt hvor like vi er.. Har aldri kjedet meg med Maria. Ønsker deg alt godt vennen, jeg er superglad i deg. Gratulerer så mye med dagen ♥

Her er bilder fra Fridays:

Pene bursdagsjenta!

Uuu, meg og Marias BOYFRIEND.

Juliee ♥

Kjøpte litt i byen isted, viser dere det senere i kveld. Snakkes!

 

– ANDREA BADENDYCK

Thoughts

Hei!

Det værste som finnes er en dag hvor man bare ligger hjemme, kjeder seg, spiser godteri og er på pcén. Ikke missforstå, slike dager kan være digge om man har hatt en slitsom uke, men ikke så digg når man helst vil finne på noe gøy! Man føler seg som verdens største slask, og når klokken er blitt mye- som at hele dagen er bortkastet. I dag har vært en litt sånn dag, selvom jeg skal på filmkveld etterpå. Men siden de jeg skal være med er så treige, ligger jeg da her, med maccen på fanget, pepperkakeboksen ved siden av meg, julebrus på bordet- og føler meg som en slask. Kjeder meg faktisk, haha.. har ligget i sengen siden klokken var 2! Å gud, fem timer.. Ja, da er det ikke rart jeg kjeder meg.

Når jeg kjeder meg tenker jeg også på mat og godteri, hele tiden! Om jeg hadde ligget hjemme som dette hver eneste dag, skal jeg love dere jeg hadde vært minst 3 ganger større. Heldigvis gjør jeg så mye hele tiden at jeg ikke rekker å spise, haha.. tror det er slik jeg holder meg slank. For trening? Nei…. det gidder jeg ikke.

Det var da dagens lille tankegang som jeg deler med dere, så her er to “Jeg kjeder meg bilder”:

JA, jeg har en plakat av en liten søt hund i samme rase som min på rommet.. Ikke mobb meg 🙁

 

– ANDREA BADENDYCK

WOW

Hei!

Nettop våknet, for 5 min siden.. Jeg sjekket kommentarene mine, og da kom det inn en jente som sa hun hadde tegnet meg digitalt. Jeg ble litt nyskjerrig, og måtte jo titte innom! Fikk supersjokk, hun er jo helt sykt flink.

Sjekk det ut:

Wow, for et talent! Utrolig gøy å se seg selv “tegnet”, faktisk første gangen. Tusen takk til Ida Våg, du er utrolig flink. Her er bloggen hennes!

Hva synes du?

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagen i dag

Hey!

I dag har jeg vært i byen med Axel, shoppet litt, sett “Kongen av Bastøy” på kino med Axel og hans hyggelige familie og deretter sett en til film hos Axel før jeg ble hentet. Kongen av Bastøy var en veldig bra, og sterk film. Anbefaler alle å se den! Alt i alt, en veldig koselig dag ♥

Det er en del romjul salg i Oslo nå, så anbefaler alle som bor her til å ta en titt i butikker! Selv kommer jeg til å handle en del de neste dagene.. Fikk ikke kjøpt så mye i dag, i og med at Axel er en gutt og ikke en shoppinglover, men her er det jeg kjøpte:

Rosa/rød genser fra Bikbok.

Og øredobber fra Accessorize!

Noen bilder fra før kinoen startet:

Handsome! ♥

Snakkes i morgen, tenkte å lage en videoblogg hvor jeg svarer på “Ukens spørsmål” istedet for skriftlig. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer i det siste, tar det veldig til meg. Dere er herlige!

 

– ANDREA BADENDYCK