Saras nøkkel

Leste denne på bare noen dager i Spania, virkelig en bok å anbefale! Det er en bestselger over hele verden, og det kan jeg godt skjønne etter å ha lest boken. Utrolig spennende, trist, vakker og full av følelser! Det handler om en jødisk jente som het Sara under 2.verdenskrig, hun og familien blir kastet ut av huset sitt av det franske politiet for å bli sendt i døden. Hun vet ingenting om dette og gjemmer derfor lillebroren i et hemmelig skap, i troen om at hun veldig snart skulle komme tilbake å låse han ut. Timer blir til døgn, og Saras fortvilelse øker…. 

Noen anbefalinger til meg? 


– ANDREA BADENDYCK

Verdens beste hårkur

Denne hårkuren/håroljen fant jeg da jeg var på favoritt hårprodukt-siden min, blush.no. Sjekket ut topplisten over mest solgte produkter, og ble nyskjerrig når jeg så den lå på første plass. Vet også at mange av vennene mine bruker den og hadde hørt mye bra. Måtte bare bestilles, og ja, den er helt utrolig bra! Man påfører kun ca tre dråper i hånden, og kan enten påføre i tørt eller vått hår. Hjelper utrolig mye mot feks slitte tupper. I og med at det kun er et par dråper om gangen, er den også veldig drøy i bruk. Virkelig et fantastisk produkt, håret blir silkemykt og kuren lukter helt utrolig godt ♥ Den er veldig oljette, noe som er grunnen til at du skal ta så lite av gangen! Om du tar i en hel håndfull (som jeg klarte å gjøre første gangen siden jeg ikke leste brusanvisningen…), kommer håret ditt til å se kjempe fett/oljette ut, så det anbefales IKKE 🙂 Haha. Dere finner den på blush.no, søk på biosilk therapy i søkefeltet. Den er satt ned fra 299 kr til 189 kr, så det er jo bra! Den kan også brukes som beskyttelse før retting/krølling av hår.

Fler som bruker / har prøvd denne?

 

– ANDREA BADENDYCK

Min flaks igjen x10000

Jepp, dere leser riktig, maccen min er ødelagt. Den ble jo først ødelagt, så etter to uker på reprasjon, var den endelig fikset. Jeg var heeelt klar for å få blogget igjen, og i det heletatt ha min egen pc, men neida… Først klikker den hvert minutt, så jeg må skru den av og på HELE tiden. Dagen etter står det “Intet nettverkskort installert”, noe som bare var tull, maccen var helt dust. Så siden jeg ikke fikk internett bare lot jeg den ligge, og så gikk den ut på strøm. Tok den i laderen, men neida, den var DØD..Min flaks eller hva? Har ikke hatt pc siden starten av Juni nå. Den ble igjen sendt på reprasjon i går, så da får jeg den  forhåpentligvis tilbake igjen om to ukers tid. Hvis den ikke blir helt bra igjen denne gangen, må jeg kjøpe en ny. Er så LEI!!!

Får masse klager om dårlig blogging, men det er ikke min skyld. JEG HAR IKKE PC! Når jeg får blogget, låner jeg søsteren min sin, men det kan jeg ikke hele tiden. Så vær så snill ikke klag, jeg hadde blogget masse om jeg hadde hatt mulighet 🙂 Nå er jeg hos Elena etter å ha hatt en koselig kveld med hun og Fanny. Fanny dro nå, og jeg og Elena skal legge oss straks. Wohoo, interessant!! Sov godt da ♥

Søta

Love uu ♥


– ANDREA BADENDYCK

At Mc Donalds

Heyho! Akkurat nå sitter jeg på MC Donalds for å ta en liten is med Madicken. Vi venter sammen på bussen hennes, når hun har tatt den, tar jeg trikken til Axel! 🙂 Tenker vi leier en film ellernoe, blir koselig.

Nytt skjerf fra Malene Birger :):) Dere får se bedre bilde i morgen ellernoe. Har vært en kjempehyggelig dag med søsteren min, koselig å være med henne etter to uker på ferie. Ha en fin kveld da dere!

– ANDREA BADENDYCK

Stikker til byen

Nå skal jeg og sis til byen for å titte litt i butikker og egentlig bare kose oss! Været er jo også helt nydelig her i Oslo, så da er det dumt å sitte inne 🙂 Etterpå skal jeg til kjæresten og overnatte, en natt alene ble for hardt… Hehehe, neida.

 

– ANDREA BADENDYCK

Sommersalg hos Coverbrands

Vi må vel utnytte at en av Norges største kosmetikksider har sommersalg?! De har nå utrolige priser (20-70%) på merker som Smashbox, Dermalogica, Glominerales, The balm og masse mer. Både favoritt highlighteren min OG øyenskyggepaletten er på 25%:

Highlighteren gir den perfekte glød og er virkelig drøy i bruk! Her er direkte link ♥

Øyeskyggepaletten fra The balm er kåret til å være verdens beste! Utrolig fine farger, god kvalitet og holder lenge. Her er direkte link ♥

De har også den fantastiske Ogloss på 40%!!:

Denne lipglossen er gjennomsiktig, men så fort den treffer leppene dine forvandler den på et magisk vis leppene dine til en perfekt rosafarge! Også utrolig deilig å ha på. Dere ser resultatet på bildet 🙂 Direkte link her ♥

Det var bare noen eksempler fra meg, utrolig mye annet de også har salg på. Lurt å spare litt penger når det er såpass dyre produkter. Sommersalget avsluttes 31.07, så det er ikke så lenge igjen… Dere finner sommersalget her!!

Annonse

 

– ANDREA BADENDYCK

Palma del 1

Indisk ♥♥♥

Aqualand!

Haha, bare tull.. Ser skikkelig skummelt ut, men det var ikke rett ned 🙂 🙂

Axel og da!!!

Såå fornøyd med dette bildet, var det ikke vakkert?

♥♥♥

Elsker deg!

Del 2 kommer i morgen ellernoe slikt, tok ca 2000 bilder, haha! Sov godt ♥

 

– ANDREA BADENDYCK