HEI, STUDENTLIVET!

Hei fine dere ♥

Jeg har nevnt til dere at jeg skulle begynne å studere etter sommeren, og nå er det på tide å fortelle litt om det! Jeg har vært litt frem og tilbake på hva jeg egentlig vil studere, som de fleste andre.. Det er ikke så lett å vite hva man vil, og vi alle er jo redd for å velge feil. Det har vel stått mest mellom sykepleie og markedsføring i hodet mitt, og til slutt bestemte jeg meg for sistnevnte. Grunnen til det er vel egentlig at jeg føler det er veldig “meg”, og jeg har jo opparbeidet meg en ganske unik erfaring innen området allerede. Jeg opprettet jo bloggen min da jeg var 13 år og har levd av sosiale medier siden jeg var 15, så jeg vil si jeg har lært sinnsykt mye og ikke minst har fått veldig mange kontakter som kan være nyttige å ha i fremtiden. Med både utdanning på papiret + min bakgrunn tror jeg absolutt jeg har en lys fremtid i vente karrieremessig! Og det er veldig gøy og motiverende. Jeg tror også fagene vil passe meg veldig godt, og føler jeg er skikkelig interessert i nettopp det jeg skal studere. Linjen jeg skal gå heter “markedsføring og merkevareledelse” på Høyskolen Kristiania i Oslo, og det er en bachelorgrad. Man kan selvfølgelig bygge på med en master etterpå, og det er det mye mulig jeg gjør. Vi får se hvor jeg er, og hva jeg vil om 3 år!

Fadderuken begynte på mandag, og hittil har det gått skikkelig bra. Blitt kjent med en haug av nye mennesker, og prøver å bli med på det meste. Jeg kjente ingen, og innrømmer at jeg gruet meg litt første skoledag- men herregud, vi er så mange som er i samme bås. De fleste kjenner få eller ingen, og alle vil jo få seg nye venner og bli kjent. Så det er skikkelig hyggelig! Jeg er kjempespent på de neste ukene, og gleder meg SÅ mye til å starte studentlivet. Jeg trengte virkelig noe nytt å bryne meg på nå, så jeg er supermotivert og glad- haha. Det blir en helt ny hverdag for meg fremover, og det blir så braaaaa!! ♥♥♥

Gleder meg til å fortelle dere mer fremover! Hvis noen skulle ha noen tips til meg er det bare å kjøre på med det, det er superhyggelig 🙂 Ellers ønsker jeg andre nye studenter masse lykke til!!