Outfit

Heihei!

Nå skal jeg egentlig legge meg, men siden jeg lovte å legge ut outfit måtte jeg jo holde det. Her er dagens outfit:


Bluse // Odd molly, Bukse // River Island, Støvler // Hunter

Hva synes du?

 

– ANDREA BADENDYCK

 

Mine vintersko

Heihei!

Jeg har fått noen spørsmål om mine vintersko, og derfor tenkte jeg å lage et innlegg om dette. Jeg har to par med Uggs, et i sort og et i farven chestnut. Jeg elsker å gå i Uggs, siden det er som å gå med behaglige og varme tøfler ute. Mamma skal til Australia til helgen og skal bli der i nesten to uker, og der skal hun kjøpe et til par til meg. Denne gangen vil jeg ha de høyeste i grå, som ser slik ut:


I år synes jeg at de høyeste er de fineste!

Her er mine “gamle” Uggs:

Liker veldig godt de “Baily button” Uggsene, som dere ser i brunt. De er under 1 år gamle, så derfor er de ikke blitt så rynkete enda. Mine sorte er ikke så altfor fine lenger etter sine 2 års nytte!!

Men Uggs er selvfølgelig ikke det eneste som er fint av vintersko eller sko i det heletatt!! Jeg skal jo til Praha om 1 uke og 4 dager, så der skal jeg kjøpe meg noen nye sko. De har nemmelig et eget shoppingsenter der med 6 etasjer(!!!) med KUN sko. Jeg vil kjøpe meg nye høyhelte “pensko”, støvletter og muligens noen sorte wegdes. Dere skal selvfølgelig få se disse skoene så fort de er kjøpt!!

Hvilke vintersko skal dere bruke i år?

Nå skal jeg ta noen outfitbilder, så vi snakkes snart!

– ANDREA BADENDYCK

Natta

Nå skal jeg hoppe i seng! Jeg vet jeg er flink, siden det er såpass tidlig. Men jeg er så utrolig trøtt om morgenen, så jeg prøver å få inn den vanen med å komme tidlig i seng. Okei, samma det….

Jeg er egentlig bare utrolig sliten etter en alt for krevende uke nå, og gleder meg til ferie. Orker ikke ta noen bilder av meg selv ellernoe slikt nå, så her får dere se noen supersøte bilder av hunden min jeg tok isted:

Aaaw, herlig! ♥

Forresten, jeg tenkte å svare på ukens leserspørsmål i morgen. Sååå noen forslag til hva det skal være?


– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

I dag dro jeg rett hjem etter skolen, og det føltes uvant.. Haha. Menmen, da fikk jeg jo selvfølgelig tid til å ta noen ordentlige outfitbilder!! Har akkurat fått meg stativ, så regner med at det blir fler av disse fremover. Etterpå skal jeg øve på matteprøven jeg har i morgen, noe jeg trenger.. Matte er så utrolig vanskelig nå! Her er dagens outfit:

Skjerf fra Gina Tricot // Bukse fra River island // Overdel fra Bikbok // Jakke fra River island

Hva synes du?

– ANDREA BADENDYCK

 

Some new buys

Hei!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også lese grundig til naturfagprøven. Her er noen ganske så nye innkjøp dere kan se imens:


Leppestift // Cubus // 89kr

Mascara // Cubus // 149kr


Hals // Bikbok // 149kr


Genser // Bikbok // 399kr

Hva synes du?

 

– ANDREA BADENDYCK

At bennys

Hei hei!

Nå er jeg hos Bjørn-Erik, og han ler hele tiden……… Uff, vi skulle lagd en videoblogg. Hahaha, men men. Etterpå skal jeg til Axel en liten tur, også hjem for å øve på naturfagsprøve. Her er noen bilder fra nå:


Ikke glem at Bjørn Erik har blogg da! Den kan dere finne HER

– ANDREA BADENDYCK

Boyfriend

Heihei!

Nå er jeg hjemme, klar for siste innspurt til tentamenøving. Vi har norkstentamen i morgen, og jeg regner med at det går bra. Vi får i allefal skrive på PC noe somn er første gang når det gjelder norsktentamen! Hvert semester har vi måttet slite ut vår kjære høyre hånd med først 4 siders kladd, også innføring. FORFERDEILIG!

Etter å ha vært hos Fanny, tok jeg turen til kjæresten min. Han drar på cruise rundt i Middelhavet på fredag, så derfor vil jeg gjerne få sett ham så mye som mulig. Menmen, her er noen bilder:


Hahaha, jeg er papariazzi….


Love you ♥

Snakkes i morgen, sov godt!

 

– ANDREA BADENDYCK

Hos Fanny!!!

Heihei!

Nå er jeg hos Fanny! Vi vurderte å lage en videoblogg, og satt derfor og plapret i 20 minutter på photobooth. Men SELVFØLGELIG så ble bare 50 sekunder lagret, så tusentakk til Fanny sin 3 år gamle mac. Haha.. men det var kanskje like greit? Den viste kanskje litt for mye hvor rare vi er.. Men vi lager kanskje en til med speilrefleksen om vi orker!!!

Menmen, vi har spist middag, og nå spiser vi vaniljeis med sjokoladesaus! Haha, standar. Menmen, her er to bilder faren til Fanny tok av oss:


Meg og Justin Bieber lover #1 ♥

Skal dere noe koselig i dag da?

– ANDREA BADENDYCK

Love it

Hei!

Nå skal jeg på skolen, men tenkte bare å poste et innlegg litt fort. Etter skolen skal jeg til Fanny, men jeg kommer til å blogge når jeg er der.

Jeg har fått noen spørsmål om øredobbene jeg brukte i helgen, og derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om de da. Jeg synes også de er utrolig fine, kjøpte de her for noen dager siden. Slik ser de ut:


De er fra Bikbok, og koster 99 kr!

– ANDREA BADENDYCK

Oppsumering

Heihei!

Haha, litt lol overskrift. Men den passer jo til innlegget sånn.. egentlig?

Nå ligger jeg i sengen, nydusjet med maccen på fanget. Veldig deilig i grunn! For en sjelden gangs skyld, skal jeg skrive litt i innlegget mitt. Jeg føler at nesten alle innleggene jeg legger ut bare er gjort på noen få minutter, i mitt aldeles store hastverk. Uff, jeg skal prøve å bli flinkere på å skrive litt mer. Bloggen min er jo nesten bare bilder!! Men men, som den fotografen jeg er må jo bloggen bestå litt av bilder og. Haha, okei nå ble jeg litt “skravlette” her.

Fortiden går alt ganske fint, litt drama her og der men det har vel nesten alle jenter på min alder i blant. Bloggere også!!!! Er så teit med bloggere som later som at de har det perfekte liv, for hvem har vel det? Jeg er akkurat som alle andre jenter på 15 år, det kan jeg love dere. Uansett! Jeg og Axel har det også veldig fint fortiden, vi krangler lite og er utrolig forelsket- Tenk det! Vi har vært sammen i snart 2 år og er fortsatt forelsket, det er unikt det. Men han er så herlig, at det egentlig ikke er rart ♥

Jeg gjør altfor mye, planlegger altfor mye og har altfor liten tid. Men denne uken skal jeg ikke planlegge så mye! Jeg har norsktentamen på tirsdag, naturfagsprøve på onsdag og dobbeltime matteprøve på torsdag. Ikke spør meg hvordan jeg skal komme meg levende ut av dette med en god karakter…. Haha, uff.. fml.

MEN, det er noe jeg virkelig gleder meg til! På fredag er det høstferie, og det skal bli så sinnsykt, utrolig, helt fantastisk deilig. Er så lei av 7 timers søvn hver natt og 6 timers skoledag. I høstferien skal jeg slappe av, kanskje hvis jeg er flink jobbe litt med skole, og ha med Tuva på hytta et par dager.

MEN, det jeg gleder meg mest til skal dere få høre nå. Gjett hva jeg skal den mandagen etter høstferien hvor alle dere skal trøtte og morgengrettne på skolen igjen? TIL PRAHA, TSJEKKIA!!!!!!!!! Wohooo, sitter å smiler for meg selv nå. Vi skal til Praha på klassetur, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig koselig! Det er også veldig billig der, så gjett om det blir shopping. Og som den lille ungen jeg er, teller jeg selvfølgelig ned dager! 15 igjen

Haha, nå skal jeg ikke pine dere med mer skravling. Sov godt dere ♥

– ANDREA BADENDYCK