GOD NYTTÅR!!!

Kjole fra Allsaints! Håper dere får en kjempefin kveld, nå drar vi til Elena etter å ha vorset litt her 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Som om jeg skulle sagt det selv!

 

Tusen takk for denne kommentaren, Madelen! Er så utrolig mange som lurer på hva jeg tenker når jeg kjøper så dyre vesker og mener mye negativt, og svaret på det kan dere egentlig se på kommentaren ovenfor. Akkuratt slik jeg tenker  Hadde en sum jeg skulle shoppe for i Paris og da istedet for å kjøpe massemasse klær fra kjedebutikker som til slutt ville tilsvart den samme summen, invisterer jeg heller i en unik designerveske med fantastisk kvalitet som jeg har for resten av livet + litt ved siden av. Vet at jeg blir så utrolig fort lei av vanlige klær og tilbehør, så det blir bortkastede penger for min del. Selvfølgelig, hver sin smak! Men det er mine penger og jeg bruker de som jeg vil. Jeg er dødsfornøyd og vet det var et klokt valg for min del, da er det vel det som teller?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens outfit

Heihei!

Aah, endelig hjemme. Deilig! Har hatt det fantastisk i Paris, FOR en by. Skal deffinitivt tilbake, og da blir jeg lenger enn nå. En helg går ALT for fort, men det sier vel seg selv. Paris har så mye å by på og er en kjempestor by, jeg gleder meg til å bli bedre kjent der og få sett mer. Ellers må jeg fortelle dere noe sykt rart, den nye vesken min skifter farge! Inne er den helt grå mens ute er den plutselig mintgrønn-ish?? Haha, veldig rart. Noen ganger er den begie også… Menmen, elsker den virkelig! Er så fornøyd, fiiiineste vesken. Liker at den er litt “røffere” enn den andre, litt mer ungdommelig om dere skjønner? Her er dagens med den nye vesken:

Haha, outfittet ble ganske så likt som i går, pakket med meg kun en genser og en bukse, så da ble det det samme! Genser som mamma har strikket (Dorthe Skappel genser) // Vest fra Zara // Jeans fra Acne // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

PERFECTION

Kjøpte meg verdens fineste veske fra Céline i går. Har jo elsket den svarte bare mer og mer siden den ble min, så kunne vel ikke la være å forelske meg i denne heller. Har lenge hatt lyst på en grå eller beige veske og denne er virkelig perfekt!

Om noen lurer er dette en annen modell enn den jeg har fra før, selvom de ligner i formen. Skinnet er også semsket, det er ikke skinnet på den sorte  Her er herligheten:

LYKKE, kan ikke beskrive hvor godt jeg liker den!<3<3<3 Tar outfitbilder med den etterpå så ser dere hvordan den er på! Men vi må sjekke ut av hotellet nå så får ikke blogget før jeg er hjemme i kveld. Flyet går sent så vi får endel ut av dagen i dag! Tror den går til litt shopping og om vi tar tid så tenkte vi å ta en tur til eiffeltårnet  Ha en fin dag!

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Dagens

Heihei!

I dag har vært en fantastisk dag, elsker Paris. Har fått shoppet litt og er utroooolig fornøyd med innkjøpene. Viser dere dem i morgen Ellers var det tidenes vær i dag! Strålende sol som varmet godt og skikkelig vår-temperatur. Aaaah, vil ikke tilbake til snø i Norge… Fikk tatt outfitbilder, gleder meg så mye til våren hvor jeg kan fortsette med outfitbilder som de under. På vinteren bor jeg jo i vinterjakke og uggs, ikke så veldig interessant, haha. Dagens:

Jakke fra Karen Millen // Skjerf fra LV // Genser strikket av mamma (Dorte skappel genser) // Jeans fra Acne // Sko fra Chanel // Veske fra Céline

Like?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

To innkjøp

Neglelakker, sjokoladepudder fra Too faced og pudder og kost fra Bare Minerals. Alt kjøpt på Sephora 

Mitt første Chanel kjøp!

Så disse skoene på The Blonde Salad sin blogg og synes de var såå fine. Minner litt om TOMS egentlig! Fant de helt tilfeldig på Chanelbutikken her i Paris og valgte gult fordi det kommer til å bli superfint til solbrune ben i sommer 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Pariiiiiis

Heihei!

Flyet til Paris gikk klokken halv 7 på morningen så måtte stå opp dødstidlig. Fikk bare sovet en time så var helt zombie i dag! Men flyturen gikk fint og hotellet var dødsfint og sentralt, bor i Operaområdet. I dag har vi spist god mat, vært på Galerie La fayette, gått i Champ Elysees + en sidegate med alle luksusbutikkene som jeg ikke husker hva heter akkuratt nå. Synes Paris er fantastisk, shoppingen er heller ikke dårlig! Er også veldig deilig vær her, 12 grader Eneste jeg ikke liker er at franskmennene er ELENDIGE i engelsk, spesielt taxisjåfører, mange av dem kan ikke engelsk en gang. Noen bilder fra i dag:

Hotellet

Meg og sis foran en fontene

Gigaaantisk Chanel butikk

Noen som forresten vet om det finnes Allsaints her i Paris? Finner ingenting om det på nettet så ser kanskje ikke så lyst ut.. Vi snakkes i morgen, da er det shopping igjen! Butikkene er desverre stengt på søndag så vi må få kjøpt alt vi skal ha i morgen

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Romjulssalg!

Nå har Coverbrands et stort romjulssalg med 20-70% på masse produkter! Her er noen favoritter på salg som jeg vil tipse dere om:

Tangle teezer Denne børsten grer ut flokene tusen ganger bedre enn vanlige børster, selv for de mest hårsåre vil Tangle teezer gjøre børstingen smertefri. Kan brukes i både tørt og vått hår! Beste børsten jeg har brukt, elsker også designet og hvordan den er perfekt formet til hånden min. 

The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner I det siste har jeg begynt å bruke dipliner hver dag, denne er favoritten hittils! Den tørker fort og holder hele dagen

Bodyography Romantic Kit Elsker dette kittet! Inneholder et multiprodukt (det til venstre) som man kan bruke som øyenskygge, brynsfarge og rouge. Kittet inneholder også enen rosa blush i fargen Afterglow som er dødsfin! Og verdens beste highlighter i kremform, denne må være den beste highlighteren jeg har prøvd. Og sist men ikke minst en lipgloss som er det motsatte av klissete, like behagelig som en lipbalm og denne har også en nydelig rosafarge. Fikk faktisk helt sjokk over hvor deilig den er! Det aller beste med dette kittet må være prisen, nå koster det 185 kr (!!!!)

<3 Dere finner alle produktene som er på romjulssalg HER(Annonse)

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Nå skal vi ta sol!

Heihei!

Beklager null blogging på to dager men har bare tatt en bitteliten pause i ferien fra bloggen. Har ikke gjort noe spennende, bare sett på Gossip girl hele dagen, gått med chilleklær og null sminke. Internettet på hytta var uansett så treigt så hadde desverre ikke tolmodighet, haha. Men nå er jeg tilbake! 

Vi kom hjem sent fra Sverige i går og Gine kom til meg med en gang jeg var hjemme. Vi satt oppe og snakket til 8 om morningen! Haha, så dere kan tro vi er trøtte nå… Hadde så mye å ta igjen siden det var en god stund siden sist, da blir det jo sånn! Men nå skal vi ta sol, har ikke gjort det på evigheter og trenger farge 

Gine min ♥

Shandie søtaaaaa

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

Fantastisk julaften!!

Heihei!

Har hatt en utrolig koselig julaften sammen med familien og mormor & morfar. Vi har spist nydelig mat, hygget oss og alle har fått masse fine gaver. Om dere lurer på hva jeg har fått kan jeg legge det ut i morgen? Bilder fra i kveld:

Kjole fra Bikbok og ring fra Ysl

GAAAVER<3

Sis og verdens beste lille

Pyntet seg jaaa

Min gode morfar 

Åpnet verdens fiiineste gave av kjæresten:

Seeee:

0,30 karats diamantring! Wæææ, smelt! Har ønsket meg diamantring i evigheter, så utrolig glad. Tusen takk Axel 

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK