OUT FOR DINNER

Topp, shorts og smykke fra Zara // Veske fra Balenciaga 

Like?

Alenekveld

I kveld tok kjæresten seg en liten tur ut med noen venner og jeg er da alene hjemme med bebissen. Hun er SÅ mye bedre i dag, er så utrolig deilig. I går ville hun verken spise eller drikke noenting og det beskymret meg litt, mest drikken. Men etter å ha googlet litt rundt fant jeg ut at det heldigvis var helt normalt. I dag kom appetitten sakte men sikkert tilbake og nå er hun et matmonster igjen som før operasjonen. Herlig! Formen er også blitt mye bedre. Selvfølgelig fortsatt redusert og hun sover mye, men hun har vært endel våken i dag ♥

I kveld skal jeg se på den nye (?) realityserien “Lindsay”, som handler om Lindsay Lohan. Jeg pleier å like sånne tv-serier, så regner med at denne faller i smak og blir en god underholding for kvelden. Har også kjøpt inn Ben & Jerry og sjokolademelk, så nå skal jeg ha skikkelig alenekos! Er faktisk veldig deilig å være alene i kveld, ha leiligheten for meg selv og kunne se på akkurat hva jeg vil. Haha :)

Ellers flyr jeg hjem til Oslo den 9 juli, altså om under 2 uker nå! Gleder meg faktisk veldig til å komme hjem. Kommer til å bo hjemme hos familien, for nå har vi jo ikke leilighet lenger. Sykt rart å tenke på.. Men tror det skal bli veldig godt å få vært masse med familien og nytt litt sommer i Norge. Gleder meg selvfølgelig også masse til å se vennene mine igjen, selvom desverre ikke alle er hjemme i starten ♥ Kommer akkurat hjem i tide til Madicken og Ulrik sin bursdag (ja, de er tvillinger), det er jeg veldig glad for! Etter bursdagen skal vi en ukes tid på hytta. Der kan jeg virkelig slappe av 100% og få gjort litt andre ting enn hva jeg ellers gjør. Feks spille kort, det er sånt jeg baaare gjør på hytta og jeg elsker det, haha! Får også møtt mine kjære besteforeldre igjen, det er alltid så koselig. Så ja, det blir godt å komme hjem! Skal også få satt på reguleringen før jeg drar tilbake til Spania, jeg er såå spent :)

Vondt i mammahjertet

Først og fremst har jeg en veldig god nyhet! Selvom vi bare har hatt Roxy i 5 dager, merker jeg allerede hvor glad jeg har blitt i henne. Rart hvor fort det går, men sånn er det jo med dyr. Hjelper nok litt på at hun er så forsiktig og rolig, og veldig ofte ser trist ut. Man kan virkelig se på hunden at hun har hatt det vanskelig og det gjør selvfølgelig vondt. Men det varmer også så utrolig mye å se fremskritt for hver dag som går. Hun viser mer og mer kjærlighet, blir tryggere og virker lykkeligere. Er det en ting jeg har blitt sikker på, så er det at hun hvertfall aldri skal tilbake til shelteret. I og med at hun var der i 1 år før hun kom hit, er det nok ganske sansynlig at hun ikke blir adoptert med det første. Jeg hadde aldri hatt hjerte til å ha henne her i over 3 mnd og så sende henne tilbake dit når vi drar. Dessuten vil jeg ha kontroll over hvem som skal ha henne. Her på Gran Canaria virker det som at mange har en ganske annerledes kultur når det gjelder hunder enn hjemme i Norge. Hundene er bundet fast ute dagen lang, over alt her. Ofte oppe på tak, med en kjetting og en skål med vann. Selvfølgelig har ikke alle hundene det sånn, men risikoen for at hun kommer til et slik hjem finnes jo, selvfølgelig.

Derfor har vi bestemt oss for å adoptere henne slik at vi har fullt ansvar og ikke lenger bare er fosterfamilie. Vi har allerede fått tilbud om et flott mulig hjem til henne her nede, hvor det også er en til hund på samme størrelse, men vi får nesten se det litt ann. Jeg vurderer også å fly henne med hjem til Norge når jeg flytter tilbake og finne et hjem til henne der. Har faktisk allerede fått mail av blogglesere som kunne tenkt seg å adoptere henne, så det å finne et hjem tviler jeg på blir noe problem. Hun er jo så fantastisk vakker, med et hjerte av gull og så utrolig lydig. Virkelig en drømmehund som fortjener verdens beste fremtid! Det jeg aller helt vil er jo selvfølgelig å ha henne selv, men vet ikke hvor lurt det hadde vært av meg. Hun er jo en ganske stor hund som selvfølgelig krever mer tid og mer plass, lenger turer osv enn hva lille Molly gjør. Jeg har jo også reist veldig mye så om jeg skulle tatt henne, måtte jeg nok gjort noen ganske store endringer i livsstilen min. Vi får se hva jeg gjør, det viktigste for meg er uansett at Roxy får det beste livet hun kan få ♥

Ellers, tilbake til overskriften! Da vi hentet Roxy på shelteret, fikk vi bedkjed om at hun hadde vetrinærtime på torsdag og skulle steriliseres. Derfor var det viktig at vi skulle møte opp der i dag kl 9 på morningen. Akkurat der og da tenkte jeg ikke så mye over det, men nå de siste dagene har jeg vært veldig usikker på akkurat det. Jeg googlet litt om sterilisering og ser at i Norge må man ha en grunn for å sterilisere tispa si. Feks ofte innbilt svangerskap eller andre grunner. Leste også at sterilisering av tisper er værre enn kastrering av hanner, fordi det er innvendig kirurgi. Tispen må i narkose og selvom det som oftest går helt fint, er det jo alltid visse risikoer. Vi prøvde å få unngått operasjonen, fordi jeg ser på det som unødvendig og synes selvfølgelig veldig synd på lille Roxy. Verken Shandie eller Molly er sterilisert og det går helt fint å passe på at ingen hann-hunder er i nærheten når de har løpetid. Siden vi nå har adoptert Roxy, håpet jeg selvfølgelig at vi kunne ta beslutningen og unngå steriliseringen. Om det hadde vært en god grunn for steriliseringen hadde jeg selvfølgelig synes det er greit, men at hun egentlig skal gå igjennom en operasjon uten grunn, bare fordi det er shelteret sin “policy”, synes jeg er dumt. Men det var tydeligvis ingenting vi kunne gjøre noe med, sterilisert måtte hun bli, fordi det skal alle hundene fra dette shelteret være før de blir gitt bort. Så ja, da hadde vi ikke noe valg og måtte levere lille bebissen fra oss hos vetrinæren i dag tidlig.

Kjæresten og sjefen hans hentet henne med bil kl 17.00 og kjørte henne hjem til oss. Jeg trodde hun bare kom til å være slapp og litt groggy, så det var et litt tøft syn å se Roxy da jeg kom inn døren. Hun lå på en dyne med et pledd over seg, helt borte. Hun reagerer ikke på noen lyder, selvom det så er ytterdøren som blir smelt igjen. Det går ikke ann å få kontakt med henne, hun sover veldig dypt og skjelver litt. Gjett om det gjør vondt i mammahjertet? Synes så forferdelig synd på henne, akkurat nå virker hun jo nesten død, bortsett fra at hun puster. Fant også stingene på den lille magen hennes som har blitt skjært opp og en bandasje på armen. Uff… Jeg som er en veldig følsom person, klarte jo såvidt å holde tårene tilbake når jeg kysset henne forsiktig på kinnet. Håper virkelig hun kvikner opp utover kvelden, vondt å se henne sånn her.. ♥

Gullet mitt♥♥♥

Nelly sale: Alt under 200-lappen

Innlegget inneholder annonselenker


Heihei!

Som kanskje noen av dere har fått med dere, så har nelly fyllt opp salget sitt med masse nye klær. Jeg fant utrolig mye fint og billig! Alle plaggene i dette innlegget koster under 200-lappen, det er ikke dårlig!! ♥ Jeg skal tilbake til Norge om ca 2 uker, så derfor tenkte jeg å klikke hjem et par plagg nå som kan vente på meg. Elsker salg, men i vanlige butikker føler jeg at jeg aldri klarer å finne noe fint. På Nelly derimot er det helt annerledes! Er deilig å få frisket opp sommergarderoben til en veldig billig penge :) Her har dere mine fine, billige salgsfavoritter: 

Svart kjole HER // Svart kjole HER // Blå kjole HER

Rosa peplum HER // Rosa sequin HER // Rosa/beige kjole HER

Blå kjole HER // Mintgrønn kjole HER // Hvit kjole HER

Svart topp HER // Svart topp HER // Svart topp HER

Svart genser HER // Svart topp HER // Rosa genser HER

Hvit peplum HER // Hvit bluse HER // T-shirt HER

Hvit genser HER // Grå genser HER // Brun genser HER

 

Grått skjørt HER // Svart skjørt HER // Svart skjørt HER

Rosa skjørt HER // Rødt skjørt HER // Hvit shorts HER

Husk at man ikke trenger å ha bankkort til å handle med på nettet hos Nelly! Du kan velge postoppkrav som betalingsmåte og da kan du betale kontant (eller med kort) på postkontoret når du henter pakken. Kjempesmart! Det er også smart å bruke postoppkrav om du vil bestille men ikke har penger akkurat nå, det har jeg gjort selv et par ganger. Tar et par dager før pakken kommer og så blir den på postkontoret i 14 dager, så da har du ganske god tid til å få penger! Nelly har forresten også gratis frakt og fri retur ♥ Håper dere likte plaggene, nå er det nattinatt. Vi snakkes i morgen :)

Uforutsigbart

Hei!

Noe jeg har tenkt endel på i det siste, er hvor uforutsigbart livet faktisk er. På både godt og vondt! Om bare et år kan livet ditt være helt eller veldig annerledes enn det er akkurat nå. Ganske rart? Om du tenker 1 år tilbake i tid, har det skjedd noen store forandringer? Kanskje du har blitt singel, kanskje du har funnet drømmegutten eller kanskje du har mistet kontakten med besteveninnen din- Eller noe helt annet? Selv var jeg blitt singel for et år siden og hadde ingen verdens planer om å få meg kjæreste igjen på lang tid. Jeg ble tilfeldigvis kjent med Julia og siden ingen av oss hadde noe å gjøre, bestillte vi reise sammen etter bare å ha kjent hverandre i 2-3 uker. Jeg ville til Hellas eller et av stedene i Spania jeg har vært på før, i mens Julia foreslo Gran Canaria. Hun hadde vært der mange ganger og snakket om hvor gøy det var å feste der. Jeg hadde aldri vært der før og hadde for å være helt ærlig veldig lite lyst til å dra dit. Men etter mye overtaling fra Julias side ble jeg til slutt med på å bestille en GC-tur. Så en uke etterpå dro vi, og da vi var ute en kveld satt tildeldigvis gutten som ikke lenge etterpå ble kjæresten min på nabobordet på samme bar. Hvor tilfeldig er egentlig ikke det? Hadde jeg ikke møtt Julia, hadde jeg ikke dratt til Gran Canaria og da ville jeg aldri møtt kjæresten min. Om det var tilfelle så hadde jeg kanskje hatt en helt annen kjæreste nå? Er så merkelig å tenke på, haha. Og for et år siden kunne jeg nok aldri i verden sett for meg at jeg nå bor på Gran Canaria, med den 24 år gamle kjæresten min? Livet altså.. Men det er kanskje nettop disse uforutsigbarhetene som gjør det spennende.. Bare noen tanker fra meg, kanskje fler synes det er litt spennende å tenke på? 

Topp fra Nelly (utsolgt) // Shorts fra Runway Dreamz // Solbriller fra Celine

Kjærleik ♥ 

Har livet ditt forandret seg noe på 1 år? Når du tenker nøye gjennom det kommer du nok på noen forandringer, store eller små :)

Min morgen

Heihei!

I dag våknet jeg faktisk i 6-tiden på morningen.. Sov skikkelig dårlig i natt, tror jeg hadde mareritt og jeg våknet flere ganger i løpet av natten. Da var det egentlig like greit å bare stå opp, så det gjorde jeg! Etter at kjæresten dro på jobb, lagde jeg meg deilig frokost og tilbragte morningen med vår nye venn ♥ I 11-tiden gikk jeg og Roxy ned til byen for å dra innom vetrinæren. Vi fant nemlig litt lopper på henne i går, da var det viktig å få det bort så fort som mulig. Vi fjernet alle vi fant, men fortsatt selvfølgelig lurt å gi henne kur for det. Kan ikke være gøy med lopper, uff.. Stakars lille! Vi fikk også en ormekur hos vetrinæren og en liten helsesjekk. Veide henne gjorde vi også der, hun lå nøyaktig på 13 kilo! Litt større hund enn det jeg er vant til ja, lille mollsen veier jo rundt 1,5-2 kg. Haha! :) Ellers var voffsen frisk og fin. Vi hadde tenkt til å bade henne i dag, men kunne ikke det pga loppekuren hun fikk i pelsen. Så det må ventes med til i morgen! Etter vi kom hjem har vi bare lekt og kost oss, Roxy er superskjønn. Hun har allerede lært “sitt”, “gi labb” og “dekk” (altså legge seg ned). Så smart og lærevillig! Ellers kjenner jeg meg supertrøtt, så jeg tror jeg faktisk legger meg litt nå. Sov jo ikke mer enn 3-4 timer, da kjenner man det på kroppen.. ♥ 

Deilig og sunn frokost. Hjemmelaget grønnsaksjuice og yoghurt med bananskiver og litt havregryn!

Ellers har jeg fått knipset litt fler bilder av Roxy i dag:

Elsker øynene hennes, så spesielle og fine ♥ Ellers har jeg lagt merke til at hun ser veldig annerledes ut fra bilde til bilde, og har funnet ut at det er ørene! Enten henger de ned, ellers står de bokstavlig talt rett til sidene eller helt opp. Alt etter hva hun driver med! For en skjønn og rar voffs.. Haha. Forresten, så lurer jeg på om noen av dere klarer å se hva slags blanding hun er? Jeg vet hun er en mix, men aner ikke av hvilke raser. Kan jo være mange forskjellige, men hadde vært gøy om dere kjente igjen en eller annen rase i henne :)

Vår nye, lille venn

Hei!

I dag var vi som sagt hos Tara (animal shelteret her nede), fordi vi ville bli fosterfamilie for en voffs. Stedet lå veldig øde til, oppe i fjellene, men vi fant frem til slutt. Vi ble tatt i mot av en englesk dame som driver stedet frivillig og hun tok oss med bort til hundene. Ble veldig glad av å se hvordan de hadde det! De var sammen ute å lekte i en stor gård, der er de stort sett hele dagen. Var jo selvfølgelig litt redd for at det skulle være masse hunder plassert i små bur på rekke og rad, men slik var det heldigvis ikke. Etter å ha hilst på hundene de hadde der, valgte vi til slutt en jente som heter Roxy. Vi valgte henne fordi hun virket veldig rolig og snill, ikke vill og ulydig som mange av de andre hundene. Det er selvfølgelig ikke rart at de er sånn, de fleste der har jo aldri hatt noe ordentlig familie som har lært dem rett og galt. Hundene var veldig glade, snille og imøtekommende alle sammen- var så koselig å hilse på dem!

Ellers virker det som at et par av leserne mine ikke helt skjønner hva det betyr å være fosterfamilie, så da kan jeg forklare det. Vi har hunden imidlertidig til den får et permanent hjem, lærer den å bli trygg på mennesker og lærer den de viktigste tingene en hund må lære. Vi gjør den på en måte klar for å bli en god familiehund! Og ja, en hund har det selvfølgelig mye bedre i et hjem hvor det kun er fokus på den enn i en kennel med 100 andre dyr. Det føles fantastisk å kunne gi Roxy et godt hjem ♥ Hun ble funnet vandrende på gaten, forlatt og utsultet.. Veldig trist å tenke på! Hun har vært på kennelen i ca 1 år nå, uten at noen har villet ta henne til seg. Hun er snart 2 år, så hun er en ung hund som fortsatt har muligheten til å få et langt og fint liv. Vi har ikke hatt henne lenger enn et par timer, men jeg merker at hun allerede er tryggere. Hun er veldig snill, rolig og overraskende lydig. Hun virker også veldig smart! Gleder meg til tiden fremover med henne, å få sett den sanne personligheten og se henne gjøre fremskritt :)


Vi stoppet opp på veien for å knipse et par bilder, SE så fin utsikt!!! Genseren min er fra By timo, skjørtet HER (adlink) og sko fra Toms.

Her har dere noen fler av de søte hundene! Alle så glade og imøtekommende ♥

Så har dere vår lille engel:

Haha, se så nydelig! Et blått og et brunt øye ♥

Nå ligger hun og sover søtt på teppet, sliten etter en lang kveldstur.. Vi snakkes i morgen alle sammen :)

Ut på tur

Hei!

I dag har vært en herlig dag. Sov leeenge og ble vekket med ferdig juice og frokost av kjæresten. Etter frokosten nøt vi litt sol og så la jeg meg på terrassen og leste i boken min. Etterhvert bestemte vi oss for å gå en tur rundt her vi bor og det var superdeilig! Vi tok med oss pizza hjem og kjøpte med et par øl. Vi skal nemlig en liten tur ut i dag! Derfor har jeg bittelitt dårlig tid, men måtte selvfølgelig få blogget litt først. Vet bloggingen min ikke har vært helt på topp de siste dagene, men noenganger må det bare bli sånn. Har ikke vært i verdens beste humør, hatt litt hjememsavn og vært ganske sliten, så da lot jeg heller bloggen ligge litt. Men i dag er formen og blogglysten tilbake heldigvis. Ellers har jeg en fantastisk nyhet! I morgen skal vi dra til det Animal shelteret som jeg snakket om her nede. Vi har bestemt oss for å bli fosterfamilie for en voffs, jeg gleder meg sååå mye! Har stalket facebooksiden deres i flere uker nå, sett på alle de fine hundene og lest deres om deres triste fortid. Føles fantastisk å kunne hjelpe til, er så mange forferdelige skjebner. Så ja, i morgen blir en veldig spennende dag! Gleder meg til å vise dere vårt nye familiemedlem :) Her har dere litt bilder fra i dag:

Haha!  

Sinnsykt god øl ♥

Her har dere dagens:

T-shirt fra Brandy Melville // Shorts fra Runway dreamz

SNEIKS, ønsker dere en flott lørdag!! ♥

Herlig siste kveld

Hei!

I dag stod vi opp seeent.. Vi dro nemlig “ut” i går etter middagen og kom vel ikke hjem før 5-6 tiden på morningen. Først var vi på et lite sted som heter Forum og drakk, og så dro vi til et nytt sted. Der hadde de masse morsomt som biljardbord og dart, dere kan tro det blir stemning av sånt- spesielt med alkohol i blodet! Så da fløy tiden i godt selskap og det ble en sen natt. Det resulterte i en veldig sen start på dagen, men det var like greit fordi det har vært overskyet i dag. Egentlig var planen å stå opp tidlig og ta med Madicken på beach-cluben på Amadores, men det ble jo ikke noe av. Det er nemlig siste dagen hennes her nede, kjempetrist!! Blir rart når hun drar, var så koselig å ha henne her og en uke går altfor fort. Håper på at jeg kan mase meg til at hun kommer igjen om ikke så altfor lenge ♥♥ Siden det var siste kvelden hennes her nede bestemte vi oss for å dra til Meloneras. Det er jo det koseligste og fineste stedet jeg vet om på GC + at der ligger sushi mex som har verdens beste sushi. Så ja, dere gjetter riktig. Det ble nydelig sushi på oss i dag! Får virkelig ikke nok av den sushien der, kunne sikkert spist det hver dag til jeg dør, haha. Velvel, har har dere hvertfall noen bilder fra i dag:

Madicken ♥♥

Se så fint det er der!

Ah…♥ 

Jeg og Madicken rakk å knipse et par bilder av hverandre før vi dro, så her har dere kveldens antrekk:

Topp fra Zara og bukse fra Acne. Elsker denne toppen! Er første gang jeg bruker den, rett og slett fordi jeg får litt pusteproblemer i den. Haha.. Den er nemlig ikke stretchy i det heletatt og altfor stram rundt brystpartiet. Menmen, led litt før skjønnheten i dag :) Dette ble sent, de fleste av dere ligger sikkert å sover søtt allerede.. Nå skal jeg hoppe til sengs selv. Vi snakkes i morgen ♥

Summer sale- fantastiske kjoler på 50%

Innlegget inneholder annonselenker

 

Heihei!

I morgen åpner Nelly sitt store sommersalg, men jeg skal gi dere en kode som gjør at dere kan handle fra salget allerede NÅ! :) Vi snakker tusenvis av produkter og alt er på 50% avslag, blant annet masse fine kjoler. Koden er SUMMERVIP og dere finner salget HER ♥ Selv har jeg funnet mine favorittkjoler hvor alle er på halv pris, herlig eller hva?!

1 HER // 2 HER // 3 HER

HER // 5 HER // 6 HER

HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

19 HER // 20 HER // 21 HER

22 HER // 23 HER // 24 HER 

Noen som falt i smak?