Tannbleking kampanje hos Dentalia

// Sponset behandling

Heihei!

For noen uker siden var jeg på min 3 kontroll for invisalign hos Dentalia. På kontrollene sjekker tannlegen min, Carl-Henrik, at alt står bra til og fungerer som det skal. Jeg får også nye skinner for de to neste månedene, og så er det kontroll + nye skinner igjen osv osv. Anngående invisalign så går alt som det skal, jeg har blitt helt vant til å ha skinner på tennene mine og jeg er rett og slett kjempefornøyd. Synes det er en helt fantastisk måte å regulere tennene helt perfekte på ♥ Etter planen skal jeg være ferdig i slutten av Juli, og jeg har nå hatt invisalign i 4 mnd. I disse fire månedene så har tennene mine blitt dratt fra hverandre for å så senere kunne plasseres i riktig posisjon, så hittils har det naturligvis ikke vært noen forandringer til det bedre. Nå er jeg på skinne nr 8, og allerede på skinne nr 11 skal tennene begynne å flytte seg mot sluttrestulatet mitt. Gleder meg så utrolig mye til det, skal bli kjempegøy å se at tennene bare blir finere og finere :)

Ellers fikk jeg også bleket tennene mine da jeg var hos Dentalia sist, og da fikk jeg testet ut en ny blekemetode de akkurat har fått. Denne blekemetoden går ut på at de fyller blekegele i skinner som settes på dine tenner, og så bruker de en plasma led blekelampe som lyser på tennene dine. Behandlingene foregår i en seanse på 2x 20 minutter, hvor tannlegen kommer inn hvert 5 minutt for å sørge for at alt går fint. Synes denne måten å bleke tennene på var utrolig deilig, for du ligger bare i tannlegestolen i fred og kan feks høre på musikk eller spille på mobilen din i mens blekingen foregår. Det var verken vondt eller ubehagelig, og resultatet blir helt amazing! Her kan dere se mine tenner etter og under blekingen:

Jeg er så heldig at jeg får lov til å gi leserne mine en SUPER pris på denne tannblekingsmetoden. Selve tannblekingen koster ordinært 3500 kr, men man må ha en førstegangskonsultasjon i tilegg før man tar bleking, og den koster ordinært 1190 kr. Dette er for å se at tennene dine ikke har hull og kan blekes. Altså er samlet normal pris 4690 kr. Men dere skal få selve blekingen for kun 1900 kr og sjekken for 600 kr, så da vil da prisen bli totalt 2500 kr. Jeg anbefaler å også ta en NanosealTotal+, som er en emaljeforesegler. Denne lakken påføres på tennene dine etter blekingen, og styrker emaljen og sørger for en optimal beskyttelse etter bleking. Man kan spise og drikke hva man vil etter denne forseglingen uten å være redd for missfarging, men det anbefales uansett å prøve å holde seg unna feks cola, mat med sterke fargestoffer og kaffe de første dagene etter blekingen. Det er lurt i og med at tennene er mest utsatt i tiden rett etter bleking og man vil jo gjerne ikke ødelegge resultatet. NonosealTotal+ fikk jeg selv, og den koster 500 kr. Blekingen holder i 2-5 år og hvis man skulle ønske å utføre en ny behandling for enda hvitere tenner senere, kan man uten skadevirkninger gjøre dette. Også eventuelt hjemmebleking! 

Kampanjen varer fra og med nå til 1. januar og Dentalia holder til i flotte lokaler på Nydalen. Førstegangskonsultasjon kan dere bestille HER og tannblekingen kan dere bestille HER ♥

-Cozy jacket-

Jakken min er ny, og den er nok det deiligste plagget jeg noensinne har hatt! Sååå myk og god, men best av alt så er den fantastisk fin ♥ Den koster 599 kr, men hvis dere bestiller den før midnatt i dag, så kan dere fortsatt få 20% avslag med koden “BLACKFRIDAY”. Dere finner den HER! Ellers finnes den også i hvit HER og svart HER (adlinks). Tror nesten jeg mååå klikke hjem den svarte også… Nå skal vi veldig snart dra hjem til Oslo igjen, etter en deilig helg på hytta. Og i morgen er det 1.desember, sååå koselig! Jeg tenkte å holde en konkurranse her på bloggen veldig snart, men er usikker på hva jeg skal ha i premie. Dere gir meg så mye, så jeg vil gjerne gi noe tilbake til et par heldige lesere! Kom gjerne med forslag til ting som hadde vært morsomt å vinne :)

Herlig lørdag

Hei fra Sverige! I kveld har vi feiret 86 års dagen til min kjære morfar. Er helt utrolig at han har blitt så gammel, for den mannen der holder seg så fantastisk bra- både fysisk og utseendemessig. Er det en jeg tror kan bli 100 år, så er det han.. Han går over 1 time på langrenn i skitunellen ved dem flere ganger i uken, det er virkelig ikke dårlig når man er hele 86 år. Det har vært en vellykket og fin bursdagfeiring, med masse god mat, familie og latter. Koser meg virkelig med familien min!  Ellers er det herlig å slappe av på hytta, og komme seg litt bort fra det vanlige. Hytta vår i Sverige har alltid vært et deilig fristed for meg, hvor jeg bare kan ta livet med ro. Det blir desverre en kort tur i og med at vi kom sent i går, har vært på feiring i hele dag og skal hjem ganske tidlig i morgen igjen.. Derfor skal jeg nyte de siste timene før jeg hopper til sengs nå med vampire diaries maraton! Har faktisk aldri sett på det før og har akkurat begynt- men liker det skikkelig godt. Fler som ser på det? Er ingenting jeg liker bedre enn å være skikkelig hektet på en god serie :) Ellers fikk jeg en god nyhet i dag om at Nellys Black Friday salg varer ut hele helgen, så det er enda ikke forsent å sikre seg noen godbiter på 20% rabatt. Dere kan se mine tips til fine kjoler i innlegget under dette, link HER. Snakkes i morgen dere, sov godt ♥♥♥

BLACK FRIDAY- 20% avslag på kjøp over 500 kr

//Annonselenker

Heihei!

I dag er det Black Friday, noe som vi si at det er salg over alt akkurat i dag. På Nelly får man 20% avslag på hele bestillingen sin, så lenge man kjøper for minst 500 kr. Perfekt dag å hamstre inn jul og nyttår kjolene eller hva? Det er faktisk bare 1 mnd og 3 dager til nyttårsaften i dag, så tiden kommer nok til å gå veldig fort. Som jeg har sagt før så blir de fineste kjolene alltid utsolgt først, så det gjelder å være tidlig ute med nyttårskjole. Hvorfor ikke bare gjøre seg ferdig i dag med kjoler til julaften, julebord og nyttår på verdens største shoppingdag, så får du de ganske mye billigere enn hvis du kjøper senere! Tast inn koden BLACKFRIDAY i kassen, så vil 20% trekkes av ♥ Her har dere 6 av mine kjoler dere kan herme etter om dere vil, alle er på lager i alle størelser (prisen som er oppgitt er ordinær pris, altså uten rabatt):

Denne kjolen er helt nydelig! Enkel og classy, med fantastisk fin rygg. Looove it ♥ Link HER

Den perfekte wrapkjolen, fin sant? Dette blir mest sansynlig min julaftenkjole ♥ Finnes også i flere farger! Link HER

Nyyydelig lyserosa kjole, som er enda finere i virkeligheten ♥ Link HER

Nydelig grå sparkly kjole, med en liten mesh på brystet. Link HER ♥

Søteste paljettkjolen noensinne! Beltet følger med og kan taes av. Link HER ♥

Svart kjole med cut-outs HER ♥

Ellers har dere noen fler favoritter som jeg veldig gjerne vil klikke hjem her:

Brun kjole HER // Nude kjole HER // Svart kjole HER

Glitterkjole HER // Paljettkjole HER // Glitterkjole HER

Svart kjole HER // Grå kjole HER // Svart og hvit kjole HER

Rød kjole HER // Burgunder kjole HER // Burgunder kjole med åpen rygg HER

Lysrosa kjole HER // Nude kjole HER // Gull kjole med paljetter HER

Husk å tast inn koden “BLACK FRIDAY” for å få 20% avslag i kassen, babes! Alle prisene over er som sagt før rabatt. God shopping :)

EDIT: Rabatten varer ut søndag 30. nov, wohoo!!

To flinke frøkner

Wohooo!! I dag var jeg og Madicken på Elixia allerede kl 9.45, klare for en god morgenøkt. Først var det klart for en runningtime på 30 min med intervaller, og så trente vi ben og rompe etter det. Å trene er virkelig den beste starten på dagen man kan få, burde vel egentlig starte hver dag sånn! Får masse energi og endorfiner ♥ Håper jeg ikke blir noe støl til i morgen, for da er det pt-time kl 11.. Og hun dreper meg ganske hardt, så det er fint om kroppen ikke er vond fra før, haha. Ellers: Husker dere at jeg skrev på bloggen at jeg tror snøen kommer snart? Wellwell, hadde vist rett, for i dag snødde det i Oslo for første gang:

ÅÅ, så koselig. Snøen gjør vinteren så mye bedre, lyser opp og gir masse stemning. Tviler på at den holder seg, men vi får satse på at det blir liggende snø så fort som mulig! Etter trening møtte jeg Henriette for å spise en deilig lunsj/frokost på en café som heter Persille:

Perfekt etter-trening måltid! Denne gangen tok jeg masse sunne ting i salaten, til tros for at jeg ikke visste om jeg likte det engang. Her har vi både linser, quinoa og bønner blant annet. Det ble overraskende godt, og jeg tror kroppen min ble glad! I morgen reiser jeg til Sverige på hytta med mor og far, og blir der til søndag. Naturligvis ikke så altfor morsomt for meg å være alene der, men morfar feirer 86 års dagen sin på lørdag, og jeg har veldig lyst til å få være med på feiringen. Desverre kunne ikke Madicken bli med, heller ikke Ulrik som bor i Bergen, så da ble det bare meg. Har ikke sett besteforeldrene mine siden august nå, så er virkelig på tide. De er såpass gamle at jeg aldri kan vite hvor lenge jeg har dem, så derfor er jeg livredd for at det skal gå for lang tid i mellom hver gang vi sees. Trist at de bor nesten 3 timer unna oss, men sånn er det jo bare… Gleder meg hvertfall masse til å se mine skjønne besteforeldre igjen og ha en hyggelig feiring ♥♥♥

LEO

Skinnjakke fra Karen Millen // Genser fra Bikbok // Skjerf fra LV // Veske fra Celine // Bukse fra Dr.Denim HER (adlink) 

Brrr.. Dette anntrekket var ikke mye smart. Frøs nesten ihjel, haha.. Hadde faktisk på en tynn ullgenser under den svarte genseren, men iskaldt var det uansett. Plutselig har det blitt så utrolig kaldt i Oslo- med glatte, frostfulle bakker. Snøen kommer vel snart, og skinnjakken må jeg vel rett og slett bare legge bort for noen måneder. Hater å bruke vinterjakke, men så hater jeg også å fryse da, så har ikke så mye valg. Takk guuud for at jeg skal til Thailand om en drøy måned, vinteren er virkelig ikke noe jeg liker. Lurer faktisk på om jeg kommer til å bo i Norge når jeg blir eldre.. Altså jeg synes det er fantastisk at vi har årstider, men det er synd at sommeren er så kort. Jeg føler at sen høst og vinter egentlig bare er er en veldig lang ventetid på lysere og varmere dager, noen som er enige? Så om man faktisk ikke trives om vinteren, bare ligger inne og venter på våren- så er det jo egentlig ikke noe vits i å kaste bort halve livet på nettop det? Hmm.. I dag har jeg hvertfall vært i byen, som dere kanskje ser på bildene over. Ble først en liten cafe-date med kjæresten og så møtte jeg mamma for å spise middag. Koseliig ♥ Nå er jeg hos Henriette på sleepover, og i morgen kl 10.00 er det klart for trening på Elixia med Madicken. Det blir min andre økt denne uken, og så har jeg pt-time fredag morgen igjen. Er så deilig å være godt i gang! Jeg har en utrolig flink og skjønn PT som lærer meg MASSE, og på mandag snakket vi om at vi skulle begynne å ta litt bilder under øktene våre som jeg kunne lagt ut for dere. Høres det bra ut? :)

Verdens beste

Den lille frøkna her fortjener faktisk sitt eget innlegg på bloggen. 1. Januar er det 2 år siden jeg hentet bebissen min, og fra dag én har jeg vært helt forelsket. Å få Molly var et veldig spontant valg, men heldigvis også det beste valget jeg har gjort i hele mitt liv. Naturligvis skjønner jeg ikke nå hvordan jeg kan ha levd uten henne, for den lille bamsen der er virkelig en stor glede i hverdagen. En bedre hund skal man nok lete lenge etter, for Molly har virkelig verdens nydeligste personlighet! Hun elsker absolutt alle dyr og mennesker, noe som er veldig koselig for meg. Dessuten er hun alltid så utrolig glad, kvikk og har så mye kjærlighet å gi. Hun er faktisk som en liten baby, og jeg kan inrømme at jeg har utvilklet litt morsinstinkter for henne, haha. Molly er verdens største kosebamse- vil bare ligge å kose med meg dagen lang og følger etter meg hvor enn jeg går. Om vi ligger i sengen og jeg bare skal en tur på do, er Molly med. Haha! Hun er naturligvis også i ekstase om jeg kommer hjem etter å ha vært noe sted, gjerne i opptil 15 min hvor hun er helt crazymolls. Herregud så glad jeg er i lille gullet mitt. Tror ikke det går ann å få en mer nydelig hund, verken på utsiden eller innsiden. Jeg husker foreldrene mine var utrolig i mot at jeg skulle få hund, og fortalte meg strengt at hvis jeg valgte å kjøpe henne, kom de aldri kom til å passe på henne osv. Nå har hun bodd hjemme hos de i et halvt år, de passer henne hver gang jeg skal noe sted/ferie og er helt gærne etter henne. Mamma har faktisk kjempelyst til at jeg skal la de få Molly, haha.. Det kommer selvfølgelig aldri i verden til å skje, men synes jo det er litt morsomt hvor forelsket de også har blitt i henne. Lille vennen min.. Jeg tror jeg faktisk hadde gjort nesten alt i verden for henne. Om jeg så måtte betalt en million for å redde Molly av en eller annen grunn, hadde jeg gjort det uten å blunke. Jeg er så utrolig heldig som har akkurat deg, verdens beste gull ♥♥

SNEAKPEAK PÅ MORGENDAGENS SALG

Heihei!

Nå sitter jeg på Hendrix med Julia og Madicken, og forbereder til klessalget vårt i morgen. Er sååå masse flotte klær, og tror dette blir det billigste klessalget jeg har hatt før hvertfall. Det aller meste koster 100 kr, og det dyreste er vel kanskje maks 500. Her er det mye fint å få til en billig penge ♥ Selv selger jeg mest kjoler, jakker, topper og strikk- men det er absolutt noe av alt. Vi har flere hundre plagg til salgs i morgen, så alle vil nok finne noe som faller i smak! Her har dere et par tilfeldige sneakpeaks på hva jeg skal selge:

Håper dere vil komme! Klessalget starter kl 12.00 i morgen (søndag) og er på Hendrix Hair Pilestredet. For å komme dere dit tar dere 17 eller 18 rikshospitalet trikken fra jernbanetorget til Frydenlund ♥ Da ligger Hendrix rett over veien, kjempelett å finne! Husk at vi kun tar kontanter. Gleder meg til å se dere, dette blir gøy :):)

KLESSALG PÅ SØNDAG

Ville bare si i fra om at jeg, Julia og Madicken kommer til å selge klær på Hendrix Hair Pilestredet (ligger ovenfor Bislett kebab) førstkommende søndag. Salget åpner klokken 12, men det kan være lurt å komme litt før. For å komme dit kan dere ta 17 eller 18 rikshospitalet trikken fra jernbanetorget til høyskolesenteret. Så ligger salongen rett over veien! Vi kommer til å selge masse klær, sko og vesker til en billig penge. Håper dere tar turen, da blir vi veldig glade!! Husk at vi kun tar kontanter, så penger burde dere ta ut på forhånd. Skal prøve å få vist dere noen sneakpeaks av hva jeg skal selge.. Sees :)

Dagens antrekk

Kåpe fra Designers Remix // Skjerf fra Day Birger Mikkelsen // Veske fra Chanel // Bukse fra Topshop // Sko fra Acne // Ring fra Rikke Harsheim

Ah, var virkelig deilig å få tatt i bruk kåpen min igjen. Den må være et av de beste kjøpene jeg noensinne har gjort, er fortsatt helt forelsket i den ♥ Hva synes dere om dagens?