Begynt å trene!

Hahaha, okei nå tror dere sikkert jeg skriver som jeg har gjort tusen ganger at jeg “skal starte å trene igjen”. Og så ble det ikke noe av… Meeeen, denne gangen er det annerledes! Har fått et helt fantastisk tilbud av et treningssenter som heter Stuidoday. Det er ganske nytt, ikke så stort men veeeldig fint og ligger sentralt til i Oslo! Det jeg får av dem er årskort på treningssenteret deres, 1 time med personlig trener i uken og to private boksetimer med proff bokser i uken. Dette er helt sykt! Får også en time med kostholdsveiledning av ernæringsfysolog i mnd, så jeg spiser riktig. Har allerede vært på 1 pt time, og det var syyyykt hardt. Dere kan tro jeg er støl, men det var kjempegøy og deilig. Gjorde masse effektive øvelser som jeg absolutt ikke kunne fra før. Gleder meg skikkelig til resultater, noe det selvølgelig blir når jeg ca aldri har trent før nå + at jeg ikke spiser noe spesielt sunt. Nå har jeg jo 3 superharde treningsøkter i uken + et sunt kosthold! Gleder meg til å skrive mer om dette, og ikke minst vise resultatbilder av kroppen min etter et par måneders tid. Om noen vil vite treningsprogrammet mitt for styrketimen så er det her:

Scalpular pushups 2 x 10 reps

Pushup mot benk 2 x 10 reps

Goblet squat 2 x 10 reps

Hipthrust 2 x 12 reps

Bulgarsk utfall 3 x 12 reps

Nedtrekk 3 x 10 reps

Roing i TRX 2 x maks

Benkpress 2 x 6-8 reps

Stående skulderpress 3 x 8 reps

Pushups 1 x maks

Biecepscurl 2 x 8 reps

Situps i skråbenk 2 x 12 reps

Beinhev liggende 2 x 20 reps

Kommandorulle 2 x 15 reps

Bilde av resepsjonen og meg etter første pt økt  Åh, jeg gleder meg skikkelig til å stramme opp og ikke minst få mer muskler! Dette blir så gøy! Om noen vil lese mer om treningssenteret jeg trener på kan dere besøke hjemmesiden HER.

Er dere flinke til å trene og ikke minst spise sunt?

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

88 kommentarer
    1. Så flink du er! 🙂 Jaa, jeg trener hver dag, men kjenner det på kroppen at det kanskje ikke er så lurt.. hehe :-p menmen, ikke lett å slutte når det er så gøy! Men det med å spise sundt er jeg ikke så spess flink til.. Må serr skjerpe meg der 🙂

    2. Så braa! 🙂 Men takk for det trenings tips greiene 🙂 Kan du legge ut sånn hver gang, etter hva du gjør OSV.. Altså sånn du skrev nå 😀 Har tenkt til å starte å trene, men er for liten til å starte på trenings studio, så må gjøre trening hjemme elrns, men takk for tips! 😀

    3. oi, for et utrolig fint treningssenter!! så videoen som lå på nettsiden ! misunnelig på at de ikke har noe sånn i haugesund..
      Ja jeg trener regelmessig 2-5 ganger i uken og spiser vanligvis sunt.. har hatt en dårlig uvane med å kjøpe kantine mat og ekstra snop i uken forrige halvår, men nå har jeg begynt å legge den uvanen fra meg! 😀 Gleder meg allerede til morgendagens treningsøkt! Stå på Andrea! du greier det!

    4. oi, for et utrolig fint treningssenter!! så videoen som lå på nettsiden ! misunnelig på at de ikke har noe sånn i haugesund..
      Ja jeg trener regelmessig 2-5 ganger i uken og spiser vanligvis sunt.. har hatt en dårlig uvane med å kjøpe kantine mat og ekstra snop i uken forrige halvår, men nå har jeg begynt å legge den uvanen fra meg! 😀 Gleder meg allerede til morgendagens treningsøkt! Stå på Andrea! du greier det!

    5. så bra! har holdt på å komme igang med treningen en stund selv, men er så vansklig å få tid ;o har pt – timer inkludert i mitt treningskort å, gleder meg til å få startet med det!

    6. Hørtes fanfastisk ut ! Eg gleda meg sann til å begynne og trene igjen eg og ! Du er kjempe heldig som får eit so bra tilbud ! Eg kunne gjerne ha fått eit slikt tilbud. Men neida, eg kjeme sikkert ikkje til å få eit slikt tilbud. Gleda meg til å sjå om du får noko bra resultat som du sjølv er fornøgd med 🙂

    7. skjønte ikke så mye av treningsprogrammet, men du er et bra forbilde og håper du legge ut mattips og sånn i fremtiden

    8. Spiser over gjennomsnittet sunt, hehe, også trener jeg på CrossFit Bergen! Du er nødt til å prøve ut crossfit, eller i hvertfall søke på det 🙂 Det er hard trening det, og verdens beste miljø!

    9. Jeg går på ridning hver tirsdag, og er på spinning (sykling inne) på onsdager og fredager 😉 ♥

    10. Håper du kan svare på dette! Jeg skal snart søke vgs, og er utrolig usikker på hva jeg skal velge… Vurderer Ullern, men jeg lurte på de på studiespess også får jobbe på maccer når det trengs, eller om det kun er MK? Også lurer jeg på om det er VELDIG mye gjenger og om det er litt vanskelig å få venner hvis man ikke starter sammen med noen? Er det VELDIG merkepress også? Hadde satt pris på 100% ærlige svar, vil helst få vite hvordan det virkelig er i stedet for å bare høre masse rykter… 🙂

    11. Wow, så flink du er! Jeg har i det siste begynt å trene hjemme, men passer på å trene skikkelig hardt og prøver å spise så sunt som mulig, selvom det er vanskelig iblandt.
      Lykke til videre da og gleder meg til å få høre mere om dette og ikke minst se resultatene dine! 😀

    12. Såå flink du er! Har selv begynt å trene en hel del, og synes det er SÅ herlig når man først er i gang! Lykke, lykke til med treningen! Likte veldig godt at du skreiv opp de forskjellige øvelsene du gjorde, så jeg fikk litt tips! Hihi.
      <3

    13. Åh!! Eg trur eg dør av misunnelse akkurat no :O Heldiggris!
      Ja, har blitt ganske flink med trening og kosthold etter jul 🙂 Håper å bli fit og sterk innan sommaren 😀

    14. Så gøy at du blogger om dette! Jeg spiser sunt og trener selv og jeg får så mye energi av det! Føler meg også mye lettere i kroppen og huden og kroppen blir mye finere av det, er så verdt det:-D Håper du vil blogge litt om kosthodlet ditt også, trenger noen sunne mattips!:-) Lykke til forresten, du klarer det!!

    15. Så gøy Andrea! Gleder meg til å se hvordan resultatene blir, selvom jeg syns du er veldig fin nå også : ) Jeg er flink til og trene og spise sunnt! Gikk ned 15 kg fra januar til august i fjor, så det skulle bare mangle 😀 hoho
      Kos deg med treningen ! <3

    16. Det er enda lettere hvis du har noen å gå med (utenom PT-timene), synes jeg:) Søsteren din eller en venninne typ. Gleder meg til å se før-og-etter-bilder når du har holdt på med det en stund! Og lykke til, håper du fortsetter å være flink til å trene fremover! 🙂

    17. Syntes det er kjempe gøy å lese om trening, da jeg er veldig aktiv selv. Trener fire ganger i uken, men er ikke like flink på å spise sunt. Gjerne skriv litt om kostholdstips!! Hadde vært suupert 🙂

    18. Å du er kjempe heldig Andrea! Dette er et sykt fint tilbud som du er kjempe heldig som får dra nytte av! Du får til så mye annet, så du kommer til å f’å til dette og 🙂

    19. Så flott! Gøy om du kommer med litt tips osv utover 🙂 Jeg går studiespes med idrett, slik at jeg får trene tre ganger i uken på skolen med en dødsflink trener. I tillegg trener jeg på treningssenter.

    20. Så gøy, høres kjempebra ut!! 🙂
      Kunne du laget et innlegg der du viser hvordan de forskjellige øvelsene utføres? Det hadde vært fin å se de 🙂

    21. Så bra da! Jeg kunne gjerne tenkt meg å bli litt sunnere selv, men det er veldig vanskelig med student-lønn, så blir som regel mest drittmat… (shame on me) har også meldt meg UT av treningssenteret, pga sosial angst, haha, men skal begynne å trene hjemme 🙂

    22. så flink du er!
      ja, trent aktivt siden eg var 9 år. Nesten hver dag 🙂 og kostholdet er egentlig sunt, men vi må jo unne oss noe godt i helgene!
      Lykke til videre Andrea! 🙂

    23. Flink du er! Jeg trener også et par dager i uka på elixia. Ellers går jeg på ragga/hiphop dansing i Stavanger 🙂 Men er det noe jeg må bli litt flinkere til så er det å spise sunnere!

    24. så bra du trener, blir virkelig inspirert <3
      kan du legge ut oppskriften på disse: enchiladas ?
      så så utrolig gode ut?

    25. Kjenner jeg blir drit irritert her!! greit du får god lønn osv og får mye du fortjener gratis! men at du skal få alt det her treningsgreiene gratis? er helt sykt. jeg personelig elsker å trene, og prøver å gjøre det hver dag! og du trener ikke engang, har ikke lidenskap for det heller, også får du alt det her servert på sølvfat? JA, JEG ER MISSUNELIG!!

    26. Hei Andrea! Kunne du skrevet et litt detaljert shopping guide til London? Hvilke butikker du finner i de forskjellige gatene osv? Sånn som Michael Kors, Tory Burch, Hollister, Abercrombie and Fitch, Victorias Secret, jeg har søkt litt selv, men finner ikke de butikkene i Oxford Street.. Og tar det lang tid å komme seg fra de forskjellige shopping gatene? Jeg gar bare en eller to shoppingdager. Hadde blitt veldig glad for et slik innlegg 🙂

    27. Synes det blir for dumt. Du av alle har råd til å betale personlig trener og hele dette opplegget ditt selv, mens folk som virkelig TRENGER en liten spons for å komme godt i gang må lange ut med 2000 kroner per time. Virker også som at du ikke er takknemlig i det hele tatt og tar alt som en selvfølge. Vet du hva? Bortskjemte drittunger som deg burde ta seg selv litt i nakken, for fy faen så kvalmende det kan være å lese alt du kjøper, gjør og får av og til.

    28. Silje: Hadde du fått alt dette gratis, tror jeg ikke du heller hadde sagt nei? 😉 Selvfølgelig takker man ja til et slikt tilbud!

    29. Utrolig flink er du! Så stolt over deg, selv om jeg ikke kjenner deg…
      Men jeg vet at du kommer til å oppnå sjuukt mye i ditt liv. Du sprer gleder og er en utrolig person!
      Du er en som står på sitt, og en av de beste forbildene man kan tenke seg, og det er noe å være takknemlig over!

    30. Trener 5 ganger i uka; 3 dager cardio og 2 dager styrke. Jeg spiser sunt, og jeg fokuserer å få i meg mye proteiner.
      Her er mitt program:
      10-15 min oppvarming
      knebøy med vektstang 3X10/4X10
      markløft med vektstang 3X10/4X10
      liggende brystpress 3X10
      pull ups 3X10
      stående roing 3X10
      skulderpress 3X10
      stående fronthev 3X10
      sittende sykling på bosuball 3X15
      sideliggende rygghev 3X15
      planke 30 sekunder
      sideplanke 2X30 sekunder
      benhev X 10
      hollowman X 25
      planketwist X 20
      glutebridge 30 sekunder.
      🙂

    31. Motiverende!!! Lurer på en ting, de rosa/neon fargede trenings skoene dine fra Nike som du kjøpe for en tid tilbake, er det løpe skoene eller dem vanlige? Setter pris på svar 🙂

    32. Hvorfor har du et så langt program? du vil jo bli lei av å gjøre så mange små isolasjonsøvelser. Du bør spørre om du kan få et nytt program med flere baseøvelser (knebøy, markløft osv). og du bør nok trene gjennom hele kroppen to ganger i uken. Så bytt ut en boksetrening med styrke, så blir dette bra:) Både kondis og styrke:)

    33. hahah du som har penger til dette får det sponset, noe rart med dette… misunnelig er jeg ihvertfall… håper virkelig du kommer til å utnytte dette tilbudet ihvertfall, for du er utrolig heldig!

    34. Så gøy at du har begynt å trene, og at motivasjonen er på topp. Det er virkelig herlig 🙂 vil bare minne deg på at de dagene hvor det ikke er så gøy, og du ikke ser en forskjell, og det frister så med noe usunt.. at det er da det er viktig å si til seg selv at dette skal jeg klare!! Ett sitat jeg har blitt glad i er ” Hvis du kun trener de dagene du føler deg bra, kommer du ikke til å se noen forskjell.”
      Tren idag, vær stolt i morgen 🙂 klem <3

    35. Oi, det var mye øvelser på en dag! Jeg trener også med et program laget av Silje Mareila for tiden, 2 overkropp og 2 underkropp-treninger i uka. Anbefaler virkelig bloggen hennes hvis du vil bli flink på øvelser, hun har videoer som viser utførelse av omtrent alle øvelser på bloggen hennes. Misunner deg som har et lite og nytt gym, kanskje det ikke blir så fullt så fort – er så irriterende å vente og komme uta rytmen.

    36. Hvem i alle dager har lagd dette programmet til deg? Håper ikke det er en PT for det der var ikke imponerende. for få sett, for få repitisjoner men for mange øvelser. Du burde heller fokusere på de store muskelgruppene og heller ta flere sett med feks negative sett med drop set. Du burde ta opp dette programmet med den som har laget det, og heller snakke med noen så vet hva de driver med.

    37. Marte har helt rett. Dette opplegget er svært lite konsekvent, og vil ikke gi gode resultater fort nok til å opprettholde motivasjonen. Som Marte sa er det viktig å konsentrere seg om stpre muskelgrupper. Når disse kommer i form, følger resten av kroppen etter mye raskere. Dessuten er planen alt for lite konsentrert. Å trene hele kroppen under hver økt er på langt nær like bra som å dele opp øktene mellom visse deler av kroppen.
      Ønsker deg lykke til med treningen. Få noen med god peiling til å foreslå et bedre opplegg, og ikke forvent noen store forandringer de første månedene.

    38. Ikke noen sak når man får et sånt tilbud kastet etter seg da 😉 Du av alle har råd til å betalte dette selv, men lar deg kjøpe som vanlig 🙂 spes misunnelig er jeg ikke, jeg blir egentlig helt kvalm av hva dette bloggfenomenet har gjort med samfunnet. Ærs!!!! Betaler du noe selv i det hele tatt? Når du skal ta lappen så får du vel det sponsa det også, samt bil. Det tar jo ingen ende…setter du egentlig pris på dette her?

    39. du er så utrolig heldig!! kan du skrive ned kostholdsplanen? 🙂 liksom hvilke og hvor mange måltider du skal spise hver dag osv

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg