DINNER WITH A VIEW

Lokal tid Sydney: 03.56 // Reise i samarbeid med EF

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noen bilder fra middagen i stad, som befant seg i tårnet på Westfield-senteret her i sentrum. Vi kjørte på med 3 retters, og da kobe biff som hovedrett. Har noen av leserne mine smakt det før? Jeg husker jeg smakte det for første gang da jeg var på Lebua state tower i Bangkok og det er SÅ digg. Har hørt kuene dette kjøttet kommer fra drikker øl, får masse massasje og hører på musikk dagen lang. Vet ikke om det stemmer, men høres jo helt sykt ut, haha. I hvert fall at kjøttet kan smake så annerledes bare av at kuene lever “the good life”.. Vel vel, burde prøves en gang om man får muligheten!

Ellers var resturanten ganske så spesiell, for vet dere hva? Gulvet snurret sakte men sikkert rundt 360 grader! Haha, det var superfreaky med en gang, men så ble man vant til det etterhvert. Grunnen til det var for å få meg seg utsikten fra alle mulige kanter, så det var ganske så fancy. Var også veldig flott å spise en så god middag og kunne nyte utsikten av denne fantastiske byen på kveldstid samtidig. En liten opplevelse i seg selv ♥ Nå skal jeg sove, opp om 4 timer for å dra på skolen.. Jeg og min døgnrytme altså. Håper dere får en fin kveld, så snakkes vi veldig snart igjen! I morgen er det nok en gang ut på eventyr, og jeg gleder meg 🙂

13 kommentarer
    1. Haha sitter du å blogger klokken fire om natten? Sprøtt, men all ære til deg som klarer det 🙂 Kos dere masse, ser kjempe herlig ut!

    2. Hihi, om så bare kyrne hadde hatt et så herlig liv før de blir slaktet… Tviler sterkt på det, men håper selvfølgelig det er sant! 🙂

    3. Hei!
      Dere er heldige!!
      Har du blitt kjent med andre der nede? Eller holder alle seg litt for seg selv med dem de dro med? Vurderer å dra alene.. 🙂

    4. en ku er ikke det samme som et menneske, så å “leve livet” for en ku innebærer nok ikke å høre på musikk og drikke øl…å leve livet for en ku er å få være i fred på en gresseng – uten å bli kjørt til slakteriet når den er “moden” for det.

    5. Har selv jobbet på en av verdens beste kjøttrestauranter. Det er sånn vi “selger” historien om det møre kjøttet. Det stemmer alt du sier, men de står fast i en bås hele livet før den slaktes.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg