hits

TARONGA

04.02.2016 - 10:10 7 kommentarer

Lokal tid Sydney: 20.10 // Reise i samarbeid med EF

 Hei hei!

I går tok vi turen innom Taronga Zoo, enkelt og greit fordi vi ville få sett litt kenguruer nå som vi er i Australia, haha. For noen utrolig rare, snille og fine dyr! Og Taronga var virkelig utrolig fint, med masse natur og dyrene hadde det så fint med masse plass. Ingen bur eller noen ting, så det var veldig deilig. Vi gjorde en haug av research før vi valgte å dra dit, for vi hadde ikke dratt om det ikke var et bra sted. Turen ble booket via EF, og kjøreturen dit tok rundt 20 min :-) 

Ellers fikk vi faktisk ikke hoppet fallskjerm i dag. Vi stod opp halv 5 i natt, og måtte kjøre i to timer. Når vi kom frem sa de at vi måtte se ann været, for det var helt overskyet, litt regn og endel vind. Etter å ha ventet i to timer der fikk vi beskjed om at vi ikke kunne hoppe i dette været, og så var det to timers kjøretur hjem igjen. Sinnsykt nedtur! Vi fikk ombooket hoppingen til samme tid i morgen, men jeg er usikker på om jeg gidder. Ser ikke ut som at været blir noe bedre i morgen tidlig, og jeg orker ikke bruke tid på nok en bomtur. Men ja, vi får se hva det blir til!

- Litt bilder fra Taronga -

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

En trøtt liten søtnos ♥

Image and video hosting by TinyPic

Nå nærmer reisen vår seg virkelig slutten, og det er under to døgn til vi sitter på flyet hjemover.. Gruer meg som bare det, vil ikke hjem- haha! Vi har virkelig hatt det så bra her på tur med EF. Opplevd så masse, lært mye på skolen og ikke minst blitt hodestups forelsket i denne vakre byen ♥ Grip muligheten og dra på språkkurs dere også om muligheten er der! Denne turen vil jeg huske for alltid :-) Pssst.. dere fortsatt får opptil 10.000 kr rabatt med koden "AndreaEf", og det kan dere lese mer om HER.

7 kommentarer

Annie

04.02.2016 kl.14:10

Burde dra på Koala sanctuary der kan dere mate kengeruer som går fritt i et stort område virkelig en opplevelse

04.02.2016 kl.16:21

Heisann! Kan du skrive et innlegg om da du brukte "regulering"? :-) Resultatet, hvor mye det kostet etc!

Nath

04.02.2016 kl.18:23

Vet du hvor den svarte toppen er fra?:-)

04.02.2016 kl.21:34

Du vet at en kengeru kan drepe et menneske sant? Bare synes det var litt søtt at du kalte den "en liten søtnos". Men jeg er selfølgelig enig da! De er veldig søte:-)

Lotte tøften

04.02.2016 kl.22:24

Er det Axel, eksen din som er med i black widows?

06.02.2016 kl.14:54

Hvor er genseren fra!!!! Spurt så mange gangerrrrrr:-(

Sunniva

09.02.2016 kl.21:43

Så søt kenguru! Hahah, animalloverdelux.

:)

Skriv en ny kommentar