Hahaha, jeg var på tv idag!!

heeey 🙂

Jeg var på tv idag, på tv 2 på washera tingen klokken halv 4 ! 😀
det var sykt flaut, jeg og mange av vennene mine ble interevjuet ,og han spurte om "hva slags tips vi har for å få sovne om kvelden".
haha, det starter med bestevennen min, maria, som bablet om å telle sauer osv osv. Og spurte han plutselig meg, uff.. det var flaut det! Hadde ingen tid til å tenke, så jeg bare " hmmm.. bare ikke se på tv og bare ligge i sengen og tenke helt til du sovner " uff, det er det værste svaret i verden. Jeg er fortsatt flau, men det var litt gøy fordet da.. Han spurte alle vennene mine og hver og en hadde diverse tips til å få sove.. jeg lo så mye!

http://cathrineaschim.blogg.no/images/58044-3-1242207352051-n400.jpg

Men anywaaays. Dere har vist mange spørsmål om photo filtre.. jeg tenkte å lage en video ikveld eller kanskje i morgen så kan jeg filme og fort vise dere hvordan man gjør det. Jeg vet det er litt avansert + at det er på engelsk osv . Og jeg skal også finne den linken til de som vil laste ned hvis dere ikke klarer det selv. Men om det er virus det regner jeg da ikke med, man kan aldri vite, men nei tviler!!

wohoo
enda et bilde.. photo filtre er sååå gøy. Begynner å kunne mye nå 🙂

Forresten så var det sååååå gøy idag, første skole dag.
Klassen min er verdens kuleste, vi har det så utrolig gøy.. det var kjempe deilig å se alle jeg er glad i igjen etter en lang ferie 🙂 jeg har faktisk savnet det litt jeg, utrolig nokk. Det er koselig med et nytt år og nye muligheter!

hva syntes du om første skoledag?
har du lastet ned photofiltre?

vi bloggeeees, jeg liker dere! heartblending

21 kommentarer

Siste innlegg